3567
digi
-
krisz073 #880 Na pénteken jön hozzám is a kapcsolattartó szerződéskötésre.Belevágok egy 50MB-s internetbe ami holnaptól lesz a Diginél 4500ft-t :) -
#879 Még ezen az oldalon megtaláltad volna a választ...
Ahhoz, hogy tudd használni a digis mailt külön kérned kell a diginél. Addig nem fog menni az smtp. Egyszerübb, ha reggelsz a gmail-nél és az p smtp szerverüket használod. -
devilk #878 Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Én eddig UPC-s voltam, s nekem van 1 freemail postafiókom amit az Outlook Expressen keresztül használtam. A bejövő POP3 cím mail.freemail.hu a kimenő SMTP chello.smtp.hu volt. És ez működött és tudtam használni rendesen a freemail címemet az Outlookon keresztül.
Ma lettem DIGI-s és szeretném ha itt is ugyanúgy működne a dolog. Bár az oldalon megnéztem, az smtp beállítást, beírtam de levelet nem tudok küldeni, csak a bejövő leveleimet tudom lekérni (mail.freemail.hu). Ha valaki tudna segíteni, hogy továbbra is az Outlookon keresztül használjam a freemailem az írjon már nekem! Nagyon megköszönnöm! -
#877 Most sajna nem vagyok otthon így nem tudom megnézni, de a BIX szerint igencsak nem így van.
-
A tumi #876 Lehet,hogy nem hiszitek el de én reggel már ennyit mértem a speedtesten.
Nem hittem el és lemértem egy másikon ott is 50Mb/s mért.
Jelenleg 30/20 digim van Debrecenben. -
#875 ui. és én is rádszavazok Bali :: ) -
#874 Ezzel egyetértek, úgy mint a csellós topicban :D -
#873 Így van, ugyanis már sokszor le lettek ezek a dolgok írva. Csak vissza kellene olvasni, ami ugyebár nem megy. Sok UPC-s írta már le a véleményét. Csak a lustaság.... Az meg mondani sem kell, hogy a DIGI NET topikban hány hozzászólás véleményezi a diginetet.
Egyébként a telefonjuk nem egy főnyeremény. Nekünk van. Annyira nem jó a minősége mint a T-nek, de minden tisztán hallható így is. Viszont nincs havidíj és percdíjai is jobbak. -
zdlr #872 kb 1 éve használom a digi telefont, eddig még nem volt kiesés.
persze ez csak egy felhasználó.
és igen valóban voltak kisebb problémák néhány helyen, még a legelején, de ezeket azóta folyamatosan javítják, igazából már új módszerrel szerelik a lépcsőházi dobozokat is.
az új előfizetőknek szerintem már nincs ilyen gondjuk. -
krisz073 #871 zdlr köszi a választ, isten igazából a telefonról hallottam rosszakat(nincs vonal, szar minőség), ennek kellene utánajárnom valahogy.
Digit nem akarom felhívni,mert tuti agyon dicsérnék a telefonszolgáltatásukat. -
zdlr #870 nem tudom sajnos mi lehet az oka :(
lehet, hogy rosszul lett megfejelve az utp, és épphogy érintkezik valamelyik érpár. megnézheted, ha felülről látod a végeket elvileg oké. a zöld-zöld fehér és a sárga-sárga fehér színek számítanak netnél.
@krisz073
értem mit kérdeztél, csak nagyon értelmes választ nem lehet rá adni, olcsóbban kapsz gyorsabb netet. tv-ben sok különbség nincs csak, hogy lesznek olyan magyar csatornáid ami a másiknál nem biztos, hogy volt, meg nem lesz egy-két külföldi.
telefonnál nincs havidíj ezen kívűl a percdíjakat kell összehasonlítani. -
krisz073 #869 Te aztán nagyon segítő kész vagy, és így akarsz házigazda lenni? -
krisz073 #868 Köszi, de ezt én magam is meg tudtam nézni a 2 szolgáltató weboldalán.
Úgy látszik vagy én szenvedek fogalmazás zavarba, vagy más nem tud értelmezni!
Én olyantól kértem segítséget akinek volt/van mind a 2 szolgáltatóval szerződése és megosztaná tapasztalatát. -
#867 Rendszer újra telepítés, vírus mentesítés, tűzfal ki ill. be kapcsolásától függetlenül ugyanúgy kapcsolatot bont. Előtte T-o.... voltam és ilyen egyszersem volt. Ugyhogy nincs ötletem de ahogy olvasgatom a fórumokat másnak sincs. -
#866 Köszönöm. -
#865 Egy szavazatod már van :) -
#864 Szeretném megkérdezni, hogy ha jelentkeznék házigazdának támogatnátok-e? Úgy gondolom csinálni kellene egy bannert amiben le lennének írva a legtriviálisabb dolgok. Remélhetőleg tovább fog nőni a Digisek tábora és vannak olyan kérdések amik túlságosan gyakran ismétlődnek mostmár. Ezeket kellene összefoglalni egy bannerban. -
#863 :D -
#862 -
zdlr #861 upc oldala szerint:
legkedvezőbb megoldás, az ha csomagba kötteted most (ha mondjuk nincs semmid):
bronze ajánlat
* Azoknak, akik gyakran interneteznek, és nem érik be annyival, hogy megnézik az e-mailjeiket, és csevegnek az ismerősökkel
* A tv csomagban nélkülözhetetlen közszolgálati, kereskedelmi és szórakoztató csatornákat érhet el
* A telefon csomag előnye, hogy minden belföldi vezetékes szám, minden időben 9 Ft-os percdíjjal hívható
upc kábeltv bronze 2500 Ft/hó
chello bronze 3700 Ft/hó
upc telefon bronze 1000 Ft/hó
össz: 7200 huf + telefon számla
digi:
tv (69 csatorna): 2700 huf
net 20/10 Mb: 2500 huf
telefon: nincs havidíj, se bekötési díj, percdíjakat a honlapon megtalálod, kedvezőek!
5200 + telefonszámla
szerinted?
-
krisz073 #860 Sziasztok.
Kis tanácsot szeretnék kérni tőletek DIGI/UPC választásba.
Jelenleg UPC van bekötve ( Internet,tv,telefon)erőteljesen gondolkodom, hogy mindhárom szolgáltatást a Digihez viszem át.
Van itt olyan Digi használó akinek előtte UPC-s volt és tudna 1-2 infót nyomni (Internet,tv,telefon)-rol ?
Előre is THX a segítséget. -
zdlr #859 hát ja, 3,75 lenne a full, ha minden igaz, de azt hiszem az a 0,15 MB ilyenkor már elhanyagolható.
én 20/10 Mb-el netezek, és ha azon töltök 2MB-vel már nem sír a szám.. miért is kéne? 40 perc egy dvd-nyi adatér nem sok, azt hiszem. -
#858 Mostanában ugyan nem néztem speedtestet, de régebben nekem sem volt meg rajta. De tudod mennyire zavart ez engem... semennyire mert egyébként letöltésnél megvolt/van. -
seeeederman01 #857 Köszi a segítséget! Van routerem, majd megkérem a havert lőjje be, hátha úgy nem lesz még ennyi lecsatl. sem! A tűzfal környékén is szétnézek, aztán ha jutottam vmire megosztom Veletek!
Tom, hogy csak pillanatnyi a speedtest, meg nem mérvadó, de nem értem miért ennyi(és akárhányszor próbáltam ilyesmi adat jött ki!)..amúgy töltöttem már 3.6MB/sec-mal folyamatosan, az meg full speed esetembe, ha nem tévedek.. -
zdlr #856 a speedtest valóban nem mérvadó.. viszonyítási alap csak, mondjuk a letöltésed elég kicsi így. de ha amúgy normális a sebesség, akkor meg nem para ez. különben is pillanatnyi állapot.
a szakadás nem tudom mitől lehet, tegnap nekem is szakadt egyszer, előtte hónapokig nem emlékszem, hogy lett volna.
viszont a tűzfalat érdemes ilyenkor átnézni, találkoztam már olyannal is, hogy a tűzfal megfogta az egész netet, hiába engedtünk ki/be minden forgalmat, betárcsázott, de minden oldalra azt dobta ki a böngésző, hogy nem megjeleníthető.
ha viszont kikapcsoltuk a tűzfalat akkor ment rendesen a net, max sebességgel. érdekes, és nem is ilyen freeware, vagy crackelt védelem volt. (viszont nem emlékszem már melyik firewallal volt ez).
igazából ha szakadás csak ilyen pillanatnyi, viszont egyből újra csatlakozik, akkor nem érdemes szerelőt hívni, mert nem fog/tud semmit csinálni, vagy épp akkor nem jelentkezik a hiba.. viszont a kiszállási díj ketyeg.
de sajnos megoldást nem tudok, esetleg routerrel ki lehet próbálni. -
seeeederman01 #855 Kösz a helpet!Áh, dehogy váltok, azért a speed az nagyon komoly! Hát most ledob néha, ez van..a speedtest-emre vmi help? Próbáltam máshol is, de ott sem tényleges adatokat kapok..nem értem miért! Visszaolvasva meg másnak jók a mért adataik.. -
#854 Amíg ezt beírtam közben is megszakadt -
#853 Szokj hozzá sajnos később is ilyen, ha felhívod az üf-t le se sz....k.
Ha kijön a szerelő úr nézelődik a fejét vakargatja, majd kitalálja hogy biztos a géped szar / vírus stb. / persze Te tudod hogy nem az hiszen ezeken az alap dolgokon már túl vagy. Megoldást nem látok max. szolgáltató váltás és mondom ezt ugy hogy nekem idén febrárban kötötték be. -
seeeederman01 #852 Sziasztok!
3 napja kötötték be a digi-s netet(30/20Mb) előtte chello silverem volt.
Jön fullon a téma akár 3.6-al is, fel meg akár 2.3-al is, ezzel nincs is gond.Brutál..amúgy!:-) Viszont nekem is van néha szakadásom - 3*volt a 3nap alatt - ez vajon mitől van? Meg csináltam sebesség tesztet(leállítottam teszt közbe mindent!) nekem ezt írja:
-
#851 #833 -
#850 hát eddig nem vetette, de aki masszívan havonta 150 giga felett termelt, annak simán felmondták az előfizetését szó nélkül, uygebár volt ebből a botrány valamelyik évben.
hát várjuk meg míg elterjed, aztán majd kiderül. -
ACE #849 Lehet kicsit drágább lesz, de az sem elvetendő, hogy ott a fele sebesség a garantált, DIGI-nél meg a nagyobb csomagban is 2/2 Mbit a garantált... Mondjuk kérdés hogy T-Com mennyire veti be a csomagszűrést... -
#848 3 ezres árai a T-nek biztos nem lesznek :D
de azért változnak majd az árak, ez tuti. -
#847 Majd meglátjuk.... :) -
ACE #846 Aligha hiszem, mert akkor nem költene rá több 10 milliárdot azért, hogy utána senki ne fizessen elő rá... -
#845 20-30e ft-ért, ahogy a t fost ismerem. :D -
ACE #844 Készülhetünk az 50 megás internetre -
wrx sti #843 A Digi levelezőrendszerét sajnos nem érdemes használni.Csinálj magadnak gmail-t. -
#842 majd leesik. -
Roly023 #841 Mi a problémád?