DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"MIK A TEENDÕK A LAKÓK, LAKÓKÖZÖSSÉGEK RÉSZÉRÕL?
- Jelentkezni lehet névvel, címmel, telefonszámmal stb., de ha lehet, akkor a közös képviselõ nevével, elérhetõségével,
- hogy a kiépítéssel a megbíztott cég a kapcsolatot felvehesse a közösséggel és elvégezhesse a szükséges felmérést.
- Egy-egy épületben akkor tudjuk a kiépítést megkezdeni, amennyiben a lakók kb. 25-30%-a igényli a szolgáltatást.
- Ez célszerûen egy igénylista összeállításával gyorsítható is, amit a közös képviselõnek eljuttatnak az igénylõk
- adataival és aláírásukkal.
Én Bp XIII kerületi vagyok, az utcában még egyik lakóházban sincs bevezetve a lista szerint (egyébként 4 emeletes lakóházban lakunk, emeletenként 3 lakás).
A LAN szónak tudtam a jelentését, azért nem értettem 😄 tehát akkor az a sebességre vonatkozik.
Most még jobban összezavartatok ezzel az igényléssel kapcsolatban. 😄 A honlapjuk meg annyira rossz szerintem, hogy az hihetetlen. Nagyon sok mindent nem lehet megtudni az egészrõl... (például már ezt a digitális vagy analóg adást sem).
Köszönöm az eddigi felvilágosítást. Ahogy látom másnak se túlságosan egyértelmû a szolgáltatás...
aztán fogja azt is élvezni az országban max 1000 ember és sztem sokat mondtam 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A LAN azaz Local Area Network szó szerint lefordítva Helyi hálózatot jelent. Ez egy kiterjedést, méretet jelöl erdetelileg, de valójában inkább MAN méretû a digi hálózata. A LAN jelen esetben a sebességet jelöli. Tehát olyan internet ami helyi hálózatos sebességet kínál.
A HDSNET névvel elátott csomagok nem optikai netet takarnak, hanem 'hagyományos'kábeles net.
A kábel TV-jük még analóg. Digitális adást pedig majd úgy lehet fogni, hogy veszel egy un. Set top boxot ami a digit jelet átfogja alakítani, hogy az 'analóg TV' fogni tudja. És nem HD átállás lesz, hanem analógról digitálisra, és a digitális mûsorszórásnak köszönhetõen lesznek olyan csatornák amiket HD, azaz magas minõségben lehet majd fogni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
tudtommal kell egy box, ahhoz, hogy nézni tudhasd
net = elolvasod, meglátod, hogy ezek max 20MB/20MB csomagot is adnak, nyilván nem véletlenül adják hûség nélkül (tudtommal), feltehetõen sok területükön tudnak róla, hogy ilyet nem tudnak mindenhol biztosítani, vagy tudnak, de orbitális pingekkel és lostokkal.
HDre átállás ? az még nem holnap fog megtörténni, sztem õk se tudják egészen.
Több kérdésre nem találtam választ, lehet, hogyha itt visszaolvasnék megtalálnám, de most sajna nincs idõm (de biztos vissza fogok majd, hogy több véleményt olvashassak).
Az egyik hogy mi az a LAN internet, és mi az az alatta lévõ, 2007 októbertõl 1-tõl rendelhetõ net (amiél a nagyobb már csak 2/1 Mbites) itt.
A másik, hogy a TV itt már digitális, vagy analóg? Ha digitális akkor analóg TV-vel hogyan fogjuk tudni nézni? 😄 (ez lehet, hogy hülye kérdés). És hogy lesz a HD-re átállás majd?
Az utolsó kérdésem, hogy mennyire megbízható az internet, mert másik forumon már nézegettem és nagyon sokan panaszkodnak.
Nekem most egy DD-WRT firmware van a routeremen, ez a legismertebb custom linux alapú router firmware, esetleg próbálta már valaki ezzel, vagy lehet tudni, hogy ez jól kezeli -e?
Szerk: Amúgy most látom, hogy felkerült az én routerem is a listára(Asus WL-520GC), és mûködik a gyári firmware-el(amire ha lehet nem állnék vissza), meg mintha eltûnt volna egy csomó nem mûködik a listáról, esetleg frissült a Digi PPPoE rendszere, és már több routerrel megy?
akkor tényleg nagyon jó ez a net
át is fogok állni erre
tehát ha seedelek egy torrentet akkor lehetség hogy 2240 kb-al töltsek fel??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Mo.Organ bármi infod van ezzel kapcsolatban? 😊 tudom már unod hogy mindig ezzel zaklatnak, de hátha tudsz már vmi (tervezik e egyáltalán? ha igen saccperköbö mikorra? 😊)
Bazinga!
bár nézni kéne egy digi ászf -et, mert lehet õk nem tiltják
chellonál email küldés a bekötésnél? hm, nálam ilyen nem volt...bejött az arc, berakta a modemet, megnézte a jelerõsséget, mondta hogy ok, kész, és ment is el, kb 5 perc volt az egész
Bazinga!
Egyrészt eleve routerrel megy majd a dolog, tehát tulajdonképpen abba kell turkálni, másrészt meg még a családtagjaimnak sem igazán hagyom, hogy a gépemhez üljenek, nem hogy egy idegen szerelõnek, sry de ilyen vagyok.
Gondolom behoznak egy UTP kábelt, elviszik a gépig. De onnantól mondhatom azt, hogy kösz innentõl megcsinálom én? Gondolom csak be kell állítani a routeren a PPPoE paramétereket, azt annyi az egész. A Chellonál csak rá kellett dugni a gépre, de a szerelõnek kellett valami email küldeni egy screenshottal a jelerõsségrõl, gondolom itt ilyesmi nem lesz.
Volt valami cikk itt az SG-n, abban mondta.
Úgyhogy nem hinném, hogy a Digi meg tudná oldani.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A 2500 FT-OS DIGIS net jobb mint a UPC-S vagy szarabb?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
illetve helyesbítek, célszerû lenne akkor ott is árulni 😊
Odaadnám valakinek a UPC Chello Extreme 10Mbit internet elõfizetésemet,
mert új albérletbe költöztem, és oda nem lehet bekötni!
A havi ára 9400Ft és Október 31-ig tart az elõfizetés!
A költöztetés ingyenes, odaadom a modemet, kábelt mindent.
Jelentkezni: [email protected]
másik dolog: nagyon közeli hozzátartozómnál kikapcsolták az internetet(szintén digi)egyik napról a másikra minden figyelmeztetés nélkül.Felhívta az ügyfélszolgálatot és nagyjából a következõ beszélgetés zajlott le:
- jó napot kívánok, nincs internetünk
- igen tartozás miatt kikapcsoltuk
- és mikori az a tartozás?
- 2005 februári
- de mi 2005 március 29-én kötöttünk szerzõdést.
- igen látom, erre nem tudok mit mondani.fáradjon be az ügyfélszolgálatra.
befáradt.azóta már nem az ügyfelük.
dinamikus? tehát csatlakozáskor mindig más az ip???😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha meglátod õket, meg kell fogni egy gombot. Mondjuk a mobilon... de legjobb ha mindíg van kéznél egy enter.
Aztán el kell mormolni, hogy:
"Digiseket látok,
optikát kívánok."
😄D
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bár ez most lefelé van, de felfelé is ennyi a max kb. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ