196

Árpi mesemondó fan topic
  • Dexantreal
    Ez a kis csávó helyett meg bármelyik másik és tehetségesebb befuthatott volna.
    Nem néztem, de biztos voltak nála jobbak... vagyis csak néha napján picit néztem bele.
    Nem mondom, h a srác, akiről szól a topik szarul mondta a szövegét, de, akkor is... nah mind1.
    Maradjunk annyiban, h loooooooooooool :P.
  • Dexantreal
    háazisszar
  • Csuhai G
    Vótmá?
  • danielboy1000
    Amíg nem tudsz valamiről semmit(magyarul szart se ) addig ne nyilatkozz úgy, mintha tudnád miről beszélsz.Nekem van 1 haverom akit 1 éve ismerek msn en.Játszok vele ( quake3 de ez lényegtelen) és csantavéren lakik.Mikor megkérdeztem hogy ismeri-e ezt az Árpi gyereket azt mondta (jaa persze..7 -ik A ba jár..bukott szamár.(mellesleg egész csantavéren ilyen parasztos a beszéd mivel az a haverom is ilyen "tájszólással" beszélt mikrofonon :D szóval nem rájátszott.Mellesleg Fábryról is megvan mindenkinek a saját véleménye.szerintem pl: ripacs és beképzelt.Szerintem csak morbid,igénytelen viccei vannak és mindenhol elsüti hogy www.pi**.hu..hát tényleg kurvára vicces.
  • Daza500
    De NÁLUNK, Magyarországon bizony ilyen egy tehetségkutató műsor.
    Nyugi, lesz ez még rosszabb is.
  • Máté94
    15
  • janika15
    egyértelműen szociális problémái miatt győzött, nem megérdemelten a 4 for dance és az énekesek sokkal de sokkal több munkát fektetnek bele egy előadásba neki csak annyi h kinyitja a benedek elek könyvet és elmond egy szöveget! egy tehetség kutató műsor nem arról szól h az emberrel csak azért nyeretik meg mert a vajdaságból jött és rossz körülmények között él. én már tudtam mikor elkezdett sírni h ő fog nyerni! nem jó ez így...
  • garfield592
    szasztok!Nem tudjátok megmondani hogy hány éves árpika?
  • martinho040150
    LOL
    én 1 osztálytól 5.-osztályig minden mesemondó versenyen első lettem :P
    már abbahagytam mesemondói karrierem XD
  • martinho040150
    neki szurkoltam!!!
  • John Cena
    Látom mindenki szereti "árpikát a sztárt":D:D
  • Szabi84
    "Nekem semmi bajom Árpival, nem tehet semmiről, az a gusztustalan, amit a média csinál!" - ott a pont
  • redbull0304
    "Magyarország új csillaga, az új sztár!!!!!!!"

Hát ez nem kicsit röhejes mondat! Nem kiemelkedően tehetséges! Ezt minden második ennyi idős fiúcska elő tudná adni! Az a különbség, hogy nekik eszükbe se jut mert egy nem produkció és végkép nem szórakoztató! Én már azt se értetem, hogy mit keres ezzel a TV-be... Az meg, hogy azért nyert, mert rosszak az életkörülményei... Elég szánalmas... Nem a tehetség győzőt, hanem a sajnálat!!!! Ha nem folyik még a csapból is, hogy milyen jó lenne, ha ő nyerne, mert ő tényleg rászorul akkor tuti már az elején, kiesik! Nem baj... Két hónap múlva már a nevére se fognak emlékezni az emberek!

(Nekem semmi bajom Árpival, nem tehet semmiről, az a gusztustalan, amit a média csinál!)
  • mama2
    Azért, mert a nézők(vagyis MI), már a 3. adásban, nem azért szavaztak rá, hogy hú de tetszik, hanem mert szegény, és kell neki a pénz. És ez a szemétség, hogy csak sajnálatból nyert, és nem tehetségből. Minket ez bánt, nem az, hogy havi 1 milkát nyert, hát hadd vigye kit érdekel. Csak ez amit leírtam. Hogy nem tehetségből nyert.
  • mama2
    De miezen az írígységre méltó? Mindenki ki tud állni a szinpadra, és elordíbálni egy szöveget parasztosan. És azért bánt minket hogy megynerte a havi egy milliót, mert nem tehetségből nyerte meg, és tényleg, nem a nézőkek kellett volna döntenie, hanem a zsűrinek. És hogy ha a zsűri pontozása számít bele, és nem a nézőké, akkor olyan nyerte volna meg, aki tényleg meg is érdelemte volna(4fordance.)
  • cicai
    neked is és mindenkinek boldog karit:)
  • SpeedXHUN
    Mesemondás pff..... Ennyi erővel bárki lehetne milliomos 2 hónap és indul az rtl klubon a Nagy Szarás.
    Na mind1 Boldog Karit mindenkinek!!!
  • SpeedXHUN
    EZt szépen mondtad teljesen igaz.
  • cicai
    jah, ezt akartam mondani:D
  • SpeedXHUN
    Magyarul szar az egész amit csináltak....már nem tudnak mit kitalálni.
  • catacom
    #82-#83: Jó volt, egyetértek!!
  • lemongrass
    kérdés...
    míg nem nyert a kissrác, miért nem volt ilyen topic? addig is lehetett szeretni/utálni őt...
  • cicai
    ez a csillag születik, egy nagy szar volt
  • lemongrass
    hát.. én nem támogattam a nézettséget... az első adás nekem elég volt, h leszűrjem, mekkora nagy pénzhajhász idiotizmus lesz ez...
    a megasz@r ezért volt jobb... hétről hétre hasonló műfajban kellett megvillantani a tudásukat! ott legalább volt összehasonlítási alap...

amúgy nem hiszem, h Benedek Eleket leváltja árpád!!!

ami meg a mesemondást illeti! nekem már sok évvel ezelőtt megvolt a kedvenc. Storyteller
  • cicai
    de itt nem az nyert aki a legtehetsségesebb, hanem akit megszeretett a közönség (mondjuk ez mindenhol így van:)) Szoval azt szeretném mondani, hogy ilyen hülyeséget h döntsük el h az énekes énekel jobban vagy a táncos táncol jobban, esetleg a mesemondó mesél jobban. hogy lehet ezt a 3műfajt összehasonlítani?
    ezt a műsor is csak azért lett kitalálva, h nagy legyen a nézettség.
  • Seth
    Mindegy hova valósi, az alakítása nem ért fel a többi produkcióhoz
  • Trade
    Eszembe jutott egy erdekes dolog.Lenyeg a lenyeg itt minden frontrol tamadjak Arpit,mar az apjarol az is "kiderult" hogy alkoholista.
    Vajon akkor is irnatok ilyeneteket ha pesti "muparaszt" lenne?
  • timantes
    egyetértek
  • Bala10
    te inkább maradj csöndben, míg nem tudod, hogy a paradicsom amit megeszel honnan van. Annyit elárulok, hogy nem a télapó hozza...
  • biomage
    Kicsit gyanus az hogy, nem muttaták meg kinek menyi volt az eredménye
  • BIZ0906
    Ez most tök komoly?
  • Daza500
    Topikdel
  • Fbn Lx
    Na azért ne essünk túlzásokba, nem mondtam, hogy olyan rohadt sokan vannak azok, akik még ilyen "hagyományosan" beszélnek. De szinte minden megyében van 1-2 kisebb község, ahol még lehet tucatszám találni az ilyen... tehetségekből, sajnos az országban még nem megy a parasztgyerek ritkaságszámba.
    Na meg a Felvidék is elég népes, vannak ott ismerőseim, akik még ennél is sokkal cifrábban beszélnek.
  • Fbn Lx
    ha agyatlan irigységet látsz valahol, akkor nagyon félreértelmezted itt a dolgokat. Ha felbasz, az végképp egyéni probléma.
    Egyébként gyanítom, hogy az SG közössége a többségbe tartozik. Ugyanis Mo. népességének elég vékony rétege támogatta Árpit sms-sel, a legtöbb ember vagy nem áldozna rá pénzt, vagy nem kedveli egyáltalán. Szóval ha Árpi szavazótáboráról beszélünk, az igen távol áll a többségtől... Arról nem is beszélve, hogy az átlag polgár nem tudhatja: esetleg meg van bundázva az egész?
    Ja, és szokj hozzá, ha valami egy nagyobb embertömeg csőrét b*ssza, ott mindig lesz leköpdösés, talán okkal. Ez a "Bárki is nyert volna, és őt szídnátok, ugyanígy megvédeném." védőszent hozzáállás sokkalta szélsőségesebb, mint az itt kommentelők véleménye. Továbbá, ha mondjuk egy attraction nyert volna, biztos hogy nem menne itt a fikázás. Szerinted miért?
  • Carlos HUN
    Szép volt Árpika!
  • lemongrass
    az ötreksönt nem szidná sztem senki... :D
  • ancsie18
    És még valamit szeretnék mondani, mielőtt bárki is visszatámad: Bárki is nyert volna, és őt szídnátok, ugyanígy megvédeném.
  • ancsie18
    Na jó dehát Fábryról meg mindenki tudja, hogy mekkora egy beképzelt bunkó... Ha választani kell, szerintem nagyon paraszt, mint a kiskölyök (mondom ezt úgy, hogy a gyereket csak reklámban láttam)
  • ancsie18
    Ne már... Ti komolyan azt hiszitek, hogy ma falun a gyerekek kopp tájszólással beszélnek?! Amikor a média ekkora nagy globalizációt gyakorol az egész nyelvre? És központi, többségében városi iskolák vannak? Hát hol éltek ti, a Holdon?
  • ancsie18
    Na jól van, de továbbra is egy dolgot kellene felfogni: a gyerek a versenyt szavazatokkal nyerte. Ergo ha ő nyerte, akkor rá érkezett a legtöbb szavazat. Az egyéni szociális probléma, ha egyes itt kommentelők nem a többséghez tartoznak. Én se néztem ezt a műsort, ahogy az összes többi ilyen szemetet sem szoktam nézni, de k*rvára felb*sz ez az agyatlan irigység, meg a másik leköpködése.