Utasi Árpád Fan Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
míg nem nyert a kissrác, miért nem volt ilyen topic? addig is lehetett szeretni/utálni õt...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a megasz@r ezért volt jobb... hétrõl hétre hasonló mûfajban kellett megvillantani a tudásukat! ott legalább volt összehasonlítási alap...
amúgy nem hiszem, h Benedek Eleket leváltja árpád!!!
ami meg a mesemondást illeti! nekem már sok évvel ezelõtt megvolt a kedvenc. Storyteller
ezt a mûsor is csak azért lett kitalálva, h nagy legyen a nézettség.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Vajon akkor is irnatok ilyeneteket ha pesti "muparaszt" lenne?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Na meg a Felvidék is elég népes, vannak ott ismerõseim, akik még ennél is sokkal cifrábban beszélnek.
Egyébként gyanítom, hogy az SG közössége a többségbe tartozik. Ugyanis Mo. népességének elég vékony rétege támogatta Árpit sms-sel, a legtöbb ember vagy nem áldozna rá pénzt, vagy nem kedveli egyáltalán. Szóval ha Árpi szavazótáboráról beszélünk, az igen távol áll a többségtõl... Arról nem is beszélve, hogy az átlag polgár nem tudhatja: esetleg meg van bundázva az egész?
Ja, és szokj hozzá, ha valami egy nagyobb embertömeg csõrét b*ssza, ott mindig lesz leköpdösés, talán okkal. Ez a "Bárki is nyert volna, és õt szídnátok, ugyanígy megvédeném." védõszent hozzáállás sokkalta szélsõségesebb, mint az itt kommentelõk véleménye. Továbbá, ha mondjuk egy attraction nyert volna, biztos hogy nem menne itt a fikázás. Szerinted miért?
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
púúúúú
Ja és a kommentem a topikhoz annyi lenne ,hogy amikor megláttam a listában elmosojodtam ,majd elkezdtem olvasgatni a hsz-eket ,van benne egy-kettõ ,ami tükrözi a véleményem ,hogy a mûsor nem tehetségkutatás alapon ment ,hanem ,hogy ki kit sajnál meg ,és az engem zavar ,hogy manipulatívan használták a szegénységet.A 4 for dance ,meg azért nem nyert ,mert inkább szavaztak a "jajj szegény kisgyerekre" ,mint az igazi tehetségekre ,ennyi.
ui:direkt rakom a vesszõketõket a szóköz után
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én nem tudom, hogy többieket sajnáljam-e jobban, akiknek rengeteg munkáját és tehetségét vette szarba a nézõközönség ezzel a döntéssel, vagy Árpikát, akivel most sikerült elhitetni, hogy tehetséges, legalábbis amíg az élet majd jól pofára nem ejti. Így szokott kezdõdni egy tipikus alkesz életút.
Fábry szégyellheti magát, hogy hozzájárult ahhoz, hogy a szerencsétlen gyerek ronggyá égesse magát, és jó eséllyel egy életre megnyomorodjon majd ha rájön, hogy mennyit is ér valójában.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"az éneklõs fiú meg nagyon ügyesen elénekelgeti a népdalocskáit de manapság csak a 80 felettiek szeretik az ilyet"
ezen kiakadtam <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
az a csajszi meg görnyedthátú nem színpadra való ember nyavalygós hanggal
Árpika semmi különlegeset nem mutatott.. csak elmesélt egy mesét egy hülye maskarában, az éneklõs fiú meg nagyon ügyesen elénekelgeti a népdalocskáit de manapság csak a 80 felettiek szeretik az ilyet.. nekem amugy a blacktime volt a kedvencem de már beléjük is beleuntam amikor nem táncoltak csak valami idióta (vámpíros) hülyeséget elõadtak..
AMÚGY MEG HOGY LEHET ÖSSZEHASONLÍTANI A TÁNCOSOKAT, HUMORISTÁKAT, ÉNEKESEKET, SZAVALÓKAT egyszerre??? nem fér a fejembe.. sztem Ördög Nóri volt a mûsorban a legjobb..
leszarom a konfigod...
Ja és csak a szavazókat minõsíti, hogy ki nyert, õket kell szídni nem a gyereket.
.: mobilize.hu :.
Na ennyi és no comment azokra akik most elkezdenek anti commikat írni rám.
Mert szerintetek csak egyetlen egyetemleges elet letezik a pesti elet.
garfield592,tommyg,zmeor:magatokrol allitottak ki szegenysegi bizonyitvanyt
szerintem is van benne valami hogy megsajnálták mert fábry megrígatta és mert szegény
akár jó szavazótábora is lehetett..
nemtudom annyira nem izgatott fel ez a show de a vége meglepett
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
.: mobilize.hu :.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
PSN ID.: Beegabor