196
Árpi mesemondó fan topic
-
Dexantreal #115 Ez a kis csávó helyett meg bármelyik másik és tehetségesebb befuthatott volna.
Nem néztem, de biztos voltak nála jobbak... vagyis csak néha napján picit néztem bele.
Nem mondom, h a srác, akiről szól a topik szarul mondta a szövegét, de, akkor is... nah mind1.
Maradjunk annyiban, h loooooooooooool :P. -
Dexantreal #114 háazisszar -
#113 Vótmá? -
danielboy1000 #112 Amíg nem tudsz valamiről semmit(magyarul szart se ) addig ne nyilatkozz úgy, mintha tudnád miről beszélsz.Nekem van 1 haverom akit 1 éve ismerek msn en.Játszok vele ( quake3 de ez lényegtelen) és csantavéren lakik.Mikor megkérdeztem hogy ismeri-e ezt az Árpi gyereket azt mondta (jaa persze..7 -ik A ba jár..bukott szamár.(mellesleg egész csantavéren ilyen parasztos a beszéd mivel az a haverom is ilyen "tájszólással" beszélt mikrofonon :D szóval nem rájátszott.Mellesleg Fábryról is megvan mindenkinek a saját véleménye.szerintem pl: ripacs és beképzelt.Szerintem csak morbid,igénytelen viccei vannak és mindenhol elsüti hogy www.pi**.hu..hát tényleg kurvára vicces. -
Daza500 #111 De NÁLUNK, Magyarországon bizony ilyen egy tehetségkutató műsor.
Nyugi, lesz ez még rosszabb is. -
#110 15 -
janika15 #109 egyértelműen szociális problémái miatt győzött, nem megérdemelten a 4 for dance és az énekesek sokkal de sokkal több munkát fektetnek bele egy előadásba neki csak annyi h kinyitja a benedek elek könyvet és elmond egy szöveget! egy tehetség kutató műsor nem arról szól h az emberrel csak azért nyeretik meg mert a vajdaságból jött és rossz körülmények között él. én már tudtam mikor elkezdett sírni h ő fog nyerni! nem jó ez így... -
garfield592 #108 szasztok!Nem tudjátok megmondani hogy hány éves árpika? -
martinho040150 #107 LOL
én 1 osztálytól 5.-osztályig minden mesemondó versenyen első lettem :P
már abbahagytam mesemondói karrierem XD
-
martinho040150 #106 neki szurkoltam!!!
-
#105 Látom mindenki szereti "árpikát a sztárt":D:D -
#104 "Nekem semmi bajom Árpival, nem tehet semmiről, az a gusztustalan, amit a média csinál!" - ott a pont -
#103 "Magyarország új csillaga, az új sztár!!!!!!!"
Hát ez nem kicsit röhejes mondat! Nem kiemelkedően tehetséges! Ezt minden második ennyi idős fiúcska elő tudná adni! Az a különbség, hogy nekik eszükbe se jut mert egy nem produkció és végkép nem szórakoztató! Én már azt se értetem, hogy mit keres ezzel a TV-be... Az meg, hogy azért nyert, mert rosszak az életkörülményei... Elég szánalmas... Nem a tehetség győzőt, hanem a sajnálat!!!! Ha nem folyik még a csapból is, hogy milyen jó lenne, ha ő nyerne, mert ő tényleg rászorul akkor tuti már az elején, kiesik! Nem baj... Két hónap múlva már a nevére se fognak emlékezni az emberek!
(Nekem semmi bajom Árpival, nem tehet semmiről, az a gusztustalan, amit a média csinál!)
-
#102 Azért, mert a nézők(vagyis MI), már a 3. adásban, nem azért szavaztak rá, hogy hú de tetszik, hanem mert szegény, és kell neki a pénz. És ez a szemétség, hogy csak sajnálatból nyert, és nem tehetségből. Minket ez bánt, nem az, hogy havi 1 milkát nyert, hát hadd vigye kit érdekel. Csak ez amit leírtam. Hogy nem tehetségből nyert. -
#101 De miezen az írígységre méltó? Mindenki ki tud állni a szinpadra, és elordíbálni egy szöveget parasztosan. És azért bánt minket hogy megynerte a havi egy milliót, mert nem tehetségből nyerte meg, és tényleg, nem a nézőkek kellett volna döntenie, hanem a zsűrinek. És hogy ha a zsűri pontozása számít bele, és nem a nézőké, akkor olyan nyerte volna meg, aki tényleg meg is érdelemte volna(4fordance.) -
#100 neked is és mindenkinek boldog karit:) -
#99 Mesemondás pff..... Ennyi erővel bárki lehetne milliomos 2 hónap és indul az rtl klubon a Nagy Szarás.
Na mind1 Boldog Karit mindenkinek!!! -
#98 EZt szépen mondtad teljesen igaz. -
#97 jah, ezt akartam mondani:D -
#96 Magyarul szar az egész amit csináltak....már nem tudnak mit kitalálni. -
#95 #82-#83: Jó volt, egyetértek!! -
#94 kérdés...
míg nem nyert a kissrác, miért nem volt ilyen topic? addig is lehetett szeretni/utálni őt... -
#93 ez a csillag születik, egy nagy szar volt -
#92 hát.. én nem támogattam a nézettséget... az első adás nekem elég volt, h leszűrjem, mekkora nagy pénzhajhász idiotizmus lesz ez...
a megasz@r ezért volt jobb... hétről hétre hasonló műfajban kellett megvillantani a tudásukat! ott legalább volt összehasonlítási alap...
amúgy nem hiszem, h Benedek Eleket leváltja árpád!!!
ami meg a mesemondást illeti! nekem már sok évvel ezelőtt megvolt a kedvenc. Storyteller -
#91 de itt nem az nyert aki a legtehetsségesebb, hanem akit megszeretett a közönség (mondjuk ez mindenhol így van:)) Szoval azt szeretném mondani, hogy ilyen hülyeséget h döntsük el h az énekes énekel jobban vagy a táncos táncol jobban, esetleg a mesemondó mesél jobban. hogy lehet ezt a 3műfajt összehasonlítani?
ezt a műsor is csak azért lett kitalálva, h nagy legyen a nézettség. -
#90 Mindegy hova valósi, az alakítása nem ért fel a többi produkcióhoz -
#89 Eszembe jutott egy erdekes dolog.Lenyeg a lenyeg itt minden frontrol tamadjak Arpit,mar az apjarol az is "kiderult" hogy alkoholista.
Vajon akkor is irnatok ilyeneteket ha pesti "muparaszt" lenne?
-
timantes #88 egyetértek -
Bala10 #87 te inkább maradj csöndben, míg nem tudod, hogy a paradicsom amit megeszel honnan van. Annyit elárulok, hogy nem a télapó hozza... -
#86 Kicsit gyanus az hogy, nem muttaták meg kinek menyi volt az eredménye -
BIZ0906 #85 Ez most tök komoly? -
Daza500 #84 Topikdel -
Fbn Lx #83 Na azért ne essünk túlzásokba, nem mondtam, hogy olyan rohadt sokan vannak azok, akik még ilyen "hagyományosan" beszélnek. De szinte minden megyében van 1-2 kisebb község, ahol még lehet tucatszám találni az ilyen... tehetségekből, sajnos az országban még nem megy a parasztgyerek ritkaságszámba.
Na meg a Felvidék is elég népes, vannak ott ismerőseim, akik még ennél is sokkal cifrábban beszélnek. -
Fbn Lx #82 ha agyatlan irigységet látsz valahol, akkor nagyon félreértelmezted itt a dolgokat. Ha felbasz, az végképp egyéni probléma.
Egyébként gyanítom, hogy az SG közössége a többségbe tartozik. Ugyanis Mo. népességének elég vékony rétege támogatta Árpit sms-sel, a legtöbb ember vagy nem áldozna rá pénzt, vagy nem kedveli egyáltalán. Szóval ha Árpi szavazótáboráról beszélünk, az igen távol áll a többségtől... Arról nem is beszélve, hogy az átlag polgár nem tudhatja: esetleg meg van bundázva az egész?
Ja, és szokj hozzá, ha valami egy nagyobb embertömeg csőrét b*ssza, ott mindig lesz leköpdösés, talán okkal. Ez a "Bárki is nyert volna, és őt szídnátok, ugyanígy megvédeném." védőszent hozzáállás sokkalta szélsőségesebb, mint az itt kommentelők véleménye. Továbbá, ha mondjuk egy attraction nyert volna, biztos hogy nem menne itt a fikázás. Szerinted miért? -
#81 Szép volt Árpika! -
#80 az ötreksönt nem szidná sztem senki... :D -
#79 És még valamit szeretnék mondani, mielőtt bárki is visszatámad: Bárki is nyert volna, és őt szídnátok, ugyanígy megvédeném. -
#78 Na jó dehát Fábryról meg mindenki tudja, hogy mekkora egy beképzelt bunkó... Ha választani kell, szerintem nagyon paraszt, mint a kiskölyök (mondom ezt úgy, hogy a gyereket csak reklámban láttam) -
#77 Ne már... Ti komolyan azt hiszitek, hogy ma falun a gyerekek kopp tájszólással beszélnek?! Amikor a média ekkora nagy globalizációt gyakorol az egész nyelvre? És központi, többségében városi iskolák vannak? Hát hol éltek ti, a Holdon? -
#76 Na jól van, de továbbra is egy dolgot kellene felfogni: a gyerek a versenyt szavazatokkal nyerte. Ergo ha ő nyerte, akkor rá érkezett a legtöbb szavazat. Az egyéni szociális probléma, ha egyes itt kommentelők nem a többséghez tartoznak. Én se néztem ezt a műsort, ahogy az összes többi ilyen szemetet sem szoktam nézni, de k*rvára felb*sz ez az agyatlan irigység, meg a másik leköpködése.