Utasi Árpád Fan Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

catacom
#82-#83: Jó volt, egyetértek!!

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

kérdés...
míg nem nyert a kissrác, miért nem volt ilyen topic? addig is lehetett szeretni/utálni õt...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

cicai
ez a csillag születik, egy nagy szar volt<#levele>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hát.. én nem támogattam a nézettséget... az elsõ adás nekem elég volt, h leszûrjem, mekkora nagy pénzhajhász idiotizmus lesz ez...
a megasz@r ezért volt jobb... hétrõl hétre hasonló mûfajban kellett megvillantani a tudásukat! ott legalább volt összehasonlítási alap...

amúgy nem hiszem, h Benedek Eleket leváltja árpád!!!

ami meg a mesemondást illeti! nekem már sok évvel ezelõtt megvolt a kedvenc. Storyteller

cicai
de itt nem az nyert aki a legtehetsségesebb, hanem akit megszeretett a közönség (mondjuk ez mindenhol így van:)) Szoval azt szeretném mondani, hogy ilyen hülyeséget h döntsük el h az énekes énekel jobban vagy a táncos táncol jobban, esetleg a mesemondó mesél jobban. hogy lehet ezt a 3mûfajt összehasonlítani?
ezt a mûsor is csak azért lett kitalálva, h nagy legyen a nézettség.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Seth
Mindegy hova valósi, az alakítása nem ért fel a többi produkcióhoz

PSN ID.: Beegabor

Trade
Eszembe jutott egy erdekes dolog.Lenyeg a lenyeg itt minden frontrol tamadjak Arpit,mar az apjarol az is "kiderult" hogy alkoholista.
Vajon akkor is irnatok ilyeneteket ha pesti "muparaszt" lenne?

egyetértek

te inkább maradj csöndben, míg nem tudod, hogy a paradicsom amit megeszel honnan van. Annyit elárulok, hogy nem a télapó hozza... <#lama>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

biomage
Kicsit gyanus az hogy, nem muttaták meg kinek menyi volt az eredménye

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez most tök komoly? <#szomoru1> <#levele>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Topikdel <#levele>

Na azért ne essünk túlzásokba, nem mondtam, hogy olyan rohadt sokan vannak azok, akik még ilyen "hagyományosan" beszélnek. De szinte minden megyében van 1-2 kisebb község, ahol még lehet tucatszám találni az ilyen... tehetségekbõl, sajnos az országban még nem megy a parasztgyerek ritkaságszámba.
Na meg a Felvidék is elég népes, vannak ott ismerõseim, akik még ennél is sokkal cifrábban beszélnek.
ha agyatlan irigységet látsz valahol, akkor nagyon félreértelmezted itt a dolgokat. Ha felbasz, az végképp egyéni probléma.
Egyébként gyanítom, hogy az SG közössége a többségbe tartozik. Ugyanis Mo. népességének elég vékony rétege támogatta Árpit sms-sel, a legtöbb ember vagy nem áldozna rá pénzt, vagy nem kedveli egyáltalán. Szóval ha Árpi szavazótáboráról beszélünk, az igen távol áll a többségtõl... Arról nem is beszélve, hogy az átlag polgár nem tudhatja: esetleg meg van bundázva az egész?
Ja, és szokj hozzá, ha valami egy nagyobb embertömeg csõrét b*ssza, ott mindig lesz leköpdösés, talán okkal. Ez a "Bárki is nyert volna, és õt szídnátok, ugyanígy megvédeném." védõszent hozzáállás sokkalta szélsõségesebb, mint az itt kommentelõk véleménye. Továbbá, ha mondjuk egy attraction nyert volna, biztos hogy nem menne itt a fikázás. Szerinted miért?
Carlos HUN
Szép volt Árpika!

az ötreksönt nem szidná sztem senki... :D

ancsie18
És még valamit szeretnék mondani, mielõtt bárki is visszatámad: Bárki is nyert volna, és õt szídnátok, ugyanígy megvédeném.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Na jó dehát Fábryról meg mindenki tudja, hogy mekkora egy beképzelt bunkó... Ha választani kell, szerintem nagyon paraszt, mint a kiskölyök (mondom ezt úgy, hogy a gyereket csak reklámban láttam)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Ne már... Ti komolyan azt hiszitek, hogy ma falun a gyerekek kopp tájszólással beszélnek?! <#wow1> Amikor a média ekkora nagy globalizációt gyakorol az egész nyelvre? És központi, többségében városi iskolák vannak? Hát hol éltek ti, a Holdon?

ancsie18
Na jól van, de továbbra is egy dolgot kellene felfogni: a gyerek a versenyt szavazatokkal nyerte. Ergo ha õ nyerte, akkor rá érkezett a legtöbb szavazat. Az egyéni szociális probléma, ha egyes itt kommentelõk nem a többséghez tartoznak. Én se néztem ezt a mûsort, ahogy az összes többi ilyen szemetet sem szoktam nézni, de k*rvára felb*sz ez az agyatlan irigység, meg a másik leköpködése.

úúúú... ezt nem lehet eléxer megnézni!!!

n3whous3
n3whous3
Óbazmeg, csak nem a kis pöcs nyert? ÉS mit fog csinálni az 1 millából? Vesz belõle Nintendót?

púúúúú

RAZOR27
õ arra gondolt ,hogy nem fan topik hanem fun topic,tehát fun=vidám....

Ja és a kommentem a topikhoz annyi lenne ,hogy amikor megláttam a listában elmosojodtam ,majd elkezdtem olvasgatni a hsz-eket ,van benne egy-kettõ ,ami tükrözi a véleményem ,hogy a mûsor nem tehetségkutatás alapon ment ,hanem ,hogy ki kit sajnál meg ,és az engem zavar ,hogy manipulatívan használták a szegénységet.A 4 for dance ,meg azért nem nyert ,mert inkább szavaztak a "jajj szegény kisgyerekre" ,mint az igazi tehetségekre ,ennyi.

ui:direkt rakom a vesszõketõket a szóköz után

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bardocz
õ hol 15 éves?12-nek néz ki max
catacom
Neked ebbõl az elsõ mondatos idézetbõl mi jön le?? "A topic magáért beszél, a fanok itt gyülekezzenek." Szerintem nem az én leszûrésemmel van a gond:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Szabi84
/fav

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

guardian hero
Egyetlen jobb humángimnáziumba se vennék fel a gyereket. Szókincse nincs, értelmes mondatot összerakni nem tud, intonálni nem tud, elharapja a szavak végét, érthetetlenül beszél (nem a tájszólás miatt, hanem mert artikulálatlanul ordít), már az is vicc, hogy kamera elé kerülhetett.

Én nem tudom, hogy többieket sajnáljam-e jobban, akiknek rengeteg munkáját és tehetségét vette szarba a nézõközönség ezzel a döntéssel, vagy Árpikát, akivel most sikerült elhitetni, hogy tehetséges, legalábbis amíg az élet majd jól pofára nem ejti. Így szokott kezdõdni egy tipikus alkesz életút.

Fábry szégyellheti magát, hogy hozzájárult ahhoz, hogy a szerencsétlen gyerek ronggyá égesse magát, és jó eséllyel egy életre megnyomorodjon majd ha rájön, hogy mennyit is ér valójában.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

BaliBoy
Elírta a topiknyitó. Ez a Utasi Árpád FUN Topic. <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

TIBI
simán elvegyül közöttük...

^^

árpi max egy x+1-edik faluszéli parasztgyerek. A legtöbb 15 éves simán tud így szavalni, persze azok közül, akiknek alapból van egy akcentusa. Hol ebben a tehetség? Arról nem is beszélve, hogy általában kappanhangon ordított akkor is, mikor egy normálisabb, lágyabb tónus jobban feküdt volna. Hol itt a tehetség? Avagy honnan szalajtották szerencsétlen kölyköt :S
NEOreg3
és kétszer bukott (most 7.-es)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TIBI
Nemá' tényleg 15 éves??? <#wow2>

^^

R0sc0
sok itt a köcsög

89
<#eljen> színvonaltalan volt az egész...
"az éneklõs fiú meg nagyon ügyesen elénekelgeti a népdalocskáit de manapság csak a 80 felettiek szeretik az ilyet"
ezen kiakadtam <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

zmeor
4 four dance egy rakás szar volt, egy normális áncllépésk nem volt csak mindig valami idiótaságot jártak végig...
az a csajszi meg görnyedthátú nem színpadra való ember nyavalygós hanggal
Árpika semmi különlegeset nem mutatott.. csak elmesélt egy mesét egy hülye maskarában, az éneklõs fiú meg nagyon ügyesen elénekelgeti a népdalocskáit de manapság csak a 80 felettiek szeretik az ilyet.. nekem amugy a blacktime volt a kedvencem de már beléjük is beleuntam amikor nem táncoltak csak valami idióta (vámpíros) hülyeséget elõadtak..

AMÚGY MEG HOGY LEHET ÖSSZEHASONLÍTANI A TÁNCOSOKAT, HUMORISTÁKAT, ÉNEKESEKET, SZAVALÓKAT egyszerre??? nem fér a fejembe.. sztem Ördög Nóri volt a mûsorban a legjobb..

leszarom a konfigod...

Én nem nézek ilyen szemetet, de az utolsó részt kénytelen voltam megnézni, mert vendégségbe voltunk és ez ment a tv-be. És én leszarom, hogy ki nyert. Csak az idegeskedik miatta, aki olyan idióta, hogy ilyen mûsorokba küld sms-t. Amúgy szerintem azért nyert, mert 9-10 évesnek néz ki és mindenki úgy is kezeli, pedig már 15 éves. Amúgy semmi különlegeset nem csinált, csak elmondott pár mesét tájszólással, de még azt se lehet mondani, hogy profin. Néha kiabált néha meg suttogott, de még ezeket se mindig jó helyen használta, és ennyiben ki is merült a tudománya.

Ja és csak a szavazókat minõsíti, hogy ki nyert, õket kell szídni nem a gyereket.

Trade
azt meg megkerdeznem meg hogy hany mesemondo versenyt nyertel te meg?

autoszimulator
Õõõõ, azért ez már a ló másik oldala.. Rendben, hogy egy pestinek több energiát kellene abba belefektetnie, hogy ilyen tájszólassal beszéljen. De a pesti semmivel sem több, mint egy vidéki. Sõt.. Sok pesti affektáló majom idegesítõbb, mint az ilyen nyelvjárással beszélõk. És ezek népmesék, így élvezhetõek. De ettõl függetlenül tartom, amit írtam az elõbb.

.: mobilize.hu :.

Már boccs emberek most én is bránernek fogok tünni mert utálom a kiscsávót , nuku energia bedobásal megnyerte? Mit csinált ki állt fogta a parasztos tájszólását és elmondod egy mesét amitõl a városias beszédemmel nem értettem SEMMIT csak , hogy valaki ott tátog... Irigység... NEM, csak szánalom hogy a for 4dance eszméletlen sokat dolgozott hogy nyerjenek rengeteg munka kreativitás de annak a kis kölyöknek mi dolga volt? szinte semmi csak annyi mese kiválaszt és beadni jó paraszti mód. A másik közönség szavazott nagy [email protected] a média bármit tud módosítani. Szerinted miért nem mutatják meg a pontos számadatokat. Ennyit értek pátyolgatjátok, közbe nem ért el semmit.
Na ennyi és no comment azokra akik most elkezdenek anti commikat írni rám.

Trade
Mekkora egy szarhaziakkal van tele ez az egesz topic.
Mert szerintetek csak egyetlen egyetemleges elet letezik a pesti elet.

garfield592,tommyg,zmeor:magatokrol allitottak ki szegenysegi bizonyitvanyt

Klemice
tehettségkutató mûsor volt az tény
szerintem is van benne valami hogy megsajnálták mert fábry megrígatta és mert szegény
akár jó szavazótábora is lehetett..
nemtudom annyira nem izgatott fel ez a show de a vége meglepett

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

autoszimulator
Na most ez nem irigység, meg te ne szidd itt senkinek a szüleit. Akármit is akarsz te, vagy bárki bemesélni ennek a hátterébe, ez egy TEHETSÉGKUTATÓ MÛSOR volt. Nem más. Nem segítsünk a hátrányos helyzetû, netalántán határon túl élõ, hátrányos helyzetû kissrácon. Mellesleg, ha már megnyerte, kívánom, hogy jó dolgokra fordítsa, azaz a szülei arra fordítsák, mert jópár évig õ még erre nem lesz jogosult. Nekem nincs szükségem arra a pénzre, de ha már egy mûsort inditanak, annak kitûznek egy célt, melyet végig követnek elvileg. Elvileg. Mert már az attraction kiesésekor lehetett sejteni, hogy itt bizony nem az lesz a cél, amit egy halandó TV nézõ elvárna. És nem is az lett. Azt meg nekem senki se mondja, hogy a másik 3-nak minek a pénz, úgyis befutnak, megkeresik majd. Ez nem arról szólt, hogy a 4 emberbõl válasszuk ki a három tehetségest, a negyedik meg kapja meg a pénzt. Mert õ szegény. lol.

.: mobilize.hu :.

a sztendaposok rossz arcok és irigyek, valszeg dr.litkai gergely jogi vezényletével kerültek le, viszont ez nem volt vicces tõle :)

ne idegesítsd magad feleslegesen, a magyar emberekbe dns szinten van belekódolva a "fikázó, irigykedõ, feljelentgetõ" mentalitás.

ColdFire
Ne tûrjük hogyha a legjobb stand-upokat letöröltették, akkor ezzek fennmaradjanak szvsz...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Goruck
másik fele meg, hogy szegény gyerek pár évig nem használhatja LEGÁLISAN az ujdonsült kocsiát...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
azért nemtudom...láttam az összes produkcióát és nemértem miért kell annyira odalenni érte, ha meghúznád hangsúlyskálába az elõadását ugyanazt a görbét kapnád...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Seth
Ha nem szûrted volna le, ez kb annyira Utasi Árpád Fan topik, mint az Uwe Boll fan topik. Nézz be oda és olvasgass :D Olvasd már el az elsõ hozzászólást: "mesemondo koncert" , szerinted ezt komolyan gondolta a topiknyitó? Szarkazmus mond neked valamit?

PSN ID.: Beegabor

ancsie18
De bazz egy dolgot fogjatok már fel! A közönség, aki miatt esetlegesen bent maradtak ezek a gyerekek, szintén MI vagyunk! MI adtuk le a szavazatokat rájuk, ha te nem is, még én se, de a közönség! Az, hogy te kit szerettél volna, a kutyát sem érdekli, mert ezek szerint te és a hozzád hasonló gondolkodáúka nem adtak le elég szavazatot, hogy az nyerjen, aki szerintetek megérdemelte volna. Akkor most mirõl beszélünk? Miért most kezditek el irigyelni tõle? Ez most min változtat?