Utasi Árpád Fan Topic

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de Árpi rendes és megengedte :)

akyyy
azt mondom fogjunk össze és töröltessük ezekt a youtubról, mert ugye ezek szerzõi jogáltal védett tartalmak amiket yutubra tilos feltenni -.-

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fabio Capello
Hát nem tudom.... Nem repesek az örömtõl hogy õ nyert, én a 4 for dance gyõzelmére számítottam. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy a két kissrác csak nézettségnövelésre volt ott, és ki kellett volna esniük.

ancsie18
Mi közöd van hozzá, mit vesznek a pénzbõl? És mit fáj neked az, hogy nyert havi 1 milliót, és véletlenül pont egy szegény, vidéki gyerek?! Ha nem lenne az, akkor meg azt mondantáok, azért nem érdemelte meg, mert van elég pénze... Csak az irigység, az irigység... Annyira undorító és unalmas.... Gondolom a savanyú és szintén irigy szüleitektõl tanultátok. Gratutálok hozzá!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Dynamic
Egy részt se láttam ebbõl a mûsorból(sem).De most kíváncsiságból megnéztem, ki ez az ember, és annyit láttam az egyik videó alapján, hogy valami kis törpe, aki tájszólással üvöltözik:)
látom irigykedtek Árpira, pedig elõttetek is ott állt a lehetõség, hogy na gy mesemondók lehessetek! <#vigyor>

Mit vártok egy olyan országban ahol 2 és fél millióan nézik Gyõzikét, amugy is várható volt hogy õ nyer ha tehetségkutatórol van szó akkor nem a nézõknek kellene döntõen befolyásolniuk az eredményt hanem egy SZAKÉRTÕ zsûrinek, a nézük megsajnálták minden tele volt a nyomorával így õ nyert nincs így ebben semmi meglepetés.

catacom
Na szevasztok!
Azt hittem nem hiszek a szememnek amikor megláttam ezt a topicot:-(
Áruljátok már el mi a francokat favorizáltok ezen a kis paraszton???? Hiszen a veleszületett paraszt stílusa miatt azért nem kellett volna vele megnyeretni a döntõt. Ez nevetséges!!!! Nálunk is vannak szerencsétlen sorsú gyerekek de azt hittem ez a verseny a tehetségrõl szól!! És ha mi magyarok így látjuk, hogy õ volt az ász akkor csak sajnálni tudom a szavazókat!!!! Na nem is idegesítem magam!!

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

autoszimulator
Jól látom, hogy egy tehetséges mesemondó srácot láthatunk, miközben a megszámlálhatatlanul bõ szókincsébõl válogatja ki a legmegfelelõbb szavakat, sziporkázva a kamera elõtt?

.: mobilize.hu :.

Maximus4
<#eljen><#eljen><#worship><#worship> Tökéletesen osztom a véleményedet.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

N o N a m e
*lemaradt:
de már most sajnálom a kis szép autót hogy a tyúkszaros cipõjével az autókárpitot összemocskolják..
N o N a m e
nabazz... ide kell is a Fiat 500.. a pénzbõl legalább újraépitik a házat
KÉZIKAMERÁS HOME VIDEÓ Utasiról!! Aki nem ismeri , itt bõvebb infot kaphat a családjáról , házáról és magáról a sztárról

Utasi Árpád HOMEVIDEO<#vigyor2>

Pepsi Twist
<#levele>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

matrix666
NYugi Árpika, én már tudom az RTL vezetõségétõl, hogy te leszel a befutó! Aztmondtam nekik, ha nem te nyert, nincs többé Fábry Showder! Bruhaha

akyyy
több sms-t is lehet küldeni. akkor nagyobb az esélye.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacee
dettó.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ColdFire
az a Gergõ fiúcska jobb volt szerintem.
http://youtube.com/watch?v=EvE-iRjZWaQ

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zmeor
a szomorú az hogy a kocsit tuti nem kapja meg, amerre lakik ugyis telepjáró kéne..
a pénzt se kapja meg mert még kicsi hozzá, ergo apja szépen elissza az egészet.

leszarom a konfigod...

autoszimulator
De nem a magyarok tolták az SMS-t. Legalábbis nem a határ innensõ oldalán levõ magyarok. Ebben biztos vagyok. Srác nem csinált semmit, mintsem megtanult egy szöveget, és azt elmondta, korához képest meggyõzõen, de összességében véve nem látok benne semmi tehetséget. Másik kissrác legalább tudott énekelni, de õ maga is belátta, hogy nem érdemelné meg a pénzt...
Csak nyomva volt mindenhol, RTL-en a kókuszban, kultv-n, hogy szegény vidéki gyerek, családja is csóró, akko most nyerjen.. De arra senki sem gondol, hogy ez nem gyûjtés volt egy rosszabb sorban élõ család számára, hanem tehetségkutató..

.: mobilize.hu :.

ngcsnet
Ezek szerint legalább minden 10. magyar szavazott rá? A többi játékosra leadott szavazatokról nem is beszélve.
Javíts ki, nem tudom, hogy mûködik ez a mûsör.

Benc16
jah :)

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

cicai
vagy a saját topicoban

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Benc16
:/ nem elfér a csillag születikben? :/

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

cicai
a 4 for dance tehetséges volt, Árpi max aranyos<#idiota>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tommyg
Sokat ér ezzel az egésszel, az apja elissza a pénzt a kocsit összetöri részegen, Árpi meg el lesz felejtve, de azért gratulálok neki!
A 4 for dance többre ment volna a gyõzelemmel szerintem!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Alexease
"Több millió légy nem tévedhet, együnk szart!" :) <#idiota><#zavart1><#zavart2>
BaliBoy
Nem, ez a szörnyû valóság!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
anyám is ezt mondta,én szrrencsére nem büntettem magam ezzel
IMÁDLAK ÁRPI TE VAGY AZ ISTEN!!!!!

-the invisible-

Voltan
Egek, õ nyert???<#ijedt>
Ez vicc.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rash87
<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Garf
de :D

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Lesz mesemondó-koncert? Esetleg turné? A setlist kiszivárgott már? Ráadás mesék mik lesznek?
Remélem a bulira elkészül a "Kincskeresõ Kisködmön" tetkóm...

más: Magyar népmesék csengõhangot tud vki?

Vajon mit fognak venni abbol a sok pénzbõl?Egy zetort?:Dvagy egy automata bálázó készüléket?vagy netán egy rotációs kapát?esetleg egy pár vadonat új gumicsizmát?

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

ahogy mondod, Utasi "Bendegúz" Árpád <#pias>

cicai
õ sem azért nyert mert annyira tehetséges, hanem mert szegény és megsajnálták a nézõk.

Victor1103
A másik kiskölyök jobb volt,de ez csak az én véleményem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

gabber_saviola
sztár? :O

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Bandee1987
Ja, sry, nem nézek ilyen "tehetségkutató" mûsorokat :)

"Több millió magyar nézõ nem tévedhet"

Ezért tartunk ott, hogy a Gyõzike az egyik legnépszerûbb magyar mûsor.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Az RTLKLUB Csillag születik címû mûsor tobb millió nézõ által kikiáltott ÚJ CSILLAG! Több millió magyar nézõ nem tévedhet. <#vigyor5>

Brolly28
Utasi Árpád

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Bandee1987
Ez meg ki? Milyen sztár?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Utasi Árpád
-------------------

Magyarország új csillaga , az új sztár!!!!!!!

A topic magáért beszél, a fanok itt gyülekezzenek. Mindenféle Árpi mesemondo koncert híreket , illetve egyéb Árpi tudnivalókat is it tudjátok meg. <#bohoc>

← ElőzőOldal 4 / 4