Utasi Árpád Fan Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Azt hittem nem hiszek a szememnek amikor megláttam ezt a topicot:-(
Áruljátok már el mi a francokat favorizáltok ezen a kis paraszton???? Hiszen a veleszületett paraszt stílusa miatt azért nem kellett volna vele megnyeretni a döntõt. Ez nevetséges!!!! Nálunk is vannak szerencsétlen sorsú gyerekek de azt hittem ez a verseny a tehetségrõl szól!! És ha mi magyarok így látjuk, hogy õ volt az ász akkor csak sajnálni tudom a szavazókat!!!! Na nem is idegesítem magam!!
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
.: mobilize.hu :.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
de már most sajnálom a kis szép autót hogy a tyúkszaros cipõjével az autókárpitot összemocskolják..
Utasi Árpád HOMEVIDEO<#vigyor2>#vigyor2>

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://youtube.com/watch?v=EvE-iRjZWaQ
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a pénzt se kapja meg mert még kicsi hozzá, ergo apja szépen elissza az egészet.
leszarom a konfigod...
Csak nyomva volt mindenhol, RTL-en a kókuszban, kultv-n, hogy szegény vidéki gyerek, családja is csóró, akko most nyerjen.. De arra senki sem gondol, hogy ez nem gyûjtés volt egy rosszabb sorban élõ család számára, hanem tehetségkutató..
.: mobilize.hu :.
Javíts ki, nem tudom, hogy mûködik ez a mûsör.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A 4 for dance többre ment volna a gyõzelemmel szerintem!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
-the invisible-
Ez vicc.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Remélem a bulira elkészül a "Kincskeresõ Kisködmön" tetkóm...
más: Magyar népmesék csengõhangot tud vki?
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"Több millió magyar nézõ nem tévedhet"
Ezért tartunk ott, hogy a Gyõzike az egyik legnépszerûbb magyar mûsor.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
-------------------
Magyarország új csillaga , az új sztár!!!!!!!
A topic magáért beszél, a fanok itt gyülekezzenek. Mindenféle Árpi mesemondo koncert híreket , illetve egyéb Árpi tudnivalókat is it tudjátok meg. <#bohoc>#bohoc>