131
-
Yv@n #11 Kik támadnak meg? Ha senki sem fejleszt fegyvert, akkor meg pláne mivel? :D
És nem tényleg nem viccből fejlesztik, hanem mert kurvasok pénz van benne. És a sok kreténnel mindíg meg lehet etetni, hogy bizony veszélyeztetve vannak, és ezért küzdeni kell a gonoszok ellen, meg a terrorizmus ellen is...hiába no a 21. században nem nagyon lehet már máshogy gyarmatosítani, elfogytak a szabad területek... -
#10 Tudod az emberek nem viccből fejlesztenek fegyvereket. Mivel védenéd meg magad, ha megtámadnak te zseni. Persze ezeket lehet rossz célokra is használni, de mit nem. A techológia annyira erkölcsös, mint a használója. -
FoodLFG #9 Ez a Conway úgy néz ki mint egy jóllakott óvodás, aki megkapta a kedvenc játékát. -
#8 Nos 3 Machot az álatlad felsorolotak közül egyik sem tud, főleg fegyverzettel...
Mind kb. 2,4 Mach-ig tud elmenni. -
L3zl13 #7 Csak éppen az életbe nem szednél össze ennyi pénzt más célra. :D -
L3zl13 #6 Azt mondtam viszonylag.
Legalábbis egy F15, Mig29, Mig31 ~2,5-3 Machjához képest.
Csak arra akartam ezzel utalni, hogy egy jó ideje nem a sebesség a döntö tervezési szempont. Úgyhogy ehhez képest tényleg egész jó, de nagyon várom már, hogy mikor jön sebesség terén is a következő ugrás.
Feltehetőleg valamilyen torlósugaras megoldással. -
Livius #5 Az lehet hogy csűnya dolog a háború meg a fegyverek, csak ha ezek nincsenek vagy nem lettek volna, akkor a technológia nem itt járna mint most, és nem tudnál otthon űlni a szép foteledben és gépelgetni az SG-én. -
#4 Nem lehetne befejezni a katonai hadviselést. Ebből a pénzből akár értelmes dolgot is csinálhattak volna. -
#3 "Nem csak az teszi egyedivé az F-35-öst, hogy az USA mindhárom nagy fegyverzeti ágánál szolgálatba áll"
Azért ez kicsit pontatlan, mert négy van, bár az ARMY-nak a II.Vh óta nincs légiereje és akkor is kicsit faramuci volt a helyzet.
(USAF, US NAVY, USMC és US ARMY)
Mellesleg volt már ilyen gép, az F-4 Phanotm II, azt is használta a US ARMY-n kívűl az összes. -
#2 Miért lenne lassú??? Gyorsulási képességeivel max. az F-22 és az F-15E/I/K veruiók vetekedhetnek, de csak CFT nélkül. A gép tudtommal kirepülheti 2 Machot, annyi meg elég is. -
L3zl13 #1 Tetszik nekem ez a gép. Végre nincsenek olyan kompromisszumok, hogy lopakodó technológia vs szuperszónikus sebesség vs. helyből felszállás.
Bár ez is viszonylag lassú némely korábbi szuperszónikus géphez képest...