Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Honnan a bánatból lehet szerezni petet karakternek például?
Valami dyingsoul vagy mi a franc nevezetű játékos viddeójában volt róla szó,de olyan állati unalmas volt a videó hogy megsem tudtam nézni,fix bealszom tőle ha meg kell nézni,túl sok volt az üres duma.Most kezdtem el season karit is csinálni,jah tudom közben jön season vége.<#vigyor>#vigyor>De még ez is újdonság volt.
Köve seasonra kéne tanács,melyik karival érdemes kezdeni amivel leghamarabb megcsinálható az összes season küldi,meg jutalom?
összerántod őket piranjával és leidézed az arcukba a Gargákat!*. Én így szoktam... úgy is a CD csökkentő passzívval hamar visszajön a skill <#hawaii>#hawaii>
Kari setup, ha érdekel: katt
Standard HT Pet WD 😊
(casual nagyon! mivel nem 100-as a strickenem, nekem jobban adja az elites gem 60-70-es GR-eken)
*Toljál ahova csak lehet AREA damaget... a három garga nagyon jól profitál belőle 😊
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.07.12. 07:49:43
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.07.11. 11:30:06
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Season 6 End & Season 7 Start Dates:
You’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards between Seasons. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre- and post-Season loot hunts!
Season 6 will be ending on the following dates and times:
North America: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, July 22 @ 5:00 p.m. KST
Season 7 will begin about two weeks afterwards on these dates:
North America: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, August 5 @ 5:00 p.m. KST
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Seasonben én is elővettem a dokimat, vegyél fel ha gondolod haverral tologatjuk amúgy is.
Nomad#21298
Csináltam season karit.
Crusadert,de saját fejlesztésű,néztem buildeket de szarnak éreztem mind.
Asszem 56-os,poénból hamerrel irtottam vázákat mire esett belőlük legendary gyűrű meg fegyver.
Régen ilyen nem volt.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Megszereztem tegnap a 2. kockát, magyarázott egy csomót, hogy mire lehet használni, de utána nem engedte betörni a legendary kesztyűt, ami 10 percre növeli a boostokat. Ahogy néztem alapanyag pedig volt hozzá. A karakter egy 68-as Pala.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Annó s6 startkor kezdtem 1 non-hc dilidokit pc-n, de vhol para 60 körül elfogoyott a lelkesedés, viszont a bannert meg a portrét szeretném megszerezni ha vki ráérne majd paragonban húzni 1 kicsit estefele, v kövi napokban megköszönném.
Nomad#21298
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.03. 13:41:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sanctuary világa egyébként is adná magát egy ilyen témához: ronda nagy démonok, változatos kasztok és képességek, rengeteg helyszín, na meg tonna loot. Meg hát, én úgy tudom, hogy a harmadik rész eredetileg is mmo lett volna, így szerintem nem lenne elrugaszkodott ötlet.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.07.03. 11:25:52
Mondjuk muszáj lesz, mert eléggé nagy csorba van a játék hírnevében 😞
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.15. 09:39:56
"Jabar sa bu eeda murishani!"
De én nem hiszem, hogy lesz még kieg.
Bár örülnék ha lenne.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy meg 1 act ha jó nagy és jó tartalmas a story hozzá + 1 class bőven elég egy kiegnek szerintem.
Most mit lehet még hozzátenni a jelenlegihez ami megérné, hogy CE-t gyártsanak belőle?
(mert nyilván azt venném meg, meg ugye minden új AAA-s játékukból van CE)
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.06.13. 18:53:43
Ezen kivül ami miatt érdemes lenne megvenni?
Þór vígi þessi rúnar
2014: WarCraft kapott kiemelt szerepet (20 éves WarCraft, 10 éves a World of WarCraft)
2015: fókuszban a StarCraft 2 (a trilógia és az univerzum záródarabja)
2016: Diablo 3 expansion?
Majd meglátjuk, ellenben augusztusig tuti el lesznek foglalva a Legion fejlesztésével.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ha kell segítség paragon szintezésben, gold szerzésben (Vault), gemek upgrade-jében (grift) vagy csak cuccok farmolásában akkor vegyél fel barátlistára és mehetünk. :-)
BattleTag: Misilaci#1165
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM