Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hallottam ilyesmiről... Ha a season-ökre gondolsz akkor azok inkább event-ek és ingyen jönnek.
20 font (8000 Ft) a kettőért pedig szerintem nagyon baráti ár. (tekintettel arra, hogy egyenként 10K volt annó, illetve 20 vagy mennyi ha CE-t vett valaki)
Þór vígi þessi rúnar
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ezt tanulmányozgasd, nagyon hasznos, mehet a favok közé, folyamatosan frissüé.
Itt megtalálod milyen skilleket, cuccokat kell használnod, hogy le tudd tolni a season 6-ot.
Patch 2.4.1 Guide
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.06.11. 18:48:17
Þór vígi þessi rúnar
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Életem első diablo karakteréhez szeretnék építő jellegű kritikákat kérni tőletek 😊 Tippeket, tanácsokat nagyon hálásan fogadom.
aknakukac-BARB
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
köszi az infót am srácok😊
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.06.10. 13:11:55
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Vagy google-zd meg.
Ha megvan a hely, akkor bemész és master-re kell megcsinálni (minden taskot időn belül megoldani) és kész is.
Sok sikert, türelmet... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mit kell itt csinálnom elmentem felszedtem a könyvet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak kell 2 dolog: Deadly Rebirth kés és Wilkens Reach offhand. A peteket jól le kell butítani, hogy ők ne öljenek csak tartsák távol tőled a szaladgáló kis falleneket. :-)
Nekem 3. vagy 4. kísérletre sikerült a master. :-)
(mondjuk előző seasonban is ugyanezt csináltam, azért nem volt nehéz, csak kicsit gyakorolnom kellett)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Season karakternél , van egy olyan jeaurney-m, hogy kell egy set dungeont csinálnom, azt hogyan kell ?
Előre is köszi a válaszokat ! 😊
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Þór vígi þessi rúnar
Kumiho #2179
A bounty, a rift az egész játék gerince (más, az alapjátékban el nem érhető funkciók, felszerelés mellett).
2 hete vettem meg az alap Diablo III-at, ez az első diablo játékom.
Van egy 60-as barb-om, perpill most őt próbálom gearelgetni. Torment 3-ig bírja egyelőre.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy az alapjátékban milyen farm útvonalakat ajánlotok legendary cuccok beszerzéséhez?
Vagy kieg nélkül esélytelen a dolog és érdemes lenne megvennem?
Köszi előre is a válaszokat. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.29. 11:02:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nemojjanregvoot 😉
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
@Maak: Mi az az Ow ?
Kerestem, de en se talaltam infot rola.
Kumiho #2179