Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: attika1979, 2016.08.09. 17:43:24
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Én ebben a szezonban wizardot kezdtem 3 nap után paragon 147 GR40 solo megy elég jól, de még én is messze járok a kitűzött céltól (full +280-as kavicsok, augment, etc), legfőbb célom ebben a szezonban nekem az 500-as paragon.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Nézegettem az infernal bossokat is. Diablo-t éreztem a legnehezebbnek párosban. Igaz azt még nem a petes, hanem a fél harvest beállítással csináltam. A dobott anyagból próbaképp csináltam 2 nyakast, de sok értelmüket nem láttam. :/
A kihívásokat nem csináltam még, mert az meg T10 lenne, de először kéne még 1 kis upgrade. 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Regards,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
T9-en járogatok, de a Lakumba szükségét még nem annyira éreztem. Csak nem kell a susnyásba berohanni, meg mindennek a közepén állni mint 1 fax 😊 Magasabb szinten meg majd meglátom.
Akkor megint csavarhatok a kiosztáson, mivel nem a kutyákat használom. A sett küldetés megcsinálása meg eléggé kifárasztott. Nem is ezt csináltam meg, hanem egy másikét. Hogy a fenébe lehet megölni 1 WOD-al 20 ugrabugrálót, mikor 10-es csapatok vannak, és míg nagy nehezen összekaparok 2 csapatot alapból meghal közülük 2-4...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ez "kell"
lakumba bracinak
+
sacred harvester fegyónak
ez a kombináció BIS aktívban
hogy legyen taffnesszed TX+ 😊
igen valóban a WOD felbuffol illetve proccolja a zöld gemed bónuszát is, de nem az fog sebezni, hanem a kis 3 cleaves (!) garga meg az Area damage 😊 ezért kell mindenhová garga damage meg AD ahová lehet 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tegnap tologatom a kis season wizardomat, erre valamikor este 11-kor (6 órával season start után) kijelzi, hogy eu 1st gyerek letolta a no set Gr45-öt... Nem tudom az ilyen noliferek mikor kezdik / hogy tolják, de csinálják csak nyugodtan 1-2 hét alatt megunja lelép aztán megy a forumokra hőbörögni, hogy milyen szar a season, semmi értelme tolni meg egyebek...
Én lassan 60 leszek a wizardommal (hajnalban nem igazán tudtam aludni igen), elvagyok egyelőre kitűzött cél nekem az 500-as paragon elérése, csinálgatom season journey-t, bár a free set valszeg megint ládában fogja végezni, aztán 1-2 hét után megy a zúzdába.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ebben a videóban össze van válogatva az összes class használható buildjei.
A barbáré a :Reakor-IK Charge, Earth Leap valamint a LoN Thorns buildek vannak amik használhatóak. ha ezek közül érdekel vmelyik akkor a videóban feltűnik majd az adott build bemutatásának a link és ott megtudod nézni részletesebben magát a buildet (vagy egyszerűen beírod a youtube keresőbe ahogy tetszik).
Utoljára szerkesztette: Chaoslord3, 2016.08.04. 13:03:55
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Utoljára szerkesztette: Chaoslord3, 2016.07.28. 10:05:27
Ez csak seasonban van vagy standard módban is meg lehet találni őket?
:)
Ezt a videót nézd meg itt bemutatja mely helyeken található nagy eséllyel goblin, amúgy meg 100%-os a dobási esélye a peteknek, ha megtalálod a kis rohadékot :-)
Más, lassan S7 ki mit tervez indítani csak úgy felmérés jelleggel?<#vigyor>#vigyor>
Én a magam részéről azt mondom, hogy legyen kis változatosság és nekiállok 1 frost wizardnak (S1 óta tervezgetem).
de ez az idézet Josh Mosqueiratól mindent megmagyaráz a D3 jelenlegi állapotáról.
“One of our fears was, If we give them everything, they are going to stop playing? And I think the realization we made now and what we firmly believe now is that it’s much better for players to get all the loot and to leave the game happy because they will come back happy when we drop a new expansion or patch. If you are stingy, and you are afraid of being too generous, they are going to leave frustrated, they are going to spend three hours not getting an upgrade and then say “this game just wasted my time”. We learned that we needed to become comfortable being generous.”
persze ez jó annak, akinek nincs ideje játszani, engem ez attól még rohadtul zavar, mert D3 lehetne sokkal több ennél, és nem abból állna, hogy 3-4 havonta visszatérni 3 napnyi játékért. abszolút fos, casual barát hozzáállás.
bár Josh Mosqueira nem rég távozott Blizzardtól, nem tudom mit jelent ez a jövőre nézve.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.07.25. 14:52:47
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Erdeklodni privatban.
Viszont nem tudom mennyire valós, de elvileg kikerült az S7 season journey feladat listája, azért Act 4-ben durván visszanyal a fagyi.<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Íme:
Chapter 1, reward: ---
• Complete a Nephalem Rift
• Complete 5 bounties
• Socket 5 gems into your gear
• Level the Blacksmith to 10
• Level the Mystic to 10
• Kill Rakanoth
• Kill Izual
• Reach level 50
Chapter 2, reward: Item (Haedrig's Gift)
• Complete a Nephalem Rift on Expert or higher
• Craft level 70 item at Blacksmith
• Fully equip a follower
• Level Blacksmith, Jeweler and Mystic to 12
• Find Kanai's Cube
• Reach level 70
• Kill Cydea on level 60 or higher on Hard difficulty or higher
• Kill Siegebreaker Assault Beast on level 60 or higher on Hard difficulty or higher
• Craft level 70 item at the Jeweler
• Enchant property at Mystic
Chapter 3, reward: item (Haedrig's Gift #2)
• Complete a Nephalem Rift on Master or higher
• Transmogrify an item at the Mystic
• Craft a gem of Imperial or higher quality
• Learn 5 Blacksmith reciepes
• Learn 5 Jewelcrafting designs
• Spend Bloodshards
• Kill Maghda on level 70 on Master difficulty or higher
• Kill Belial on level 70 on Master difficulty or higher
• Complete all A1-A5 bounties in one game
• Extract a legendary power
Chapter 4, reward: item (Haedrig's Gift #3), portrait frame, pet
• Complete a Nephalem Rift on T1 difficulty or higher
• Enchant a weapon to have a socket
• Kill the A1 keywarden on T4 difficulty or higher
• Kill the A2 keywarden on T4 difficulty or higher
• Kill the A3 keywarden on T4 difficulty or higher
• Kill the A4 keywarden on T4 difficulty or higher
• Kill Queen Araneae on T2 difficulty or higher
• Kill The Skeleton King on T4 difficulty or higher
• Reach Greater Rift level 20 solo
• Upgrade a rare item in Kanai's Cube
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.07.24. 14:25:03
https://www.twitch.tv/sp1gu
i7-3700, mini gtx970, 16 csiga ram, SSD
https://www.twitch.tv/sp1gu
Inkabb ide tessek atfaradni!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Demon Hunter - Unhallowed Essence
Barbarian - Wrath of the Wastes
Wizard - Tal Rasha's Elements
Witch Doctor - Helltooth Harness
Monk - Raiment of a Thousand Storms
Crusader - Roland's Legacy
barbi mindig a mainom de ezt a pörgettyűt nagyon utaltam. lessz most valami item is hozza amúgy? mert ahogy olvasgattam megint az Earth szett lessz a nyerő az uj kétkezes fegyoval.
kinek mi lessz most a kezdő karija?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k