Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem bonyolult ez. Még okj-s képzés se kell ehhez, nem hogy diploma, hogy átlásd.
Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ad1: köszönöm annak a parasztnak, aki kirakott a klánból, és annyit se mondott hogy burma!
Ad2: remélem, annak a féregnek is úgy tolják majd ki az anyját/nõjét/húgát a mûtõbõl, életmentõ mûtét közben, hogy annyit se mondanak neki hogy burma, és ott hagyják elvérezni és elrohadni.
Daell Drow
Ugy tudom patchel lesz jobb a helyzet a chaceh teren, hogy nagyobb tormenten jobb eselyed lesz hogy essen royal. tegnap en is mentem vagy 20 kort ac1 de csak az a robbano buzogany lett, elotte 200 korben meg szo szerint semmi.
TBTPumpa
Jófej ez a Kadala. 15 próbálkozásból egyszer sem dobott Legendary-t, csak Rare és kék cuccokat. 16.-ik próbálkozásra viszont dobott egy zöld (set) itemet, ami egyik karakteremnek sem jó (Crusader kard, de nekem csak DH és Wizard van).

Powered by Loot 2.0 <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sheltem
Srácok van valami infó, hogy kb mikor jön az új patch? (2.0.5 talán?)

Tehát, hogy meddig tart még a "jóvilág" ?

Tegnap ha nem mentem 40 kört normál split runon a rohadt gyûrûért akkor egyet sem és jó lenne kiszedni még patch elõtt(ki tudja mit variálnak).

Már majdnem "kész"(persze nem totál perfect) a karakterem.
még kell egy Blackthorne öv, egy említett gyûrû, Stone of jordan és kész vagyok kb.
A build megtervezése komolyan mondom élvezetesebb volt mint maga a játék.
így most 3 setbõl(tal rasha, firebird, blackthorne) lesz 2-2 db a wizardon ami a gyûrûvel ugye 3-3-3 szet bónusz.

Jófajta lesz majd csinálok egy nagyképet ha minden megvan 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Valaki felvenne az sg klánba? Joco#2526

köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem ma és tegnap is olyan 5-6 leg esett kb napi 3 óra játék mellett... hardon.
Elõtte napokig max 1, t1-en, ugyanennyi játékidõ mellett. Szóval "fuck logic" 😊

Lammer
ezt hivjak RNG-nek 😊

nekem peldaul meg csak 1 zuni szet esett (egy fejes)... TF-et nem lattam meg es sorolhatnam, pedig hszem irasakor haladok HARDCORE-on a 352-es paragon szint fele 😞

ja, javareszt Dragonnal meg par clan memberrel meg max public T2 (neha T1) riftezes megy 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok srácok lenne egy olyan kérdésem hogy ti hogy tapasztaltátok a torment dropokat ? Konkrétan nem látok különbséget még torment 1 és 3 között.. Ma egyáltalán nem esett semmi több óra játszás után is 2 legendary kb, de viszont egy thunderfury esett a végén 😄 Na mindegy a lényeg ez a legendary drop nem értem... Egyik nap ömlenek másik nap semmi
Ok, így viszont egy csomó jóságtól elesel.
csokicsiga
Még nincs meg a kiegészítõ, mivel, nem volt még rá pénz... Addig a alapjátékból akarom kiszedni a maximumot.

\"Hess innen troll.\"

Egy lappal hátrább van egy táblázat a szintekkel és vonzatukkal. Nézd át.
Most végeztél? Ez jó. El sem kezdted <#nevetes1>. A RoS nincs meg? +10 szint. Utána néztél ennek a játéknak? Csak egy kicsit...
csokicsiga
köszi a segítséget !
Az érdekelne még, most végeztem a monkal, vagyis, lvl 60-an lettem, és 4-es Paragon szintem van. A kérdésem az lenne, mire jó ez a Paragon szintezés ? A másik meg, eddig normálon voltam, vegyem feljebb a kihívást, jobb, megéri ?

\"Hess innen troll.\"

Frank99
Bloody Pincer...

ebbõl van 2 db, és ahhoz képest, hogy monknak jó, crusaderemnek dobja....
dobna helyette leget, vagy valamit...

bezzeg azt nem dob, amihez van planem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ezt meg a Blizz állítólag jóváhagyta:
leg materiál
csokicsiga
Srácok, milyen materialokat érdemes gyûjteni, és mire jó ?

Elõre is köszike !

\"Hess innen troll.\"

A karakter ikon alapján nem.
clio1616v
hc?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én tudom, éppen belép a játékba - online lesz egy ismerõsöd és azért akadozik be néha nekem is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nálam pl. WD Red vinyón van a játék (tehát nem is 7200-as), és nem akadozik. Kipróbáltam az SSD-n, de tök ugyanúgy fut, így átraktam vinyóra. Csak azt a játékot hagyom SSD-n, ami tényleg igényli, sokat tölt a háttértárról (pl. GW2 zónaváltásnál). SSD-bõl én ma már inkább 256-ost vennék, a 128-as elég hamar tele van, és szerencsére elkezdett lemenni az áruk (pl. http://ipon.hu/webshop/product/kingston_240gb_sata3_25_ssdnow_v300_sv300s37a_240g/344150). Szerintem eléggé játékfüggõ, hogy kell-e neki az SSD, van amelyiknek tökmindegy, és nálam a D3 ilyen. Mondjuk nekem 8 giga memóriám van.
mondtam, engedlek elõre, hogy meglegyen az 5-ös buffod 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lammer
felesleges akkora peldany, nekem is gepben van egy 128as, OS-re + par jatekra eleg... ha nagyon extrazol, akkor meg 256-os verzio 😊

TBTPumpa
Nem a WD-vel van baj, hanem úgy általában a merevlemezekkel. Már nem a mai játékokhoz készültek, akármennyire is legyen új az adott modell. SSD-t nem véletlenül találták fel. Azzal folyamatosabb a játék/operációs rendszer is, de sajnos még baromi drágák. Kell egy kis idõ, mire ide a falura is elér emberi áron (500GB-1TB modellre gondolok).

Nekem is WD van. Megnem mondom milyen. -.-" Azt hittem a WD minõségi, de akkor utolsó volt a WD vételbõl. Amúgy a gép tiszta rendszeresen karbantartott.

Az fasza. Akkor tûrök. :S Vennem kell SSD-t.
Szerintem a Memó is elég. Ha az EVE online-ból futtattam 5 klienst akkor ez az 1 játék csak elfut. 😊

Köszönöm a gyors válaszod. 😊
TBTPumpa
Memóriára és merevlemezre gondolok. Nekem is szokott akadozni, de az a merevlemezemtõl van (szutyok WD Black) és nem a VGA-tól, mert az FPS nem ingadozik.

Hello.

Kis gondom van a játékkal. Nem igazán fut normálisan.

Hd 7770-es VGA-m van. Valami OC. 4 magos proci. 4 GB ram. Ennek ellenére valamiért bizonyos idõnként meglassul a játék. Mikor nincsen semmi baja. Akkor 234926587234 szörny mellet + 124235762384 effect egyidejû használata során meg sem röccen, de mikor rájön akkor megyek egy hót üres területen és belassul a játék. Kicsit akadozik meg lassúvá válik. Tart kb 2 sec-ig és aztán megy normálisan megint. Eltelik 1-2 perc és megint csinálja 2 secig.

Valaki tud valami ötletet? Mert a gépnek simán vinni kell maxon, de nem is maxon van, mert az árnyékokat kikapcsoltam. Szóval nem tudom mért akadozik be. Sõõt! Arra is képes, hogy megyek egy folyosón. Kitakarítom és megyek vissza a már elvileg betöltött szakaszon és ott is belassul.
Fingom sincs mért történik.

Legújabb driver van fent VGA-hoz. Szal nem tudom mi van.

Amúgy meg KÚRV@JÓÓÓ GAME!!!! Nagyon Ütõs.
Tatyla
elhiheted hogy már egy ideje azt farmolom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Marauder nekem a rémálmom, 3db chestet találtam már belõle, semmi mást. Az meg amúgy is pont rossz, mert a Garwulfot kéne hordani.
Tatyla
Cataleya

nesze de még egy harmadik marauder db kéne és jöhetne velem az állatkert....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

böröczk
Ahogy ezt elküldtem, találtam a wizarddal egy cindercoatot... <#violent>

Kumiho #2179

böröczk
Muti.

Datolya

Van fire damage-s calamitym is, de valahogy ez jobban begyött.
Ha lenne egy cindercoat (amit kiegészítõ óta nem találtam)...

Viszont most eléggé ráuntam Datolyára, elõkapartam inkább a varázsló asszonyt helyette, aki még nagyon csóró cuccokban feszít, de így legalább nagyobb eséllyel tudom lecserélni a cuccait, ha pottyan valami.

Kumiho #2179

McHaals
ha visszaolvastok láthatjátok miért raktam be a képet. Akar a faszom faszt méregetni, úgyis az enyém a nagyobb 😄

MadWolf#11626

TBTPumpa

jazzy
Pont errõl beszélek, hogy MINDEN elite packnál ennyi volt, ezért raktam be, nem pedig szarrá stackelt archon.
tugyiti
Nem csak pet + woodoo+ crusi law buffal 😄 éppen ezért értelmetlen ilyen dps-eket berakni ,minden class tud felbuffolt dps-t hozni ,legjobb megnézni a sheet dps-t ott van a btag mindenkinek ,az nagyjából képet ad mindenkinek aki ismer a class skilljeit ,hogy mennyi lehet a hatékony dps amivel haladni tud <#law> na de puszcsi szercsi
Hedgehunter
Jaaaa az mar sok az a damage.....
jazzy
Sry nem faszméregetés miatt raktam be a képet, direkt városban csináltam 2 "alap" buffal (amit minden elite packra ellõttünk), nem shrineal, meg stackelt archonnal, tudok én is berakni 100% crites stackelt passzívosat, de nincs értelme. Bár gondoltam, hogy ez lesz belõle.

Egyébként alapból minden buff nélkül 1,2m a damagem, tudom nem magas, de nekem elég.

Most ráadásul lefele fog menni, mert tegnap végre adott Kadala egy Cindercoatot! Igaz csak 16%-osat.
tugyiti
Most tényleg ilyen hülyeségeket fogunk beszélni, akkor nyertem ?

Tatyla
az combatos ja ha rajtam van nekem is 3,5-4milla...

Lammer
az a tafnessz 😄

jazzy
Az milyen shrine rajtad? Mert ha combatos akkor csalás! 😄

Kit kell felvenni aki addol az SG klánba (communitybe?)?
McHaals
tess. igaz csak 3mil, de ha leraktam volna a voodoot, meg nem 3-as hanem 5-ös harvest lenne akkor meglenne a 3,5-4 mil is akár... 1mp múlva meghaltam, nem volt idõ voodozni 😄 majd holnap

MadWolf#11626

oneal1
köszi!!

!Forza Ferrari!

Én is hasonlóan állok jelenleg.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cassius-2707/hero/1254272

Dead Man-re vagy 20 forgotten soul ment el, hogy végre beadja a cluster arrow-t.
Frank99
maximalisták...

de sajnállak titeket

:-)))))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak