Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Én is az lennék ha találnék még 2 itemet Marauderbõl, Fire lennék ha találnék Cindercoatot, de valahogy egyik se akar összejönni.
Tatyla
na most belõttem szerintem készre a DH-m,mit nekem cluster arrow meg fire skill ,full fizikális halálosztó vagyok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MEdievil
Macera összeszedni és vannak sokkal jobb/fontosabb gyûrûk.

F

clio1616v
ha van pl 25%+50% crit hit dmg, akkor az összeadódik 75 lesz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Acidlich
Aha igaz, en egyszerubben matekoztam😊 blizzard ezen is sporol nem csak a dropraten😛

Ha van pl 20%+10%+10% cooldown reduc,akkor:100%*0.8*0.9*0.9=64.8% azaz -35.2% reduc
clio1616v
iszonyat gyengék a cuccaid, nem egy 60as szintû, kezdj el partyban farmolni rifteket

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez van nálam is, szumma simán 50% fölött lenne de csak 47%on vagyok

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, hogy mit változtassak a karakteren hogy egy kicsit erõsebb legyen, azon túl, hogy a top geart szedjem össze 😄

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coradiel-2749/hero/18743036

Köszönöm a segítséget! 😊
Acidlich
Azt tudja-e valaki, 10% cooldown reductionbol(paragon avgy item) miert lesz csak 7,98% a karakterlapon, mindekozben az evocation passziv megadja a teljes 20-at?

oneal1
sziasztok!

Hellfire ringrõl kérdeznék kicsit.

azt, hogy hogyan lehet hozzájutni majd a google megmondja, engem az érdekel, hogy érdemes e veszõdni vele😊

köszi!

!Forza Ferrari!

Frank99
nem értetlenkedek, csak azt hittem, hogy rosszul olvasom...

:-)

lehet futok én is pár kört.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tatyla
goblinból értettem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lammer
nem eloszor kerdezed, a valaszom ua: igen 😊
(meg mindig zsir mindegy milyen erossegen tolod)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

bélanéni
Goblinból? Ahhoz napi átlag 50 órát kéne nyomni kb 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Frank99
ezt normálon????

Lammer
update: 4 csomagbol 3 leg, kozte egy worship kesztyu 😄

Lol komolyan? Én napi 10+ leget csinálok 😄
Lammer
annyira szeretem az rngt... elfogyott a rift fragment... mondom bemegyek normal splitezni DHval, mire kidobja a royal ringet neki, lesz 3000 fragmentem, winwin... aha, elso csomagbol hopp 😄

Tatyla
Nekem eddig 2x dobott leget RoS óta...

McHaals
goblinból 2.0 óta semmi nem esik, csak sárga, gem és craft mat

MadWolf#11626

kigyi
És egyikben sem volt elbújva egy leg vagy valami mati??

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mutans Zombi
A napokban találtam egy ilyen amulett-t.
Igen ám, de az itt feltüntett paramétereknél az "Extra Gold from Monsters" értéke nem a hivatalosan megadott érték, hanem 178% (ha jól dereng).
Ha a játékban az amu felett megnyomom a Ctrl-t, akkor ez az érték még több is lehet, viszont ha elviszem a jóságos rerollozó nénihez, akkor felajánlja nekem, hogy 75-100%-ig legyen.
Persze értem én, biztos a fix 75-100% mellé még a +3 random magic properties-bõl az egyik extra gold lett, csak amikor reroll-t szeretnék, mégis egybe számolja...
Vagy akkor csak az egyik összetevõjét mutatja a 178-nak? És ha teszem azt, az a 78 én meg mákos lennék akkor az újragenerálva akár 100 is lehetne és a végeredmény 200%? Vagy pont a 100 (vagy egyéb 78-nál nem kisebb) értéket változtatnék rosszabra?
Mindenesetre egyelõre nem generáltatom újra, csak titkon érdekelne.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

McHaals
kicsit régebben történt, de 11 treasure goblin mellett volt egy villámos shrine...

MadWolf#11626

law, voodoo, pet buff.

Az igen 300-400 paragon szint utan egy ilyen accer 300 eurot is adnak
DonZorro
😊

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

McHaals
jól van, majd csinálok screenshotot, ha lesz game 😄

MadWolf#11626

DonZorro
Mutasd! 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

McHaals
nekem wd-vel alapból 800k, de a voodoval meg még a társak dmg növelésével néha felmegy 3,5m körülire 😄 na akkor aztán van gyilok, az elitek is szinte onehit 😄

MadWolf#11626

jazzy
Jó mondjuk van lent voodoo + wolf, anélkül "csak" 1.4 milla, plusz a cold damage amit ugye nem rak bele.
És a gemek fejlesztése és lecserélése után még ezen is tudna picit növelni. Az igen. Nem semmi a gyerek. 😊 De hát csak sc, így nem számít. xD Csak vicceltem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Frank99
2.500.000 damage???

jézus isten!!!!!

jazzy
Tudom semmi extra, meg csomó dolgot nem számol bele, csak tetszett a damage, jó ez a wolf + voodoo.

Tudnál egy pár szór írni a HOTA build-rõl, szerény kis barbárom részére..;-)
Frank99
vagy most rakják fel a lentebb leírt paccsot...

Igen, gyakorlatilag rollbackeltük az erõviszonyokat egész a Horadrim megalapításáig... Annyi maradt talán meg az egész eddigi történet erõfeszítéseibõl, hogy most vannak megint erõs Nephalem(ek) (angolul nincs többesszám ragja elvileg, magyarul viszont úgy szebb), mert hogy nincs WS, viszont így SS-eket sem lehet csinálni nagyon, ellenben a Horadrim elsõ bevetésekor.
Ez tök jó + minden,de gondolom azért csak most teszik,be mert megvárták még sokan elköltenek pár kk-t,és így akarták kivonni 1 részét a gold-nak.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Daell Drow
Ha lattad a veget, egyertelmu utalas volt ra hogy nincs lezarva semmi. Lesz itt meg folytatas.
A mindennapi betevo😄
"Due to technical issues, players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates."

A Blizzard jobban teljesit....
Jolvan, kipróbálgatom majd, amiket mondtatok, nem vagyok én semmi jónak az elrontója.
TBTPumpa
Reaper of Souls vége megvolt?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LocalPatriot
Szerintem se ér semmit. T1-es 4fõs partyba szó szerint csak karcol.
Inkább egy jó HOTA build. Én most rágyúrtam a fire dmg-re, van most +93+5%, elég jól haladok most😄
Különc
Gamestar...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tuti lesz...ugy ket ev mulva 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Akk mar inkabb revenge..a rend sehol nem critel, bossnal meg kb xart sem er (ha 1 mob van csal).

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

attiGT
retroactive lesz a mojo dmg változás? ha nem akkor az egy újabb ok miért ne játsszak újra ezzel a foshalmazzal. 3 hét alatt 2 zuni mojo esett, mind2 pocsék dmg rollal, várhatnám míg kiesne a 3.....

Jaaaaa, en azt hittem az a lenyege!De buta vok!Akko ki is vehetnék a vegleges halált, ugysem az a lenyege, hat nem ? 😉 /😄DDDD /

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Különc
Várható változások a következõ patchben

Nagy változásokat kap az Adventure mód, amivel szeretnék kiküszöbölni a normal split bounty farmot és elérni hogy több, értékes tárgyat szerezhessünk magasabb nehézségi fokozatokon és ne Torment 1-en 1 hiteljük a mobokat napestig a szarrá gearelt mainünkkel hanem merészkedjünk feljebb

-Horadric táskákban ezután torment only legendaryk és set itemek is eshetnek, melynek esélye növekszik minden torment szinttel

-Minél magasabb torment szinten játszunk annál több Blood Shard fog esni a Rift Guardianokból

-Flawless Imperial, Royal, és Flawless Royal gemek tárgyakból kiszedése
 Flawless Imperial esetén 150 ezerrõl 125 ezerre
 Royal esetén 250 ezerrõl 150 ezerre
 Flawless Royal esetén 500 ezerrõl 175 ezerre csökkennek

-Ezentúl könnyebb lesz kirúgni az AFK vagy troll játékosokat a játékunkból, kevésbé lesz megkötve a kezünk

-Wizard Sourceok és Witch Doctor Mojok alap sebzése növekszik

-Fegyvereken a %Damage nem csak a "Black" damagere fog hatni, hanem minden másra (fire,lightning,holy,poison,stb.)
Tehát JELENLEG ha van egy fegyvered, amin van 1188-1402 Fire damage és mondjuk 9% damage affix, akkor a 9% nem számolódik bele

-Kadalától ezután ha pl. Wizardként egykezes fegyvert gamblingelünk, akkor nem fog fist weaponoket vagy crossbowkat adni, hanem a olyan itemeket, amiket használni is tudunk (nincs több piros X)
Legendary itemekre nincs hatással, tehát ezzel nem nõ meg az esélyünk pl. egy wand of woh esésére, csak több sárga wand fog a kezünk ügyébe kerülni

-Healing statot átnevezik "Toughness healed per second"-ra, hogy átfogóbb képet kaphassunk arról, hogy mennyit is gyógyul karakterunk

-Crusader Iron Skin - Reflective skin és Law of Justice - Protect the innocent együttes használata a karakter halálát okozhatja, ez a probléma javításra kerül

-Egyéb grafikai és crash problémák javítása, kevesebb memóriát zabál majd a kliens

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403