78998
  • Psychedelic #49834
    Túl sokat vártatok a játéktól, én már előre leirtam a játékot ahogy jöttek az infók, és ahogy láttam hogy köze nem lesz a 2höz. Azt gondoltam, egy casual fost fog kiadni blizzard, mert ez kell a népnek, mert mindenki isten akar lenni, és ha nem kapja meg akkor sírás van. Megvenni is csak azért vettem meg, mert a diablo 2 volt nekem a no1, és ott kellett hogy legyen a polcon, meg úgy voltam vele ha csak 1x végigtolom és elleszek x órát már mind1.
    Annyira leirtam a játékot, és szart vártam, hogy én végül még igy is kellemesen tudtam csalódni, holott én visszasírom a 2. részt. :)

Nem sokra számítottam, de sikerült találnom pár célt, amiért érdemes játszanom. Az első ilyen az volt, hogy letoljam infernot, ez megvolt, most a 2. célom, hogy HC-ban is letoljam, ezzel még elleszek 1 ideig, aztán a kövi cél az lesz, hogyha kijön a pvp, akkor összerakjak pvp-re egy embertelen barbárt, és pörgessem, ha már nem lesz elég, akkor ugyanez HC-ben. Közben meg csak javitgatnak. Nem rohanok, kényelmes tempóban játszogatok, napi pár órát, mikor mihez van kedvem és csá. Persze ehez az is kell, hogy túl tudj lépni a berögzült hülyeségen. El kell fogadni hogy van AH és használni, ha képtelen vagy nem játszol, el kell fogadni hogy nem fog jó legendás esni mostanában, nem fogsz durva setben futkosni és nem fog soha kiesni az embertelen gear a karidra, ha nem tudod ha képtelen vagy, nem játszol. stb

Ha elfogynak a célok, nem játszok többet, ha neked 200 óra után elfogytak a célok, akkor ne játsz többet. Ha meg haragszol blizzardra, ne ugy büntesd öket, hogy rmahval tömöd a zsebüket, ne játsz többet és csá.
    Ha szerinted szar a játék, de szopatod vele magad tovább az meg már a te hülyeséged.
  • 1Darton1
    Azokat az összefüggéseket csak Te látod, szóval az nem csoda, hogy én nem.
    Én mindeközben azt csinálom szabadidőmben, amit élvezek is. Perverz egy szokás.
  • Noodlee
    Azért a Dungeon Siege 2-ből sikerült a goblint egy az egyben kiollózni :)
  • unknown nick
    "Mindenesetre én remélem, hogy majd az X-edik pacth után, már visszajön a régi Diablo feeling a játékbba."

Szerintem az elúszott a dio2-nél. Az igazi feeling dio1-ben volt. Ott nem volt baj, ha kipörgettük egy 1-2 este alatt bneten. És nem untuk meg újra játszani.
    Végül már azon versengett a hun-1 ki tudja kevesebb cuccal (pl. fegyver nélkül) leütni diablot :)
  • unknown nick
    "EA szarjait is megvették 10 évig"

Én az ra3-at kedveltem, baromi jónak tartottam az online módot, egyedi pörgős folyamatos harcmodorával. Sajnos iszonyat volt a support és egy gané lett a ladder a cheaterek, disconnect hackerek miatt.

Letöltöttem és annyira bejött, hogy meg is vettem nem sokkal később. Ra4 shift+del sorsra jutott.
  • Akronomus #49829
    Már mért lett volna kizárt? Én mikor kezdtem a Diablo 2-es pályafutásom, még nem volt net a házban. Max csereberélni egy Lan-party keretében tudtam csak, de ez nem volt annyira gyakori dolog.

Offline módba, egyedül is élveztem a Diablo 2-őt, és végig tudtam vinni. Nem értem mi ebben a "hihetetlen".
  • yesname #49828
    Látom neked értelmezési problémáid vannak, pontosabban nem látod az összefüggéseket.
  • Akronomus #49827
    Lol már én sem tudok írni :D

* De ezt a randomfaktort, ami a Diablo-t Diablo-vá tette/teszi, szerintem a 3-mal túllőttek vele egy kicsit, túlságosan is a "szerencsén" múlik minden. / Ahogy yesname írta = póker - de ha pókerezni akarok, akkor pókerezek, nem Diablo 3-mazok /
  • unknown nick
    "Diablo 2-t simán meg lehetett oldani Trade nélkül..."

He? Azt hogy csináltad? Kizárt hogy kiraktál egy rúnaszavas cuccot trade nélkül...

• Akronomus #49825
    A felsoroltak közül minddel játszottam, és a Dungeon Siege 3-mon kívűl, szerintem mind remek darab. ( A DS3 már inkább RPG mint Hack'n'Slash )

A Diablo azért tűnt ki ezekből, mert random területekkel és random cuccokkal bővelkedett, a többiekkel ellentétben, ahol statikus, előre legyártott mapon mentünk végig, és már 2.-jára mident tudtunk, mi-hol-merre-hány méter.

De ezt a randomfaktort, ami a Diablo-t Diablo-vá tette/teszi, szerintem a 3-mal kicsit túllőttek vele egy kicsit, túlságosan is a "szerencsény" múlik minden. / Ahogy yesname írta póker - de ha pókerezni akarok, akkor pókerezek, nem Diablo 3-mazok /
  • yesname #49824
    Mondtam, hogy szar a játék? Nem. Azt mondtam, nem jó. Ez nem azt jelenti, hogy szar. Jól el lehet vele lottózni, de akkor sem jó hack and slash.
  • Hegi90
    "lelki maszturbáció" szép megfogalmazás
  • 1Darton1
    Most akkor jó vagy rossz?
    Esetleg a póker is egy szar játék?
    Vagy Te a szarra gerjedsz?
  • Hegi90
    Ja, összekvertelek a felakasztó emberrel, olyan hasonló a logótok. Más hns most is van annyi, hogy egy kezemen el se férnének.
  • cateran
    D2+LOD, Sacred 1-2, Titan Quest+Immortal Throne, Dungeon Siege 1-2-3, Torchlight.... a lista a teljesseg igenye nelkul keszult..jatekok, amik kb az elmult 10 evben keszultek, ebben a stilusban (nagyjabol) es lehetett volna "lopni" toluk....
  • Akronomus #49819
    Szerintem a videósdi dolgot nekem szánta :D
  • Akronomus #49818
    LoL, ez ám a "szűklátókörűség" :D

Ezekkel a "gondokkal" nem csak mi vagyunk így, hanem több millió más embernek is vannak hasonló problémáji a kézhez kapott játékkal. Nem azt kaptuk, mint amire vártuk, hanem egy kicsit kevesebbet, foghíjasat. Mindenesetre én remélem, hogy majd az X-edik pacth után, már visszajön a régi Diablo feeling a játékbba.
  • yesname #49817
    Videót? Hol láttál ilyesmit tőlem?
    Azért fektetek időt bele, mert szeretem a pókert is és ez tulajdonképpen az. Pottyan a sárga, a zöld, a barna és remény hal meg utoljára. Ha nem halt meg, megy RMAH-ba. Ezért fektetek időt bele addig amíg meg nem jön a GW2, Torchlight 2 stb. Amint lesz helyette másik hack and slash (tudom GW2 nem az), megy a kukába.
  • ProGabe #49816
    Ezzel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy ez így csak fröcsögés, egy kis lelki maszturbáció, amit művelnek.
  • ProGabe #49815
    Tudtam, hogy bele kellett volna írnom, hogy mínusz Valve! :D

Profit = eladott játék. Sok a birka, az EA szarjait is megvették 10 évig, pedig minden évben kiderültek, mekkora szutyok játékok, mennyire szutyok cégtől. A legtöbb kiadó a "Kasszától való távozáss..." kezdetű szösszenetet vallja a magáénak.
  • Hegi90
    Azért ne nagyon éljük bele magunkat ebbe a konstruktív kritikás dologba: kétlem, hogy a Blizzard az SG fórum D3 topikjából merítené az ötleteket. Ezzel együtt a mindennapi hiszti hasznossága keményen közelít a nullához.
  • UltraZord
    bármelyik cég amelyik profitot remél

tf2 nek most volt a 300adik updateje amiben legalább 20 haszno kontent peccs volt
  • ProGabe #49812
    "Jó játék? Nem."

Na b*sszátok már meg az igényeiteket! Most komolyan. Szar a Diablo 3? Akkor mi a jó?
    2-300 órákról beszélünk. A mai világban mit kapsz 15e (én 12e-ért vettem) szar magyar forintért, ami nem 4 percig tart?

Sokaknak azt is ajánlom, hogy kicsit kutakodjon, ill. szedje a cavintont, ha elég idős ahhoz, hogy emlékezzen a Dio2 megjelenésére: ott fujjolták, ahol csak tudták!
    DE! Az nem elég ám, ha valaki leírja, hogy ez mekkora egy foshalmaz! Azzal nem vagyunk előrébb. Konstruktív kritikák kellenek, amikből tanulhat a Blizzard és jobb játékot csinálhat ebből a """szarból""".

Elismerték, hogy most nem kielégítő az endgame (nem azt mondták, hogy szar a játék), de megpróbálnak tenni ellene. Melyik másik cég csinálná meg ezt? Mert ez nem csak egy légből kapott ígéret, be is fogják váltani, ebben én biztos vagyok.

Ui.: azt nem kell erre válaszolni, hogy Ti igenis leírjátok a véleményeteket, én meg ne olvassam, ha nem tetszik. Mintha taknyos kölykök lennétek, úgy viselkedtek, ezért jár egy kis "osztás". Eszem-f*szom megáll! 240 órát beleölnek egyesek szerintük egy szar játékba. Hát nekem lenne ennyi szabadidőm vazzeg, biztos nem csak játszanék.
  • Hegi90
    Érdekes életed lehet, hogy egy olyan dologba fektetsz a szabadidődből 240+ órát, ami nem is tetszik. Sőt, még videókat is csinálsz róla.
  • yesname #49810
    Nem a hell a vége. Ezt az orbitális baromságot ki mondta neked, hgoy Inferno a fanatikusoknak van csak. Nem így van. Ugyanis a top cuccokat csak infernón dobálja. Vagyis nem hell a vége, hiszen ott nem érheted el gearben amit a játék ad. El...kúr...ták. Fogadd fel. Tulajdonképpen Blizz is beismerte.
    A játék az árát megérte, még mindig játszom vele (kb. 240 órám van benne.) Jó játék? Nem. Csak azért játszom még vele, mert szeretném Infernót is végigvinni, már csak azért is alapon. Jó kihívás, de a játék ettől nem jó. Továbbá RMAH-ban az árát hozza vissza legalább.
    D1 és D2 között van összefüggés, a D2 az egyes alapjaira építkezett és bővítette a játékmechanikát. A 3-as nem, visszalépett sajnos minden tekintetben. Na jó, talán a skillrendszer az jó változtatás.
    Az AH-t pedig hagyjuk. Én D2-ben sem tradeltem, abban semmi jó nincs számomra. Éppen a játék lényegét rombolja le. Itt sem tradelek. Adok el, de nem veszek semmit helyette. Ami nekem jó, azt én szerezzem meg, nekem pottyanjon le...

Szerkesztve: Ahhoz a D3 jó legyen, az itemizációt nulláról újra kéne tervezni és kprogramozni nekik. De nem fogják attól félek, mivel egyértelműen az RMAH köré van tervezve ez a szar attrib és droprendszer.
    A tökéletes D3-hoz pedig A D2 zeneszerzőjét kéne visszahívni és új grafikát csinálni neki :)
  • GyaxyBoy
    5x40 óra az 200 óra.
    Aztán tedd el és várd meg még jön a kieg vagy a PVP mód (ha ezt külön adják ki)
    És akkor újra elő veheted.

De miért nem teszed félre? Mert a háttérben ott van egy olyan érzés, hogy Te legyél a legjobb és Te is végig szeretnéd nyomni infernon.

Én nem bántam meg, hogy megvettem.
  • Lammer
    "az adott egy kis fix dolgot a játékhoz.

no problem, itt most szinte minden fix
  • Akronomus #49807
    Torchligt 2-őt 4-es packba vesszük meg haverokkal, és már a GW2 is meg van véve, én sem fogok unatkozni :P
  • Akronomus #49806
    "Itt az AH-t eéág arra haszműémo" - Bocs, nincs részeg-magyar szótáram XD

Dio 1 és 2 között nincs összefüggés? Te mivel játszottál?

Szerintem meg pont az AH öli meg a játékot, mert amiatt kell ennyire lenyomni a droprate-ket, és a jó cuccok esési esélyét. Mert ha mindenkinek esne használható cucc, akkor senki nem venne semmit. Diablo 2-t simán meg lehetett oldani Trade nélkül...

Hell-t megcsinálod, és casualként vége a játéknak? Mit csinálsz? 40 óra alatt simán végig lehet menni Hellen is, és aztán? Ha csak 40 órára szól egy játék, akkor nem ér meg 15k-t szerintem...vannak ingyenes játékok amivel több ideig el lehet szórakozni....

A rúnaszavak nekem is nagyon hiányoznak...az adott egy kis fix dolgot a játékhoz.
  • GyaxyBoy
    Bocs, este van! :)
    Szóval itt az AH-t elég arra használni...
  • setuh
  • jazzy
    "Itt az AH-t eéág arra haszműémo." Ezzel teljesen egyetértek :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gyk: CSAK VICCELEK
  • GyaxyBoy
    Bocs, hogy bele szólok, de szerintem a Dio3 véleményem szerint nem rossz. Hellet mindenki meg tudja csinálni. És ez a játék vége. Az inferno az úgy mond a megszállottaknak való. Nem kötelező megcsinálni és az ottani farmolás csak arra való, hogy lóvét szedjél össze.

Dio1 és Dio2 között milyen összefüggést látsz? Szerintem mind a 3 diabló teljesen más volt.

Itt az AH-t eéág arra haszműémo. hpgy Hellre aránylag olcsó pénzért fel tudod ruházni. Ez segít abban, hogy nem kell Trade szobába beállnod és ott egy csomó időt eltöltened..

Nekem a rúnák és a rúnaszavak hiányoznak, de így sem rossz a játék.
  • jazzy
    Azért a LoL, D3, GW2, Torchlight 2, Smite, Pandaria kombóval elleszek és ha nagyon unatkozok veszek mellé egy SC2-t is.
  • Akronomus #49800
    Egy folytatás legyen folytatás, ne egy teljesen új játékot adjanak ki.

Amúgy nem lenne semmi bajom ezzel a Dio3-mal, ha működne, úgy ahogy azt kitalálták. De lássuk be, fele nem igaz annak, amit annó ígértek nekünk. Nem véletlen nyilatkozott a blizz nem is olyan régen, hogy bocs skacok, elkúrtuk...nem kicsit...na jó a többit tudjátok :P

Burkoltan egy jó kis közleményben, szépen leírták, hogy ők is látják, hogy ez így nem faxa, és megpróbálnak valamit kitalálni, hogy "jobb" és "tovább tartó" élményt nyújtson a játék.

Szépen elhúzták előttünk a mézes madzagot, és mi ráharaptunk, ennyi a történet. Mostmár csak annyit tudunk tenni, hogy várunk, hátha valami csoda történik, és fellángol megint mindenkiben a "Diablo szellem". :) Peace
  • 1Darton1
    Szóval neked egy felújított d2 kellett volna. Biztos vagy benne, hogy kevesebb elégedetlenkedő lenne, ha a Te kívánságod valósítják meg?
    Mert szerintem semmi különbség nem lett volna. Persze azzal a kivétellel, hogy Te kisebb eséllyel borulsz ki, illetve más miatt háborogsz.
  • Akronomus #49798
    A Diablo 2 formula remekül működött több mint 10 évig. Simán felhasználhatták volna, de ehelyett mindent elvetettek, és azon kívül, hogy mész oszt ölsz mint a hülye átterveztek mindent...és ezt kaptuk a végén...remek.

Jót jobbá tenni nem bűn...Jóbol szart csinálni már inkább az...Scumbag Blizzard...
  • denevérember
    Szevasztok! Van valaki nightmare act 1-ben? Lv 36 vagyok... Írjatok ;)
  • setuh
    Ne mond mar,h te azt kaptad amire szamitottal?Es akkor mer van felhaborodva a fel vilag,hogy megis mi lett ebbol?
  • 1Darton1
    Én nem is értem, hogy mit vártak legtöbben. Egy single player játékot, ami sok száz órára leköt? Egy évtizede nem készült olyan, és akkor is csak a speciális körülményeknek "hála" történt meg. Ha egy Diablo 2 másolatot adnak ki, akkor az a baj, ha egy teljesen más Hack and Salsh-t, akkor meg az. A mostani a kettő között van, így most ez a gond.
    Az elvárásaink változtak meg és a játékpiac. No meg a gyökér facebook generáció is megérkezett, ami bevonz más korosztályt is. (Hasonló fogyatékosok persze korábban is voltak, de akkor még egy híd alatt mérgezték magukat, és nem az interneten büszkélkedtek a magyar nyelvtudásukkal.)

Nem kétséges, hogy van bőven hiba a játékban, de bizonyos embereknek lehetetlen jót tenni, mert Ők maguk sem tudják, hogy mit szeretnének.
    Ahogy Te is írtad, bőven megérte még így is. Aki nem talál más szórakozást (munkát), miután a D3-at már nem élvezi, annál nem a Blizzard okozta a defektust.