• Psychedelic #49834
    Túl sokat vártatok a játéktól, én már előre leirtam a játékot ahogy jöttek az infók, és ahogy láttam hogy köze nem lesz a 2höz. Azt gondoltam, egy casual fost fog kiadni blizzard, mert ez kell a népnek, mert mindenki isten akar lenni, és ha nem kapja meg akkor sírás van. Megvenni is csak azért vettem meg, mert a diablo 2 volt nekem a no1, és ott kellett hogy legyen a polcon, meg úgy voltam vele ha csak 1x végigtolom és elleszek x órát már mind1.
    Annyira leirtam a játékot, és szart vártam, hogy én végül még igy is kellemesen tudtam csalódni, holott én visszasírom a 2. részt. :)

Nem sokra számítottam, de sikerült találnom pár célt, amiért érdemes játszanom. Az első ilyen az volt, hogy letoljam infernot, ez megvolt, most a 2. célom, hogy HC-ban is letoljam, ezzel még elleszek 1 ideig, aztán a kövi cél az lesz, hogyha kijön a pvp, akkor összerakjak pvp-re egy embertelen barbárt, és pörgessem, ha már nem lesz elég, akkor ugyanez HC-ben. Közben meg csak javitgatnak. Nem rohanok, kényelmes tempóban játszogatok, napi pár órát, mikor mihez van kedvem és csá. Persze ehez az is kell, hogy túl tudj lépni a berögzült hülyeségen. El kell fogadni hogy van AH és használni, ha képtelen vagy nem játszol, el kell fogadni hogy nem fog jó legendás esni mostanában, nem fogsz durva setben futkosni és nem fog soha kiesni az embertelen gear a karidra, ha nem tudod ha képtelen vagy, nem játszol. stb

Ha elfogynak a célok, nem játszok többet, ha neked 200 óra után elfogytak a célok, akkor ne játsz többet. Ha meg haragszol blizzardra, ne ugy büntesd öket, hogy rmahval tömöd a zsebüket, ne játsz többet és csá.
    Ha szerinted szar a játék, de szopatod vele magad tovább az meg már a te hülyeséged.