• ProGabe #49812
    "Jó játék? Nem."

Na b*sszátok már meg az igényeiteket! Most komolyan. Szar a Diablo 3? Akkor mi a jó?
    2-300 órákról beszélünk. A mai világban mit kapsz 15e (én 12e-ért vettem) szar magyar forintért, ami nem 4 percig tart?

Sokaknak azt is ajánlom, hogy kicsit kutakodjon, ill. szedje a cavintont, ha elég idős ahhoz, hogy emlékezzen a Dio2 megjelenésére: ott fujjolták, ahol csak tudták!
    DE! Az nem elég ám, ha valaki leírja, hogy ez mekkora egy foshalmaz! Azzal nem vagyunk előrébb. Konstruktív kritikák kellenek, amikből tanulhat a Blizzard és jobb játékot csinálhat ebből a """szarból""".

Elismerték, hogy most nem kielégítő az endgame (nem azt mondták, hogy szar a játék), de megpróbálnak tenni ellene. Melyik másik cég csinálná meg ezt? Mert ez nem csak egy légből kapott ígéret, be is fogják váltani, ebben én biztos vagyok.

Ui.: azt nem kell erre válaszolni, hogy Ti igenis leírjátok a véleményeteket, én meg ne olvassam, ha nem tetszik. Mintha taknyos kölykök lennétek, úgy viselkedtek, ezért jár egy kis "osztás". Eszem-f*szom megáll! 240 órát beleölnek egyesek szerintük egy szar játékba. Hát nekem lenne ennyi szabadidőm vazzeg, biztos nem csak játszanék.