Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nem a hell a vége. Ezt az orbitális baromságot ki mondta neked, hgoy Inferno a fanatikusoknak van csak. Nem így van. Ugyanis a top cuccokat csak infernón dobálja. Vagyis nem hell a vége, hiszen ott nem érheted el gearben amit a játék ad. El...kúr...ták. Fogadd fel. Tulajdonképpen Blizz is beismerte.
A játék az árát megérte, még mindig játszom vele (kb. 240 órám van benne.) Jó játék? Nem. Csak azért játszom még vele, mert szeretném Infernót is végigvinni, már csak azért is alapon. Jó kihívás, de a játék ettől nem jó. Továbbá RMAH-ban az árát hozza vissza legalább.
D1 és D2 között van összefüggés, a D2 az egyes alapjaira építkezett és bővítette a játékmechanikát. A 3-as nem, visszalépett sajnos minden tekintetben. Na jó, talán a skillrendszer az jó változtatás.
Az AH-t pedig hagyjuk. Én D2-ben sem tradeltem, abban semmi jó nincs számomra. Éppen a játék lényegét rombolja le. Itt sem tradelek. Adok el, de nem veszek semmit helyette. Ami nekem jó, azt én szerezzem meg, nekem pottyanjon le...
Szerkesztve: Ahhoz a D3 jó legyen, az itemizációt nulláról újra kéne tervezni és kprogramozni nekik. De nem fogják attól félek, mivel egyértelműen az RMAH köré van tervezve ez a szar attrib és droprendszer.
A tökéletes D3-hoz pedig A D2 zeneszerzőjét kéne visszahívni és új grafikát csinálni neki :)