78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Monkkom nem volt patch elott... Megneztem a fagyit a wizarddal valoban hasznalhatobb lett de nem az en stilusom....
-
Sunrider924 #64072 Jesszus
-
:_?DS_A:D?_:ASDDDDDDDDDDDD Besírtam!!! -
Nem tudom néz e valaki D3 streameket, de ha valakinek ismerős: Kongor alkotott.... -
Sunrider924 #64069 Az a szitu, hogy a wizardom annyira nem tap, mp1en kiserleteztem de rohadtul nem all ra a kezem. Irto furcsa, hogy nincs AP generalo skill, a sleet stormhoz melee rangebe kell menni, a frost nova cm nelkul feleslegesen van a buildben, ize, kicsit at kell pofozni a dolgot hogy valoban mukodjon, mert igy csak egy kosza otlet nem tokeletes kivitelben. Amin Jaetch is megakadt, hogy black weapon + cold dmg build+ cold blooded passzivra alapozva a FB kesztyu nagyon durva dps upgrade, foleg hogy a blizzard dps-e fel van buffolva eleg becsuletesen. -
magas monster powerre is jó ez a build? mobilnetem miatt nem igazán tudom tesztelni vagy videót nézni róla.. mindenesetre vettem egy boxkesztyűt hozzá későbbre -
Sunrider924 #64067 A problema csak annyi, hogy legutobbi patchig a blizzard nem volt feltapolva, ergo teljesen mas eredmenyt adott a probalkozas. Nem tudom neked mennyire jo analogia de talan probaltad a monkot a wave of light/exploding palm buff elott es utan? Nem kicsit mas elmeny. -
Aki varazsloval jatszik szerintem mindenki kiprobalta a frost build-et... Nehez elmenni proba nelkul egy 25-30% extra dmg mellett.. -
Több helyen is hibádzik a dolog pl. critical mass annál a buildnél teljesen felesleges. -
ok csekk...
egyebkent ezt a boxkesztyu+cold variaciot meg a bannolt accom pedzegettem... persze mindenki "kirohogott"... :/
(haverom accjan elso karim, az egy varilany volt, persze az meg "monster inferno" idejen volt) -
Sunrider924 #64063 Ha beleneztel a kommentek kozott feltunik egy nev Jaetch, na ha az a muki is ravetodott a temara, akkor az mar eleg sok mindent elarul. -
baromi jopofa :)
kerdes: a gauntlets miatti dps csokkenes (egy jobb gloveshoz kepest) karpotolja a cold dam %? :) -
sajnos, nem -
RYO21 #64060 Starter editionnel lehet az aukciós házat használni? Illetve valódi pénzt keresni rajta? Mert gondoltam, hogy ha lassan is de összeszedhetnék vele annyi pénzt, hogy megvegyem magát a teljes játékot. -
Nekem nemreg meg jo volt mindketto. -
Az orbokat lehet olyan dragan eladni vagy hogy van ez? -
Nekem tegnap este 10 felé még jó volt.
Ma nem néztem. -
unusual #64056 Sziasztok. Van akinek megint rosszalkodik az AH? Nekem tegnap óta nem megy a gold-os AH. Kivettem mindent,és még így sem. Az RMH az megy. -
Sunrider924 #64055 Es akkor a frostburn gauntlets mostmar vegre nem csak brimstone:Sleet storm build Eljen, vegre megint van kedvem a wizardhoz. -
Vicces, hogy több d3 goldot lehet keresni másik játékot játszva, mint ezt. Napi fél milliárd simán megvan (poe+d2jsp).
Szaros konzol beta. -
Ragnar360 #64053 ah-val lehet még akasztani nagyoff fogasokat, i mean RMHval, vagy tök esélytelen az egész ? (utóbbit sejtem)
minden cuccból van ezermeg1, csóringeleknek meg semmi esély, h leakasszanak nagyobb eurókat?!! -
who am I 7 #64052 Hát azért annyira nem brutál a cuccos.1700h alatt pedig abszolute hihető...az én példámból tudok kiindulni, több IK armor és belt, sok chantodo, sok EchoingFury, manticoreok, unity-k, zuni pox, meg még tököm tudja mik :D ha hasra kéne utni, akkor kb 500-600 legendet/settet találtam eddig az eladott brimstoneok, és ah aukciók alapján.Némi infó, h 1500h-m van benne kb. -
A trifecta kifejezés a perfecta és a 3 -klasszikusan ias+chc+chd - stat előtagjából jött,utalva ezzel a közel tökéletes (szükséges) rollra. -
cleric #64050 Én nagyon sokat filóztam a karakter felépítésén kezdettől fogva. Azt gondolom, hogy három alapvető terület határozza meg a sikeres működést.
1. EGYENSÚLY
A topicban volt egy kartárs, aki rácsodálkozott a 3000+ dexterity-vel a 30k-s DPS-ére. Teljesen nyilvánvaló, hogy a main stat nem elég. Elég sokat kísérleteztem, és úgy tapasztaltam a gyakorlatban, hogy az egyes statok ÖSSZHANGJA többet számít, mint a valamelyik statra kihegyezett build. Mondok példát a DH-m alapján (messze nem tökéletes, de nagyok szeretek vele játszani):
Armor/All resistance: 5000 armor mellé 8-10% allres (400-500). Nekem sajnos 350 körül van még.
CHC/CHD: 50% CHC mellé 500 körüli CHD. Egy kicsit még ennek is alatta vagyok.
Main stat, attack speed , average damage és vitality : értelemszerűen a lehető legmagasabb.
A fentiek mellett nekem ez 220k DPS-t jelent 50k HP mellett.
És bizony hamar elkövetkezik az a pillanat, amikor csak EGYÜTT lehet már növelni az értékeket EGYETLEN itemen. Lehet persze áldozatot hozni, a prioritást mindenki egyénileg határozza meg, de bizonyos szint után szükséges, hogy mindenen legyen minden, méghozzá a lehető legtöbb. Ha nincs meg az egyensúly, nagyot sebző papírkari jön létre, vagy olyan, ami bírja a pofont, de egy örökkévalóságig reszeli az ellent. Ez a magyarázat arra, hogy miért kerülnek sokba azok az itemek, amiken 3 vagy 4 releváns stat is megtalálható.
2. SKILLEK ÉS GEAR
A passzívok segítségével lehet kicsit hangolni a lemaradt területeket (+DPS, +HP, vagy + ARMOR például). Itt szerencsétlen helyzetben vannak azok a classok, amikre kb. egyféle build alkalmazható, mert az nagyjából (ha nem teljesen) meg is határozza a passzívokat. A skillek ÉS a gear további opciókat rejt, például a Dead Man's Legacy Quiver-em +12 damage-et ad a Hungering Arrow-hoz, ami a primary attack-om. Ebből sokféle lehet.
3. JÁTÉKSTÍLUS
Ez aztán mindenkinél másféle lehet, és itt is komoly lehetőségek vannak. Megint csak egy példa: mikor egyedül játszottam többet, akkor sokat kite-oltam hátra az erősebb ellen elől. Ezért szándékosan nem volt pickup radiusom, hogy a health globe-okat ne vegyem fel, csak ha akarom. Visszafelé a Vaultot használtam a Trail of Cinders rúnával, hogy a tűzcsíkon az engem követők 300+-ot sebződjenek. Mostanában partiban játszom magas MP-n, így a life steal érdekében adott a Shadow Power/Gloom (+15% life steal 5 mp-ig, ezalatt -35% bejövő sebzés), de a nem általános Sentry/Guardian turret skill alkalmazom a tank karakterek sebzés csökkentésére (főleg übereknél). A life steal miatt nagyon sok discipline kell, ezért a gear-ben 4-es Natalya set van, 10+20 max disc-el. Sok DH rendelkezik nagyobb DPS-el, egy cimbim gear-jében olyan itemek vannak, amik +5-10k DPS-t jelentenének nekem, ha megbontanám a set-et. Ezt is mérlegelni kell, hogy megéri-e.
A lényeg, hogy a három területnek kell személyre szabva és összhangban lennie ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék. Nyilván nem mondtam sok újdonságot sokaknak, de játék közben látok elég elvetemült karaktereket, akiknek a gazdája csodálkozik, hogy esik-kel. -
Aspyrin #64049 bocs, hogy közbevágok, de fent vagyok az eu szerveren, ti miért nem? :D -
mikromanus #64048 Ja, csak egyrészt a többség kapásból a chc-chd-as kombóra gondol a hallatán. A trifecta meg egy elcseszett aberrált rövidítési kisérlet. Factorbol fector? Még ha hasznának is ilyet és helyes akkor is gázul hangzik. A tri, quad nem valami előtag?
(tudom, hogy milyen számra utal, de nem szám, vagy ha annak vesszük akkor csak rövidített/módosult alak)
-
who am I 7 #64047 ajjjjh 

-
Life-steal csak a fegyverrel okozott sebzesnel adja a life-ot vagy amikor mas modon is sebzek? Ugy lattam hogy amikor harangozok a monkkal tolt az eletemen?
A crippling wave tobb ellent sebez egymas utan azt mindet szivja? nekem ugy tunik igen de megerosithetne valaki... :)
google-oztam de sok a vita meg kerdezni konnyebb...
-
-
Magaddal vitázol. az a kemény.
-
who am I 7 #64043 egy 10-es chc persze :D de nekem aztán qva mind1, mit gondolsz.Nekem fizetnek érte többet és kész :D -
Sunrider924 #64042 Mielott tovabb szovegelsz leforditom neked ezt a szot hogy trifecta, azaz tri-faktor. Te azt hiszed az irkalmanyod alapjan, hogy ez a tri exkluzivan ias+cc+chd. Tevedes. Az avg dmg is benne lehet, akarmelyiket kicserelheted az elozo 3bol. Ha neked avg dmg cc es cd van a cuccon az is trifecta. Tudod mi a quintfecta? main stat, avg dmg, ias, cc es chd. A tri vagy a quint az csak a szam, a tobbi meg csak a dmg modosito faktor. -
who am I 7 #64041 Miért is nem jön hozzá?Pont ez az..nem igazán akarod megérteni.Az sem indokolja pont úgy, az 50x-es árat, vagy 10x-est egy imprezához képest.Talán a dacia kicsit sarkítás, de van akinek mondjuk egy chc hiánya igenis daciává degradálja az itemet, hiába a sok méjnstat
-
mikromanus #64040 Ez nem lamborghini-Dacia összevetés, hanem 1 kiló vas és egy kiló bronz összehasonlítása súly alapján.
A játékban a sebzés az sebzés, a DPS meg DPS. Mindhárom jellemző hasznos, de csak 1, vagy max 2 a kiemelt fontosságú a skillek és játékstílus miatt egy-egy karakternek. A harmadiknál csak a haszonmaximalizálás a prioritás. Abban meg alulmaradhat a 3. Csak van aki lusta gondolkodni.
Casual gamer effect
Azaz:
A lustaság nagy úr. Ezt olvasták, vagy hallották, hogy kell. Nem ismerik az átlagdam jelentőségét. Apunak sok pénze van a mastercardján és VérPistike megengedheti ugyanarra a háromszoros árat. Ez van. Diablo 3. Én így szeretlek (me' jut ocsóbbé item egy határig. Sajna a csúcskategóriában már gondolkodnak is a kockák) -
who am I 7 #64039 lehet ezen hemperegni, de azok a statok nem véletlen vonzanak magukkal top pricet.Egy lamborghininek is 4 kereke van és gurul..mi a tökömé adják azt 50-100x annyié mint egy daciat?költői. -
mikromanus #64038 Nem haszontalan a három, hanem a három EGYÜTT túlárazott hígf*scsi. Amun pl magas chd és vagy as, vagy chc elég. A háromból kettő. Már ha jó átlagsebzés, netán még mellé main stat is van. Gyűrűn is elég a háromból kettő. Sokkal barátibb egy kis átlagdam, meg mainstat. Sok keresési feltétel kombináció lehet és az AH botok biztos nem tudják mindet lefedni. Ki lehet fogni olyat, ami simán többet ad, mint a hiányzó 7-9 AS, vagy 4-6 chc. Mondjuk én chc gyúrós alkat vagyok, így az AS szűkösebb. Kesztyűn meg a chd lett lespórólva. 
Az össz DPS meg össz DPS. Nem lesz attól a karakteresebb gyilkológép a karid ha 10 csapásból sebzel annyit, mint más hétből, de azt ugyanannyi idő alatt. Persze akadnak prioritások. A crit (CM-WW fagyis) wizardnál talán a chc-as a magasabb jelentőségű, a barbinál a chc a fix, ami jöhet, a többi rugalmas.
Az alap sebzés növekmény meg minden sebzésnövelő százalékra beleszámolódik (critical csapás, támadási sebesség, main stat bónusz). -
:DDD
Lehet magasabb statos + damage-es gyűrűk, amuletek adnak esetleg 3-8k közötti + dmg-et vagy mégtöbbet az alap sebzésedhez. De vedd figyelembe a 3 másik érték hiányát. Kapásból 10% cc hiánya , nem enged annyi crit sebzést bevinni, tehát kis alap dm-gel fogsz ütni ami valljukb be nagyon gyenge. Innen ered a crit dmg hiánya is, ha kevés a crit dmg nem is fog nagy %-ban sebződni az ellenfél. Az attack speed hiánya meg ugye lassúságot eredményez, addig 2-3 ütés közt le is szednek mint a lovat.
Ez a 3 számodra túlértékelt túlárazott szar érték, kicsit utánagondolva mégsem olyan szar igaz?. Mivel az alap dmg-et bőven megsokszorozzák, lényegesen hatásosabbá téve az öldöklést. -
mikromanus #64036 Ez a trifeca dolog azon kívül, hogy rohadt rondán hangzik elég hülyeség az esetek többségében. Sose volt treifekáliám, sőt még as-chc-chd kombós ringem, vagy amulettem sem. Egyszerűen túlárazott túlértékelt sz@r a 99,99%-uk. A háromból kettő, +dagage és main statos darabok azonos áron nagyságrendekkel jobbak, vagy épp kaphatóak egyáltalán jobbak értelmes áron. Meg eshetnek is.
Szerintem a dropról alkotott véleményedet bármikor meg tudjuk mosolyogni. Ez urban legend. Ennél még az is hihetőbbm hogy vannak "mázlis szerverek" (IP), ahol van legend-set drop és van a többi. Meg az is jó elmélet, hogy ha sokat kihagysz, akkr mikor benézel, akkor hirtelen esik ár legend/set, hogy visszacsábulj. Vannak jó kis elméletek, de többnyire az van, hogy ha többet ölsz, több lesz a jó drop és a legendary, és set item is. Arányaiban lehet ugyanaz, de számban több.
Ha AH-ból cuccolsz, akkor jobb itemet szerzel, mint ami van és azt veszel, ami épp kell. Ha esik jó, akkor használod/lecseréled, ha nem, akkor nem használod a saját dropot. Mindig is erről szól ez a cuccolós rész. Mivel neked egyszerre egy item kell az adot slotra, így a következő hasonló item megy AH-ba vagy vendornak. Akkor is, ha jó ugyan, de nem az adott karakternek (több kaszttal ezt odébbgörgeted, de csak halogatás. A következő drop már bukta lesz). Ez megtalálja (jobb esetben) a saját "fogysztóit", így mindenki jól jár. Minnél jobbak az itemjeid, annál ritkább a még jobb roll. Persze, hogy ez egyrészt neked igen kis eséllyel esik, másrészt az AH-ban is drága. Ami jó és ritka, az drága. Ez van, nem jut mindenkinek. Ha kiszeded az AH-t a játékból, akkor a nyakadon marad egy rakat olyan item amit nem tudsz használni. Lehet szélsőséges eset is. Eshet mondjuk gyűrűből 10 jó, míg másból gyengék a dropok. Ha nincs AH, akkor ezt megsz*ptad, ha AH-zol, akkor eladod a felesleget és veszel mást. Mondjuk olyantól akinek már a harmadik szép színes armor esett amire mindig is vágytál.
Az AH-zás nem függőség, hanem lehetőség. HA kihagyod, akkor a kényszerből beszűkülnek a játékban a lehetőségeid. Lassabb vagy, sérülékenyebb, vagy egyszerűen csak nem tudsz összerakni egy hobbi buildet, mert nem esik hozzá item. Van aki csak játszani akar és minnél szórakoztatóbban eltölteni az idejét. A magatalálós karakter az enyhén szado-mazo dolog. Vagy simán fetish party? Sok -sok kötéllel és lánccal?
-
Sunrider924 #64035 Hat erosen elterelodott a tema a valos problemarol az en karakterjeim kielemzesebe, de nem lehet az hogy nem latod a fatol az erdot? Nekem 5 karim van 60on es mindegyikel tudok menni legalabb mp1-en. Mi a blizzard alapszabalya a droppnal? Minden esik, kiveve ami az adott karinak kell. Adodik, hogy rotaba jatszok a karakterekkel, mert mindegy mi esik, valamelyiknek jo lesz. Nos? Jo ideig linkelgettem is a leg droppokat csak amikor Lammernek beszoltak erte akkor kinomban nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek, de abbahagytam es azota nem linkelek semmit.
Amikor a dropprol alkotott velemenyem kozoltem, korbe lettem rohogve,(pl kari megalkotasakor a sehol nem dokumentalt extra mazlifaktor) most meg azert vagyok ciki mert valahogy megis mukodik amit gondolok?
Tudod mi a baj a te droppoddal meg a tobbi AHzo jatekoseval? Biztos olvastad csak nem gondoltad vegig: abban a pilanatban amikor egy slotra AHbol veszel egy jobb itemet te megkerulod a gearelodesi gorbet es atgrod a fokozatokat, egybol i63 es lehetoleg mindjart trifecta/200+ mainstat stb. Szerinted mennyi az esely hogy droppbol ennel jobb jon neked? Nagyon kicsi. Ergo te magaddal tolsz ki mert utana a kovi upgrade is AHbol fog jonni, fasza kis fuggoseg ez.
Az en droppomal meg az a baj hogy jobb is lehetne csak az meg egy masik jatek lenne.
-
mikromanus #64034 Lehet nem brutális, de használható és set-legend itemek tömkelege van nálad. Ilynek nagyon ritkán potyognak. Mondjuk nekem is esett 2 jobb nata ring, ami nem 1-2 millát ér és voltak hasznos dropjaim, de azok vagy nem voltak normálisan illeszthetőek a karaktereim arculatához. Vagy szimplán harmatgyengék voltak (a tiéédhez képest is). Ilyen színes brigádot mint amid van nem nagyon dobtam volna össze. Wh egy esett, az is minimum közeli jellemzőkkel. Ezt fájlalom is nagyon :)
Strongarmból 1,5-2,5% stunnal és 150-160 alapsatttal viszont felszerelhetnék egy egész orgyilkosklánt...