Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #64035 Hat erosen elterelodott a tema a valos problemarol az en karakterjeim kielemzesebe, de nem lehet az hogy nem latod a fatol az erdot? Nekem 5 karim van 60on es mindegyikel tudok menni legalabb mp1-en. Mi a blizzard alapszabalya a droppnal? Minden esik, kiveve ami az adott karinak kell. Adodik, hogy rotaba jatszok a karakterekkel, mert mindegy mi esik, valamelyiknek jo lesz. Nos? Jo ideig linkelgettem is a leg droppokat csak amikor Lammernek beszoltak erte akkor kinomban nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek, de abbahagytam es azota nem linkelek semmit.
Amikor a dropprol alkotott velemenyem kozoltem, korbe lettem rohogve,(pl kari megalkotasakor a sehol nem dokumentalt extra mazlifaktor) most meg azert vagyok ciki mert valahogy megis mukodik amit gondolok?
Tudod mi a baj a te droppoddal meg a tobbi AHzo jatekoseval? Biztos olvastad csak nem gondoltad vegig: abban a pilanatban amikor egy slotra AHbol veszel egy jobb itemet te megkerulod a gearelodesi gorbet es atgrod a fokozatokat, egybol i63 es lehetoleg mindjart trifecta/200+ mainstat stb. Szerinted mennyi az esely hogy droppbol ennel jobb jon neked? Nagyon kicsi. Ergo te magaddal tolsz ki mert utana a kovi upgrade is AHbol fog jonni, fasza kis fuggoseg ez.
Az en droppomal meg az a baj hogy jobb is lehetne csak az meg egy masik jatek lenne.