Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #64036 Ez a trifeca dolog azon kívül, hogy rohadt rondán hangzik elég hülyeség az esetek többségében. Sose volt treifekáliám, sőt még as-chc-chd kombós ringem, vagy amulettem sem. Egyszerűen túlárazott túlértékelt sz@r a 99,99%-uk. A háromból kettő, +dagage és main statos darabok azonos áron nagyságrendekkel jobbak, vagy épp kaphatóak egyáltalán jobbak értelmes áron. Meg eshetnek is.
Szerintem a dropról alkotott véleményedet bármikor meg tudjuk mosolyogni. Ez urban legend. Ennél még az is hihetőbbm hogy vannak "mázlis szerverek" (IP), ahol van legend-set drop és van a többi. Meg az is jó elmélet, hogy ha sokat kihagysz, akkr mikor benézel, akkor hirtelen esik ár legend/set, hogy visszacsábulj. Vannak jó kis elméletek, de többnyire az van, hogy ha többet ölsz, több lesz a jó drop és a legendary, és set item is. Arányaiban lehet ugyanaz, de számban több.
Ha AH-ból cuccolsz, akkor jobb itemet szerzel, mint ami van és azt veszel, ami épp kell. Ha esik jó, akkor használod/lecseréled, ha nem, akkor nem használod a saját dropot. Mindig is erről szól ez a cuccolós rész. Mivel neked egyszerre egy item kell az adot slotra, így a következő hasonló item megy AH-ba vagy vendornak. Akkor is, ha jó ugyan, de nem az adott karakternek (több kaszttal ezt odébbgörgeted, de csak halogatás. A következő drop már bukta lesz). Ez megtalálja (jobb esetben) a saját "fogysztóit", így mindenki jól jár. Minnél jobbak az itemjeid, annál ritkább a még jobb roll. Persze, hogy ez egyrészt neked igen kis eséllyel esik, másrészt az AH-ban is drága. Ami jó és ritka, az drága. Ez van, nem jut mindenkinek. Ha kiszeded az AH-t a játékból, akkor a nyakadon marad egy rakat olyan item amit nem tudsz használni. Lehet szélsőséges eset is. Eshet mondjuk gyűrűből 10 jó, míg másból gyengék a dropok. Ha nincs AH, akkor ezt megsz*ptad, ha AH-zol, akkor eladod a felesleget és veszel mást. Mondjuk olyantól akinek már a harmadik szép színes armor esett amire mindig is vágytál.
Az AH-zás nem függőség, hanem lehetőség. HA kihagyod, akkor a kényszerből beszűkülnek a játékban a lehetőségeid. Lassabb vagy, sérülékenyebb, vagy egyszerűen csak nem tudsz összerakni egy hobbi buildet, mert nem esik hozzá item. Van aki csak játszani akar és minnél szórakoztatóbban eltölteni az idejét. A magatalálós karakter az enyhén szado-mazo dolog. Vagy simán fetish party? Sok -sok kötéllel és lánccal?