78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lokker #68681 én csak annyit tudok, hogy d3 elvileg hekkenszles, hogy ez hova mutálódik, talán a többiek okosabbak -
Ry0K3N #68680 Akkor miért akar MMO leni? -
pimpi001 #68679 ez itt a Diablo 3 forum.
inkabb egy uj skill leirast linkeljetek be, mivel az lehet tobb embert erdekel (utalok googlezni. :P) -
natalyel #68678 JA utolsó off és befejeztem:
NEM pay to win. A teljes játéktartalom, minden játékmód, minden item ingame megszerezhető sima mobdroppal. Nem egy embert ismerek, aki egyetlen centet sem költött rá, és több karaktere is a top tierben van.
ON
Azért a nosztalgia miatt és puszta kíváncsiságból már én is alig várom a kieget... -
natalyel #68677 OFF:
:) De az. A túlárazott az relatív. A kosztümökön és a plusz ládahelyen kívül minden mást meg lehet szerezni ingame (még kosztüm is eshet, de igen ritka).
Ha túlárazotton azt érted, hogy 4-5 dolcsi egy full stash tab vásárlása, vagy 10-20 dolcsi egy karakter plusz kosztümmel, akkor azt mondom, azt mondtam én is mikor megláttam, hogy ezek őrültek, tuti bukta a game. De ha belegondolsz, hogy nem vagy rákényszerítve, és hogy az MMO-kra havi 2-3-4 ezret költenek sokan, akkor háromhavonta vagy félévente 10-20 dolcsi egy hosszútávú szórakozásért több, mint elfogadható.
Inkább hacknslash mint MMO... hybrid.
De az élmény garantált :).
-
Lokker #68676 tudtommal a d3 még mindig hekkenszles -
Ry0K3N #68675 400-500 óra alatt egy MMO-ban valaki fullra gearel nulláról két karaktert.
A mai lehetőségek között azért az egy kicsit húzós követelmény már. -
Ry0K3N #68674 OFF:
A marvel heroes nem az az orbitálisan túlárazott pay to win játék?
vagy az másik marvel mmo? -
who am I 7 #68673 400-500 óra korrekt pl, egy jó alap gear összeszedéséhez (úgy, h ebben benne vannak a normal-nightmare-helles bohóckodások is).Aki meg többet akar, az meg játszhat tovább...így lenne normális szerintem. -
Ry0K3N #68672 Válasz1: egy játéknak a szórakoztatás a lényege nem pedig a napesti grind. A napesti grind nem szórakoztató az meg főleg nem hogy hónapokig kell valakinek farmolni 1 upgradeért, pláne ha a szerencsén múlik a dolog. Farming szimulátorokból meg van szórakoztatóbb is amire az ember elköltheti a pénzét. Blizzardnak meg ebből nem lesz pénze.
Ez a változás kellett és szükséges volt.
Válasz2: kérdezz csak körül, kinek jobb most így a játék? a többségnek, vagy annak a kevés embernek akik végigrindeltek 2500 órát?
Persze hogy valamiféle falba fog ütközni az ember egy idő után az ember de az nem egy 2 hónapos grindfal lesz. És nincs az az érzés hogy hiába küzd ha a tárgyak 99.99%-a hulladék ahelyett fogja magát inkább és keres valami más elfoglatságot.
Ez meg egy hack and slash nem egy MMO hogy fegyókra verje el az ember a pénzét.
-
natalyel #68671 Bakker, gyertek inkább Marvel Heroes-ezni, a ládahely és a kinézeten kívül a teljes tartalom ingyenes, és ha már Diablo2, akkor ezt is a Diablo1 és 2 régi gárdájának egyes tagjai készítették és készítik - David Brevik. Itt nem kell éveket várni a balanszra, hetente jön ki peccs, és ilyen céggel még nem találkoztam, akik ennyire odafigyelnek a játékosaikra, ha szükséges beleépítik az ötleteke, tanácsokat a játékba.
Ja, és most jön a 30. ! karakter...
Nem akarok reklámozni, akit érdekel az megtalálja, csak figyelemfelkeltésnek gondoltam. Én is Diablózom/Diablóztam, az elsővel kezdtem még a megjelenésekor - tehát nem vagyok már mai gyerek - és bárhogy is csavarják ezt az Okosloot2pontakármennyit, itt már valami mást kéne mutatniuk. Egy free-to-play szuperhősös hack and slash játék (ami valamilyen szinten mégiscsak Diablo-unoka) frankón átveszi az elsőséget a nagy öregtől.
Jó, nem prejudikálok, én is letesztelem a kieget, de gyanítom, hogy nem sokat fog változni az, hogy a M*rvelHeroes sokszorta több élvezetet, élményt, feelinget nyújt egyetlen este alatt, mint a Diablo3 egy hét alatt...
Peace :) -
pimpi001 #68670 1997-ben kezdem játszani a Diablo legelső részével. 97'-óta ott van a gépemen az éppen aktuális epizód.
részemről az első 15 évben megvoltam AH nélkül, az utobbi 2 évben elviseltem, de a tovabbiakban azthiszem nem fog hianyozni.
nem penzkereses miatt jatszok, hanem mert szorakoztat, kikapcsol, megnyugtat.
-
Strayhand #68669 Ezek szerint a Diablo 2 szar játék volt, mert én kb. 2 hónapot (nem évet) játszottam vele, és hellen öltem Baalt olyan karakterekkel, mint kicker assa meg poison necro. Unique-okból meg olyan rúnaszavakból felgearelve, amit a legtöbben kiröhögtek. És állítólag a Diablo 2 jobb volt, mint a 3, nem? Szóval kicsit túl van pörögve ez a téma, hogy ezekbe a játékokba többezer órát bele kell ölni, mert csak úgy lehet élvezni. Nem mindenkinek az a lényeg, hogy felépítse a legjobban gearelt karaktert, aminek amúgy nem biztos, hogy bármi értelme van... Ha párszáz órát beletolsz egy játékba, az már bőven megérte az árát. -
pikman #68668 Teljesen feleslegesen rúgózól már ezen, az AH-nak vége törödj bele, vagy hagyd abba a játékot, mást nem tehetsz. A túlnyomó többség utálta és örül, hogy megszünik, ez van, ezt kell szeretni. -
"amúgy meg nem érzem semmivel se jobbnak ezt az új loot-ot.."
+1
4-5 óra torment1 farm alatt nem esett semmi upgrade (de még megközelítőleg sem..)
max. azok érezhetnek "hatalmas" változást akik hamar abbahagyták anno a tápolást, de ez is csak a 200-300 közötti main statos droppoknak köszönhető -
who am I 7 #68666 Ezek nem voltak problémák blizznek (hiszen EUR formájában, ő is részesült a csalásokból, annyira tartották kontroll alatt, amennyire kellett pont, meg ne legyen feltűnő).Ha erre hivatkozva, vagy ténylegesen ezek miatt zárták volna be, akkor 2-3 hónap alatt bezárták volna az egész kuplerájt. -
who am I 7 #68665 Kérdés 1 : Átlagvásárlónak, akkor probléma van a fejben.Vesz egy játékot, ami kifejezetten hosszú farmokra, sok eltöltött játékidőre alapoz.És akkor hisztizik, hogy nem köpi ki a mp10-es gírt, az első zombi.Mert neki nincs ideje...hát, akkor nem neki találták ki ezt a játékot kérem szépen, játszon mást.Vagy találjon rá időt.De még inkább ilyeneknek is kitalálták az AH-t, ahol gombokért lehetett venni, olyan gírt, amibe el evickélhetett alsóbb MP-ken.És probléma megoldva.
Mert ugye, átlagvásárló kevés idővel, ne akarjon már a legerősebb szinten tolúlni (bár most még mindig van esélye, hisz van AH nincs legacy Acc.bound, lehet jó geart venni), de az non szensz, hogy 100 óra alatt kiessen, minden karakter típus, minden slotjára a top item..elég őrülten hangzik.Átlagvásárlónak kompromisszumokat kell kötnie, a jövőben pedig még inkább, mert nem lesz AH...ha a heti pia,vagy cigi vagy csoki vagy mittoménmi adagot pár itemre költené-költötte volna, jó gearje lenne, kevés beletolt órával is.
Kérdés 2 : Azért mert átlagvásárló nem látja át, és ha azt mondják, ez jobb, akkor elhiszi és megveszi (nameg húdejó nics ÁHá akkó biztos jó lesz).Mondjuk, aki kevesebbet játszik, annak tuti jobb lesz, mert eleve szotyi gearről indul.De egy idő után, ott is falba fog ütközni.Mindenki mással szemben faszság lenne, ha pár ora alatt minden slotra kiesne az adott lvl top gearje. -
BladeW #68664 Sztem inkább azért zárják be mert: folyamatosan a baj volt vele, széthekkelték, dupeoltak belőle, egyszerűen nem tudták elég biztonságosra csinálni, és mert elég pénzt szedtek ki belőle az RMAH részesedéssel. Egyébként meg az AH teljesen szétcseszte a gazdaságot, és voltak akik már csak kereskedni logoltak be (mint ahogy te is írtad). Sokrétű a probléma, igazából nem baj h bezár. -
Lokker #68663 amúgy meg nem érzem semmivel se jobbnak ezt az új loot-ot, ahhoz hogy cseréljek valamit megint rengeteget kell beletolni, hogy jobb cucc essen mint ami van (nálam is mp7 lazán ment) -
Ry0K3N #68662 Kérdés:
Átlagvásárlónak mióta van több ezer órányi felesleges ideje azzal szórakozni hogy szerezzen 1-1 upgradet és egy RPG hack and slash helyett AH szimulátorosdit játszani?
Második kérdés:
Miért vennék ugyan meg a kiegészítőt ha tudnák mi várna rájuk?
Te, meg az a pár ember nem fogjátok egyedül eltartani a blizzardot. AH meg hiába van most ha a kutya sem játszik már vele és nincs pénzforgalom. -
Lokker #68661 frost wizard minden mennyiségben, a dh meg ugyan olyan kaki mint volt -
szeretnék helpet kérni wizard és DH ügyben milyen skill leosztás javasoltok ami szólóban is életképes? -
who am I 7 #68659 Kicsit túl dimenzionáljátok itt páran a dolgot és elsiklotok bizonyos dolgok felett.
Először is én játszottam bőven a játékkal, funból is, meg, h zsozso jöjjön be belőle, ami jött is bőven.Kb 2500 órám van benne szerintem, úgy, h fél éve nem játszok csak flipping, szóval van némi tapasztalatom elmondhatom, és EBBŐL kiindulva mondtam azt, amit.
Az, hogy feltorlódtak a cuccok, és vszínű ezért lett szarabb a loot (kb tavaly áprilistól) ennyit bírt az örökéletű cucc, mármint, hogy ha sosem törik szét az item..és erre sincs jól balanceolva a loot.Ami felett elsiklotok az több dolog is, én tavaly áprilisig elég jó itemeket ütöttem ki, azt nem tudom, hogy akkor hány óránál tartottam, olyan 2000 körül.És az alatt, minden slotra kaptam elég jó itemet.Olyat, amivel inferno 1-2 simán farmolható, vagy még feljebb is.KB Április után viszont fal, és nem kaptam komolyabb cuccokat 1-2 hónapon keresztűl, így hát hagytam a farmolást.
Ezért sem tartom jogosnak a sírdogálást, hogy nincs normális loot, mikor potyogtak bőven..igaz, nem 100 óra alatt esett ki minden, ez szimplán hazugság volt, hogy szar a loot...és pszihológia.Mert amúgy mi az istenért kellene mindenkinek mp10-et farmolni, és azért, mert látta, hogy mi a top item AH-ban....és az alapján (is) ment a hiszti..Annyiban igazat adok, hogy egy idő után szarabb lett a loot, de még akkor is el lehetett lenni amúgy kazuál józsikának is, de, akinek nincs pénze inkább hisztizik.Mire jó ez?Hát arra, ami hiányosságot meglovagoljanak és megszüntessenek egy jó kereskedői platformot.A sok impotens vérpistike sirdogálása miatt, inkább bezárják az AH-t.
Amit nem tartok jó döntésnek, de az egyik legköltség hatékonyabb, mert nem kell durván ráfejleszteni és költeni így, fogtak egy jobb loot rendszert, minden acc. bound és kész.Ahelyett, hogy próbálták volna a kettőt jól összebalance-olni, mert össze lehetne.
PTR és eddigi 2-es lút alapján, pedig azt mondom, hogy kevesebb esik, jobbak esnek, mint a végét járó előző lút rendszerben, de nem számottevően és top itemek itt sem fognak potyogni sűrűn.Már azt látom, hogy több ezer órát kellene eltöltenem itt is, hogy a mostani gear-emet lecseréljem (ami nem egy nagy kunszt, mp7 elég gyorsfarmra elég kb)...ha hisztizős vérpistike lennék, erre is azt mondanám, hogy 1 kalap szar..de biztos, hogy lesznek olyanok, akik mondani fogják..de akiknek szotyi gearjük van, azoknak tetszeni fog egy darabig.Én így látom, ennyi. -
Aspyrin #68658 Nálam torment kettőn fél óra alatt két legendary is pottyant. :) -
"Az AH kivételével pont a flexibilitást veszti el a játék, hogy még azt se tudod eladni ami másnak jó lenne és a bevételből vennél magadnak valamit."
Ja, csak ezek a játékok pont akkor és azért jók, ha neked esik valami és nem meg kell vegyed, mert nincs semmi.
Ennyi erővel játszani sem kellett vele, mert AH ügyeskedéssel fel lehetett öltözni ... azaz elég volt csak az AH-val 'játszani' :) -
Torment 1en siman utogettem 20 percet semmi nem esett csak arany. Fel ev kihagyas utan asszem meglesz a hetvegi program! :-) -
Előbbi és utóbbi felcserélve, de gondolom nyilvánvaló mikor melyikre utaltam. Elnézést. -
Így van, nem kell a jó cuccért xezer órát farmolni. És előtte meg 10 nyílpuskából 8-on nem volt dex és a tartomány agyatlan volt stb. Most ez nincs. Aki pedig azért tol bele xezer órát, mert legyen egy ponttal jobb cipőcskéje annak mindegy hogy jobb a loot vagy nem, bele fogja tolni, mert azt AKARJA, hogy legyen 1 ponttal jobb a cipőcskéje akkor is, ha nincs rá szüksége.
Amúgy ha pedig a játékot élvezi valaki és nem érdekli, hogy minden sarkon jobb cucc potyog-e annak ellenére hogy nincs rákényszerülve, akkor nem mindegy?
Előbbit függőségnek hívják, ami tulajdonképpen egyfajta szerencsejátékfüggőség. Utóbbit pedig felhőtlen szórakozásnak. -
ktm99 #68653 Szerinted most majd nem kell x-ezer órát farmolni jó cuccért? Smartloot ide vagy oda három nyílpuskából kettőn nincs dex... Az AH kivételével pont a flexibilitást veszti el a játék, hogy még azt se tudod eladni ami másnak jó lenne és a bevételből vennél magadnak valamit. -
Balanceolva volt az bevételre. :) De a nagyon nagy többség nem véletlenül egyetértett, hogy ez tette tönkre a Diablót, amit ugye beláttak Ők is később. Az AH miatt kellett ilyen loottábla, hiszen úgy van értelme AH-nak igazán. A játékélmény miatt viszont a jó loottábla kell, nem az AH. Igen is magad szerezd meg ami kell (ehhez persze jó loottábla szükséges, ami most meg lesz), ne pedig más adja oda vagy mástól vedd meg. Abba nincs semmi érdekes, sem különleges, sem szerencsés. Aki pedig arra büszke és képes rá, hogy xezerórát tolt bele a farmolásba, hogy AH-zon és meglegyen ami kell neki a szar loottábla miatt az biza vérpistike az én szememben. A bolondok sem mondják magukról, hogy azok. Pedig én az vagyok. :) -
who am I 7 #68651 hülyeség. Se magamat, se lammert se pár arcot nem tartok ilyen vérpistikének, akik egyetértenek a létjogosultságával.Balance-olni kellett volna és ennyi..persze, lehet az nagyobb meló lett volna..nem vagyok benne a managementbe, de tuti, hogy gondoltak erre és nem volt rá forgatókönyv, csak a lesz, ami elsz, de ezt már beáldozzuk kategória..viszont volt rá 2 évik, csinálhattak volna valami érdemlegeset. -
sanyiiiii #68650 Monster level = character level mindenhol, minden nehézségen.
más: néha esik olyan source és wizard hat amit a wizardom nem tud felvenni (60-as karakter, level 59-60as cuccok)... wtf?
és mi értelme volt kivenni a permafreeze buildet ha most meg van permastun? -
jocika #68649 Akkor ezt még szokni kell. Bár hamar meg fogom szokni, mert tegnap cirka másfél óra alatt esett két legendary és mind a kettő használható! A gear-hez hozzátartozik, hogy az első félórában a teljes eszközparkot le tudtam cserélni használhatóbbra, csak addig volt nehezebb. Amit eddig félretettem talált cuccokat a barbi lánynak azt persze kukázni kellett.
Ez a dinamikus nehézséget úgy kell érteni, mint a B2-ben? Hogy az ellenfelek is szépen felskálázódnak? Vagy azért megvannak nehézségi szintek szinthatárai? -
TomStorm #68648 Nem lesz olyan RoS csomag ami tartalmazza az alapjátékot is?Én most kezdeném Pc-n mert X.Live-ról váltottam Pc-re -
A legjobb amit csinálhattak, hogy kivették az AH-t és a loottablet helyrepofozták. Az AH miatt volt olyan a loottable amilyen. D2-ben sem volt sírás-rívás. Eleve így kellett volna megjelennie 2012-ben. Így valóban örül az ember ha esik neki megfellő vagy jobb, nem az van hogy egy vállvonás aztán megveszem AH-ban ami kell.
A régi loottal persze lenne sírás, az egy katasztrófa. Az AH-t csak a mindentazonnalakarokminimálbefektetéssel vérpistikék sajnálják. -
nyócszáz ecsém :DDDDD na még mindig gyors ? -
hawkie22 #68645 Nagyon régóta nem nyúltam a játékhoz, tegnap letöltöttem az új patchet, meg is lepödtem a menün, elsöre kicsit átláthatatlan volt, aztán hozzászoktam.
Elövettem kicsi kis varázslónömet, mondom nézzük meg Master-en. Lvl 60, Paragon lvl 2. Kb. fél óra játékkal léptem 4 Paragon szintet.
Nem gyors ez egy kicsit? Vagy ennyire jól adja az XP-t kisebb szinteken?
Ja, másik, a Paragon szint meddig mehet fel? Lvl 150 vagy 200? Vagy maradt 100-on? -
Elírtam. Nem expert fokozaton, hanem Masteren, simán ölök. -
Én annó eladtam minden cuccomat, amivel simán farmoltam mp10-en.
Tegnap vettem merchantól pár cuccot, és kb egy óra játék után a lootból simán famolok expert fokozaton. Ma lehet már megyek egyből torment 1-re.
Viszont lenne pár kérdésem. Van értgelme most gem-eket venni AH-ból?
Hogy lesznek a gemek a kiegben? Úgy rémlik, mintha a marquis már semmit se érne ott...
Valamint, a paragon pontokat, bármikor, bármennyiszer lehet resetelni? -
who am I 7 #68642 ja, magaddal viszed a halálba :) SC-n elég lenne, h bizonyos mennyiségű repair után törik, azt kuka.Lehet sok munka lenne...