78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
palm pilot #3543 Amiből mindenki más: a fejlesztők elmondásai alapján. -
palm pilot #3542 Ugyanazt mondogatod vissza amit neked mondanak, és még te beszélsz? LOÁL vagy, öcsi! -
Ide is beírtam volna, csak nem akarok büntipontot egy ilyen fika miatt.
-
hát ez viszont rohadtul érett volt, pm anyázós üzit berakni topikba
nem hiába írta pmbe te nagyonokos
-
Valami kreatívabb visszaszólást vártam.
Baszki szerencsére hozzád hasonlót csak akkor látok amikor lehúzom a WC-t.
-
Ja hát pm-be küldöm, mert az a moderátorokat nem érdekli. Kapsz még párat ha pattogsz. :) -
-
de bazmeg még megse jelent... akkormeg honnan tudod hogy milyen lessz??? -
Gabesz026 #3535 Hi all!
Hát ez a megoldás tényleg jó hogy partyba mindenkinek külön dob cuccokat a game asszem a Helgate Londonba is így van mert azért a D2-ben mikor vagyunk 8-an ember legyen a talpán aki fel tud venni valami értelmes cuccot. -
:( legalább valami kreativitásod lenne és nem azt ismételgetnéd amit irnak "nektek" ... igy még uncsi is vagy
Hagylak is inkább a takaritóknak
-
palm pilot #3533 Igen, az vagy, már észrevettük. -
nos, úgy vélem lassan el kell egy topic takarítás:) -
who am I 7 #3531 qsoljál már fláj 
Most jöttem haza a tengerpartról a csajommal...Faxom se fogja ezt az ingerszegény birkákkal teli fórumot mindig nézegetni, effektive 0 (zéró) hasznos információ hijján..Főleg, hogy egyébként sincs semmi infó
Bár legalább a flém az megy..ahogy az menni szokott..értelmes emberek Verzúsz bégető birkák hjajj :( csak kár hogy itt a 2.ból több van... 

Törődjön mindenki bele, hogy a blizzard is pénzből él és lesznek átfedések..De én azért kíváncsi vagyok a véleges gámára...végigjátszom és megmondom mivan

Csak remélem a fizető társaság 90%ka nem birkawówzombi lesz
-
write only a csávó, olvassa a szavakat de nem érti:D -
palm pilot #3529 a Diablo 3-ban mindenki csak a saját dropp-ját látja (ha jól dereng).
Végre valami pozitívum. -
palm pilot #3528 Én is örülök hogy magadra vetted a választ. ^^ -
palm pilot #3527 Anyád nem fizet elő neked a netre se, már a sulinetes géped törlesztőrészletére se futja a strichelésből. ^^ -
palm pilot #3526 Feladó: Narxis
Elküldve: 2008. 08. 23. 10:17
Tárgy: Halihó
kussolj már a jó kurva aidses anyádat basztad volna szájon, hogy szakadt volna bele a pinájába fejed amikor megszült :))
Narxis geci, mosd ki a pofádat mielőtt ilyen pm-eket firkálsz!

-
Tőled jobbat vártam
Mindenesetre örülök hogy magadra vetted:)
-
"Én is ezt mondtam a haverodnak, aki ezzel próbálkozott. Ezért kellett helyrerakni a dolgokat, hogy tudja mégis kit próbál fikázni. Nem én hoztam fel a témát, így hát nyilván neki címezted ezt."
Te aztán helyrearktad :-D
Amúgy mellesleg hol is jöttem azzal a kivagyisággal? - mert így utólag átolvasva, hirtelen nem esik le, mire gondoltad azt.
De mellesleg csak nyomod a nagyképű szöveget, hogy kit próbálok fikázni.
A Telekinesis-s esetre rákanyarodva:
A mellékelt ábra is mutatja, hogy ez nem a játék hibája, hanem a játékos társadalomé. De hogy ez a probléma ne legyen többé, ezért a Diablo 3-ban mindenki csak a saját dropp-ját látja (ha jól dereng). -
Amúgy meg hiába rinyálsz úgyse az lesz amit te akarsz, remélem meg se veszed a játékot és akkor ilyen nyomik nem lesznek bneten. -
Pótvizsga megvolt már, Goofy?
-
Te már csak tudod.
-
palm pilot #3520 Nincs rá pénze anyukádnak, hogy itt koldulsz? 
-
palm pilot #3519 Ez meg buzi! -
"Ezért kellett helyrerakni a dolgokat, hogy tudja mégis kit próbál fikázni."
:ASD:SD:ASD ez elmebeteg! -

-
jaj ezek a flémelgető alregek dejók is:D mennyé inkább a teszkóba füzetér mer kezdődik az oskola mindjárt
-
palm pilot #3515 Igen, az én pincémben drowk és beholderek vannak. ^^ -
palm pilot #3514 Nemtom ki az a whoami7, de biztos valami hozzád hasonló flémer lehet. De leginkább te lehetsz, ha ennyire rám próbálod kenni.
valakit az alapján ítélsz meg, hogy egy játékban mit ért el
Én is ezt mondtam a haverodnak, aki ezzel próbálkozott. Ezért kellett helyrerakni a dolgokat, hogy tudja mégis kit próbál fikázni. Nem én hoztam fel a témát, így hát nyilván neki címezted ezt.
ha vki a te véleményeddel ellent mond azt egyrészt úgy reagálod le, mitn 1 paranoiás, másrészt rögtön leszólod
Nem. Te nem ellentmondasz, hanem beszólsz, fikázol és flémelsz. Akárcsak előtted még pár hozzád hasonló. Erre pedig hasonló stílusú választ kapsz. Mi a problémád? Nem tetszik? Akkor ne szólj be, ilyen egyszerű. -
ha már flémelünk:) -
Teljesen egyet értek, mint ahogy a #3509-el is. -
Braveheart #3511 Emberek! Mi értelme van itt vitázni a fórumon? Mármint így és ennyit vitázni... Meggyőzni egymást úgyse fogjátok sose, az értelmetlen hsz-ek meg szaporodnak. Mindkettőtök mondanivalójában van igazság, de mégegyszer kérdem: mi értelme van?
Irigyelem azokat, akiknek ennyi idejük meg türelmük van...
Leszögezem ez nem beszólás akart lenni, csak meglepődtem mikor megláttam hogy 60+ hsz volt a legutóbbi belépésem óta, mondom mi történt megjelent a demo? Ehelyett meg ezt olvashatom... ami persze nem muszáj, de már kíváncsi votlam mi a fenén tudtok ennyit vitázni.
Na, mindenkinek jóéjt, és diablós álmokat kívánok! -
FlyingV #3510 ohh és realitásról csak annyit, hogy... DE MOST KOMOLYAN EZ EGY FANTASY VILÁG!!
vagy te is szoktál templom pincéjében (aminek 14 szintje van baze, mert az iszákos szerzeteseknek kellett hol tárolni a bort) mindenféle groteszk lénnyel csatázni? meg ha megiszol 2 málnaszörpöt, akkor kinő újra kezed/lábad/kigyóógyulsz az ebolából? :S
részemről ennyi, lezárva az egész. -
FlyingV #3509 palm pilot a #3490-es hsz-emet úgy írtam, hogy nem neveztem meg benne, kire gondolok. érdekes, hogy magadra vetted:)
a flémelésről meg olvass egy kicsit... boccs mégse, hisz magas szinten űzöd!
amúgy meg szerény véleményem szerint te Who Am I 7 vagy (stílus, egyebek alapján, de azt hiszem ezt más is felvetette alább). elég szánalmas dolog másik néven bejönni fikázódni. a másik - szerintem - igencsak szánalmas dolog az, hogy valakit az alapján ítélsz meg, hogy egy játékban mit ért el. elárulok valamit: ettől senki nem fog a térded elé esni, nem fognak ettől jobban kedvelni a csajok, de még csak barátot se nagyon fox szerezni. nyisd ki az ablakot, menj bulizni. és élőben szólj be valakinek, aki mondjuk legalább akkora mint te (el bírlak képzelni
).
amúgy ha legközelebb vitázásra kerül sor, jó lenne, ha egy kicsi vitakultúra is ragadna rád. senki nem mondta, hogy baj az, hogy nem tetszik a Diablo3 . max érdekes, hogy ilyen kevés info alapján ilyen konok módon képes vagy megutálni vagy én nem is tudom egy játékot. de nincs ezzel semmi baj, léteznek előítéletes és makacs emberek (pl én :) ). az viszont, hogy ha vki a te véleményeddel ellent mond azt egyrészt úgy reagálod le, mitn 1 paranoiás, másrészt rögtön leszólod szerintem nem megfelelő viselkedésmodor. ezért voltam bátor amúgy leírni azt a hsz-t is. mivel magadra vetted, te is tudod, hogy igazam van. mint mindig
"Megértem hogy neked életed a flame
Neked az, te ugatsz be már ki tudja hanyadszor..."
ezt is arra mondtad, aki készséggel vitázott. nem baj amúgy, majd elmúlik a pubertás kor és majd rád fog nézni egy csaj valamikor úgyis, csak légy türelmes.
amiből meg az egész kiindult, az tényleg csak annyi szót érdemel, hogy a dio2 inventoryja se volt messze reális. megnézem, ahogy a 40 kilóddal sprinyózol 200ezer aranytallérral a zsebedben, a hátizsákodban megy három mellvérttel, 2 sisakkal, öveden 12 itallal (úgy, hogy nem töröd össze
), stb. a dio3mas koncepció szerintem elég korrekt megoldás lenne->nagyobb ikonokat meg úgyis megoldják :P
sry a hosszú HSZért -
palm pilot #3508 Én viszont kritizálom ha van miért. Ez nem egy bólogatójános topic, ahol csak egyetérteni lehet. Az első 2 rész alapján vannak elvárásai az embernek, ami miatt megszerette a játékot, és rossz nézni ahogy épül lefele a diablo imidzs.
Megértem hogy neked életed a flame
Neked az, te ugatsz be már ki tudja hanyadszor... -
palm pilot #3507 Most őszintén. Ki nem szarja le, hogy ki számít a Diablo 1-2 témában?
Akkor meg mit próbálkozol fikázással? Nem én hoztam fel a témát, de ha már oltani próbálsz, akkor tudd hogy kivel van dolgod.
Mármint úgy érted, hogy az 1.00-s bneten voltak az általad felsorolt módosítások?
Meg hát. Ezek mind a classic ismertető jegyei. És amiket a LOD óta már nem találsz meg a játékban. Pl. fw sorcit mindenki csak a LOD-ban kezdte el felfedezni, pedig classicban sokkal nagyobbat alakított. Úgy általában nem volt nagy szám, bár hosszában pakolva az fw-t lehetett használni - viszont dio killre nem volt nála gyorsabb. 6-7 fc-vel éeraktál 20-30 fw-t, az egész amapala brigád kilagolt, neked meg közben is sebzett az fw, 2 sec alatt tied volt a kill. ^^ Na ilyen sincs már.
mivel nem csapatban akarsz játszani
Akartam volna (mostmár a single se mozgat annyira), de sokszor nem volt csapat. Mindenki csak ácsorgott kint a chanelen, game nuku, ha mégis, akkor is fél percenként jöttek-mentek az emberek, mindenki csak a másikra várt, hogy az majd a hátán húzza, ő meg csak kapja az ingyen xp-t. Ez így nem csapatjáték. Ha játszani akartál, rákényszerültél a szólózásra, ami az immunisok + egysíkú kari buildek kialakításával szopinyali.
Mellesleg a telekinesis egy nagyon rohadt, aljas dolog volt 1.00-ban, hogy csak úgy lenyúlhatták az orrod elől a cuccot, azt is, amit egyértelműen te ütöttél :-/
Anélkül meg az a rohadt aljas dolog, hogy te lövöd ki a cuccot, aki közel áll az meg ellopja előled, mert közelebb van. Így buktam egy wf-et is bociknál. -
Nézd már :) Próbál visszaszólni :)
Szavanként meg lehet cáfolni az össz vissz 2 mondatos hozzászólásodat.
Ám lássuk:
"Te hisztizel"
Én???? Mégis min?
"már megint."
Asszem egy hozzászólásom volt a topicban, amiben 2 videót linkeltem. Sorry, én tényleg neked szurkoltam, de nem jött be.
"Neked se kötelező megvenni,"
Márpedig én megfogom, ha tehetem megjelenéskor, mert én várom, és nem kritizálom a játékot.
"sőt hisztizni se."
Első kommentár....
Semmi esetre se szeretnék beletaposni a lelkedbe, de tényleg. Megértem hogy neked életed a flame, némely topicban sokat is tanultam belőle, de itt spec kurvára nincs szükség rá. Semmi értelme.
Várod a játékot?
Kíváncsi vagy rá hogy milyen lesz?
Szereted a diablo légkört?
Ha a 3-ra igennel válaszoltál, akkor kuss, és inkább rajongj mint kötözködj (ugyanis a blizzardosok leszarják az sg fórumot, a rajongók meg az ellenvéleményeket).
Ha nem mindegyikre igennel válaszoltál, akkor kuss és -fav. -
"Kérdezd meg vki olyantól aki számít a dio2 témában. Veled ellentétben engem mindenki ismert."
Most őszintén. Ki nem szarja le, hogy ki számít a Diablo 1-2 témában? És arra is, hogy engem nem ismer senki. Engem marhára nem érdekel.
Mindeki ismert? Tényleg? Érdekes, innen nem vettem észre, hogy olyan sokan felismertek volna egy félistent, aki leereszkedett közénk. Jah, tudom, ide csak noobok járnak.
Mégha olyan hatalmas érdemeid is vannak Diablo témában, ami itt csodálatot válthatna ki, ahogy előadod magad, háááát... pont az ellenkező hatást éred el vele.
Mellesleg én nem azért játszom/játszottam a Diablo-val, hogy "számítsak", hanem hogy szórakozzak, de hát kinek-mi.
"Miért is ne? Hány Zod-ot, wf-et szedtél össze csít nélkül? Nalátod..."
Soha semmilyen játékban nem csíteltem, ígyhát nem kell külön kihangsúlyoznod.
Zod-t valóban nem leltem, de Wf-t találtam még 1.09 alatt, de ladderban is leltem egy-két ritkaságot, még ha nem is olyan nagy számok (neked).
"Soroljam? Fc, telekinesis, immunisok, teljesen máshogy működő skillek."
Mármint úgy érted, hogy az 1.00-s bneten voltak az általad felsorolt módosítások? Mert sztm nem (persze lehet rosszul tudom). Én meg pont ezt írtam, hogy mivel nem csapatban akarsz játszani, így az 1.00 Single player nem tér el az egykori 1.00 Battlenet-től (ahol szintén egyedül játszanál. Azaz nem értem mi szükség akkor a Bnetre? -> ezért játssz SP-ben).
Mellesleg a telekinesis egy nagyon rohadt, aljas dolog volt 1.00-ban, hogy csak úgy lenyúlhatták az orrod elől a cuccot, azt is, amit egyértelműen te ütöttél :-/
"Tudod, nem minden fekete-fehér. A játék alapvetően jó (volt), épp ezért zavarnak a hibái. Ha nem érdekelne, leszarnám a hibákat (is)."
Amivel nem is lenne baj annyira, mert kellenek olyanok valóban, akik nem kajálnak be mindent szó nélkül, de az előadásmód... érdekes. -
arról hogy mindenkit megakarsz győzni az igazadról... mert ugyan lehet hogy igazad van, de nem mindenki ért veled egyet