• Rettenthető
    "Kérdezd meg vki olyantól aki számít a dio2 témában. Veled ellentétben engem mindenki ismert."
    Most őszintén. Ki nem szarja le, hogy ki számít a Diablo 1-2 témában? És arra is, hogy engem nem ismer senki. Engem marhára nem érdekel.
    Mindeki ismert? Tényleg? Érdekes, innen nem vettem észre, hogy olyan sokan felismertek volna egy félistent, aki leereszkedett közénk. Jah, tudom, ide csak noobok járnak.
    Mégha olyan hatalmas érdemeid is vannak Diablo témában, ami itt csodálatot válthatna ki, ahogy előadod magad, háááát... pont az ellenkező hatást éred el vele.

Mellesleg én nem azért játszom/játszottam a Diablo-val, hogy "számítsak", hanem hogy szórakozzak, de hát kinek-mi.

"Miért is ne? Hány Zod-ot, wf-et szedtél össze csít nélkül? Nalátod..."
    Soha semmilyen játékban nem csíteltem, ígyhát nem kell külön kihangsúlyoznod.
    Zod-t valóban nem leltem, de Wf-t találtam még 1.09 alatt, de ladderban is leltem egy-két ritkaságot, még ha nem is olyan nagy számok (neked).

"Soroljam? Fc, telekinesis, immunisok, teljesen máshogy működő skillek."
    Mármint úgy érted, hogy az 1.00-s bneten voltak az általad felsorolt módosítások? Mert sztm nem (persze lehet rosszul tudom). Én meg pont ezt írtam, hogy mivel nem csapatban akarsz játszani, így az 1.00 Single player nem tér el az egykori 1.00 Battlenet-től (ahol szintén egyedül játszanál. Azaz nem értem mi szükség akkor a Bnetre? -> ezért játssz SP-ben).
    Mellesleg a telekinesis egy nagyon rohadt, aljas dolog volt 1.00-ban, hogy csak úgy lenyúlhatták az orrod elől a cuccot, azt is, amit egyértelműen te ütöttél :-/

"Tudod, nem minden fekete-fehér. A játék alapvetően jó (volt), épp ezért zavarnak a hibái. Ha nem érdekelne, leszarnám a hibákat (is)."
    Amivel nem is lenne baj annyira, mert kellenek olyanok valóban, akik nem kajálnak be mindent szó nélkül, de az előadásmód... érdekes.