• palm pilot
    Most őszintén. Ki nem szarja le, hogy ki számít a Diablo 1-2 témában?
    Akkor meg mit próbálkozol fikázással? Nem én hoztam fel a témát, de ha már oltani próbálsz, akkor tudd hogy kivel van dolgod.

Mármint úgy érted, hogy az 1.00-s bneten voltak az általad felsorolt módosítások?
    Meg hát. Ezek mind a classic ismertető jegyei. És amiket a LOD óta már nem találsz meg a játékban. Pl. fw sorcit mindenki csak a LOD-ban kezdte el felfedezni, pedig classicban sokkal nagyobbat alakított. Úgy általában nem volt nagy szám, bár hosszában pakolva az fw-t lehetett használni - viszont dio killre nem volt nála gyorsabb. 6-7 fc-vel éeraktál 20-30 fw-t, az egész amapala brigád kilagolt, neked meg közben is sebzett az fw, 2 sec alatt tied volt a kill. ^^ Na ilyen sincs már.

mivel nem csapatban akarsz játszani
    Akartam volna (mostmár a single se mozgat annyira), de sokszor nem volt csapat. Mindenki csak ácsorgott kint a chanelen, game nuku, ha mégis, akkor is fél percenként jöttek-mentek az emberek, mindenki csak a másikra várt, hogy az majd a hátán húzza, ő meg csak kapja az ingyen xp-t. Ez így nem csapatjáték. Ha játszani akartál, rákényszerültél a szólózásra, ami az immunisok + egysíkú kari buildek kialakításával szopinyali.

Mellesleg a telekinesis egy nagyon rohadt, aljas dolog volt 1.00-ban, hogy csak úgy lenyúlhatták az orrod elől a cuccot, azt is, amit egyértelműen te ütöttél :-/
    Anélkül meg az a rohadt aljas dolog, hogy te lövöd ki a cuccot, aki közel áll az meg ellopja előled, mert közelebb van. Így buktam egy wf-et is bociknál.