• FlyingV
    palm pilot a #3490-es hsz-emet úgy írtam, hogy nem neveztem meg benne, kire gondolok. érdekes, hogy magadra vetted:)

a flémelésről meg olvass egy kicsit... boccs mégse, hisz magas szinten űzöd!

amúgy meg szerény véleményem szerint te Who Am I 7 vagy (stílus, egyebek alapján, de azt hiszem ezt más is felvetette alább). elég szánalmas dolog másik néven bejönni fikázódni. a másik - szerintem - igencsak szánalmas dolog az, hogy valakit az alapján ítélsz meg, hogy egy játékban mit ért el. elárulok valamit: ettől senki nem fog a térded elé esni, nem fognak ettől jobban kedvelni a csajok, de még csak barátot se nagyon fox szerezni. nyisd ki az ablakot, menj bulizni. és élőben szólj be valakinek, aki mondjuk legalább akkora mint te (el bírlak képzelni).

amúgy ha legközelebb vitázásra kerül sor, jó lenne, ha egy kicsi vitakultúra is ragadna rád. senki nem mondta, hogy baj az, hogy nem tetszik a Diablo3 . max érdekes, hogy ilyen kevés info alapján ilyen konok módon képes vagy megutálni vagy én nem is tudom egy játékot. de nincs ezzel semmi baj, léteznek előítéletes és makacs emberek (pl én :) ). az viszont, hogy ha vki a te véleményeddel ellent mond azt egyrészt úgy reagálod le, mitn 1 paranoiás, másrészt rögtön leszólod szerintem nem megfelelő viselkedésmodor. ezért voltam bátor amúgy leírni azt a hsz-t is. mivel magadra vetted, te is tudod, hogy igazam van. mint mindig

"Megértem hogy neked életed a flame
    Neked az, te ugatsz be már ki tudja hanyadszor..."

ezt is arra mondtad, aki készséggel vitázott. nem baj amúgy, majd elmúlik a pubertás kor és majd rád fog nézni egy csaj valamikor úgyis, csak légy türelmes.

amiből meg az egész kiindult, az tényleg csak annyi szót érdemel, hogy a dio2 inventoryja se volt messze reális. megnézem, ahogy a 40 kilóddal sprinyózol 200ezer aranytallérral a zsebedben, a hátizsákodban megy három mellvérttel, 2 sisakkal, öveden 12 itallal (úgy, hogy nem töröd össze), stb. a dio3mas koncepció szerintem elég korrekt megoldás lenne->nagyobb ikonokat meg úgyis megoldják :P

sry a hosszú HSZért