2374
  • Seth
    Legmagasabb pontról kell egy szép fejest ugrani egy végigjátszás alkalmával
    a 3 legmagasabb pont (ezeket úgy olvastam külföldi fórumon,szóval úgy nézd ^^)

1) a polipos terem legteteje

2) Amanda hajójáról(itt nem világos hogyan, de a hajó 2. szintjéről)

3) Thailand elején a legmagasabb pontról
  • Hoz_Hun
    Nekem kb 5 achivmentem hiányzik még. Köztük a három mélytengeri magaslat, vagy mélypont vagy mi a fene. Nem jövök rá, hogy az mit takar. Most le kel úsznom a legmélyebb pontra, vagy legmagasabb pontról kel a vízbe ugranom, vagy mi?
  • Hoz_Hun
    Az nem Agatha Christie meg Poirot volt ha nem Arthur Conan Doyle és Sherlock Holmes. :)
    De Larát nem mutatták, hogy meghal (és nem is halt meg). Amúgy én se rajongok ezért a megöljük-aztán-visszahozzuk dologért.
    Elején tényleg marha zavaró volt, hogy nem láttam hova ugorhatok és hova nem, de a végére egész belejöttem, szóval aztán lehet látni mi az amit meg tud fogni és mi az amit nem.
    A rengeteg kincs kütyü tényleg zavaró és hülyeség. Az arany-ezüst-bronz kombó sokkal jobb volt. Meg ez a kincsvadászat is... csak menni kell befele a bejárt pályára cuccokat kotorni. Legalább újra kéne ügyeskedni, meg mennének a videók is újra (ha már a menüből nem lehet újranézni őket).
  • DJ GamerGirL
  • newhenry34
    Sziasztok, ott akadtam el, hogy 2 legyezős szoborral kell a napot egy kristályra irányítani (egy szobor homlokára világít utána, legalább is gondolom), ott, hogy kell beállítani a szobrokat, hogy sikerüljön?
  • raga
    A Cd Galaxis-ban mától lehet kapni.
  • OBig1
    Sziasztok!
    Írott végigjátszást találtok itt. http://tombraiders.hu/
    Az összes kincs, relikvia benne van. És 100%-os mentések is vannak. Képek, és az összes cutscene 1600*1200-ban.
  • kev
    "Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább."

Köszi Rage. Végre valaki, aki nem csak okoskodik, és használhatatlan tanácsokat ad, hanem tényleg segít másoknak.
  • Tobacco
    hát nagyon rövidre sikeredet a játék.:(:(
  • Disaster24
    Itt meg szintén: TRU végigjátszás
  • Desert
    itt van egy kis segítség azoknak akik elakadnának mint pl én Végigjátszás magyar nyelven
  • CroftManor
    Köszi, közben más is mondta, majd ha lesz kedvem újra Xibalbába menni, majd kiveszem :)
  • Broafka
    nah megnéztem neked hogy lehet kivenni azt a követ, én rájöttem :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hajtsd le a fejét azzal a lenti pörgethető izével, utána menj föl és állj rá az egyik ilyen kiálló (az egyik mozgatható) kőre, vagyis oszlopra, aztán szépen a vízköpő gyűrűjéről himbálózz el a kalapácsra, onnan már kiszedi lara néni :)
  • Desert
    segítség kellene megvan az a fénylő izé jött egy animáció majd elvették robbantottak és nem találom a kiutat körbe körbe járok ott a polipnál láttam egy csávót elfutni de hogy jutok oda?
  • Disaster24
    lol, nem frissítettem az oldalt :D Mind1 a lényeg, h megvan akkor :)
  • Disaster24
    Azthiszem azzal a gombbal amivel gránátot is tudsz dobni. Kézbeveszed a kockát, úgy állsz, hogy még rajta állj a platformon és nyitva maradjon az ajtó és eldobod az ajtó felé. Aztán a másikat is
  • Broafka
    nem, de én is a köveket keresem, csak szerintem rém unalmas ezeket keresgélni, még a Relic-ek hagyjám, mert azokban van kihívás hogy hogy szerezd megőket, de a többi után csak kutakodni kell, és elég uncsi. (kicsit ilyen Assassin Creed utánérzetem van, hogy a készítők úgy csinálták hosszúra a játékot, hogy még egy hetet eltökölsz ezekkel a vacak kövekkel [assassin's creedben zászlókkal])
  • Desert
    caps lock megvan
  • Desert
    ott hogy dobom ki a követ? :)
  • CroftManor
    Én már két és félszer végigtoltam, de arra nem jöttem rá,hogy itt hogy lehet fölvenni az arany gömböt. Vkinek sikerült?
  • Felipe
    igggen köcce igy volt én hülye nem jöttem rá
  • bogyoka
    úgy emlékszem középre is kell egy fejet odatenni, állj oda hátha mutatja a kéz, és beteszi, ha nálad van.
  • Felipe
    hali!mexiko pályán az első naptár ahol a kapu alatt kel bemenni nem akar forogni semerre!!a második forog azt sikerűlt beállítani de az első megse moccan pedig berakta a koponyát
  • Rapid81
    Megvan :D
  • Rapid81
    Hali mindenki!
    Volna egy olyan gondom, hogy kb 1 hete elkezdtem a játékot, de mikor megtaláltam az első nagy arany cuccot a víz alatt a kis helységben a medúzákkal, nem nagyon tudtam vele mit csinálni, és azóta nem játszottam vele. na most megint elkezdtem, és csak ott van meg ez a tekerő, ahová be kell rakni, a másik a jobbra lévő kis helyen nincs meg. Mégis hová lett? Mit tudok ilyenkor csinálni?

Előre is köszi!
  • Disaster24
    Text mod-hoz tud vki más egyéb működő modokat? ->

Dark-blue Lara
    ebben a fórumban még van egy csomó csak épp a teljes játékban nem nagyon akarnak működni
    text mod

jumpman: nm
  • jumpman
    Igy ment kösszi!
  • Evin
    Az még a demó volt.
  • The Protector
    Hali.H lehet h láttam magyar felirattal a gamet a képeitek közt.Van vmi magyar nyelvi fájl?És ha létezik vki lécci linkelje.
  • Disaster24
    hja ki kell őket dobálni az ajtón, aztán rápakolni 2-t az egyikre, a másikra meg ráállni
  • Dave0092
    van két doboz ott, rakd rá az egyik köszikla elé.. nyomd meg a Q-t, álj rá a másik köszikla elé és nyomogasd ez E betűt
  • jumpman
    Itt van két kő de nem tudom kihozni az ajtó miatt!
    http://iaro.3dmax.hu/kep/1Nevtelen1.jpg
  • KaszaN
    itt nincs semilyen kép
  • jumpman

• jumpman
    Sziasztok! Innen nem tudok tovább menni! Tudnátok segíteni?

[IMG] [/IMG]
  • rage
    Igen, előfordulhat, hogy lesznek nehezebb részek is :) De hát mindenkinek el kell valahol kezdenie, majd belejön.
  • rage
    Savegame

Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább.
  • Kandurex
    de ha már itt elakadsz, akkor ez nem biztos, hogy a te játékod :)
  • newhenry34
    megvan, köszi :)
  • rage
    Gondolom, fel kellene ugrani jobb oldalon a falra, s ott végigkapaszkodni, aztán átugrani balra.