2374
-
#1814 Legmagasabb pontról kell egy szép fejest ugrani egy végigjátszás alkalmával
a 3 legmagasabb pont (ezeket úgy olvastam külföldi fórumon,szóval úgy nézd ^^)
1) a polipos terem legteteje
2) Amanda hajójáról(itt nem világos hogyan, de a hajó 2. szintjéről)
3) Thailand elején a legmagasabb pontról -
Hoz_Hun #1813 Nekem kb 5 achivmentem hiányzik még. Köztük a három mélytengeri magaslat, vagy mélypont vagy mi a fene. Nem jövök rá, hogy az mit takar. Most le kel úsznom a legmélyebb pontra, vagy legmagasabb pontról kel a vízbe ugranom, vagy mi? -
Hoz_Hun #1812 Az nem Agatha Christie meg Poirot volt ha nem Arthur Conan Doyle és Sherlock Holmes. :)
De Larát nem mutatták, hogy meghal (és nem is halt meg). Amúgy én se rajongok ezért a megöljük-aztán-visszahozzuk dologért.
Elején tényleg marha zavaró volt, hogy nem láttam hova ugorhatok és hova nem, de a végére egész belejöttem, szóval aztán lehet látni mi az amit meg tud fogni és mi az amit nem.
A rengeteg kincs kütyü tényleg zavaró és hülyeség. Az arany-ezüst-bronz kombó sokkal jobb volt. Meg ez a kincsvadászat is... csak menni kell befele a bejárt pályára cuccokat kotorni. Legalább újra kéne ügyeskedni, meg mennének a videók is újra (ha már a menüből nem lehet újranézni őket). -
#1811 -
newhenry34 #1810 Sziasztok, ott akadtam el, hogy 2 legyezős szoborral kell a napot egy kristályra irányítani (egy szobor homlokára világít utána, legalább is gondolom), ott, hogy kell beállítani a szobrokat, hogy sikerüljön? -
raga #1809 A Cd Galaxis-ban mától lehet kapni.
-
OBig1 #1808 Sziasztok!
Írott végigjátszást találtok itt. http://tombraiders.hu/
Az összes kincs, relikvia benne van. És 100%-os mentések is vannak. Képek, és az összes cutscene 1600*1200-ban. -
kev #1807 "Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább."
Köszi Rage. Végre valaki, aki nem csak okoskodik, és használhatatlan tanácsokat ad, hanem tényleg segít másoknak. -
#1806 hát nagyon rövidre sikeredet a játék.:(:( -
Disaster24 #1805 Itt meg szintén: TRU végigjátszás -
Desert #1804 itt van egy kis segítség azoknak akik elakadnának mint pl én Végigjátszás magyar nyelven -
#1803 Köszi, közben más is mondta, majd ha lesz kedvem újra Xibalbába menni, majd kiveszem :) -
#1802 nah megnéztem neked hogy lehet kivenni azt a követ, én rájöttem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hajtsd le a fejét azzal a lenti pörgethető izével, utána menj föl és állj rá az egyik ilyen kiálló (az egyik mozgatható) kőre, vagyis oszlopra, aztán szépen a vízköpő gyűrűjéről himbálózz el a kalapácsra, onnan már kiszedi lara néni :) -
Desert #1801 segítség kellene megvan az a fénylő izé jött egy animáció majd elvették robbantottak és nem találom a kiutat körbe körbe járok ott a polipnál láttam egy csávót elfutni de hogy jutok oda? -
Disaster24 #1800 lol, nem frissítettem az oldalt :D Mind1 a lényeg, h megvan akkor :) -
Disaster24 #1799 Azthiszem azzal a gombbal amivel gránátot is tudsz dobni. Kézbeveszed a kockát, úgy állsz, hogy még rajta állj a platformon és nyitva maradjon az ajtó és eldobod az ajtó felé. Aztán a másikat is -
#1798 nem, de én is a köveket keresem, csak szerintem rém unalmas ezeket keresgélni, még a Relic-ek hagyjám, mert azokban van kihívás hogy hogy szerezd megőket, de a többi után csak kutakodni kell, és elég uncsi. (kicsit ilyen Assassin Creed utánérzetem van, hogy a készítők úgy csinálták hosszúra a játékot, hogy még egy hetet eltökölsz ezekkel a vacak kövekkel [assassin's creedben zászlókkal]) -
Desert #1797 caps lock megvan -
Desert #1796 ott hogy dobom ki a követ? :) -
#1795 Én már két és félszer végigtoltam, de arra nem jöttem rá,hogy itt hogy lehet fölvenni az arany gömböt. Vkinek sikerült? -
Felipe #1794 igggen köcce igy volt én hülye nem jöttem rá -
#1793 úgy emlékszem középre is kell egy fejet odatenni, állj oda hátha mutatja a kéz, és beteszi, ha nálad van. -
Felipe #1792 hali!mexiko pályán az első naptár ahol a kapu alatt kel bemenni nem akar forogni semerre!!a második forog azt sikerűlt beállítani de az első megse moccan pedig berakta a koponyát -
#1791 Megvan :D -
#1790 Hali mindenki!
Volna egy olyan gondom, hogy kb 1 hete elkezdtem a játékot, de mikor megtaláltam az első nagy arany cuccot a víz alatt a kis helységben a medúzákkal, nem nagyon tudtam vele mit csinálni, és azóta nem játszottam vele. na most megint elkezdtem, és csak ott van meg ez a tekerő, ahová be kell rakni, a másik a jobbra lévő kis helyen nincs meg. Mégis hová lett? Mit tudok ilyenkor csinálni?
Előre is köszi! -
Disaster24 #1789 Text mod-hoz tud vki más egyéb működő modokat? ->
Dark-blue Lara
ebben a fórumban még van egy csomó csak épp a teljes játékban nem nagyon akarnak működni
text mod
jumpman: nm -
jumpman #1788 Igy ment kösszi! -
#1787 Az még a demó volt. -
#1786 Hali.H lehet h láttam magyar felirattal a gamet a képeitek közt.Van vmi magyar nyelvi fájl?És ha létezik vki lécci linkelje. -
Disaster24 #1785 hja ki kell őket dobálni az ajtón, aztán rápakolni 2-t az egyikre, a másikra meg ráállni -
Dave0092 #1784 van két doboz ott, rakd rá az egyik köszikla elé.. nyomd meg a Q-t, álj rá a másik köszikla elé és nyomogasd ez E betűt -
jumpman #1783 Itt van két kő de nem tudom kihozni az ajtó miatt!
http://iaro.3dmax.hu/kep/1Nevtelen1.jpg -
#1782 itt nincs semilyen kép -
jumpman #1781
-
jumpman #1780 Sziasztok! Innen nem tudok tovább menni! Tudnátok segíteni?
[IMG] [/IMG] -
#1779 Igen, előfordulhat, hogy lesznek nehezebb részek is :) De hát mindenkinek el kell valahol kezdenie, majd belejön. -
#1778 Savegame
Nos, ez a mentés ott készült, amikor Lara a motorral berohant a 45 mp-es száguldás után a kapun. Innen folytathatjátok, a rámpa is fent lesz, lehet haladni tovább. -
#1777 de ha már itt elakadsz, akkor ez nem biztos, hogy a te játékod :) -
newhenry34 #1776 megvan, köszi :) -
#1775 Gondolom, fel kellene ugrani jobb oldalon a falra, s ott végigkapaszkodni, aztán átugrani balra.