Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. nekem egy betöltés után eltûnt a motorom, így nem tudtam ott továbbmenni mert ugye ugratók voltak; másoknak meg az egyik ugrató le volt engedve a lenti részen így ott se lehetett továbbjutni.
Amúgy van még jópár kisebb bug, de addig nem zavar annyira amíg nem akadályozza a továbbjutást.
Ami a bugokat illeti én csak eggyel találkoztam, az is csak néha jött elõ: amikor közel állt egy olyan helyhez, amerre nem lehet továbbmenni (leomlott fal, meg hasonlók), akkor néha elkezdett egy helyben lépkedni, toporzékolni és addig nem reagált semmilyen billentyûre, ameddig elõ nem vettem a fegyókat.
Amúgy írhatnak itt bármirõl hogy így meg úgy rossz, szerintem akkor is király lett!
Aki végigcsinálta a naptáros - tekergetõs pályát, az feltehetné a mentést.
Hol találod a mentést :
\Documents and Settings\Neved\My Documents\Eidos\..
Hova tudod feltenni :
data.hu
...
mariann: 100% - os savet énis találtam egy csomót, de nem tudtam hogy, hogy kell visszaugorni a helyszinekre.
Azért van pár bug benne...
Közte az is, amibe sokan belefutottatok
Megoldás : restart level
Remek... 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
és összeszedhetem a még elmaradt kincseket. Arra kéne megoldás hogy egy
teljesen szûz pályát kezdhessek.
Why so serious?
Kellene egy kis segitseg:
A nagy polip utan, amikor egy kesztyuhoz erunk, ami egy kapu mogott van, ott hogy kell kinyitni a kaput?
A masik szobaban levo koveket nem tudom atvinni sehogy sem.
Elore is kosz.
Már csak az a kérdés hogy hol lehet. Én úgy érzem bejártam a pálya minden zegét-zugát, ezek szerint mégsem?? 😞 Mert ugye volt egy koponya lenn a kõvelbetörõs gödörben, egy volt a pálya másik végén a kötéllel karikalehúzós-ajtónyitós helyen. Emlékeim szerint volt még egy ennek a közelében is valahol kültéren, de akkor hol van még egy? 😞
Légyszi ha tudsz egy képet rakj fel róla!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mutass róla képet esetleg ha tudsz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Tudom, már számotokra lerágott csont, de én még mindíg azon a kibeb.szott naptáras résznél tartok...mindkét koponya a helyén, az egyik naptár (ahol az a két ember volt) beforgatva, a másik pedig meg se mozdul. Mi a .csát kellene még tennem?? 😞(( Ide-oda rohangálok a pályán, már egy deka ellenség sincs se ember se állat, minden rejtett zugot felfedeztem már... 😞 Egy helyen nem tudok tovább menni ahol nincsen se ugrató se semmi csak egy boltíves épitmény elõtte meg egy szakadék de szerintem azért mert onnan jöttem be erre a pályára.
Próbáltam itt böngészni a válaszok között használtam a keresõt is, de nem jutottam elõrébb...valaki irjon már legyen szíves egy step-by-step tutorialt legyen oly kedves!
Köszi elõreis!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nothing is True, Everything is Permitted
Leirnád hogy használjam a 100%-os mentést, hogy Mexikóban kezdjek ?
Nekem csak a Treasure Hunt-ot ajánlja fel, és ugye így elölrõl
kell kezdenem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
És most mi van? Hiába mászok én fel, semerre se jutok sokáig.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
egy oldalnyit sem kell visszaolvasni ahhoz, hogy lássátok, már rég
be lett téve (nekem kellett még anno) 100%-os mentés, mert a rámpa nekem is mexikóban lefelé állt.
tessék letölteni.
Why so serious?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
valami + 6 órányi játékot.
Valaki megmondaná hol van azaz ajtó?😊)
aki kivánkozik hatalmas köszönötekkel segiteni a Tomb Raider rajongók társadalmának, az írjon rám Pü-t. 😄 Nagyon megkszönném/nénk😛
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
A mexikói emberek bennem is kérdõjelt hagytak. Nekem az volt feltünõ, hogy egy ugyanolyan hajón mentünk Natlához másodszorra is, mint amilyen az elsõ volt. Sztem egy kissé befejezetlen, az anyus résztõl meg többet vártam volna, ahhoz képet hamar lerendezték az ügyet, 2 percben.
Nothing is True, Everything is Permitted
Southern Mexiko : The Midgard Serpent - SAVE, AZ ELSÕ UGRATÓ UTÁN, az tegye már fel a data.hu -ra.
Köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most kerestem másik cracket. Reloaded-et. A Reloaded megbizható, nem szokták szét bugolni a játékot😛 Remélem beválik. Megislesem mihelyt hazaértem a suliból😊
kiegészítõ jobb lesz.Azért egy végig játszást meg ért!
Az 1-ben középen hiányzik, a 2-ban a szélén, amihez ott van, ahol a #1620-ban írtam.
Kérlek segitsetek rajtamis😄