2374
  • masssza
    Van magyar felírat a játékhoz?
  • Seth
    Oda még nem kell menni, majd a pálya végéről amikor jössz vissza, akkor ott fenn fogsz kilyukadni.
  • sjucus
    Én sem. :)
    Azért játszom most másodszor végig, de még eléggé az elején vagyok. CSak a maradék kincsért jöttem. :P
  • Kandurex
    jah, nem tudom, ez valami amcsi csávótól végigjátszás, azt hittem elakadtál, ilyen extra, titkos nyalánkságokról passz, én pl. amikor végigjátszottam nem törekedtem rá, hogy 100% -os legyen a játék,
  • sjucus
    Köszi a segítséget!
    De ezek szerint vagy nem lehet feljutni a "piros" szintre, vagy ez a video nem azt mutatja. (Láttam már ezt mások előadásában, csak azok nem voltak ennyire kezdők, mint aki ezt játszotta. LOL)
    Azért még egyszer kössz!
  • Kandurex
  • sjucus
    Pirossal jelöltem a legfelső részt, ahová nem tudok feljutni a polip után. HELP valaki! Köszi!
  • Disaster24
    nekem még azt se kellett levenni, 256mb-os Geforce 7600gt-vel simán megy. nem csak a videókártya számít :P
  • Desert
    nagyon jól sikerült játék ez is :) tetszett a vége is

köszönöm a segítségeteket
  • rage
    Nekem megoldotta az,hogy a hang hardware-es gyorsítását levettem basicre. Azóta ugyanúgy fut, mint az Anniversary
    (Gef 7600GT)
  • il
    Ha 256 megás a vidikarid akkor sajnos ilyen marad.
  • sjucus
  • Evin
    Felmész a hídhoz, és a szobor karján körbe lehet menni a túloldalra. De azt hiszem elugorva a hídtól, elérheted még a középső részt is.
  • sjucus
    A polipos pályán hogy tudok feljutni a terem legfelső szintjére?
    Akkor is fel lehet jutni, ha már az egyik hidat visszahúztam?
    Előre is köszi!
  • Heuro #1840
    Nna ... még egy végigjátszás :-)
    Csak ez legalább authentikus.
    Vegyétek, s vigyétek :-))
    KATT
  • gregtom6
    Hy! Ugrál a hang, a kép megáll pár sec-re, és utána pár másodpercig megy a játék 30 FPS-el. Utána ugyanez. Mi miatt??? Meg tudta már vki oldani??? Nvidia 7-es és 6-os tulajok is jelezhetnének, h nekik hogy fut ez, és a Silent Hill Homecoming?
  • Evin
    Csakhogy nem a teljes játékról volt szó, hanem csak a magyar nyelvről. Meg arról hogy, ez nem olyan játék, hogy a nyelveket külön fel lehet tölteni, és hogy annak nincs értelme, hogy csak a 7G-s fájlt valaki feltöltse csak azért, mert benne van a nyelv.
    Még szép, hogy fel fog kerülni a full-os magyar, ez már szinte törvényszerű manapság.
    (Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.)
  • Mr Bishop
    Nah... végigjátszottuk.
    Nagy játék volt, mi meg kicsit lassúak vagyunk.
    De életemben még ennyit nem káromkodtam, az biztos.
    Jó, hogy vége.
  • Szuni
    Ez ugyan sajnálatos, de egy ilyen mondatoddal aligha fogod elvenni a kedvét a kérdezőknek. ha hallgatsz, bölcsebb maradsz. Emelkedjünk már felül az ilyeneken, mindig is lesznek hülyék, akik megkérdezik, hogy honnan lehet leszedni a magyar változatot, ennyi. Nem kell válaszolni.
    Van, aki megveszi, és van, aki letölti. Ezen kár vitázni.
  • Szuni
    Ugye csak viccelsz.. Akik eddig is...
    Sosem láttál még magyar nyelvű release-t a szokott helyeken? Persze hogy nem töltik fel a magyar fájlokat, fölteszik az egész játékot inkább, ebben igazad van, jézusom..
  • Seth
    Elég az egyiket
  • Desert
    olyan mentésem van hogy eltekertem az elsőt és megvan a koponya vagy mi és megyek a másikhoz
  • OBig1
    Ha jól tudom, akkor mind a kettőt újra kell tekergetni, az elsővel kezdve. Így talán jobban jársz, ha visszatöltesz egy mentést. Már ha van. :-)
  • Seth
    Újból el kell tekerni vmelyik naptárat vagy mi volt az
  • Desert
    az oké de ha most bezáruélt hogy nyílik ki újra ?
  • Seth
    Legközelebb gyorsabb legyél, ennyi
  • Desert
    Xibalba: megvolt az animáció a tűz de mire odaértem visszazáródott az üreg ilyenkor mi van ?
  • rotator
    Megjött a játék, nagyon szép, igényes kiadvány, ismét gratulálok a CD Projektnek!
  • sherlock1
    Nem tudjátok hogy a swappolást hogy lehet megszűntetni a játékban? Azt csinálja hogy kb 5mp-ig tökéletesen megy, utána lefagy 2mp-re, utána megint 5 mp-ig jó, aztán lefagy 2 mp-re és így tovább, bármilyen grafikai beállításnál, minimumnál és highnál is.
  • Evin
    Igen, de azoknak azért elfogadható mérete volt. Talán itt is megoldható lenne kisebb méretben, de nem ez a megfelelő hely, ennek megvitatására.

bodajoci
    Az valamennyire legális cucc volt, ez viszont nem lenne az.
  • bodajoci
    Na ennek utána sem néztem, igazatok van. Akkor ezt csak vmi progival lehet összehozni, vhogy úgy, ahogy az anniversary magyarítást is megcsinálták. Asszem xml fájlok voltak, de nem biztos.
  • leoon
    Hali, nem tudom találkozott-e már valaki a következő problémával. Tehát a Start New Game-re kattintva elkezdődik a játék, felrobban a kastély, majd ezután elkezdi tölteni a játékot (kb. 10-15 mp-ig) és utánna elfeketedik a képernyő 1-2 mp-re és bedob 1 oldalnyi szöveget annyi időre, hogy épphogy el lehet olvasni az elejét miszerint: "A rendszer hibát..."
    (Nem játszottam még vele)
    Szóval a kérdésem az, hogy mi lehet a baj? Van-e erre a problémára valami megoldás?
  • tmisi
    Jaja, mert ez a TR az elmúlt részekhez hasonlóan bazi nagy fájlokban tárolja az adatokat (*.bigfile) és kérdés hogyan van benne megosztva. Szal ez nem csak ilyen txt copy oszt cső.
    Evin: pl. a MOHA is felkerült utólag magyarul. Mondjuk a FarCry2-t még nem láttam (csak a magyar nyelvet kiszedve). De lehet azért mert azt már mire megjelent itthon, mindenki végigvitte. :D
  • Evin
    Nem fogják. Ki lenne olyan idióta, hogy feltölt 7G-t?!
  • bodajoci
    Ha esetleg feltenné majd vki a magyar fájlokat... Azt megköszönném
  • Maxtreme
    No már megvásárolható magyar felirattal is! :)
  • Hoz_Hun
    Meg kapsz érte egy achivmentet is.
  • Hoz_Hun
    Köszi szépen. :)
  • Evin
    Minden extra elérhető lesz.
  • Attelee
    Valaki elárulná h mi van akkor ha felszeded az összes kincset,és relikviát?