Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na csak befejeztem kár a végéért de remélem lessz folytatás
csak azt nem értem minek kellet larának eldobni a kalapácsot a játékba miondig messzirõl dobálom le az ellenfelet na mind1 ha már õ igy döntött
legalább treasure hunt ba nálam lehetett volna afféle vigasz díj ként hamár sz*rt se kaptam a játék után se valami extra semmi credits és vissza a menübe:s vajon mi van akkor ha megvan az összes csillogo izé bizé? aki tudja mondja meg plz

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

rucinho
kösz,ránézek

zene egyenlő élet

rage
Igen, de az elsõ naptárat forgasd be újra, ne a másodikat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rucinho
hoy!

a maja pályán ki lehet nyitni mégeccer az átjárót?
nem értem oda mocival és bezárult...
köszi

zene egyenlő élet

adam46
😊 máris könnyebb köszi
Broafka
lehet Lara nénit gyorsítani, hogy csípkedje a praclijait 😊 (E gomb)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

adam46
sziasztok tudna valaki segíteni Maya pályán járok ahol a nagy kalapácsok leviszik az átjárót már majdnem a végén vagyok viszont az urolsó kalapács mozgató mehanikánál a láncok visszafele jönnek és sehogy se lehet így feljutni a tetejére mi a megoldás? elõre is köszi
amugy már megvan a kalapács
tök király XD
megverem vele a faszit és elrepül vagy 6 métert jó hogy még megvan 😊

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Köszi Valami gáz lehetett, mert mikor újraindítottam a játékot rögtön sikerült
Nagy lendülettel menj neki!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Elvileg ugyanazzal a technikával kell lenyitni, ahogy bemenet lenyitottad, csak most visszafele mûködik. (asszem)

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Clidey
Hát fiúk, köszönöm mindenkinek a segítséget! Rambuu linkje végre meghozta a sikert mely bebizonyította mekkora ökör vagyok! 😄 Az a kis apróság kerülte el figyelmemet, hogy arra az istenverte forgatókához két helyen is oda lehet állni, az egyiknél forgatni akar a kislány a másikon meg odarakja a fejet...a durvaéletbe! 😄
Mondjuk az továbbra is tény, hogy még mindenek elõtt - javaslatotokra - megnéztem, az invertorimban nem mutatta hogy lenne nálam mégvalami cucc, pedig az összes "mappát" végignéztem. Na mindegy...köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Elõre az újabb nagy elakadások felé! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Broafka
akkor már a minnyárt-ba is kössünk bele 😛 (mindjárt, nem? 😊 )

Broafka
apropó, kíváncsiságból használtam a víz alatt a(z) (ÁRAMOS) kalapácsot. Azt hittem hogy azzal a csapással magamat is az elektromos hulla mezõkre teremtem, ohh, de ez valami egész érdekes villámokat lövel, tök cél irányosan azt öli meg amire célzok

Broafka
pedig feltud, de mint már mondottam volt Lara néni öregszik, és egyre bénább, elõször elkapja, majd úgy dönt hogy azzal a lendülettel el is engedi. nah se baj, próbálgasd azért, egyszer csak megmakacsolja magát 😊

látom sikerülj Jirzi csak igy tovább

Hello valaki ! Mexikóban az utolsó hídon hogy lehet átjutni visszafelé?Lenyitottam de nem bírok vele.Elõrre is köszi
rambuu
Mindenkinek ajánlom aki le van akadva valahol!

http://tombraiderwalkies.com/?q=underworld-hununderworld-hun

Nah basszus, arra meg nem akar az idióta csaj felkapaszkodni <#szomoru1><#idiota>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Clidey
Azt néztem már, de semmi ilyesmi nincs az invertory-m azon "zsebében". Meg eddig legalábbis ha valami kellett valahova azt automatice odarakta, nem kellett válogatnom...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Evin
Menj fel a legfelsõ szintre, amerre most fel tudsz jutni. Ott lennie kell egy résnek, amit egy gyûrû-kötél párossal tudsz átugrani. A gyûrû falának szélén lennie kell egy élet kupának. Na oda kell feljutnod.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A feletted keringõ "kockáról"sem?

Oda sehogy sem bírok felugrani, már próbáltam

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

bogyoka
De ha odaáll a középsõ részhez, egy kéz jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nála van és berakja Lara.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Nézd meg, hogy nincs-e már meg az inventoridban! Én jártam már úgy mexikóban, hogy 6- szor végigbolyongtam a z egész pályát, mire megnéztem és már nálam volt a koponya!
<#falbav>

CroftManor
Ami a hátad mögött van nagy oszlop, arra kell feljutnod, aztán onnan lecsúszni arra a lejtõs részre.

Nothing is True, Everything is Permitted

Erre a részre gondoltam

most értem haza
mindjárt próbálom
Valaki tudna segíteni??? A vége felé járok, ott amikor már nálam van a kalapács, és egy barlangban vagyok benn, ahol van az ördögi angyal néni. Már az alsó csúszka mögött szétvertem a követ, de a legfelsõ kettõhöz nem tudok feljutni.

MEGTALÁLTAM!Megvan a megoldás a bugra! Na szal, van az elsõ kigyófej amivel le lehet ereszteni a kék izét. Azt újra fel kell emelni. Ezt pedig, úgy , hogy belekapaszkodsz a kötéllel és áthimbálozol a mellette bal oldalt kiálló csücsökre. Kiszaladsz addig amíg lehetséges(mondjuk a motorig :p) aztán vissza egész a vízköpõig, leereszted, és megint vissza a második kigyófejig. Oda úgy, hogy amikor alattad van a kigyófej legalábbis a platform (ahonnan átugrassz a kiálló rúdra, nekem igy sikerült) 2-3 alkalommal meghaltam az eséstõl, de egyszer már ott töltött vissza, hogy ott állok lent. Felugrottam a rúdra és leeresztette végre. 😊

Klemice
igekötõk és a rájuk vonatkozó szabályok átismétlését neked is javaslom

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bogyoka
úgy emlékszem amit ott találtál, az kell a naptár középsõ részébe tenned, ahol forgatni akarod.

kizárt dolog mert néztem a video végigjátszást és ott sikerült a fas*inak ez igy gááááz és van egy ilyen komment lentebb hogy bugok leirása és ott orja hogy ez egy bug amikor nem nyilik le a kigyofej áááá de idegesitõõ:@

bocs hamár el irtam a neved eléggé idegesit ez a bug minnyárt connectelek hozzá egy képet

szerintem a játék ok csak amatõrök vagyunk
bogyoka
Én is lejátszottam, nagyon tetszett, bár az utolsó résznél kissé ideges lettem, nekem kicsit nehéz volt😊)

jizi
egy csonakban evezünk megprobáltam mini imagevel hátha ugy elindul de semmi gondolván én hogy hátha a crack rossz de mini imagevel meg el se indul:@

már találtam drivert szedem is!!a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre" ezt holl kell?
csatlakozom Norsz kérdéséhez !ui akadtam el
hol találom a legújabb nvidia drivert asus geforce 7600gt??+a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre" ezt holl kell?
még annyit hogy hogy kell ujra kezdeni egy adott pályát???

csácsá
lenne egy nagy problemem ami igy szol ott járok hogy egy teremben ilyen kék folyékony izé van és két kigyo fejjbõl folyik ki ez a kék izé addig oké na már most az elsõt lezárom nem folyik lejjebereszkedik a folyadék a másodikhoz pedig odamegyek ráugrok a rudra és nem csukodik le na mármost kéne valamit csinálni elõtte ez lenne a fõ kérdés mivelezt nem tudom vagy csak a crack hibája lenne??? mivel nincs pénzem megvenni az eredetit 😞( akár mennyire is szeretném..

Seth
Tavaly halt meg Kyle Mannerberg designer, gondolom az õ emlékére

PSN ID.: Beegabor

Használd a legújabb Nvidia drivert, a hang hardware-es gyorsítását meg vedd le basicre.
Van egy masik ut a masik koponyahoz motoral keresd meg!

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

valaki tud segíteni!!!!felraktam a játékot el indítom rámegyek a új játékra be jön az intro és nem csinál semmit aztán 1 kis idõ után újra indul a gép!egyszer véletlenül be jött a játék és akkor meg szaggatott 800x600-on pedig duplamagos 3400mhz procim van 2giga rammal geforce 7600gt videokártya azé sztem nem kéne szaggatnia
Clidey
Erre a templomra gondolsz? Itt már jártam ezerszer, s meg is találtam a koponyát. Csomószor körbejártam az egész körzetét, hátha valahol máshol is van valami mászható rejtett zug, de nem találtam semmit. Kezdem azt hinni hogy valami bugba futottam ami õrli az idegeim napok óta... :-/

nEKEM SE VOLT SEMI BUG A JATEK SORAN VAGY NEM VETEM ESZRE amugy most jatszotam le es eleg jonak mondhato jo kis tortenete van remelem lesz kovetkezo resz jovore.Amugy nektek is azt irta ki mikor lejatszotatok hogy FOR KYLE ?

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

kirol
Nekem nem volt eddig különösebb problémám szerencsére.

Azért van benne pár bug. Nem nagy, de nálam volt olyan, ahol egy tárgyat kell felvenni és vagy 8-szor körüllépegette, mire megtalálta a megfelelõ pozíciót. Na ez viszont nem volt ritka. 😊