2374
  • newhenry34

itt
  • newhenry34
    Még a legelején, ahol még a tréning van, kastély alatt, ahol az ajtót ki kellett húzi a mágnessel és utána.
  • Kandurex
    Ez így sovány, készíts képet, vagy határold be jobban, hogy hol jársz.
  • newhenry34
    Sziasztok! Kezdő pályán amikor az első élettöltőt kapom, át kéne jtuni egy leszakadt rész fölött, ott mit kell csinálni?
  • Spirit
    Sziasztok! Valaki feltehetne egy mentést az ominózus bugos rész utánról, ahol az első rámpa nincs fennt, és nem lehet leereszteni semmilyen módon. #1572-ben találjátok a képet róla. Én vagyok az 5. emberke akinek kellene a mentés, valaki szánjon már meg minket. :)
  • CroftManor
    Hali
    Olvastam ma a gamestar cikkjét a TRUról és ezen megakadt a szemem:
    "mi is vehetünk fel a kamerával mindenfélét - soha nem használtam ezt a lehetőséget"
    Hogy kell a kamerával felvenni?
  • Dj Toto
    koszi
  • bogyoka
    sűrűn nyomjad az E betüt, akkor Lara gyorsabban mászkál.
  • Dj Toto
    srácok hogy lehet gyorsan mászni elöre a a vasgyurűs kötélen?
  • Broafka
    nem azt mondom azért hogy tapadt a falra mint a csirketakony! de mondjuk azért az akkori egész világ úgy volt megcsinálva, hogy minden erre a négyzet alapra ért, és ahol tudott lógni, meg ott volt biza az a perem azt azért megfogta. legalábbis én így emlékszem, most nyílván nem minden peremre, de nem csak arra ami nagyon ki volt alakítva, nah mid1

amúgy lehet igazad van. Az a baj, hogyha egy játéknak sikere van, és elkövetik azt a hibát hogy meghal a főhős, a tömeg meg hisztizik, akkor hajlamosak elkövetni a következő hibát, hogy feltámasztják.
    Itt is ez volt (meg asszem Agatha Christie Poirote-t is feltámasztotta) de szerintem ezzel így esik egy kicsit a varázsa a játéknak.

volt asszem még1 olyan játék amiben főhős kaputt, aztán nini egy új rész...
  • bogyoka
    csak 7 190 Ft lesz? Az Annyversaryt 15 ezerért vettem meg.
  • raga
    Én 3.án megyek, azt megveszem a GTA4 et meg a TRU-t, (az 1ik biztosan lesz.:) )
  • Maxtreme
    Előre látom hogy ezzel is eljátsszák ugyanazt mint a FC2-vel...
  • raga
    Várható megjelenés dec.1!
  • Disaster24
    Hja énis úgy tudom, hogy 5-én.

rage at work: úgy mutatja, mintha még mindig be lenne ragadva. Pedig lecsekkoltam mind2 helyen, h nincs már ami fogná a kötelet. A PDA-ban a szöveges segítség meg vmi olyasmit mond, h "something is stopping the lift from working", szóval, h még mindig akadályozza vmi, pedig gyakorlatilag nincs ott semmi. Videó végigjátszást is néztem erről a részről, abban se volt semmi egyéb amit én nem tettem meg.
  • Dante73
    Asszem, itthon 5.-én, MAGYARUL!
  • KaszaN
    most megjelenik még idén a játék? két hete még ugyvolt hogy az előzőhéten jelenik meg! most mégsincs a boltokban!
  • rage at work
    Amikor meghúzod a kart a híd előtt, akkor továbbra is beragad, vagy nem történik semmi ?
  • bogyoka
    szerintem sem sok, én sosem használtam:)
  • Evoluti0N
    Én egyetlen egyszer használtam a szonár térképet, amikor a mexikói pályán nem tudtam, h pontosan hol hagytam a motoromat. Egyébként szerintem nem sok haszna van.
  • Hoz_Hun
    Ja és egy kérdés: a szonár az tulajdon képpen mire jó? Mert nekem nem sokat segített semmiben sem. Lehet később a játékban hasznos lesz, de eddig semmire sem tudtam használni.

u.i:csak nekem tünt fel hogy Lara ha leesike egy székről, már meghal? Régen azért többet bírt. Az életerő meg adrenalin tiszta követhetetlen, de talán majd megszokom.
  • Hoz_Hun
    Amúgy nagyon frankó a game, fejlesztők kitettek magukért, a grafika, hangok különösen ott van a szeren. Lara arca... nekem a Legndben jobban tetszett mondjuk. Ja meg a menü; nem tudom PC-n mien, de XBoxon nagyon gagyin kezelhető. A Legendé is és a Anniversary-é is nagyon jó volt. Áttekinthető szép jól mutatta mit csináltál, mit hagytál ki, pályák egyszerűen újrajátszahtóak. Mostani, az nagyon nem fexik nekem. A többi dolog az pozitív, meg aztán Lara az Lara én nálam alapmű. :)
  • Hoz_Hun
    Értem amit mondasz, de ez talán megszokás kérdése. Most még én is szenvedek-e miatt: előző részekbe bementem valahova körbe néztem és végigvettem hogy jutok A-ból B-be. Most meg túl jó a grafika hogy egyből kiütközzön merre tovább. Ez egyfelől jó, de néha sokat tökölök, hogy most merre. Egy két hely nagyon adja magát, de van ahol azért nem egyértelmű. A másik meg a kamerakezelés... na hát az... Nem egyszer vakába ugrok el, mert nem látom és "szerintem arra kell" aztán vagy igen vagy nem.
  • Disaster24
    Valakinek nincs véletlenül egy mentése a Bhogavati (thailand) pálya elejéről? Vagy legalább azelőttről mielőtt leszakad a híd és lent kell harcolni a nagákkal vmikkel.
    Ugyanis bebugolt a dolog. A 2 kötelet kellett kiszabadítanom, az egyiket úgy, h kihúzom a rudat, a másikat meg úgy, h a gyűrűt kihúzom a csáklyával. Meg is lett oldva mindkettő, de valamiért mégse esik le a híd (vagy lift), pedig mást elvileg nem kell már csinálni, a köteleknek szabad útja van. És persze 3x is lementettem a játékot mielőtt ezt észrevettem volna, nehogy megint felülírja a mentésemet mással.. aztán így jártam :(
  • rage
    Ott is csak azt a peremet fogta így meg, ami úgymond erre a célra ki volt jelölve. Most már tud falat mászni, rúdon mászni, kötélen lógni, meg egy csomó mindent

Szerintem csak az újdonság varázsa veszett el neked :)
  • Broafka
    jó volt-jó volt, de nekem nem hozzák ezek az új grafikai motoros Tomb Raiderek a régiek hangulatát, abban pont az volt a jó, a kocka öklei, és a négyzetes pályák.
    Odasétálni a peremhez (sétálva pont a peremnél megállt lara néni) aztán egy lefele nyíl, erre hátraszökkelt egyet és már mehetett is a nekifutásos ugrás, és ha nyomtad a kapaszkodás gombot akkor ő bizony úgy odatapadt a perem szélére hogy ihajj, most meg semmit nem képes megfogni.

lehet előveszem a 4-et, annak oylan hangulata volt, hogy beleborzongott az embe,r nem tudom de jobbak ovltak a régiek :)
  • strebacom
    Húúú tényleg nem sokáig tartott utánna, de nagyon jó játék volt kellemes perceket szerzett....
  • Kandurex
    max. fél órára vagy :/
  • tabek
    nagyon sirály ez a Tomb raider játék is de talán egy kicsit rövid.
  • tabek
    Csátok
    Ezen a pályán lesz vége.
  • bogyoka
    ez nekem is nagyon tetszett:)) Nem túl messze van, még játszhatsz nyugodtan:D
  • strebacom
    Ez nagyon jó pálya azok a hatalmas szobrok húúúú nagyaon faxa...

Messze van még a vége???
  • adam46
    köszi a helpeket már megtaláltam magamtól pont amikor segítséget kérek:D
  • RolandX
    Kicsit lejjebb balra van egy bejárat a templomba, ott kell beuszni; 2 db kő van ezen a részen, illetve a templom másik részén szintén egy kapun beúszva lesz a 4.
  • CroftManor
    Hát vannak azok víz alatti járati, ahol a kar van, az alatt keresgélj. van három bejárat.
  • strebacom
  • Kandurex
    A visszafelé menő láncon kell, mint az őrült átugrándozni ill. kapaszkodni, járni stb.
  • adam46
    sziasztok a vizes pályán járok ahol a magas szobrok vannak és mindegyiknek fel kell húzni a kardját a láncból na most fentre kellenek kövek 4 egy megvan adva egy piros a többi hol van? előre is köszi
  • rage at work
    Nyomogatod az E betűt is gyorsan egymás után.
  • rage at work
    De, lehet bug, szerepel az ismert bugok között...
    (Nem sikerül odaérni időben, visszamész a naptárhoz, de nem mozdul meg)