36
  • Loverman
    Crysis miért is bukás?:D LEhet hogy még nem adtak el belőle eleget, de nem azért mert rossz a játék, hanem mert annyi embernek van meg hozzá a gépigénye. Nem kéne különböző dolgokat összekeverni..
  • cateran
    A Sim Citynél vagy Civnél nem c64-re gondoltam:P De említhettem volna bármelyik gazdasági managerprogit(grafika abszolút nem követelmény), kalandprogit(inkább legyen hangulatos mint szemkápráztató)
    Éleslátás?:D inkább önigazolás....ha már a játék szar,legalább a graf legyen jó....meg is van az eredménye(pl. crysis bukta)Az Elite meg nem viccből lett az évtized játéka anno (és nem is azért, mert fizettek érte:D)
    Olyasmi ez szvsz, mint a hd felbontás a drámai filmekhez....jó ha abban nézed,de nem igazán dob a film lényegén..bezzeg az akció filmeknél...na ott odabasz:)
  • NEXUS6
    Valszeg tényleg így van. Tanulságos nézni a vgchartz statisztikáit még ha valszeg nem teljesen korrektek, de a trendeket azért tükrözik. A gazdag országokban és régió átlagban a wii megy mint az állat. De érdemes elidőzni az európai statisztikáknál, ahol országonkénti bontást is kap az ember, és ekkor már más is kiderül.
    Pl ott vannak az angolok, vagy a skandinávok, ahol 1. a wii, második a Box és harmadik ehhez képest nem sokkal lemaradva a PS, ez a kép hozza a világátlagot.
    Na de ott ahol kevesebbet keresnek az emberek és meg kell gondolni, hogy a 3 közül mit vesznek, mert csak 1-re van pénz, ott rögtön előjön, hogy azt veszik, amelyik ár/érték arányban a jobb.
    Pl Spanyoloknál/Olaszoknál 1. a PS3 aztán jön az X és a Wii. Szal valószínűsíthető, hogy amcsiban átlagban ugyan azok vesznek wii-t, akik X-et vagy PS-t is vettek, ők pedig HC játékosoknak számítanak és nem kazualnak.
    A kazual az egész Világon még mindíg inkább PS2-t vesz és valszeg ugyan abban az arányban veszi valamelyiket a három NG konzol közül.
    Majd ha valamelyik konzol eléri a 20 milliót, akkor lehet azon gondolkodni, hogy a HC gamerek már bevásároltak és már tényleg inkább a kazuál veszi, de addig csak mi fanboyok hülyítjük egymást, amikor ilyen cikkek megjelennek az olyan oldalakon, amiket csak mi olvasunk!;))))

Szerintem.
  • barnie1990
    Azért a képeket elnézve gugliban nem olyan vészes a graf.,de én személy szerint inkább spórolnék akkor már ps3-ra.Egyszer játszottam rajta,de a játékélmény nagyonis magas volt.
  • Tinman #32
    C64-en... hagyjuk már ezt. Engem is érzelmi szálak fűznek a masinához, de nem hagyom, hogy az éleslátásomba belezavarjon.
    Az Elite azért volt sikeres, mert iszonyat munkával alkották meg, és ettől olyan beltartalommal bírt, amitől magasan kimagasodott a gagyitengerből.
    De könyörgöm, ennek már lassan negyed százada!
  • cateran
    Igy van! C64-en is ezért tarolt az Elite..mert ütös volt a grafikája..a Sim City-t már meg sem említem....vagy a Civilzation...vagy....
  • Loverman
    Értsd már meg hogy a szép grafika része az élménynek! Mellesleg bármilyen jó a játékélmény, 2 hónap után tényleg a tulajok fele tette sarokba a Wii-t.
  • narumon
    "Akkor ugytünik nyugaton nemcsak antiszociális gémerek vannak."

Hát inkább ott nem számit, hogy egykét hétre / hónapra kiadtak ennyi pénzt. Meg kell nézni mennyi szoftvert adnak rá. Az a pár 1st party cim az megy de semmi más nem fogy rá. Ha más nem, majd ez kinyirja. Persze akkor is meg fogják venni, de csak egy másik konzol mellé.
  • narumon
    Hát azért Ps3 és linux. Ez mellé erősen elkel még egy pc is otthon.
  • Vorpal
    Akkor ugytünik nyugaton nemcsak antiszociális gémerek vannak.
  • Tinman #26
    Ember, van aki józanul szemléli a dolgokat.
    Tényleg jó poén 2-3 hétig ugrálni meg kardozni a haverokkal, de aztán előbb-utóbb a single élmény lesz a lényeg. Nagyon fontos a belbecs ezt nem is vitatom -NDS Lite tulaj lévén értékelem a low graphot, igényes tartalom mellett-, de a Wii a GC utódja és drasztikus változás az irányításban érhető csak el.
    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a Bioshock low graf mellett is ugyan olyan fantasztikus mint high mellett. Igenis fontos a grafika is a minőségi tartalom mellett.
    És a Wii ebben nagyon gyenge... láttam rá a Far Cry-t és égnek állt a hajam, a notimon sokkal, szebb minőségben fut, bírja a max grafot /SM 3.0-val!/ és SZTEREO!

Ez a másik bajom... ott állnék a sorban Wii-ért a Guitar Hero miatt, de monoban???? Az évezred vicce!
    Ez egy prevgen cucc gyerekek és tudom, ha megvenném, nagyon jól ellénék vele 1 hónapot és vágnám be a sarokba és ülnék vissza a PS2 és a PC mellé.
  • feamatar
    ez az hogy elég a wiimote, rákötöd PCre beszerzed szükséges szoftvereket és már PCn megy a haddlehadd
  • Aramir
    Szerintem is jobban mennének a cuccok egy szőrős férfi mellkas mutogatásával
  • trsi
    biztosan azert veszik a wiit, h. ezt csinaljanak belole (bar eleg a mote is), minden esetre gratula Johnny bacsi
  • kricsi
    Nekem!
  • trsi
  • viizo
    nah Te sem lehetsz IQ bajnok :D
    szomorú hogy 30-35 között vagy és egy óvodás szintjén gondolkozol :)
  • jin
    Fel nem tudom fogni, hogy kinek kell ez a szar!
  • szvini
    de a lényeg a lényeg
    Mindig lesznek, élvezhető játékok eccerű grafikával, meg lesznek agyontuningolt full extra játékok amik szintén nagyon nagy játék élményt adnak, meg sajnos lesznek, nagyon profi grafikával megáldott ritka szar játék, bár ez a ritkább eset, mint az átlag grafikás vagy átlagon aluli, ritka xar játékok, na ezekkel van a baj, hogy eladják.
  • zola2000
    Mondjuk a wiivel is elégedett vagyok, de ezentúl nem hogy nem pcn nem fogok játszani, de konzolon fogok pczni, +a ps3 játékok is jók lesznek a wii mellett, jól kiegészítik majd egymást.
  • opeca
    Éccsétek má meg! Sokkal szélesebb tömegnek fontos a játékélmény, mint a csili-vili grafika.

Arról ne is beszéljünk, hogy a Nintendo mert kockáztatni és ezért respect nekik!
  • zola2000
    Ha ez a gondod, akkor vegyél ps3mat, annak is mozgásérzékelős az irányítója, és arra telepíthető használható linux is tehát egy játékgépet, és egy nem gamer pct is kivált, ezután ha eladod a pcd, akkor kb vissza is jön a ps3 ára. (én is ezt tervezem, + kicserélem a hddt egy 400gigásra, kell még egy usb nyomtató, usb külső dvd író. (ja és néhány usb elosztó XD)
    válasz erre: 13
  • floatr
    A zelda elég komplett? :) Vagy bármelyik FPS, super mario galaxy v. az olimpiás....
  • Balumann
    Nem szeretem a konzolokat, de ha a nintendo csinál egy erősebb hardveres WII-t, én el kezdek rá gyűjteni. Nekem nagyon tetszik az irányítója is. Csak ahogy videóban láttam, a játékok tényleg elég egyszerűek. Nem is a grafikát kellene fejleszteni, hanem úgy a teljesítményt, komplettebb játékokat kiadni.
  • Hegyikecske
    pont erre gondoltam én is:D
  • Inquisitor
    "Igen lehet hogy ennyire fogy meg minden, de egy felmérés szerint pár hónap után a Wii ott porosodott a sarokban az emberek nagy részénél"
    Azért ennek kissé ellentmond, hogy az eladott készülék per eladott játék mennyiség folyamatosan nő, pedig az eladott darabszám is. Ha valaki a hozzávett vagy adott 1-2 játékot megunja, és nem nézz más után, akkor biztosan megunja.
  • tntcoder
    "de egy felmérés szerint pár hónap után a Wii ott porosodott a sarokban az emberek nagy részénél"
    Nekem ez nagyon kategorikus kijelentésnek tűnik egy statisztikai alapon végzett felmérés esetén. Főleg a mintavételezés elég bizonytalan - és ez független a Wii-től. (nem is szólva a megrendelő szándékáról)

Egyébként pedig az emberek nagy része csomó dolgot feleslegesen vásárol, de talán ezt nem ismeretlen senkinek.

Visszatérve a porosodásra, egy barátomnál az xbox360 porosodik, igaz nem is vette, hanem nyerte...
  • Loverman
    Igen lehet hogy ennyire fogy meg minden, de egy felmérés szerint pár hónap után a Wii ott porosodott a sarokban az emberek nagy részénél. Ennyi erővel vegyünk egy Xbox-ot amit sokat fogunk használni, olyan dolgot venni amit nem használunk később az kidobott pénz...
  • ati3x
    Háát a mult héten sikerült végre kiprobálnom.. Haverom felesége rendesen elporolt teniszben.. Asszonz meg boolingban. Szerencsére billiárdban sikerült revansot vennem.. Nekem nagyon bejön, még akkor is ha a grafika nem a 1000 fényeffektröl meg a mindenféle blur, aliasing stb-ről szól... Pláne akkor jó, ha összejön egz-két haver..
  • Csaba42
    Szánalmas, komolyan mondom, hogy minden sz*rt csajjal reklámoznak. Könyörgöm, legalább akkor adják mellé a csomagban!!! Nem hiszem, hogy bárki is a csaj miatt venné meg a reklámozott dolgot.
  • 0ckH4M
    Ebben egyetértek veled. Észrevették a kiadók, hogy fogy a Wii, arra kell programot kiadni. De senki sem a minőségre ad, ezért folyik rá a szemét. Ha jól tudom az év 10 legrosszabb játéka közül 4 Wii-s. De viszont vannak rá minőségi játékok is (Trauma Center, Metroid, Mario Party, Rayman Rabbids, Resident Evil Umbrella C) stb ami miatt nem szabad kihagyni. Majd észhez fog térni. Amúgy ha lesz pénzem veszek mellé egy X360-at, de a Wii-t semmi pénzért el nem adnám.
  • HAF Rigel
    Azért nem mindenkinek marhaság , sajna a Wiire érkező programok elég gyengék Box360 és ps3 testvéreihez képest . Wii ben az írányitás fenomenális , de a többi egy ps2 szinten van. A sport programok meg mario ami ér valamit a gépen.
  • 0ckH4M
    w00t ^^ Nem meglepő eredmény. Megyek is Wiiz-ni :D
  • mcganyol
    hát... kiderült, nem a mhz-ek a mb-ok és a ms-ok számítanak, hanem a játékélmény. megesszük a marketinget, hogy x magos meg ennyi bites, meg annyi shader egységes, meg dx10.1 és pci-e2.0 ....
    marhaság!
    hajrá wii :)
  • mikloss
    Biztos mégjobban fogyna ha a képen látható csajt adnák hozzá bónuszba.