A Nintendo nyeri a 2007-es karácsonyt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éleslátás?😄 inkább önigazolás....ha már a játék szar,legalább a graf legyen jó....meg is van az eredménye(pl. crysis bukta)Az Elite meg nem viccbõl lett az évtized játéka anno (és nem is azért, mert fizettek érte😄)
Olyasmi ez szvsz, mint a hd felbontás a drámai filmekhez....jó ha abban nézed,de nem igazán dob a film lényegén..bezzeg az akció filmeknél...na ott odabasz😊
Pl ott vannak az angolok, vagy a skandinávok, ahol 1. a wii, második a Box és harmadik ehhez képest nem sokkal lemaradva a PS, ez a kép hozza a világátlagot.
Na de ott ahol kevesebbet keresnek az emberek és meg kell gondolni, hogy a 3 közül mit vesznek, mert csak 1-re van pénz, ott rögtön elõjön, hogy azt veszik, amelyik ár/érték arányban a jobb.
Pl Spanyoloknál/Olaszoknál 1. a PS3 aztán jön az X és a Wii. Szal valószínûsíthetõ, hogy amcsiban átlagban ugyan azok vesznek wii-t, akik X-et vagy PS-t is vettek, õk pedig HC játékosoknak számítanak és nem kazualnak.
A kazual az egész Világon még mindíg inkább PS2-t vesz és valszeg ugyan abban az arányban veszi valamelyiket a három NG konzol közül.
Majd ha valamelyik konzol eléri a 20 milliót, akkor lehet azon gondolkodni, hogy a HC gamerek már bevásároltak és már tényleg inkább a kazuál veszi, de addig csak mi fanboyok hülyítjük egymást, amikor ilyen cikkek megjelennek az olyan oldalakon, amiket csak mi olvasunk!😉)))
Szerintem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Zene nélkül mit érek én?
Az Elite azért volt sikeres, mert iszonyat munkával alkották meg, és ettõl olyan beltartalommal bírt, amitõl magasan kimagasodott a gagyitengerbõl.
De könyörgöm, ennek már lassan negyed százada!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát inkább ott nem számit, hogy egykét hétre / hónapra kiadtak ennyi pénzt. Meg kell nézni mennyi szoftvert adnak rá. Az a pár 1st party cim az megy de semmi más nem fogy rá. Ha más nem, majd ez kinyirja. Persze akkor is meg fogják venni, de csak egy másik konzol mellé.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Tényleg jó poén 2-3 hétig ugrálni meg kardozni a haverokkal, de aztán elõbb-utóbb a single élmény lesz a lényeg. Nagyon fontos a belbecs ezt nem is vitatom -NDS Lite tulaj lévén értékelem a low graphot, igényes tartalom mellett-, de a Wii a GC utódja és drasztikus változás az irányításban érhetõ csak el.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a Bioshock low graf mellett is ugyan olyan fantasztikus mint high mellett. Igenis fontos a grafika is a minõségi tartalom mellett.
És a Wii ebben nagyon gyenge... láttam rá a Far Cry-t és égnek állt a hajam, a notimon sokkal, szebb minõségben fut, bírja a max grafot /SM 3.0-val!/ és SZTEREO!
Ez a másik bajom... ott állnék a sorban Wii-ért a Guitar Hero miatt, de monoban???? Az évezred vicce!
Ez egy prevgen cucc gyerekek és tudom, ha megvenném, nagyon jól ellénék vele 1 hónapot és vágnám be a sarokba és ülnék vissza a PS2 és a PC mellé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
szomorú hogy 30-35 között vagy és egy óvodás szintjén gondolkozol 😊
Mindig lesznek, élvezhetõ játékok eccerû grafikával, meg lesznek agyontuningolt full extra játékok amik szintén nagyon nagy játék élményt adnak, meg sajnos lesznek, nagyon profi grafikával megáldott ritka szar játék, bár ez a ritkább eset, mint az átlag grafikás vagy átlagon aluli, ritka xar játékok, na ezekkel van a baj, hogy eladják.
A
Arról ne is beszéljünk, hogy a Nintendo mert kockáztatni és ezért respect nekik!
válasz erre: 13
A
Azért ennek kissé ellentmond, hogy az eladott készülék per eladott játék mennyiség folyamatosan nõ, pedig az eladott darabszám is. Ha valaki a hozzávett vagy adott 1-2 játékot megunja, és nem nézz más után, akkor biztosan megunja.
Nekem ez nagyon kategorikus kijelentésnek tûnik egy statisztikai alapon végzett felmérés esetén. Fõleg a mintavételezés elég bizonytalan - és ez független a Wii-tõl. (nem is szólva a megrendelõ szándékáról)
Egyébként pedig az emberek nagy része csomó dolgot feleslegesen vásárol, de talán ezt nem ismeretlen senkinek.
Visszatérve a porosodásra, egy barátomnál az xbox360 porosodik, igaz nem is vette, hanem nyerte...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
marhaság!
hajrá wii 😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!