CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nekem nem kell arcade és warezra veszem! Az még így sok 55k-ért már jöhet majd.remélem jövõre lemegy addig!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah az igen irta is hogy most kb 55 használtan csak benyomtam ha valaki nek megteszi így is, akkor ennyié van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
De neki gondolom flashelt kell, hogy menjen a warez... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
most amugy 42990 FT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ja te már csak tudod.

DarkSector
nem nagy lóvé, fõleg hogy a slim miatt valszeg megint csökkenni fognak az árak...

kifli
úgyseveszel soha 😄😄
grebber
Tudom,de nem gáz majd ha a buherált box lemegy 55k környékére úgyis veszek.Mert már van kb 20 game a mit kipróbálnék rajta.

SZilaJMaGGoT
A legtöbb game/fejlesztõ pc-n kezdte mint platform, s van olyan is mi késõbb konzol exlúzívvá vált... 😊 Ez van. Az hogy azt említik utoljára? Nincs vele gond, örülj, hogy jön pc-re. 😊

kifli
xbox-os verzió, és a videó sem túl jó minõségû. konzolra ne várj a sima crysisnál jobb grafikát (inkább rosszabbat)
Prince23
Kingomszal meg az a bökkenõ, hogy Xbox exkluzív.

grebber
Nem elvárás hanem pénz kérdése minden.
Látják a pénzt benne ezért már konzolra is hoznak majd ki címeket.
Bár mutathatnának belõle ingame videót is. Crytekes kardozós cuccos jó féle lesz remélem.( (Codename Kingdoms)

Prince23
Jó d eCrytek eleve PC-n idnult, ennyi azért elvárható lenne hogy a Crysisnéla PC legyne már a vezérplatform, nem pedig az xbox360. mert most az...

grebber
Egyértelmû hogy a pc a legutolsó amit említenek.Sõt volt és van olyan is hogy ami game jön pc-re még meg se említik.Konzol hozza a pénzt a pc kevésbé.

Prince23
Amúgy észrevettétek a török fejlesztõ E3-on a PC-t utoljára említette????
holott a crysis azon indult be és annyit tiszteletet nem érdemel, hogy elõször a PC-t említse, amikor mondta h mire jelenik meg.

final fantasy xi, xiv?

DarkSector
állítólag 5 nagy jelenet lesz a játékban amire majd évek múlva is emlékezni fogunk, ezt régebben nyilatkozták, lehet ez az egyik rész...😄

grebber
De épp azt kérdem abban mi volt grandiózus?

No mindegy.Amit megszokhatunk a Crytektõl azt most valahogy nem látom.
Arra gondolok hogy valami álleejtõs brutál grafikát alkotnak.
3 évvel a Crysis után ez kevés.Nagyon megállt a graf fejlõdés.

Kandurex
A vége.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
szerintem is kurvajo lett. bár sokan még mindig a pixeleket számolgatják...😄

grebber
Mi volt benne "grandiózus"?

Kandurex
Uhh...ez vadállat volt, a vége elég grandiózus! Na ez hiányzik a mostani játékokból.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kopiati
Mivel az a linkelt videó már nem elérhetõ: Crysis 2 Gameplay

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hangulat van!
Pörgés rendbem!
Látvány isteni!
HUD borzalmas (szerintem)

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Prince23

Prince23
FSpofon
mert mindent csak bejelentettek és sosem készült el (conan, huxley, apb, champions online, free realms) vagy átalakult vmi akciójátékka (agency, mag). hogy miért azt nem tudom, vagy nem tudják controlleren megoldani, vagy túl sokba kerülne a célegyenesbe jutni, mind1

amúgy meg fps/tps akciójáték lesz ez is, a gttv-n mondták a konferencia után.

Arab money

DarkSector
miért is nem van? 😄

grebber
Ez a gametrailers de le ócskult ,errort ír mindenre nem bírják mi akkor mit erõltetik!

FSpofon
konzolon nincs mmo

Arab money

grebber
Azzal még nem lenne gond de MMO-nak pletykálják<#levele>

kuka, mert exklúzív

Kopiati
Uhhhh mik vannak itt: crytek új játkaCodename Kingdoms

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SZilaJMaGGoT
Miért? Azért mert van benne egy lehetõség amit te személy szerint nem használsz? 😄 Ennyi erõvel mondhatnám, h megtagadom ha lesz benne flashbang. 😮

Prince23
Meg is tagadnám akkor a Crysist mint gammát

SZilaJMaGGoT
Am jólenne ha beújítanának hozzá parkour elemeket és lehetne freerunolni a házakon mint a mirrors edge-ben... 😄

És nemcsak az.tiszta unalom az egész trailer,grafikailag szinte semmi változás az elsõ részhez képest ahogy én látom,shotok magukban jol néznek ki de mozgásban az elsõ rész szintjén van,fizika...meglássuk

Egyszerûen ennek így semmi hangulata nincs.Vagy a játék is ien lesz vagy csak a trailert nem így kellet volna csinálni.,
Egyszerûen ez semmitmondó unalmas 1000x látott dög,engem nem gyõzött meg.

gduck
Már említettem: csak az a szép zõd gyöp, a gyöp, az fog hijányozni <#idiota>

Sajnos a betoondzsungel közel se jöhet a dzsungelhez. Biztos jó játék lesz, de nem számmomra lesz olyan feelingje mint az elõzõ részeknek. Útálom a betondzsungelt <#shakehead>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Votmá és konzolos!

ez eddig szar!.

Kopiati
Gémpléj videó: GameTrailers

ÓÓÓÓ akkor még a tetra halmaz elméletemet nem is hallotad wazze....de most küldöm priviben egy hónapon át....

<#awink><#zavart1><#worship>

grebber
Crysis 2: Anmeldung zum Betatest in wenigen Tagen möglich

Valami olyasmit bubognak hogy aki regel azt esélyt kap a zárt bétába bekerülésre.
Csak nem értem hogy hova kell regelni , a régire vagy majd az új oldalra?
Jó lenne bétázni!

Prince23
Standalone, önállóan futó kiegészítõ

Warhead nem volt teljes játék? Akkor mi volt?

Kongy
októberben jön. 26-án asszem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

felony
Próbálj már meg érthetõen fogalmazni haver, mert összefüggéstelen amit összehordassz.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Prince23
Csak az standalone, kiegészítõ volt. ez meg teljes gamma lesz
szeõtember kizárva, majd figyeld meg 😄

miért?
2éve ha jól emlékszem a warhead is szeptemberben jött 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

no most miért nem talán...kijön....