CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Szeptemberre ki van zárva hogy jöjjön, akkor nagy hülye az EA, ha szept-re datálja.

"Pontos dátumot most sem tudunk, de az õszi hónapok vannak betájolva, tehát szeptember eleje és november vége között bármikor kaphatunk új nanoruhás kalandozást"
Sok pia kell ez a kis idöt izgalommal elviseni wazze.....
Te ne vagy UFO???
<#fejvakaras>

Prince23
Ez eddig is így volt.

felony

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Kopiati
Szerintem jobb ha nem tudjuk😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kíváncsi vagyok milyen gépen lesz majd ultra-brutál grafika elõhozva.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Kopiati
Nah, kíváncsi vagyok ultra-brutál lesz-e a PC gameplay grafikailag 😊 (persze a konzolokhoz képest)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

DarkSector
az uj trélerhez kapcsolodo felhivás:
"Please note:This is NOT PC Footage. PC Footage is June 15th At E3 2010! I will be posting Crysis 2 Gameplay from PC Only after E3 and when i get Crysis 2 on PC"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kopiati
Én azt mondom az Alpha Protocol az Obsidian Gothic 3-a, ha értitek mire gondolok.

Kopiati
Már túl vagyok rajta, jó játék(lenne), de 2. végigjátszásra igazán bosszantó lett a hibái miatt...

<#worship>

Shep
Persze, mert a sok amatõr csak azt látja, hogy juj csúnya (tény, hogy nem a legszebb ,de nem vészes) és, hogy júj milyen szar a mozgása a karaktereknek (na ez igaz), de a történet nagyon jó, és a választás szabadsága is nagyon ott van, de hát ehhez játszani kell vele pár órát, nem kell feladni az elsõ pálya után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Azt én is fontolgatom, alapból nagyon rá is voltam pörögve, csak sok rosszat hallottam róla... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Alpha Protocolt tudom ajánlani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Minden topic-ba ez van kábé, hl episodes-ba az ep3-ról megy a fantáziálás, aztán lehet, hogy nem is lesz... 😄

SZilaJMaGGoT
Pontosan, meg van a lehetõség komplexebb történet kialakítására, de nem mutatkozik túl nagy igény az ilyen dolgokra szal mind1. Már az is haladás lenne, ha egy 10 évvel ezelõtti rpg játék történet mesélését implementálnák egy fps játékba... csak akkor ugye minden második kissrác elakadna benne, és csípõbõl azt mondaná rá, hogy ez szar.

Kopiati
Hát, azért a történetet az nem nagyon befolyásolja a GTA-ban... De az igazi egyedi dolog az lenne, ha valami olyan stratégiai vagy akció játék lenne, ahol a leölt, elpusztított stb dologk száma hatna a végkifejletre... pl nagy veszteségeket okozol, ezért a következõ szabotálós küldetést nem adja a játék... több infót szerzel a küldetésen azért plusz egy misszió, és ezeknek nem és-és jellegû dolgoknak kéne lennie hanem vagy-vagynak...gyakran azt érzem a döntés helyzetet erõltetõ játékokban, hogy csak és van, hiába mented meg a nõt, a történetben a továbbiakban nem lesz szerepe mert elhagy stb... Nem mellesleg egy Crsysisban az idegeninvázió alatt egy ilyen pillangóhatás, vagy nem tudom mi😊 rohadt jól mutatna, valaki nagyon lövöldözõs, hát a többi pályán kétszer annyi ellenfél lesz...ha lopakodik akkor a másodvonalbeli õrök lesznek, a többi a fontosabb helyeket õrzi...stb...

kifli
ha ilyen létezne, az összes játékba az lenne, hogy valakinek a csicskása lennél, és a lábvizét melegítenéd XD
Amúgy van egy pár játék, ahol eldöntheted hogy megy tovább a történet, ha ennyire nem is komplexen, pl gta-ba, mikor lehet dönteni hogy megölsz valakit vagy nem, vagy stalkerbe is vannak olyan küldik amit vagy bevállalsz, vagynem, és vége is másképp lesz a játéknak, attól függõen, mit hogy csinálsz.
Kopiati
Hát az a Pinger, vagy mi, úgy fest mint a Robo-cop fõellenségeXD sztem Yerliék, túl sok zsfilmet néztek gyerekkorukban...

lobig
megvan

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Jó olvasni hogy sokat dumáltok a semmiröl...
<#hehe><#hehe><#hehe><#papakacsint><#hamm>

Prince23
Ez az elõ E3-as teaser egy köpedelem volt, már megbocsássatok 😄

SZilaJMaGGoT
Nem csak automatizálva lehet ezt megoldani... 😊 Elég az bõven ha a játék elhiteti veled, hogy a döntéseid befolyásolják a játékmenetet. Ez meg is oldható okosan, csak a fejlesztõk lusták, a kiadó kapzsi, a játékos meg hülye(hogy meg veszi a szart pl., de képzelje ide mindenki amit akar)... :/

w77d
ha ez meglenne, az azt jelentené, hogy kész van a tökéletes MI... Most képzeld el hogy ha minden ember és egyébb szempontjából figyelembe venné a játék a történéseket.. ez azt jelentené, hogy a játékbeli figurák saját gondolkodással, egyéniséggel és döntéshozatallal rendelkeznek... nna én személy szerint nem szeretném, hogy ilyen szintû MI létezzen, nem szeretném ha egyszer csak lebaszna engem a PC-m XXD

shaddam
A cod egy csõben játszódik ennek minden elõnyével és hátrányával.De ha annyi folytatás,elõzmény meg kutyafüle lesz mint a codnál akkor lehet még fogsz hányni a crysis szótól.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

SZilaJMaGGoT
Mármint, nem úgy, hogy menj el a-ból b pontba ölj meg mindenkit, aztán kapsz egy átvezetõ videót, hanem tényleg az eseményeknek megfelelõen alakuljon a történet...

SZilaJMaGGoT
Nem titok, hogy a cod egy lineáris játék és inkább a sztorirara/mozi élményre épít. Nincs vele gond a maga nemében, eltérõ igényekrõl beszélhetünk... 😄 Am az lenne a jó ha valahogy összetudnák hozni lassan a szabadságot a jó történet meséléssel... 😊

Kopiati
jah, az kimaradt, hogy ha ezt a szabadságot vissza tudja adni a 2. rész akkor egy élvezetes játék lesz a végeredmény😊

Kopiati
Azért szeretem jobban a Crysist, mint a CoD-ot(kövezzenek érte nyugodtan), mert úgy játszhatom, ahogy akarom, egyenként levadászni emberkéket, vagy robbantani, zúzni, hadd szóljon, el tudta hitetni velem a játék, hogy szabadság van, és valljuk be a szabadság a CoD-ból rohadtul hiányzik...

SZilaJMaGGoT
Hát az obsidian hibáztathatja a segat bizonyos változtatásokért, de a játék megjelenéséért csak és kizárólag õk felelnek.

De hogy ON/ legyen a téma(úgy, hogy még kapcsolódjon az elõzõhez, és ne mondják azt, h fölöslegesen offoltam szét a helyet): Olvastam valamit, h a crytek is kidob majd egy ilyen udk szerû cumót amit bárki szabadon használhat majd, de, hogy milyen megkötései lesznek azt még nem tudni. Ha viszont így lesz, akkor a crysis 2-nél nagyon oda kell, hogy tegyék magukat, mert az elsõ részt sokan csak a modok/modolhatóság miatt vették meg, s ha a cryengine2-õt lehet majd használni a játék nélkül, akkor ezt a réteget is elvesztik a vásárlók közül. Ez a próbálkozás egyébként szerintem egyrészt azért lesz, hogy:
-"felnõjenek" az epic mellé.
márészt azért, hogy:
-így népszerûsítsék az engine-jüket, ergó minél többen licenszelik annál több pénzük lesz.-> Ebbõl sajna arra tudok csak következtetni, hogy a játékmenet megint elég silány lesz és nem várnak tõle akkor bevételt mint az licenszektõl. De ne legyen igazam! 😄

Kopiati
Igen, ezt nagyon tisztelem a fejlesztõiben, hogy folyamatosan fejlesztik, de pl. az Alpha protocol 1 hete jelent meg, mégis ugyanaz a graf, mint 2 éve a fejlesztés közben kiadott screeneken, és ez ott tényleg a fejlesztõk hibája, meg a Sega-é.. Hát azt látom, hogy felkészült vagy és egy biztos az UE4 EPIC lesz😉

SZilaJMaGGoT
Az UE3 még most is folyamatosan fejlesztés alatt áll, és folyamatosan kerülnek be az új fícsörök, bár ha nem követed nyomon, s az észrevételeid egy több éve megjelent játékra alapozod, akkor korosnak tûnhet. Technológiai szempontból(a jól felépítettséget, és jól átgondoltságot beleértve) még mindig a legnaprakészebb engine(persze azért is mert folyamatosan fejlõdik). Továbbá mint említettem sok múlik egy játék fejlesztõin is, mert a az engine és az sdk csak eszközt ad a kezedbe, az már csak rajtad áll hogyan használod. Az új unreal engine technológiai design-ja is folyamatban van már, de azt már a következõ generációs konzolokra és a masszívan többmagos processzorokra(hasracsap: 64) tervezik. Am nem vagyok epic marketinges, csak érdekel a téma. 😊

<#eljen><#eljen>
Hát én most is azt mondom hogy nemtom milyen lesz a panelrengetegben taglózni az ellent...kicsik tartok töle..hogy szar....
<#zavart1>

Kopiati
Igen az tény, hogy a 21.század elsõ évtizedének engine királya az unreal engine, sokoldalú, baráti gépigény, és nagyon fejlesztõbarát az eddig látottak alapján, de már kezd korosodni, ezért kíváncsi vagyok mit fognak az utódjából kihozni...

SZilaJMaGGoT
UE speedtree-t használ növényzethez, eltér a fizikai engine. Igazából ez is a fejlesztõn áll vagy bukik, hogy milyen lesz, a többit pedig meg sem említeném. Aminek a lehetõsége hiányzott az UDK-ból az a dinamikus napszak váltás lehetõsége, de a következõ engine update-el viszont már ez is bekerül. Nem beszélve arról, hogy sokkal stabilabb, s már most multiplatform. Ezt ha belátja valaki ha nem, az epic igencsak egyeduralkodó engine licenszek terén, s az is marad egy darabig, még az udk ilyen rugalmas és viszonylag könnyen kezelhetõ. Az id tech5 bár meggyõzõnek tûnik, én kételkedem abban, hogy megint az id lesz majd a nagy engine király. A crytek meg még közel sem rendelkezik akkora tapasztalattal, hogy valami megbízható dolgot alkosson, megint techdemó lesz, nem fog kifogástalanul mûködni, mivel tele lesz kiforratlan elképzelésekkel.

Kopiati
OFF
Megnéznék azért egy CryEngine 3-as Farmer Simulator 2011-et. XD
ON

Kopiati
Nem akartam annyira általánosítani, de legyen akármilyen szép a Mass Effect 2, az epic UE-es játékai mégis szebbek, de megközelíti. Míg az Alpha Protocol UE-nel kb ps2 szint. Mondjuk az UE-nek vannak gyengéi, ami a Cryenginnek erõssége pl. a növényzet, haj, arc, és a nyílt terek. Ezek UE alatt nem mutatnak annyira...az eddig tapasztaltak alapján GoW 2-vel nem játszottam, ott aztszem van nyílt terep, de a fák akkor sem erõsségük...

SZilaJMaGGoT
Epic részérõl inkább az UT a techdemó, emellett kifejezetten multi-móka, a GOW más tészta, mert boxon nagy tömegeket megmozgat. Ez a saját stúdió játékaiban néz ki igazán szépen dolog ez nem általánosítható. Fejlesztõtõl függ, hogy ki mit hoz ki az engine adottságaiból.

Kopiati
A Cryteknek elsõsorban az engine értékesítéséhez kell, önreklámnak a játék. Mint az Unrealnek a GoW, UT. Mert a Cryengine 2 nem fogyott mint a cukor... itt domborítani kell a sokoldalúságot ezért olyan lesz, sztem mint az Unreal engine sokat ki lehet belõle hozni, de igazán szépen csak a saját stúdió játékaiban néz ki. Lásd Alpha Protocol😉

De a város annyival jobb, mint a dzsungel, itt végre vannak vertikális lehetõségek, de jó lenne a nyitott terület, és oldjuk, meg a célig az utat de próbáljanak másodlagos küldikkel a "helyes" úton tartani.

Shep
De most õszintén minek áldozzanak olyan dolgokra pénzt és idõt ami gyakorlatilag 0 vásárlási vonzóerõvel bír? Egyébként ha a grafika ugyanolyan lesz, mint az 1-ben a hangulat és a játékmenet meg hozza azt a színvonalat amit megszoktunk akkor nem lesz gond. Konzolosoknak meg úgyis újdonság ereje lesz 😊

Bence94
hát ha dx11 nem biztos, hogy lesz akkor már itt valami probléma van a crytekkel... Ugye õk általában minden elérhetõ effektet eddig belepréseltek a motorba sõt olyanokat is amiket csak késõbb lehetett használni.pl. aszthiszem a far cry 1-ben a hdr talán ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Dióhéjban annyi amit eddig is tudtunk.Pc-n szebb lesz.
DX9 és DX10-et támogat + 3D-s.DX11 érdekes modon nincs megerõsítve pedig elejétõl fogva azt hittem dx11-es lesz.

Next PC upgrade: 2022

Valaki elmondaná a lényegét?

DarkSector
magyarul lusta dögök.
bár megértem egyrészt, ha magamellen is beszélek, de a warez engem is visszatartana egy kicsit a lendületbõl...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
kifli
hát, én az elõzõbe nem egy csõben éreztem magam, volt hogy megkerültem valamerre az egész tábort, és úgy ugráltam fel a sziklákon erõ modba, vagy át a kerítésen.
Shep
Ja amúgy mi van Nomadékkal a visszatérés a gömbbe történet elmesélése nem bírt akkora potenciállal ahogy azt korábban gondolták?

Shep
Hát igen, határt fognak szabni, mert megcsinálják a konzolos verziót és ennyi, nem fognak dupla annyit dolgozni egy nagyobb pályákat tartalmazó PC verzióért.

Shep
Hát azért piszok nagy volt minden pálya, percekig tartott elérni egyik végébõl a másikba, itt megy utcasarkon folyik a kalandozás.

DarkSector
tisztában vagyok vele, de félreértesz, én arra mondtam ezt, hogy nem a konzolon múlik, hogy a pc-s mien lesz, mit adnak ki.

szerinted most mikor azt mondták hogy mindhárom platrformra a maxot hozzák ki, a konzolok képességei határt fognak szabni?
meg még ha multiplatform is lenne, a fejlesztõk trehánysága hogy pc-re mit ad ki, nem a konzoloké, vagyis nem egy hardver tehet róla, hogy a fejlesztõk lehet a sok warez végett nem csinálják meg az adott játékot kifejezetten pc-s hardware-ekre optimalizálva

hogy egy pédával éljek.
nem nagy cím, de jól példázza a mondandómat: Iron Man. Nézd meg konzolokra, és PC-re. errõl akkor az PS2 tehet? mert PC-re a PS2-õról emelték át.

nem...a fejlesztõk, mert brutál lusták voltak még egy nextgen konzol verzio átportolásához is. 😄