CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Gratulálunk a szintnek megfelelõ kommentjéhez -.- Elég lett volna egy "voltmá" is

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kandurex
Ebbõl már mindent láttunk, ....jah nem...a gusztustalan pofádba tolom reklámomat AXE, mégse...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hulla fáradt voltam már 😄
Annyit szerettem volna hozzáfûzni,hogy "story" normális lesz a 2. részben.Nagyon gyúrnak rá. Amennyiben rossz lesz -Crysis- megy a levesbe mindenestõl.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

kifli
mi az hogy azt is? 😄
Kurvagyorsan jöjjön ki hozzá egy 50vs50 jármûves team fortress ami 8800 gt-n fut 40-50 fps-t akkor minden meg van bocsájtva.

A valve meg menjen csõdbe a tf2-vel együtt.

Szerintem jó lesz a story is. Õk is tudják,hogy ha most azt is elbaxák akkor a Crytek nem lesz közkedvelt 😊

KILLER2
Az a helyzet, hogy a grafikán megy megint a téma, pedig lehet többet érnénk egy jó játékkal, mint egy tachdemoval.

Töltsük le az internetet!

Bence94
valamilyen x1900-as vagy mi van benne.de a ényeg hogy az atinak egy spcekó gpu-ja.mikor lesz amugy pc-s videjó ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kifli
box nem támogatja a dx9-et sem, saját apija van, így a chip is egyedi megoldás. A teljesítménye és technologiája alapján egy HD2600 chiphez hasonlít, valószínûleg az két chip alapja ugyanaz volt.
DarkSector
optimalizálatlanság, erre ez az egy szó a megfelelõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Pontosabban: egy mai átlagos PC-nek gondot okoznak az új játékok, egy 5 éves elavult konzolnak meg nem. Ez itt a bibi!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
pontossan errõl van szó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Egyébként felesleges a játék hardver igényén aggódni, ha az elmaradott 2005. -ös X360 gépen futni fog, akkor a mai átlagos PC -éknek nem jelenthet problémát. Egyéb esetbe szándékos lassításról vagy programozói analfabétaságról fogunk beszélni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
mert konzolokban induláskor olyan technologiát tesznek, ami pc-n késõbb kerül forgalomba mindenapi felhasználók részére...
amugyse ugyanaz, ne úgy vedd, hogy egy shappire hd2600-as forrasztottak a konzolba....😄
csak adatokban egyezik meg a pc-s karival...

ugye jol fogalmaztam kifli?

Ezt elmesélhetnéd hogyan lehet, ha a Box360 2005 végén jött ki, a HD2600 meg 2007-ben és a HD2600 DX10-et is tud, a Box360 meg nem...

A harmadik generációs Crytek motor ugyan számos új feature-rel bõviti a kelléktárat,de a legizgalmasabb mindenképp az új fejlesztõfelület.A stúdió forradalminak tartja a sandbox 3-at,mivel az egyszerre mindhárom célplatformot képes kezelni(a motor mindhárom esetben ua.):külön monitoron fut a PC-s,PS3-as és az X360-as Crysis 2,amibe a fejlesztõk pár kattintással nyúlhatnak bele,akár menet közben is,azonnal látva minden módosítást.Ez pedig ényleg úttörõ,hiszen a portkészítés folyamata ezáltal teljesen megváltozik...

DarkSector
jah..

kifli
boxba, egy ati Hd2600 chip van
DarkSector
igen mert a külföldiek moderáltak, és ez igaz a muti játékokra is, ha külföldi szerokra megyek monnyuk játszani, nincsenek kis 15éves csicskák, akik kickelnek, mert véletlen 1x belötted, vagy megölted.
ez van.

én értem hogy fanok, télleg jo a gt5, de mit kell ettõl taknyolni a többi autos játékot?
mert azokba nemtudnak a fejlesztõk dollármilliókat ölni?

DarkSector
jah én irtam is, hogy ezzel nem lecseszni akarlak, meg nem más irányba terelni, csak megemlitettem mint infot.
nem is állítottam hogy rühelled...😊

Bence94
nem rühellem iszonyatosan a konzolt csak a fejlesztõket kiadókat... írtam is, hogy egy ps3 beszerzését tervezem a közeljövõben.a másik én nem az "effekt" blurrol beszéltem hanem ilyen mosottas furcsa valamirõl...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Az ottani házigazdáról tényleg ne is beszéljünk, õ a legbutább mind közül, õ nyitotta a topikot is, egy elvakult fanatikus, aki keresztes hadjáratba kezdett az SG-én, és ha valaki nem úgy gondolkodik, mint õ, primkón és trágárul lehordja a többi maga köré gyûjtött csatlósai elõtt, egy kis túlzással: ha nem PS3-ad és GranTurismo-ód van, akkor lúzer vagy ott.

Egyébként tényleg, ahogy Dark Sector is mondja, sem itthon, sem külföldi fórumokon nem találkoztam még én sem ilyen topikkal, mint az övék.

Te tényleg elborult az agyuk! A HG csak azért banolt, mert olyan képet tettem be az állítólag tökéletes játékról, ahol nagyon ronda, bugos.

DarkSector
meg ha nincs rá az adott játék, akkor is hamis...😊
de amugy igen bõven erõsebb egy konzoltól...

hát mondok egy olyat, hogy egy x1950-es kártya szintjén van pl az xbogz-ban lévõ gpu....legalábbis mikor egyszer kérdeztem ezt írták. 😛

DarkSector
😊
jah mirõl beszélünk, nekem nem kell bemutatni, de ott 4-5 pisi3 elborult fan van, aki inkább a konkurenciát ocsárolja, mint a pc-s játékokat.
ahhoz nincs mit hozzáfûznõm, régen én is probálkoztam értelmessen beszélni velük, de ott nem türik el ha nem ps3 megy.

amugy ezzel ellentétben többi fórumban jócskán értelmes emberek vannak, akikkel lehet beszélgetni, és nem minnya személyeskedés megy, legalábbis 1-2%-át kivéve a fórumozóknak.

gduck
"a PC az úr. Kár evvel vitatkozni."

Persze, ha a pénz nem probléma, akkor ez a mondat igaz. Amúgy HAMIS. <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Igazad van, én voltam egybõl kicsit támadóbb stílusú. Tényleg lehet PC-ét és konzolt is projektorra kötni, meg PC-ét HDTV-re, meg konzolt monitorra.

" az egy dolog, hogy 90%-ban pc-s hordja le, a konzolt "

Hát, én viszont evvel vitatkoznék. Hány éve is van az SG-én ez a PC-és játékoknak leáldozott topik? (ráadásul a top 10-ben)
9 éve, vagy több? <#nemtudom>

DarkSector
csak 2 dolog, vagyis 3.

nem vitatkozok, én pc-rõl is meg koonzolokról is elmondom jo és rossz oldalt, az egy dolog, hogy 90%-ban pc-s hordja le, a konzolt, de persze csak akkor irok ha jogtalanul.

másrészt, a projektor meg az lcd tv képminõsége közt azért van némi eltérés, én nem is állítottam hogy nem lehet kényelmessen pc-n játszani.
pc-t is lehet hd-tv.
konzolt is lehet projectorra.

harmadrészt, én azt hallottam hogy ez a crysis 1 motorjánál gyengébb lett, tehát nem létezhet az hogy ha neked a warhead elment ugy ahhogy írod (hozzáteszem a warhead már butitott volt az elsõ részhez kképest)
az elsõ részben meg alaphoz képest a 1.21 patch-el is butittottab volt kicsit.
szóval én a te helyedben lennék, én akkor tök nyugott lennék, mert a cry 2 simán röccenésmentessen fog majd futni...
az én gépemmel viszont kicsit aggodalmaskodok, mert nekem a régi cysis ment 1080p mellett 12fps-t saját cfg-vel.

DX11 motor lesz alatta?
Szerintem mivel PC-re külön fejlesztés folyik, nem hiszem, hogy le lesz butítva a 2 évvel ezelõtti szint alá.
De azért várjuk meg mi lesz.

Nem lesz szükség gépcserére, mert a Crysis 2 grafikáján sokat butítottak!

Nekem már a Crysis Warhead is 2560x1600-ban ment 16xQAA-val és minden Ultra High-on, igaz, a mostani gépem vajmi kevés lesz a Crysis 2-höz, hogy minden maxon menjen majd, de szerencsére épp nyáron jön el a két éves csereperiódus, így megint lesz új hardver mind proci, mind RAM, mind videókari ügyileg, mák, hogy a Crysis 2-höz tudom majd idõzíteni a gépcserét.

A konzol kényelemhez meg ennyit: ha akarok, tudok fotelbõl én is PC-én játszani, HD projektorral, igaz, akkor le kell mondanom az 1600p felbontásról, marad az 1080p, de inkább ülök a párnázott bõr irodai székben az íróasztal elõtt a szobában a nagyobb felbontásért, ráadásul semmivel se kényelmetlenebb, mint az átlag konzolos kanapéja, gyakorlatilag egy forgatható bõrfotel, a billem meg az egerem úgy is vezeték nélküli, és sokkal pontosabb precizióval dolgozik, mint egy kontroller. Van PS3 és X360 is itthon, kíváncsiságképp megveszem majd azokra is, de van egy olyan érzésem, hogy köszönõ viszonyban se lesznek, a legtöbb multiplatform cím, ami nem különálló fejlesztés, hanem pl konzolport, még azok is szebbek PC-én, effektekben, felbontásban, élsimításban, ráadásul idõvel moddolhatóak, és a látvány idõvel még feljebb tornászható, vagy idegesítõ szar effektek kiszedhetõek, amik szarul sikerültek.
Persze tagadhatatlan, hogy mindennek van elõnye és hátránya, a konzolok elõnye, hogy sokkal jobb ár/játékélmény arányuk.
De látvány, hangrendszer (studió minõségû hangkarik, csúcsminõségû HD-és hangkarik), és irányítás terén (Fanatech PC-re fejlesztett hardcore sim kormányok, hardcore rep.szim botkormányok, precíziós egerek) a PC az úr. Kár evvel vitatkozni.

DarkSector
<#hawaii><#eljen>

SZilaJMaGGoT
Most vettem észre h tékem volt... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
mert a wow egy rakás szar!? <#beka3>

kifli
mert láttuk hogy a konzolos változat mit hozott egy bemutató pályán a cryengine3-al, és mit hoztt a cryengine 2 ugyanazon a bemutató pályán pc-n.
youtube-> cryengine 2 vs cryengine 3
DarkSector
ez igy is van...

kifli
azért van akkora blur konzol játékokban, mert így elég a kisebb látótáv, nem kell annyit renderelni, gta4-nél ki/be kapcsolható ez a blur, és csak gyorsul tõle a játék, ha bekapcsolom. Ahol tudom kikapcsolom a gusztustalan blur effektet, motion blur az más, de azt sem kell túlzásba vinni, bár crysisban az is állítható, hogy mennyire legyen intenzív.

A gépfejlesztést már mondtam, ha meg vagy elégedve egy grafikai színvonallal nem kell fejlesztened a pc-d, azt a színvonalat hozni fogja mindig, nem fog az idõ teltével csökkeni a számítási kapacitása. Van beállítás lehetõség, max lejebb veszed, nem maxra teszed, az efekteknél meg konzolokat ne akard jobbnak beállítani az elavult technikáikkal, pc-n dx11, opencl (kb= nvidia physx), 8xaa stb.
SZilaJMaGGoT
Miért olyan biztos mindenki abban, hogy pécén ezerszer szebb lesz? 😮 Mi van ha egy rakás ganéj lesz? 😮

Kopiati
Attól függetlenül mozgás közben nagyon tetszetõs.... fõleg az hogy van fedezékrendszer, és a kocsikba bele lehet rúgni stb...8meg pc-n ezerszer szebb lesz egy-két embernek...a megfelelõ konfigon)

A taktikai mód nekem elsõre használhatatlannak tûnt , de így látva mirõl is szól eléggé hasznos... csak ez a városi folyosó ez háááát majd meglátjuk mennyire szabad az érzés....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SZilaJMaGGoT
Közbe utánanéztem, a grafika semmit nem fejlõdött 2002 óta, sztem csak simán átírják konzolra is... 😄

DarkSector
jah akkor lehet ez valami más volt...😊

SZilaJMaGGoT
Hát nem tudom mert amire én gondolok az egy 2002-ben megjelent játék. 😄

DarkSector
😊 háde nem most fogják kiadni? vagy az mi akkor e3-on amit mutattak? 😄

SZilaJMaGGoT
A duke nukem manhattan project nem egy mai darab, hova támadjon az fel? 😄

DarkSector
hát franctudja, a Duke Nukem Manhattan is feltámadt, Deus Ex is jól van, Beyond God and Evil is asszem elkészül...az esély megvan rá hogy feltámadjon, bár szerintem mostanra az eredeti koncepció már más lenne.

most azonban megemlitenék egy olyan játékot amihez hasonló példát még nem láttam.
ez a TimeShift.

lol nemtuom mennyire vágod de én ienrõl nem hallottam...kiadtak egy demo-t!!! és utána változott még egy óriásit a játék, és utána ugyanarról egy vadiúj demó jött ki, eszem megáll az kemény volt, beirtam hogy timeshift demo a googleban és 2 demo volt, a régi parsztos graffal meg az új szebb kivitelben, holott ua a játék volt....😊

SZilaJMaGGoT
Jah talán crossing volt a játék címe, single-multi összevonva és box és pc játékosok együtt játszhattak volna. Jól sejtettem akkor, hogy befuccsolt a dolog...

DarkSector
igen a Cross szó volt benne, de annak asszem már egy ideje harangoztak, régen volt egy videó belõle, és ennyi ott ugye a multi meg a single volt kombinálva.
vagy nem erre gondoltál?
még volt ha jól emlékszem valami aShadowrun-nál is, de szerintem az sem megy már, meg talán az u2007-nél hogy a pc-ps3 tud egymással, de már fene emlékszik ezekre...

SZilaJMaGGoT
Hát nem tom, én egy cross-platform cuccról hallottam eddig, az valami source engine-es téma volt, elvileg x-esek és pc-sek multizhattak volna közösen, de asszem végül is semmi hír a játékról jó ideje... 😄

DarkSector
Amugy egy nagyon fontos dolog, és szerintem sokak álma lenne valóraváltva, ésatöbbi.
LEGYEN VÉGRE MULTI, AMIBEN MINDEN PLATFORM ÖSSZE TUD KAPCSOLÓDNI VÉGRE!!!

nekem ez lenne a kérésem a Cryteck vag az EA irányába. már a residentbe megörültem és azt hittem hogy a live végett majd sikerül multiznom a pc-s haverokkal, ugy hogy én monnyuk x-en vagyok éppen, de neeem...<#rinya>
engem nem izgatna itt hogy fps és hogy nekem nem lenne bill+egér, csak pc-s haverokkal tudnám nyomni, ha megvenném konzolra.

gyûjtsek aláírást vagy mi? 😊