CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Nem hát, úgyis mindenki azon tolja majd amin akarja. A fos konzolport meg hasonló hülyeségekkel támadó hozzászólók pedig úgyis eltûnnek 1-2 hónappal a játék megjelenése után(mer ugye akkor már lesz off/spam/warez topik, mert általában azok panaszkodnak a legtöbbet akik még csak meg sem veszik 😄).

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
jah sorry fatom tudja ...már..😊
legtöbbször csak 1x irom le, mert ez nem utbaigazitás, csak egy felhivás hátha ezután egy másik szemszögbõl is végiggondolják, de igazad van amúgy nem is fontos a játék szempontjából...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Inkább objektíven nem? 😊 A fanok szubjektívek... Nah mind1, ez rögtön kiszúrta a szemem. A lényeg, õszinte leszek: kábé 3 szavanként futottam át a szememmel a hsz-od. Értem a gondodat, de és szerintem nagyobb gond, hogy ha valami multiplatformmá válik rögtön megy a vita, hogy pc-n vagy konzolon lesz jobb. Szerintem nagyon nem itt kéne megvitatni, mert ez a kinek erõsebb az apukája szindróma(ami általába 5 éves kor után már nem nagyon fenyeget senkit). Én sokszor, már inkább nem is reagálok mert csak magamat baszom fel. Neked azért reagálok csak mert tudom, hogy te felfogod ésszel és nem kezdesz rögtön anyázni. +Neked akarok jót, mert hiába strapálod itt magad az észérvekkel az idiótákat úgysem fogod meggyõzni.

Szóval még egyszer: Nem konzol vs. PC!(ezt így kollektíve, legyen már eszetek emberek kit akartok meggyõzni és mirõl?)

DarkSector
kösz de én pc-n is meg konzolon is ugyanugy játszok és elvagyok, nem vagyok konzol fan, tudom hardware-ben egy komoly pc erõsebb stb, de vannak dolgok amik még ha nem is tetszik így vannak, és bocs hogy kicsit unalmasnak tartom mindenhol hallani a szar konzolos port, meg minden a konzolok végett van.

mikor sok játék pc-re a konzolról jön át.
ez nem vita, csak én leírtam amásik oldalon mi a helyzet, és látom mindkettõt, hiszen van mindkét platform, és látom mi hogy mikor hogyna megy meik hardware-en.
vannak mindkét oldalon + meg - dolgok. én egy konzolosnak ugyanígy elmondom a pc elõnyeit is, ha arról van szó, de ebbõl érdekesmód kevesebbszer volt szükség. bár ott meg a 2 konzol li egymást, mert mindig az a jo akinek éppen amije van, és leszarja amásikat, ez amugy az ÉLETBEN MINDENHOL ÍGY VAN sajnos!

én pár helyen szoktam olvasgatni ezt azt, de érdekesnek tartom hogy miért mindig a többség pc tulaj és a konzolt szarozza?
a fejlesztõknek semmi köze ugye ahhoz hogy egy kibaszott játék hogy jön pc-re, meg hogy jön-e egyeltalán???
a fejlesztõket nem korlátoznák a konzolok hogy egy brutál optimalizált játékot vagy többet kiadjanak pc-re, én is örülnék ha a szaros gépemen nem mindig a multi címeket kéne játszanom, de nem vagyok buta, tudom hogy megy a mai piac, és tudom kit kell hibáztatnom, és nem a konzol az....nem egy mûanyag élettelen tárgy a hibás.

mindent SZUBJEKTÍVEN KELL NÉZNI NEM FAN SZEMMEL.

jah és resident példa nem szakértelem hanem tapasztalat, ezt a játékot eredetiben kimaxoltam mind2 gépen!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Te nagy szakértõ vagy ám. 😊 Ha nem vetted észre konzolosként ugyanúgy flémelsz mint az elvakult pc-sek, te is ugyanúgy írkálsz irdatlan nagy baromságokat. Muszáj pont ebben a topikban kitárgyalni a pc vs konzol vitát?

DarkSector
egyrészt hogy pc-re késõbb jönnek a cuccok vazze nem a konzol a hibás, hanem a warez+a kibaszott pénzéhez fejlesztõk.
ezt írtam éppen, megy már most a szar konzolozás....😊

sebaj engenm nem izgat, csak én mondtam elõre hogy ez lelsz...😊

a másik hogy motion blurossak a játékok?
miértis, mert pc-n neked nem tudja a vga megjeleníteni az effecteket?
vagy mert annyira sterilizáltak a pc-s játékok, csak hogy a kis gépeken is fusson a játék rendessen.

mondok egy példát, nézd meg pc-n a resi5-öt, utána menj haverhoz, és nézd meg konzolon.
kapásból kezd az 1-2 vel. ezt nem szemétkedésbõl írom, lehet hogy pc-n 2-vel több zombit kapsz, meg a zombik arca a gamespot oldalán kinagyitva a preentscreen-eken élesebb, de messzirõl kurvára nem látni, a másik oldalon meg ott van a konzolon lévõ effectek, nézzé bele haverral az imént emlitett pályán a napba, nézd meg a háttérben a dolgokat, és majd kitûnik a különbség, és ehhez nem kell neten kinagyított paintel készített fotokat bámulni, hogy észrevegye az meber, nah nekem meg amugy ez a bajom ha már itt tartunk.

pc-n leszedik az effecteket, steril lesz, élek látszodnak, hogy legyen szükséged arra a 16x élsimitásra, meg 60ezer forint egy erõs vga-ra, és olyan felesleges dolgokat raknak be pc-n amivel lefogják a rendszert és az esetek 75%-ban nem is veszed észre játék közben.

az meg hogy eredeire mondták többiek hogy 14-16ezer?
vazze de évekig fix összegû gépet használsz, nem kell fejlesztgeti, akkor a költségeket hadne feszegessük.

szóval szíved joga, minden ami tetszik csináld úgy, de ne utáld a konzolt azért amiért részben te én meg sokan felelõsek vagyunk, a konzolnak ahhoz semmi köze. mármint most kizárólag a késõi vagy nem megjelenésekre értem.

Nálunk szerbiában ~15-21E forint között mozog a játékok ára. Szerencsére én PC user vagyok.

kifli
egy újonan megjelenõ játék elég sok helyen ennyi, de az oldalon összehasonlítási alapnak ott vannak a pc-s játékok is, akkor azok is túl vannak árazva nem? szóval így is olcsóbb pc-re.
shaddam
Elhiheted hogy azért vágok most wtf fejet mert eddig azt hittem "csak" kevésbé húzzák le az embert.Eddig is mindenkinek azt ajánlottam hogy kerüljék a magyar boltokat.
Ezen egy ideig még nem tudom túltenni magam.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bence94
nekem csak az a baj a konzolokkal, hogy mindig késõbb és csak egy portot kapunk általában... dlc-k nem vagy nehezen jönnek(ez ps3-nál is fordítva is igaz hogy a kedves ms ill. sony lefizeti a cégeket..)
másik:én pl. egy ps3-at fogok majd egyszer beszerezni de csak szigorúan a pc mellé.grafikáról annyit, hogy most megint voltam egyik haveromnál akinek boxa van és nem voltam elájulva.ami nagyon rossz sok játékban ilyen "blúros mosottas a kép" pl. gta 4 nagyon rosszul ment,mw 2 mosottas valami 600p vagy mennyit tud csak és ami a konzolnak egy nagyon jó tulajdonsága volt az elveszett: az osztott képernyõ.mindent próbálnak kipréselni a konzolokból, emiatt már szinte alig van egy játék amiben van osztott multi vagy valamilyen többjátékos mód csak online...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
nem szabad magyar üzletekben veni, vagyis szabad de csak 1-2 van ahonnan érdemes rendelni.
pl hut-on 6000ft kb a lost planet "2

shaddam
Na nem hittem volna hogy eddig süllyed az 576.A gears of war 2 16 font,durván 5 ezer forint külföldön.576-nál meg 16k...
Így már megértem hogy egyesek a rendes ár tudatában folyton ezzel jönnek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
jah nemazért de télleg faja...😄
amugy nekem küldj azért 20 után medalból képeket meg videókat...😊

Prince23
Hát igen, kicsit félre ment

DarkSector
lol nemtudtam mi hiányzott az animációs filmek palettájáról...😄

Prince23

kifli
1.
2. (ez a legjobb, ottvan alatta: pc 2699ft)
3.
4. pc megin 3600
5.
6.

hasraütésre ennyit volt kedvem beírni, de amúgy a 14e és sok érte, ha pc-re legálisan beszerzed 8-ért.
shaddam
16-18 ezer forint?Nevetséges!A túlárazott cd glaxisban meg 576-ban is max 14 szokott lenni,pedig az tényleg a teteje.

DarkSector
látom tök igényes borítót csináltak hozzá...😊

<#worship><#worship>

DarkSector
hát nem látom benne a nagy munkát...😄

grebber
Azt kb senki nem tudja 😞
Annyit tudni hogy aki regelt a mycrysis.com-ra van esélye hogy kapjon béta kulcsot!

Next PC upgrade: 2022

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

DarkSector
eddig arról beszéltünk...😊

A beta teszt az mikor is lesz...

jó ez a topic 😛 igaz már köze sincs a Crysis 2höz 😄
Az új nanoruci a videok alapján cloakon kívül tud valamit? sehol nem mutattak semmit az e3-on belõle. Vártam valami speedet ,de 0.. 😞

kifli
én eddig nagyon roszul portolt játéknak csak a gta4-et tartom, bár ott sincs gondom azzal, hogy high-ra tegyen 1920x1080 melett a beállításokat, és 3x annyi autó legyen az utcán mint konzol változatban (pc-nél lehet ugye állítani a forgalom sûrûsségét, a pc maxhoz képest harmad akkora a forgalom konzolon), ne legyen a képen köcsög elmosódás, ami a 4m-nél távolabbi tárgyakat elhomályosítja, nem tünnek el az út textúrák, nem tölti be késõbb a dolgokat (popup). De mindezekkel együtt, egy rosszul portolt játéknak tartom.

Én nem szeretem bezabálni általában ezeket a köcsög nagy búrokat, mint amit írtam, 4-5m és már homályos minden. És havernál ahogy néztem kb az összes konzol játékban ez van (volt x360-a, most vett egy ps3-at, és ugyanez a helyzet)
Mellette ugye még játékokra is rámegy a gatyád konzolnál, ami ott 16-18e az pc-n 8-12e (warezt mellõzük, és igen, használt játék vásárlása is annak minõsül)
kifli
neméppen, ez is port, csak nem konzol, hanem pc port, cryengine 2 átportolva konzolokra. Az meg tévedés, hogy konzolon mindig fix az fps, van jónéhány játék, aho érezhetõ fps zuhanás.

Nem kell nekem többszázezres gép, ahhoz, hogy fusson élvezhetõen (35-40fps min) nagyon szép grafikával. Én erre a gépemre még nem költöttem össz 200e-et sem.

Crysis mégis szépen megy 1920x1080 natural mod 2xaa, natív 1920x1080-ban nem kell több aa ahoz hogy ne legyen recés a kép (konzol játékok 720p, ezen a felbontáson egy 100-120e-es gépen is elfut).

És most nehogy azzal gyere, hogy még az is sok, ha összeszámolod, egy alap netezõs gépre + egy konzolra mennyit költesz, rájössz, hogy kb ugyanott vagy, és még csúnyább is a grafika. A folytonos fejlesztés sem érv pc-nél, mivel ahogy mondod, konzol fix, ennél jobb graf már nem nagyon erõltethetõ rá, pc sem gyengül idõvel, így a megszokott szintet tudja hozni mindig.
Régen rossz lenne 😊 Igaz én speciel nem az ár/értékrõl beszéltem,de való igaz a látványnak ára van! persze a kényelemnek is..

DarkSector
ez lehet egyenlõ, de inkább maradjunk kb 200ezernél, a tv-t illetõen.
amugymeg ez legyen egyenlõ, egye fene, de ez miért is fontos adat?

SZilaJMaGGoT
Sok itt a szakértõ... Sztem várjuk meg még ki jön a játék.

DarkSector
jah igen de attól még a sablonszöveget fogják hajtogatni, eddig is sok játék volt pc-re fejlesztve, attól független hogy multi cím volt, mégis ment a rizsa...😊

130cm HD tv = 400ezres gép

grebber
Egyértelmû lenne ,ha konzol port lenne de mivel párhuzamosan megy a fejlesztés minden platformra így ez a "port" dolog kizárt.

Next PC upgrade: 2022

130cm HDtv(2m távolság)+kényelmes fotel VS. PC+24" LCD(50cm távolság)+szék(ami lehet kényelmes is). 😛

DarkSector
naná egyértelmû hogy ez lesz, mindig ez szokott lenni, ha valami bajuk van akkor szar port, és elintézve...

shaddam
Mindenki ezt hajtogatja,de van egy érzésem hogy fõleg azért hogy magukat nyugtassák.Elõre megmondom hogy megjelenés után mindenki sírni fog hogy így fosport úgy fosport(még akkor i ha nem jogos).

DarkSector
jah az optimalizálatlanság, soha nem oldódik meg, mivel ezek cserélhetõ variálható alkatrészekbõl áll, míg egy konzol fix...

de majd kiderül, nyugodtan vegyetek többszázezerért gépeket...😄
nekem aztán fullmindegy ki mit csinál..😊

kifli
miért lenne optimalizálatlan? ez egy eredetilg pc-s motor, elég sok idõ eltelt a cryengi 2 óta, azóta az optimalizáláson kívûl nem sokat tettek bele. A külömbségek a konzolos és pc-s verziók közt még foskonzolport játékoknál is látszik elég szembetûnõen (gta4)

Hidd el nem kis külömbség lesz, nemcsak grafikában, de fizikában is jobb lesz pc-n.
DarkSector
semmivel, csak neked optimalizálatlan lesz, és drágább az a hardware (csak a 2 kártya árából kapok 3 nagyobb kiszerelésû x360-at), amin fut...
max 2560x1600ban fogod látni ugyanazt. 😊
ami meg pixel itt ott eltérés lesz, azt megint majd a neten felzoomolt képeken nézegethetitek, azt legalább játék közben a tudat meglesz, hogy megérte a 400-ezret kiadni a gépre.

amugy lesz ekkora felbontás benne? meg 32AA meg Ultra High is?
szerintem elég lesz hozzá 1 kártya is, hogy ne akadjon be.

No igen a látványnak ára van 😊
Bár jó lesz az 40" LED tv-n is stabil fps-el 😛

kifli
szerintem semmivel 😄
Na, ennek is leginkább PC-én lesz értelme...
PS-en meg Xboxon kíváncsi vagyok mennyivel lesz szarabb a graf, mint mondjuk két HD5970-essel 2560x1600-ban 32xAA-val Ultra High-on minden.

shaddam
Bocs.Szelektív analfabetizmus.

JaSoN HuNTeR
Irtam hogy veszek boxot.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

shaddam
Hát kinectet max akkor vegyél ha szeretnél okleveles tigrissimogató lenni, vagy egy helyben futni a tévé elõtt(amúgy xbox nélkül papírnehezék)

DarkSector
jah de ezt csak most monnya, nem meri megcsinálni....😄DDDDDDDD

JaSoN HuNTeR
Szep gyerek vagy<#banplz><#email>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Am csak ugy beirtam mivel nem akarok most egy ideig pcre kolteni sot lehet el is adom mert valoszinu hogy kapok laptopot.Ja es szeretnek hozza egy Kinectet mert egeszen bejovos.