CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
rendereltem egy cysis 1-es képet gyorsba 😄

egyébként engem legfõképp a multi érdekelne az új részbõl.. bár szerintem ez is el lesz "CODosítva" látván az eddigi multiplay videokat egy kellemes cod-fear multit kapunk sajnos.. lehet hogy le vagyok maradva, de én még nem láttam power struggle gameplay videot

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
bár én ezzel a graffal bõven megelégednék, ha normális játékmenet lenne, és változatois lenne, de a betaban nem így nézett még ki a játék, ha ez valóban gamplay.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah de ha nem is tudsz konzolparancsot, fogol egy 1920x1080-as vagy picit kissebb felbontást kifényképezed, és elmented lekicsinyítve jpg-be....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaffa 2843
egyszerû renderelt kép. azért néz ki 200x AA-nak mert kb 4000x3000-es felbontásban lett renderelve, és ha lekicsinítik akkor így néz ki.. nem újdonság, a sima crysissal is lehet ilyen kpeket csinálni, ha tudsz hozzá 3 konzolparancsot...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
Valóban amiket írtál, nagyon durva grafjuk van, én inkább leginkább a Resi 5-öt tartok etalonnak, mert ott aztán meg lehet nézni a textúrákat is.
bár nem a vita miatt, csak ebben igazad van a resi 5 szerintem a legdurvább textúrával rendelkezik a konzolokra kijött játékok közül.
és az nem fps, de egy minta arra, hogy lehet ezt így is.

DarkSector
és ha netán mégsem néz ki így? 😛

vajon hány embert érdekel a garfika? akiknek otthon tesztgépükvan arra hogy mindig 3dmark-ozzanak?

engem jobban érdekelne hogy változatos legyen új ötletekkel, kicsit filmes jelenetekkel, sok akcióval kössön oda le a gép elé órákra.
legyen olyan érzésem hogy ne tudjam letenni a joy-t ennyi.

nekem ez kell.

sajnos ilyen játékból manapság k..va kevés van. tudnák címeket irni, de nem írok.

Muttley
kár hõbörögni 😊
ha megint a konzol fikára akaródik kihegyezõdni a dolog
akkor a leendõ fikamatyiknak üzenem, hogy meg kõõõõ nézni egy Resi 5-öt, egy AC 2-t vagy egy GeoW 2-t konzolon, HD TV-n, minõségi HDMi kábellel, 1.5 m távolságnál nem közelebb és lehet pislogni és állejtõsdit játszani 😉

szóval, miért ne nézne így majd ki, ne tessék idegeskedni 😄

Just do it :)

arty
lesz rajta 128x AA ?

Forza.

grebber
Semmi nonplussz ultra nincs rajta.Bõven fog ez így kinézni sajnos😞 Szebbet vártam !

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
biztos shoppolt, de ha ezek jórészt statikus objektumok, akár még lehet is ilyen részletes a környezet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

gduck
De nem annyira mint az 1. rész képei voltak <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

The Protector
enyhén nagyon.
majd így fog kinézni úgy hogy közben egy 6 éves konzolon is futni fog.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lolSL
shoppolt kép 😞

Prince23
ez csak ízelítõ

Több kép: ve3d.ign.com

DarkSector
nem agressziv, hanem csak részeg. 😊

Muttley
kicsit agresszív vagy, nemde? <#nyes>

bertino
bevezetned vagy se, mindenki leszarna, mivel nem lehetsz minden jatek kiadoja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
jah de nekem már elég a játék kell. 😊
mindigis utáltam és undoritónak tartottam mikor egy játékhoz 1001 videó jön ki, de a játékról semmi, még egy fasz demo se.

én bevezetném azt hogy legyen több demi akkormár, és több fázisba így még tudnának a játékosok véáleményére építeni.

bár x360-ra már volt 1.

Muttley
ha elolvasod, akkor utalnak rá
és megy a nemzetközi rinya, hogy hol is van új 😉

DarkSector
vot má sok gameplay. mi kell még? 😊

Muttley
Muttley
Nem nagy rinya
miután only online multiplayer

JaSoN HuNTeR
Nem lesz angol verzió?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bertino
sirsz ? 😄DDDDD

JaSoN HuNTeR
nekem tetszik!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

lolSL
ázsiában minden game ingyenes

Doom 4
😮 Teljesen egyetértek, ez valami borzalom...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Off:

Warface Gameplay

Hát ha ez Cryengine 3 akkor kihozták belõle a minimumot amit csak lehetett<#levele> Nemhiába lesz ez ingyenes!

Muttley
tudod méééé jó a mazochistának?
??
- mer ha sz.r, akkóóó az neki jóóó
- mer ha jó, akkóóó az sz.r, tehát neki megin jóóó
😉
ám'tom én örülök a City Int-es cryengine-nek
gyakorlat teszi a mestert

Synchronous
Hogy a francba jutott hozzá a City a Cryengine-hez? <#guluszem1> Eddig a Monolith-os Jupitert használták, de mondjuk nemigen tudták kihozni belõle a maximumot.
Utána jött a Chrome, most meg már Cryengine? 😄 Lehet hogy épp a minõség emiatt javul, de az idegesítõ bugok, az ötlettelen küldetések meg az idióta MI tutira megmarad. Mondjuk tényleg annyi FPS-t kiadták már hogy komplett gyûjteményt lehetne belõle kreálni.
Viszont a Sniper:G.W. tuti a Crysis mintájára készült... biztos megihlette õket a grafika meg a játékmenet és elhatározták hogy õk is csinálnak egy ilyet, mert a környezet a meg stílus hasonló, sõt a csirkék egy az egybe rossz crysis-koppintások. Mondjuk fejlõdtek azért, de profi fejlesztõk még soká lesznek.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber

Muttley
Ennek bõven van létjogosultsága a
Sniper: Ghost Warrior topikban is 😊

grebber
OFF :

A City Interactive 4 FPS-en dolgozik. Ebbõl 2 új CryEngine-es!!!

kifli
ezen mit nézzünk? 😄
GK-n találtam:

bertino
csak magadat okolhatod.

DarkSector
gondolod te.

bertino
telleg, beat hazard is akcios ma, az nagyon fasza kis unalomuzo jatek 😄

csak kar, hogy felora utan megunja az ember, mert alig van benne kihivas, de 1.75 fontot meger 😄

Prince23
Hát akkor most lépj fel rá (steam), mert pokoli olcsó játékok vannak, fillérekért megveheted a Dirt 2-õt pl :S

Kandurex
már pár éve stagnál grafikailag a konzol :/ jól lenne már valami generáció váltás, mert így nincs fejlõdés...

...jó, játék élménybe lehet, na de akkor se maradjunk már meg könyörgöm 2005. -ös hardvereken

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gduck
Steamen csak pár játékom van. Legtöbb EAStore, AtariStore stb.

kifli
szerintem jó dolog, pl

Nézd ezt vissza az elõzményekkel: LINK
bertino
szar userek.

ennyi erovel 😄

DarkSector
#1644 +1

DarkSector
szar steam

gduck
Én már évek óta a digitális megvételt preferálom <#wave>

Synchronous
Talán ezért is jósolják hogy megszûnik a játékok dobozos forgalmazása... mindent csak letöltéssel lehet megszerezni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

DarkSector
jah ez igaz. nem tudunk tenni ellene

bertino
szerintem tokmind1, mert ugyse mi dontjuk el.

DarkSector
szerintem ez nem annyira vicces, hanem inkább szomorú