CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként engem legfõképp a multi érdekelne az új részbõl.. bár szerintem ez is el lesz "CODosítva" látván az eddigi multiplay videokat egy kellemes cod-fear multit kapunk sajnos.. lehet hogy le vagyok maradva, de én még nem láttam power struggle gameplay videot
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
bár nem a vita miatt, csak ebben igazad van a resi 5 szerintem a legdurvább textúrával rendelkezik a konzolokra kijött játékok közül.
és az nem fps, de egy minta arra, hogy lehet ezt így is.
vajon hány embert érdekel a garfika? akiknek otthon tesztgépükvan arra hogy mindig 3dmark-ozzanak?
engem jobban érdekelne hogy változatos legyen új ötletekkel, kicsit filmes jelenetekkel, sok akcióval kössön oda le a gép elé órákra.
legyen olyan érzésem hogy ne tudjam letenni a joy-t ennyi.
nekem ez kell.
sajnos ilyen játékból manapság k..va kevés van. tudnák címeket irni, de nem írok.
ha megint a konzol fikára akaródik kihegyezõdni a dolog
akkor a leendõ fikamatyiknak üzenem, hogy meg kõõõõ nézni egy Resi 5-öt, egy AC 2-t vagy egy GeoW 2-t konzolon, HD TV-n, minõségi HDMi kábellel, 1.5 m távolságnál nem közelebb és lehet pislogni és állejtõsdit játszani 😉
szóval, miért ne nézne így majd ki, ne tessék idegeskedni 😄
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
majd így fog kinézni úgy hogy közben egy 6 éves konzolon is futni fog.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mindigis utáltam és undoritónak tartottam mikor egy játékhoz 1001 videó jön ki, de a játékról semmi, még egy fasz demo se.
én bevezetném azt hogy legyen több demi akkormár, és több fázisba így még tudnának a játékosok véáleményére építeni.
bár x360-ra már volt 1.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Warface Gameplay
Hát ha ez Cryengine 3 akkor kihozták belõle a minimumot amit csak lehetett<#levele>#levele> Nemhiába lesz ez ingyenes!
??
- mer ha sz.r, akkóóó az neki jóóó
- mer ha jó, akkóóó az sz.r, tehát neki megin jóóó
😉
ám'tom én örülök a City Int-es cryengine-nek
gyakorlat teszi a mestert
Utána jött a Chrome, most meg már Cryengine? 😄 Lehet hogy épp a minõség emiatt javul, de az idegesítõ bugok, az ötlettelen küldetések meg az idióta MI tutira megmarad. Mondjuk tényleg annyi FPS-t kiadták már hogy komplett gyûjteményt lehetne belõle kreálni.
Viszont a Sniper:G.W. tuti a Crysis mintájára készült... biztos megihlette õket a grafika meg a játékmenet és elhatározták hogy õk is csinálnak egy ilyet, mert a környezet a meg stílus hasonló, sõt a csirkék egy az egybe rossz crysis-koppintások. Mondjuk fejlõdtek azért, de profi fejlesztõk még soká lesznek.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

csak kar, hogy felora utan megunja az ember, mert alig van benne kihivas, de 1.75 fontot meger 😄
...jó, játék élménybe lehet, na de akkor se maradjunk már meg könyörgöm 2005. -ös hardvereken
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]