CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nekem anno volt 2900pro-m, szarul ment rajta a crysis
aztán lett 8800gt-m, azon is szarul ment
4850en is szarul.

baromi sokat értem a very highon szép texturákkal ... vszeg most is leszarom, hogy lesz-e extraszép mód a 100+ ezres vga-khoz

k. szép a játék? igen - akkor ennyi, eddig érdekelt

Forza.

DarkSector
nekem sok dologban szürke volt, de sokszor is irtam már róla. majd kidrül a kövben mien lesznek a dlgok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
én az elsõ részt elõször low grafon toltam végig max 30fps-el, de így is tetszett!
Pedig ez az igazság.

Muttley
"Szaros konzol miatt mindent csak eltosznak"k

mondjam, vagy érzed, hogy
te teljesen...

Just do it :)

berlinboy6329
Én sose sírok gépigény miatt..Ahogy megy,úgy megy..Csak ha már csinálnak egy ilyen überdurva motort,akkor a textúrák is szépek legyenek már hozzá:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
1. Konzolon igen butítani kell hogy fusson az engine de ott ha nem rontják el jol fog futni.
2 PC-n picis szebb lesz DX11 meg nagyobb textúra méret meg tökömtudja miket raknak még bele.
3. Ha megcsinálnának mindent ugyanolyan szépen kidolgozottra akkor nem lenne olyan PC ami elvinné normálisan.

Így is GTX 580 kell majd hozzá.De kíváncsi leszek hogy miben fog vele menni Full HD very high (vagy itt nem tom mi a neve) és xy AA. Azért ezt jó lenne már lefixálni.
Jó ez így ahogy van úgyis 3 év múlva tudom majd csutka grafikán évezni<#banplz> Vagy ha nagyon bejön majd a game akkor már jövöre is csak akkor amolyan diavatités szinten nyomom majd<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

arty
amugymeg minnyár visszaolvasok a crysis topikban és ha a gépigénye miatt sírtál anno, akkor a szádbalépek! 😄

(merugye legyen szép és fusson el minden gépen...)

Forza.

arty
úúúristen, már megint egy szerencsétlen aki netes video alapján ítél meg texturafelbontást <#csodalk><#wilting>

Forza.

berlinboy6329
Hmm,meglestem ezt a Be the Weapon trailert..CSak szerintem ordenáréan ocsmányak a textúrák?1. részbõl nem erre emléxek..Itt olyan mosottak,h elhányom magam...mint máshol ultra-lowon...

Szaros konzol miatt mindent csak eltosznak..:C

nézzétek meg az #1675-ös képet...

Az autó a bal alsóban nagyon jó..Az út textúra is zsír..

De nézzétek meg a TALAJ-t,a FÖLDEt..Olyan undoritó,h elhányom magam....mintha Szétlenne blurözve olyan hatást kelt,tiszta homály,alig látok vmit..Meg a lelógó vonat kocsit,ami csüng a sinek végén..Az is homály..Meg a csávót jobb oldalt,semmi kidolgozotság nincs a textúráján csak egy nagy paca az egész..😞

amúgy jó lenne...de igy...Remélem ez mind gagyi konzolos kép.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Látom már a filmben is van egy -két lény a Crysisból...

<#zavart1>

Synchronous
A videót nézve elég kiábrándítónak tûnik a game. Azzal hogy kiszakították a játékot a "természetes környezetébõl", teljesen el lett Halosítva, mintha csak a Halo egyik újabb részét látnám.
Jobb lett volna ha megtartják az eredeti környezetet, csak ezúttal mondjuk nem a Dél kínai tengeren játszódna a sztori, hanem mondjuk egy másik ettõl eltérõ kinézetû de hasonlóan szép környéken.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

DarkSector
érdekes, én nem emlékszem ilyenre.
de te kevered a sz.rt a f...al.

kell a látvány, nem uccsó, de a Crysis-nál tudtuk hogy nem lesz szebb az elsõ résznél, rágyúrtak a játékélményre, a graf mint írtam nekem ez elég lenne, ha télleg jó lesz a gameplay, nem kell az a gépizzasztó szar amit az elsõ részben csináltak.

mert ott átborultak a ló túloldalára, ettõl független még a játékokban a grafika jó ha szép, de itt konkrétan sokaknak az a fontos, és ez a gond szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

darkesztorka, neked pont az elsõ dolgod volt anti aliasért picsogni a mass effect2-höz azonmód miután lewarezoltad próbaképp

DarkSector
igen ez igy jol van leirva, akinek a graf kell mehet 3d modellezni.

kifli
Tehát a játékmenet nem tetszik ugye? 😄

Ha a graf miatt játszol, fog magad 3dsmax-ot elindítod és nézzi hipoly modelleket 😄
DarkSector
tetszik, mint graf
de a játékmenet unalmas.

kifli
bocs az eleje lemaradt a nevednek 😄

szóval akkor neked az tetszik ami számodra unalmas?
DarkSector
miért lehetne, a grafbuzik sirnak oszt ennyi.

Amennyire örültek a fanboyok mass effect3 rendernek, most kb annyira lehetne sírni a crysis2 trailer miatt. 😄

DarkSector
script minden játékban van. nem arról beszéltem.

DarkSector
darksector amugy.

és nem nem tetszett, szép, csak unalmas.

arty
akkor neked a cod való, abban van scriptelt jelenet dögivel

én inkább maradok az értelmes AI becserkészésénél, jármûhasználatnál - azt inkább élvezem

Forza.

kifli
Very high-nál az az elsõ rész sokkal szebb natural mod-al, és jobban is fut.

Amúgy raksector:

Az hogy neked ez unalmas, a te bajod, neked akkor biztosan nem tetszene, a stalker, arma, de még ide jöhet az operation flashpoint. Azért mert neked nem tetszett az nem azt jelenti hogy szar a játék. Én nem 1x játszottam végig, és tetszett.
bertino
annyira orulunk ennek, hogy... telleg.

<#eljen>

grebber
1920*1080 Very HIGH 4x AA -hoz bõven kevés.De még 2x AA-hoz is!Ez van majd 2 év múlva talán!

Hát hogyha azon a gépen nem fut maxon, akkor ott nagyonnagy a probléma!

DarkSector
még részemrõl az ellenfelek jobban tetszenek, az is király hogy be lehet csúszni és úgy lövöldözni, kb mint egy John Woo filmben. 😊
valamint részemrõl a betondzsungel jobban fest játékokban mint az igazi.

szép volt a sok fa meg minden az elsõ részben de szebbre meg tudnak csinálni mondjuk egy mesterséges anyagutánzatot mint egy élõt, fa falevél stb.

valahogy jobban tetszik a modern környezet is. de ez csak nekem.

DarkSector
itt nem a nehézségi fokra értem.
kb 0 jelenet volt a játékban, pl mint itt a videóban.
a gát mikor beszakad meg ilyenek sokkal izgibb ettõl.

az elsõ rész szép volt de "élettelen"

grebber
Én sem most viszem megint a Warhead-et. Egy kb 5 órás játékban ami elég akciódús pörgõs nem tudom mit lehet unni. 😄
Lesz a Crysisokban még végigjátszás pár év múlva ha lesz hozzá jó gépem a maxhoz!

arty
én nem untam 😊

lehet deltán kellett volna nyomnod 😄

Forza.

DarkSector
nem izlés kérdése, csak az nem tetszett hogy unalmas volt.

Muttley
ez most egy kicsit Vanquish-es lett..
vagy annyira talán mégsem kapkodós, repetitív, golyófosós? ; remélem
hiányolom a vért az ellenségbõl
ha már fáj, látszódjon is, hogy fáj <#vigyor1><#vigyor1>

Just do it :)

arty
az elsõ kettó jó volt, max nem a te izlésed

(a warhead mondjuk a rövidsége miatt gyengusabb)

Forza.

lolSL
jobbnak tûnik mint az eddigi 2 game

modelcar
<#finom>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

grebber
Az az ömlik a víz ezerrel remélem benne lesz a játékban is!

DarkSector
nem baj ha gagyi lesz az a lényeg hogy annyira ne legyen gagyi mint az elsõ rész.

Jaffa 2843
az ilyen videoktol egyre inkább elmegy a kevem a játéktól.. elég gagyi lesz úgynézem. már rég lecsúszott a "megvevõs" listáról sajna

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
hú...

Doom 4

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bertino
2 fps futtatas mellett adnak csak neked szebbet is, ha szepen kered.

Ki kellett õket nyiffantani, mert összeszarták a tábort.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

grebber
A jó meleg ólba bent!

Bokafix2
De frankó kép... hol vannak a csirkék? <#papakacsint>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
😊

Jaffa 2843
mert csak 6000x3300-ban rendereltem, de a lényeg látszik.. 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
ez nem annyira 200x AA mint a másik.... 😊

lolSL
az új section 8 game multija ígéretesebbnek tûnik a beta alapján, meg csak 15 dollár lesz megjelenéskor