CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ergo nem a konzolok fogják vissza a fejlõdést, hanem a nevetséges eladások. amig egy fps-bõl az eladások 5-10%-a realizálodik pécén, nincs miért költeni arra a változatra.
Forza.
azért sokak nem ennyire ovatlanok, mert szarnak felmenni live-ra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pénz pénz pénz.
pl x360-ra most volt update kiütötte az amugyse tökéletes flash-eket, sok jéték el se indul már a tört gépeken + bannolnak.
hatékony fellépés nem mernek warezolni sokan megéri mert sokan eredetit vesznek.
ennyi a fejlesztést ez fogja vissza egyedül.
hogy ez a konzolok hibája vagy a warezosoké azt döntsétek el ti.
meg az is, hogy a fene jo konzolok bizonyos mertekben visszafogjak a fejlodest.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez errõl szól.
mégis mi fogná vissza a pc-re fejlesztést hát nem a konzol .
hanem az eladások + warez.
pont arról szól az eredeti cikk hogy ennyivel visszafogja a pc-s verzió fejlõdését is a konzol..
ez nem hir, ez ismétlés.
hirdetés
Eddig azt hallottuk a Crytek felõl, hogy mindent kihoznak majd a konzolokban rejlõ erõforrásokból, s minden eddigi játékra köröket fognak verni vele - legalábbis grafikailag. Most azonban kiderült, hogy a konzolok maximális grafikai színvonala mégis legalább egy generációval le fog maradni a PC-s változat kinézetéhez képest.
"A PC most már simán egy generációval elõrébb jár grafikailag. Úgy hisszük, hogy a PS3-on és az Xbox 360-on a Crysis 2 és az új CryEngine után a játékok minõsége már nem a grafikai fejlõdésben fog megmutatkozni, hanem az ötleken és a témán. Nem lehet majd többet kihozni ezekbõl a gépekbõl" - nyilatkozta Cevat Yerli, a Crytek nagyfõnöke.
Ezzel tehát az úriember gyakorlatilag azt mondja, hogy a Crysis 2-vel elérik majd a jelenlegi konzolgeneráció határait - már ami a grafikai lehetõségeket illeti. A Crytek viszont továbbra is személyes ügynek tekinti, hogy a PC-n abszolút vezetõ legyen vizuális megjelenítést és a játékmotort tekintve: "A legtöbb fejlesztõ ma már nem tartja nagy dolognak a PC-t, s tudják, hogy jóval kevesebbet tudnak eladni rá, mint a konzolokra. Amíg a PC-s piac nem tud nagyjából egyenlõ eladási adatokat felmutatni, addig a legtöbb stúdió nem fog annyit foglalni a PC-s verziókkal."
by GK
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Töltsük le az internetet!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
istenem az nem volt hivatalos csak átirogatták a cfg-ket, ez nem olyan hogy elsõ részhez van azt lesz a másodikhoz is.
amúgy van már rendes dx10 letölthetõ xp-re is. szóval ez a dx10-es téma már rég elérhetõ xp-n is.
DX10 XP
<#wave>#wave>
Az elsõ részben viszont unlockerrel elõ tudtam csalni. Ehhez vajon lesz ilyen, hogy ne kelljen emiatt op. rendszert cserélni?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A tárgyrendszer igazából nem akkora hiánya a Crysisnak, ha belegondolsz. Medpack eleve nincs. A távcsõ beépített a ruhába. A gránátokat szerintem nem szabad lecserélni lõfegyverre, max az, hogy ne férjen el nálad egyszerre 3 db minden fajtából, hanem mondjuk összesen. Az egy pisztoly, kétkezes fegyver szerintem korrekt. Emellé max annyi lehetne, hogy a rakétavetõt ne lehessen eltenni és ne lehessen egyszerre C4, akna, stb. Szóval ez a tárgyrendszer is max a nehézfegyvereket érintse (minigun is ide jön) és robbanószereket érintse a többi eddig is rendben volt. Taktika meg egy FPSben nehézkes. Ez inkább szól arról, hogy egyedül menj, a Crysis nem csapat alapú, mint pl a Brothers is Arms vagy a Rainbow Six. Nem mondom, hogy nem illik bele, de eddig nagyon elment az egyedül kommandózós irányba, csapattagok csak helyenként voltak. Meg aztán itt eleve mi vagyunk a keményfiúk, kilógunk a sorból. Bár ez lehet pont érv a többiek irányítására, de ellenérv is lehet. De összességében ez jó ötlet, felõlem mehet. Multiban ha nagyon taktikázni akar valaki, akkor ott van neki a headset, a PShez úgyis kellett. A többi lövölde játlkmód meg pörgõsebb annál, hogy rendesen taktikázni lehessen benne, amint eddig észrevettem.
A fejtörõkról meg annyit, hogy szeritem érdekesen hatna. Néhány mehetne bele, de könnyen szimplán hülyén nézne ki. Egy alienek áltlal lerohant városba neheten tudok elképzelni egy úttorlasz eltávolításánál bonyolultabb "logikai fejtörõt". Pláne, hogy a nanoruha úgyis midnenen átugrit vagy mindent eldob, alrébb rúg. Ha belegondolsz, a hadseregbe se IQ alapján megy a felvétel.
Amúgy a CS meg épphogy taktikázós játék. Bár én sose CSeztem, de ahol két csapat van, nincs újraéledés és egy közös cél van, az elég erõsen taktika szagú. A Quake meg vegytiszta lövölde, de ezzel nincs is semmi baj.
Töltsük le az internetet!
megnek meg lehet oldani, de kérdés hogy nem-e oltják ki egymást.
FPS irányítási rendszer: WASD+LeftMouseButton
"Küldetés" rendszer: Mennyé oszt lõjjé szét mindent.
És kész is. Tök lineárisan végiglövöd mag 8 egyforma pályán aztán stáblista. Nem mondom hogy ez gond. Én is szeretem néha ezt a stílust kimondottan jó levezetés tud lenni egy tárgyalás után (😄), de nem kellene erõltetni. Az FPS-RPG-vel meg csak az a baj hogy ezt a kettõt szerintem nem lehet úgy ötvözni hogy mindenkinek megfeleljen. Még a Dark Messiah, ami pedig egy gyöngyszem, is néha zavaró volt a belsõ nézete miatt.
körökre bontott játék.
semmiféle stratégia meg szerepjátékot nem jelent.
én amugy a magam részérõl nem játszok rpg-t, egyáltalán, viszont azt le tudtam szûrni itt az esgén, hogy a fallout3 és a mostani vegas is elég elismert. biztos, mert szarok...
Forza.
az, hogy voltak rpgk, amiben lehetett társakat is menedzselni, az egy dolog, ettõl még a fallout3 is rpg marad - hogy neked nem jön be, az egy másik doog.
(mivel crysis frencsájzrol volt szo, nyilván a falloutot sem véletlen rész megjelölése nélkül írtam eddig, de végülis mind1)
amugy fura elképzeléseid vannak, ha az f3 se jött be, vajon a crysist mennyire kellene átalakitani, hogy számodra megfeleljen? 😄D vszeg ZÉRÓ köze lenne az elõzõ két részhez... szerintem ennyi erõvel a need for speedet is át lehetne alakitani rpg-nek, abban végülis már kapunk XP-t, talán még közelebb is áll a vágyálmodhoz 😄
Forza.
Ezen nem mehetek el szó nélkül. 😊
Neked is elég sajátos fogalmaid vannak az RPG jelentésérõl. RPG = Szerepjáték. Ha taktikai megmozdulásokat akarsz akkor a te játékod az RTS. Egy szerepjátéknak az a lényege hogy a karakter akit alakítasz egy történeten megy végig, amit bizonyos korlátok közt tudsz alakítani (lehetsz jó, rossz, semleges), miközben embered a saját szájad íze szerint fejleszted. Mind felszerelésben mind képességben.
Ezek egy Számítógépes Szerepjáték alapelemei. Az hogy ki milyen köntösbe bújtatja, hogy tálalja és miket szõ még bele, megint más kérdés. De a szerepjáték nem a csoportos stratégiai akciókról szól, hanem egy szerep eljátszásáról. Persze nem rossz dolog ha tudsz benne taktikázni, sõt. De ne arra építsen.
Legjobb példa a Fable. RPG és iszonyatosan élvezetes, hangulatos játék, mégsem a csapat-orientált stratégiáról szól, viszont minden RPG elem benne van amire szüksége lehet egy játékosnak.
Nem minden RPG-nek kell KOTOR vagy DAO szintûnek lennie.
a többieket sem értem te 1 emberként mondasz egy véleményt a fallout3-ról, csak mert elsõnek konzolon jött ki, automatice egy pc-s szemében egy rakász szar, szíved joga megérti mindenki a szenvedésed, de az RPG ba+, ha fejreállsz akkoris.
Sõtt népszerû is.
én lehányom a F3-at annyira sem érdekel, de ha egyszer a többségnek bejön és valóban az értékelések is tükrözik ezt, akkor pártatlanul naná hogy el kell ismernem hogy jó játék.
nem szeretem a focit, de nem mondom hogy a fifa11 szar csak mert bajom van a játékkal. Az igenis egy istenjáték annak aki szereti a focit.
"ha arra vágysz, menj falloutozni 😉"
Ennyire erõvel leszóltad az egész franchise-t.
bulletstorm = coop + rpg elem
borderlands = coop + rpg elem
rage = open + rpg elem + (X) multiplayer