CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Annyit azért lehet tudni hogy GTX580-ra fejlesztik. Tehát akinek van/lesz egy ilyen kártyája, meg mellé egy kihajtani képes processzor, és természetesen a 4 giga memória, annak maxon fog menni FullHD-ben. Én legalább is erre következtetek a fent említett dologból.
Aztán lehet hogy ez csak annyit jelent hogy azon a kártyán 800x600-ban közepes beállításokon már eléri a 25 FPS-t a számláló az átvezetõ animációk közben xD

bakkerman
pedig jó lenne egy gépigényt tudni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gduck
Hogy lehet ennyit vitázni a semmin?

Ki nem érti meg ezt:
- Van egy CryEngine3 nevezetõ grafikus motor, amit már PC-n kívül XBOX360 és PS3 játékkozzolokra is fejlesztenek. Ez a fejlesztés mindhárom platformon KÜLÖN-KÜLÖN!!!! történik!

- Mivel 3 különbözõ platformról van szó, természetes dolog hogy a 3 motor nem tudja ugyanazt a látványt nyújtani megjelenítés terén!

- Van egy Crysis2 nevezetû játék ami ezt a grafikus motort használja!

- Vannak olyan videók amin mindhárom platform egyszerre látszódik amikor egy muksó pályaszerkesztõvel bohóckodik. Ez természetes dolog, hiszen mindhárom platform grafikus motorja fejlesztõi oldalról ugyanúgy programozható!

UI: gépigényrõl. Nem véltelen, hogy pl. az EAStore oldalon (ahol már 9 hónapja elõrendelhetõ) a mai napig nincs gépigény feltûntetve <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

samsung123
amugy a második részben is lesz dzsungeles pálya! meg erdõs..

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

grebber
Még semmi nem tudunk.
Ami biztos NV 2 millát perkált és GTX 580-ról beszélnek.De ezzel kapcsolatban sem lehet tudni ,mire is lesz elég egy db GTX 580.

Majd ha megjelenik akkor fogunk képet kapni,hogy kinél milyen géppel és milyen beállításokkal fog menni.

Én derûlátó vagyok és 1680*1050-be mediumra (vagy mi lesz a neve) azért remélem jó leszek!

Next PC upgrade: 2022

Énis.

bakkerman
szerintetek fölösleges neki állnom ezzel a vassal a kettõnek? :SS

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cris99
Rohadjanak el hogy PC-re nem lesz demo!!!
Utálom a konzolokat!!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Én asszem láttam egy rövid gameplayt a PC-s verzióból. Valamelyik Developer Diary-ben. Asszem az elsõben. (mycrysis.com)

DarkSector
És mondok még 1 okot erre!!!!!!!!!!

A kib..ott ce3 demonstrációban is nem hobbyból van kint hogy ps3 meg x360!
mert csak az a fontos hogy õk mit tudnak konzolra, az hogy pc-re tudnak fejleszteni azt már az elsõ részben látta mindenki, és a 2.-ban gondolom meglepi lesz.

Ezt a meglepetést inkább remélem veletek együtt mintsem kész tényként venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt láttad már?

Ez még csak konzolon van, eleve nem dzsungel van, hanem olyan fák bokrok, kb mint az rdr-ben amiket látta az erdõs területeken, ezek is elég faszán visszaadják a valós hangulatot, nem beszélve a többi apróságról.

Most figy add össze ezt a motort, egy olyan csapattal akik pc-re próbálnak fejleszteni és nem egy néhány hónap alatt átportolt cuccról álmodoznak. Mondom még1x csak ha ez igaz amit állítanak hogy minden platformból a maxot akarják kihozni (én még mindig azt mondom hogy ez nagy feladat és nagy szavak).
Gondold csak el milyen lehet. Ne degradáljátok le a motort azért mert ezzel konzolon mutogattják vagy mutogatták hogy ÕK mit értek el.
Ez semmiben nem minõsíti a PC-s fejlesztést.
De rátok bízom, csak én azt látom hogy sokan rosszulé gondolkodnak, rosszul látják a dolgot és elõre pánikolnak azon ami meg sem történt.
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azért így jómagam aki kész tényekre próbál alapozni minden ügyben amennyire lehet.
Mire fel irjátok ezeket?

Ti most a konzolon demozott dolgokról beszéltek. PC-re mutassatok nekem a cry engine 3-ról valamit.
Meg mutasd meg hogy lehet ua az efectek? mikor nemrég írtam le pl az esõt.

lolSL
kb ugyanaz az engine + kis gépigény növelõ fejlesztés csak nem látszik mert full más környezetet építettek vele
de crysis 1-hez készültek olyan pályák meg modok, amiknél biztos nem lesz szebb a game

lolSL
árnyékok se fejlõdtek

kifli
én nem várom hogy 2x olyan szép legyen, nekem az is elég, ha hozza a ce2 szintjét (többet nem is várok tõle).

nálam ce3 = multiplatform ce2 motor.
De ez látszott videókból, hogy a fizika, effektek (fény, lövés, törés), ugyanaz mint ce2-ben. De ez nem is baj szerintem, mert ce2 még mindig egy igencsak szép motor.
DarkSector
Az esõs témát nem mondom 100%-ra de nem emlékeztem rá, meg néhány effectre.
Vagy ha volt annyira kevés hogy már nem is emlékszem rá, csak hóra emlékszem.

DarkSector
Bocs ebben úgy érzem most itt lezárhatjuk.
Ezt nem 1-2 effect fogja eldönteni. Persze több változtatásról van szó, hiszen a crysis-ban eleve esõ nem volt.

Szóval ha nem értitek nézzetek utána. Az más amirõl te beszélsz, hogy javítanak egy grafikus motort. Errõl beszéltem.
De ahoz hogy verziószámot váltott az nem azt jelenti hogy alapoktól kezdik újra.

Valamint a HL hasonlatnál igazad van mivel Source-Source-Source. Gondolom érzed az eltérést.
Ha csak a fejlesztõk apróbb dolgokat tsznek hozzá a projekt érdekében az nem lesz attól más.
Lehet fáj de a cy engine 3 az cry engine 3 még ha a crysis 2 nem is lesz 2x olyan szép pc-n mint az elsõ rész.

Látszólag ti ránéztek a konzolon elért eredményekre és mindjárt skatujázzátok az Engine-t.
Nem szép dolog.
Mondok egy példát.

A motor csak motor, hogy a fejlesztõk mihez kezdenek vele és mit hoznak ki belõle az egy dolog.
Nézzétek meg pl a Gears of War 1-et. Mindkettõ ugyanaz a motor!!!! (xbox, pc)

kifli
ha úgytetszik egy felújított cryengine 2 motor, mint pl source motorból is volt a sima hl2 meg aztán jött az ep2 ahol kicsit felújították a motort (talán az is akkor lett multiplatform? nemvagyok benne biztos)

A kb pedig az, hogy ugyanazokat a megoldásokat használja mint a ce2. Nem egy alapjaitól újraírt motor. Itt a felújítás egy pár extra effekt max, és a multiplatformá alakításban merült ki.
DarkSector
kb megegyezik, hát ezekszerint nem kb.
meg mi a kb?
az mt-framework is kb egy mt-framework 1.5, de mégsem az.

DarkSector
Uccsó kijelentésre a cikkiró azt írja hogy ostoba kijelentés.
Hát jah, más faszával csalánt verni. Az könnyû.

kifli
a pcn futo kb megeggyezik a cryengine 2 vel. Amúgy cryengine 3 ami egy multiplatform engine, kb ennyiben külömbözik a cryengine 2-tõl.
lolSL
de lesz, csak Yerli nem fog neki örülni

DarkSector
Mivel még egy sreenshotot se láttam a pc-sbõl ezért meglehet.
De tuti nem a motor miatt lesz olyan mint boxon ha olyan lesz. Akkor ha nem lesz pc-re optimalizálva akkor hazudtak egyet és majd "cím eladja magát" lesz. Mint sok más játékban.
Nekem már akkor kicsit hihetetlen volt mikor ilyet hallottam. Hiszen tudják nagyon jól akik ismerik ezeket a dolgokat hogy iszonyú sok pénz és munka és idõ és erõforrás 3 külön platformot kiaknázni.

Ez vagy az évdumája lesz vagy kurvanagy pénzt öltek bele és tényleg komoly hasznot várnak ettõl.
Én várom a fejleményeket nyitott szemmel.

Bence94
bízom benne és szerintem így is lesz, hogy pc-n büntetni fog a a grafika mint ahogy az 1... fizikára remélem jól rágyúrtak és sok rombolható,hajlítható terptárgy lesz benne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
majd most irtam miért válaszoltam kicsit logikátlan mondatot arra a kijelentésre. 😛

DarkSector
Cry engine 3 az cry engine 3.
Nem konzolos 2, meg multiplatformos 1.5.

Én értem mire irod, vagy mire céloztok, de nem.
Azért nem hogy a degradáltabbak megértsék miért írok már kb 5. hsz-ban célozgatásokat, kicsit viccesen:

A cry engine 3 egy cry engine 3, azt jelenti hogy a cry engine 2. fázisából fejlesztésekkel készítettek egy 3. verziót.

Ami kompatibillis fejlesztésben a konzolokkal.

Ez nem azt jelenti hogy a grafikus motor verziószáma az általa futatott játék grafikai fejlõdését jeleznék vele.
Hanem a változtatásokat jelzik vele.

Másrészt mert konzolon vannak korlátok hardvert illetõen az nem jelenti azt és nem mondta senki (csak sokan már ugye elvetették magukban eme magot) hogy pc-n ez a 3. verziós motor nem tud szebb látványt ha ezt ohajtják a fejlesztõk.

Az egy dolog hogy a demonstrációkban a konzolokon elért eredményeket mutatják.

Ti a 1.5-et meg grafikában méritek, gondoltam vagytok annyira okosak és veszitek a lapot de úgy tûnik szórol szóra kell elmagyarázni.
A cry engine 3 tehát nem a cry engine 2 konzolos változata, hanem az a cry engine 3.

Mint a többi motornál.
Unreal engine. Unream 3 motorból is egy alap van de minõséget más más képpen hozza pc-n és konzolokon is.
Remélem érthetõ.
De mindegy ez szõrszálhasogatás amúgy a lényeg hogy legyen jó a játék és kész. mit számít hogy milyen motor van alatta.

bertino
egyaltalan nem feltetlen 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cryengine 3 = Cryengine 1.5

DarkSector
ha igaza lenne, akkor vagy régi motorral csinálnák pc-re vagy egy újabbal amia 4. tag lehet ezekszerint.
kapise?

DarkSector
ezzel a logikával ez jön ki.

bertino
miva' ? hogy a turobe jon ide a cry 4 ?! mirol beszelsz ?!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
hogyan?
akkor a pc-n lévõ crysis 2 már cryengine 4-en fut?

Prince23
Az egyik kilõve, hivatalosan is, hiszen egyáltalán nem elsz PC demó, semmilyen módozatból.

kifli
a cryengine 3 egy cryengine 2 amit átportoltak konzolra is, hol itt a gond?
DarkSector
nah errõl beszéltem.

Qrvára nem textúrákból áll egy nextgen engine

Solid Snake
<#wave>
arty
sghu 😞

katt

Forza.

arty
nem portolják. nem láttad a korai videokat, hogy pécén fejlesztik (mint mindent) és realtime látják a két konzolon is, ahogy épp fut ?

Forza.

DarkSector
Amikor fordítva nyomják hogy konzolokon kidobják és benyomják 2-3 hónap múlva hogy pc-re jön részletesebben stb.

Az se 6-7- nap fotosopp meló meg 2 hónap tengerparti nyaralás.

DarkSector
Van 3 fejlesztõi környezet van 3 grafikus motor. Platformokhoz igazítva.
Ezt ne úgy vedd hogy megcsinálják pc-re és akkor gondolnak a végén és elkezdik butitani hogy fotosoppal kisebbítenek a textúrákon aztán go.

Lószart.

DarkSector
te meg elhitted. 😊

Itt valszeg nincs port, két konzolt nézik és addig próbálgatják amig mindkettõn oké a 30frém. Aztán kinyomják a konzoltrailert amiben bennmarad a screen tear.

DarkSector
Jah hogy te azok táborába tartozol akik a közepes gépüükön akarnak mindent fullhd-ban futtatni.

Ne vedd sértésnek azért mert a te gépeden nem fog maxon menni még nem = az optimalizálatlanság fogalmával.

A Crysis 1 sem volt optimalizálatlan, csak erre fogták sokan mert nem vette be a gyomruk hogy egy brutál grafikát akartak mutatni, nem pedig a max grafot a középátlag gépre skálázni.
Gondolom értesz.

Nem nem lesz dx11 ( hülye vagy?)

Metro2033-at is pc-rõl portolták boxra , aztírták 1hét alatt!

DarkSector
persze álmodozz.😄

"Rendszerkövetelménnyel kapcsolatban, pedig szerintem itt a minimális = crysis 1 ajánlott."

Ha az egynél bizonyos beállításban 30fps-ed volt, akkor azonos felbontáson és detail leveleken a crysis2-ben 60fps-ed lesz, ezt konkrétan megmondták már, nem kell a FUD .

Sgtfathi
Lehet tudni valamit arról hogy lesz benne DX11??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Snexi
ugyanmár,alig szebb(?) mint az elsõ rész