CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez csak feltételezés. a Crysis eleve külön fejlesztik pc-re, nem portolás lesz.
Szóval én meg erre fogok visszatekinteni pár hónap múlva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De majd ha megjelenik meglássuk 😊
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
- 25-én demó, jönnek majd a fanboyok, hogy mien fasza.
- Megjelenés elõtt 2 héttel jön a PS3 demó, és azt mondják, hogy sajnos PC-re nemsikerült megcsinálni, inkább koncentrálnak a végleges optimizációjára.
- 2 nappal a megjelenés elõtt már lesz boxos release.
- Megjelenik a játék, az összes PC-s bosszúból letölti. A játék tele van bugokkal, lassú, fagy mindenszar baja van. Ésmég csúnya is. A gépemen minimum grafikán akadozni fog. Pedig a Crysis 1 highon futott. Jönnek a konzol fanboyok, hogy háhá, nekik nem akadozik.
- 2 héttel a megjelenés után dobnak egy patchet PC-re, ami szinte semmit se csinál
- 1 hónappal a megjelenés után bejelentik az elsõ DLC-t, ami megintcsak konzol only lesz.
- Fél évvel a megjelenés után bejelentik a Crysis 3at, ami Xbox exklúzív
- Késõbb kiderül, hogy lesz PS3 verzió is.
Nos pár hónap múlva majd visszanézek erre a kommentre, hogy mi is teljesült ebbõl.
2 nem benchmark, ha a crysis 2-re értetted.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
amúgy a béta is kb ilyen volt csak abban a becsúszás tudtommal nem volt benne.
pc-n meg nem lessz akkora igénye mint az elsõnek.
erre egy multi demo egy szinglijéért várt játékhoz?? és mindeössze egy platformra?????????????? ebbõl mit fogok megtudni?? semmit 😞
Forza.
Ha a demot tekintem az egy rakás "fos". Legalábbis annyira nem nagy szám hogy rávágjam, tuti vétel.
Túl keveset mutat.
Egy semmitmondó pálya, sok hiba mondjuk nincs benne, mármint bug.
De a beta-t tekintve nem venném meg. én egy single demo-ra adnák no az már döntõ érv lehetne.
Mint a Castlevania demoja kibaszott szép, de rövid semmitmondó volt.
Csak azért fogom késõbb beszerezni egy végigjátszás erejéig mert a többiek akik végignyomták jókat írtak róla.
A crysis 2 demo beta nem rossz nincs benne hiba, bug. Csak éppen megvásárláshoz kevés.
Inkább az a tudat hogy a single milyen a videókban az többet nyom a latba.
hogy fosport lett-e a ps3 verzio? hogy fut-e a gépén?
az MS azt szeretné, ha az õ gépükre venné meg a legtöbb gamer - minden eladott példány nekik is bevétel. nyilván ebbõl a remélt bevételbõl hajlandóak voltak valamennyit "kockáztatni".
én mindenesetre nem szeretem az exkluziv demokat, nem látom értelmüket a szivatáson túl
Forza.
de csak így önmagába kimondva.
most nézzük a nagyobb címeket amik nem szépek ennyire és DARABSZÁMRA 1-2 HÉT alatt fogy 2000000. 😊
erre volt idejük, amúgyse nagy dolog a beta demo-t dobják majd ki csak publikusra.
nem fogsz semmit veszíteni vele nyugi.
Next PC upgrade: 2022
De lehet naívan gondolkodom.
Az ms csak annyibol került képbe hogy multiplatform lesz és oda jön elsõnek vagy egyszerre mind1. Szerintem itt semilyen kisajátításról nincs szó legtöbb esetben fordítva van a fejlesztõk kuncsorognak át hogy nagyobb célközönséget lefedjenek.
Ez olyan mint a reklám, akinek terméke van az megy reklámozni.
De ezt max õk 2-en tudják csak mohamed meg a hegy.
és igen az amcsi filmekkel én is lassan úgy leszek mint a magyar filmekkel.
Forza.
és sokszor örülök is neki, hogy nem a szokásos, UNALMAS egykaptafa amerikai látványvilágot kapom 😉 (mert igen, tényleg szinte azonnal látni egy filmrõl, hogy kb hol készült)
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
verje már fejbe vki ezeket a török köcsögöket
már a játékok közül is B kategóriába csúszik az, amelyiknél nem áll a háttérben, valami 7 fõbûnnel kapcsolatos érzelmeket érintõ story, látvány, hang HÁÁÁÁÁÁÁT MÉG EGY filmben. viszont pont ezéééé bukás a legtöbb filmes játékadaptáció, meeee olyan disszonáns, semmilyen, röhejes stb. amikor kedvenc FPS/ TPS karakterem azonkívül, hogy szövevényes (a játékban) szálon felkutatja a rossz fiúkat, azon kívül amerikai módra szövõdik a szerelmi szál, a fõ karakter már húsvér ember, mindenkibõl egyéni tetszést/ nem tetszést kiváltva, kicsit szerencsevadász lesz, kicsit a legjobb nõkkel hozza össze õket a sors, kicsit gazdag is lesz a végén, kicsit f.sza autói, ingatlanjai is vannak stb.-stb. ez mááá így viszont játékadaptációból gáááááááz 😉
#2092: Darksector érti 😉 ám'tom neked annyira megfogni, meee nem vagyok filmes
a helyszínek, hangok, képek, a kameratechnika, fények, utómunkák stb.
nehéz megfogni, olyan ez kb, mintha mikor belecsöppensz egy film kellõs közepébe, fogalmad nincs mi az, de 5 perc után 99% biztossággal megsaccolod, hogy az egy francia, olasz, amerikai, német vagy éppen kínai film
egyszerûen "érzed" 😉
Just do it :)
Aki pl. a Doom-ot rendezte sztem egy percet nem játszott a játékkal (kék színû BFG lövedék) és ahol a BFG Bio Force Gun... kemény. 😄
Történetrõl ne is beszéljünk. A Far Cry pedig Kanadában(!!!) játszódik. Röhej...
Kéne egy olyan rendezõ aki csak játékokból készít filmeket és kurva jó érzékkel visszaadná a játék fílingjét és sztoriját.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
bár értem Muttley-t, mert szerinte is jó a story ahogy értettem a szavaiból csak arra gondol szerintem ha több pénzbõl csinálják a látvány részét nagyobb lehetett volna a prestige.
szinészi játék?? 😄 feltûnt, hogy az érzelmek tiltottak voltak??????
baromira nem B muvi, 20 millából készült és a kivitelezés perfekt, mátrix-folytatásokat alázók a harcok (nem minden a csillogó CGI, sõt)
Forza.
Jah, lenne 12játék egy évben, abból bejönne kb 3-4 - és ezzel kéne ellennem egész évben. "Dejólenne" 😄
(Egyébként anno is jött havi 10.)
Forza.