CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy PC-re fejlesztik de nem az én gépem hardwerére. Úgyértem akármilyen szuperül fog futni a legújabb kártyákon, attól még az enyémen optimizálatlan lesz. Nem a portról volt szó. Rendszerkövetelménnyel kapcsolatban, pedig szerintem itt a minimális = crysis 1 ajánlott.

gduck
Nem, mert már C64-en kész volt, csak nem merték kiadni, mert rájöttek volna hogy idõutaztak <#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lolSL
nem mert iphoneról portolják pcre és ipadról konzolra

kifli
a crysist jelen esetben pc-rõl portolják konzolokra.
DarkSector
nagyon rosz napod lehetett ma. 😊
ez csak feltételezés. a Crysis eleve külön fejlesztik pc-re, nem portolás lesz.
Szóval én meg erre fogok visszatekinteni pár hónap múlva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
<#falbav><#lama><#ijedt>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

JaSoN HuNTeR
Hát jogos. A PC nem játékra való.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
jah hogy mert próbáltad már a gépeden a demo-t mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Azt kihagytad hogy 2 nappal a megjelenés elõtt közlik hogy csúszik a következõ gazdasági negyedévre. De csak a PC-s változat. <#bee1>

kifli
szerintem nem lesz bugasobb mint a sima crysis jelenlegi verziója. Cryengine 3 nemsokban tér el a cryengine 2-tõl, a pc-s részt meg csak kitapasztalták már 😄

De majd ha megjelenik meglássuk 😊
Pedig nincs igazad,de tény Brutál látványhoz (Dx11 Very High AA) el fog kelleni egy SLI vagy Cross konfig. Medium felbontáshoz ami kb. = konzol (így is káprázatos vizualitást ad majd ) egy vga is kiszolgálja majd ez 100%.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Jah és azt elfelejtettem írni, hogy optimizálatlan lesz.

Prince23
És milyen igaz(nak) -tûnik

<#eljen><#wave>

Az én jóslatom a Crysis 2-vel kapcsolatban:

- 25-én demó, jönnek majd a fanboyok, hogy mien fasza.
- Megjelenés elõtt 2 héttel jön a PS3 demó, és azt mondják, hogy sajnos PC-re nemsikerült megcsinálni, inkább koncentrálnak a végleges optimizációjára.
- 2 nappal a megjelenés elõtt már lesz boxos release.
- Megjelenik a játék, az összes PC-s bosszúból letölti. A játék tele van bugokkal, lassú, fagy mindenszar baja van. Ésmég csúnya is. A gépemen minimum grafikán akadozni fog. Pedig a Crysis 1 highon futott. Jönnek a konzol fanboyok, hogy háhá, nekik nem akadozik.
- 2 héttel a megjelenés után dobnak egy patchet PC-re, ami szinte semmit se csinál
- 1 hónappal a megjelenés után bejelentik az elsõ DLC-t, ami megintcsak konzol only lesz.
- Fél évvel a megjelenés után bejelentik a Crysis 3at, ami Xbox exklúzív
- Késõbb kiderül, hogy lesz PS3 verzió is.

Nos pár hónap múlva majd visszanézek erre a kommentre, hogy mi is teljesült ebbõl.

kifli
azért codmultihoz nem hasonlítanám, szerintem egészen más stílus, kocsik rugdosás+nanosuti...
DarkSector
1 ugra-bugra a többi játék is.
2 nem benchmark, ha a crysis 2-re értetted.

shaddam
Ugra-bugra összevissza lövök codmulti fíling.Mondjuk egy bencsmarktól mát nem várok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kösz. Nem találtam azt a topikot. Próbáltam 32-vel is, ugyanez van. Majdnem biztos vagyok hogy azért mert nincs a segge alatt háló. De átmegyek a másik topikba. bocs az offolásért itt.

Legalább kaptunk egy jó trailert.

kifli
van warhead topik, amúgy próbáld 32 bites exe-vel indítani 64-es helyett...
Tudtok-e...

DarkSector
oké de ez mind nem lesz a demoban benne. :_)

amúgy a béta is kb ilyen volt csak abban a becsúszás tudtommal nem volt benne.

lolSL

shoppolt trailer lol

DarkSector
konzolon tutira nem fog szaggatni.
pc-n meg nem lessz akkora igénye mint az elsõnek.

Crysis Warhead azt csinája Windows7 64 bitesen, hogy látszólag elindul, logók megvannak, majd zenél és egy elektronikus hadi térképet lehet nézegetni és nem hozza be a játék menüt, nem reagál semmilyen gombra. Patch rajta van, konzol feljön. Ott egy netes stringet jelez inkorrekt parancsnak. Patch rajta van, hálózat viszont nincs mögötte. Gondolom ez utóbbi a baja. Tudok-e megoldást?

arty
a crysis1 demoja se volt hosszu, de vagy 5x végigtoltam, egyre nehezebb fokozatokon 😊 és megtudtam, hogy jó lövölde (fizika, AI, ragdoll, jó-hatékony fegyverek), hogy nagyon szép és hogy elfut a gépemen (aztán persze a késõbbi pályák már szaggattak, mint a sz*r)

erre egy multi demo egy szinglijéért várt játékhoz?? és mindeössze egy platformra?????????????? ebbõl mit fogok megtudni?? semmit 😞

Forza.

DarkSector
Jó megértelek.
Ha a demot tekintem az egy rakás "fos". Legalábbis annyira nem nagy szám hogy rávágjam, tuti vétel.
Túl keveset mutat.

Egy semmitmondó pálya, sok hiba mondjuk nincs benne, mármint bug.

De a beta-t tekintve nem venném meg. én egy single demo-ra adnák no az már döntõ érv lehetne.

Mint a Castlevania demoja kibaszott szép, de rövid semmitmondó volt.
Csak azért fogom késõbb beszerezni egy végigjátszás erejéig mert a többiek akik végignyomták jókat írtak róla.

A crysis 2 demo beta nem rossz nincs benne hiba, bug. Csak éppen megvásárláshoz kevés.
Inkább az a tudat hogy a single milyen a videókban az többet nyom a latba.

arty
demo nélkül hogy döntse el egy ps3/pc tulaj, hogy megvegye-e?
hogy fosport lett-e a ps3 verzio? hogy fut-e a gépén?

az MS azt szeretné, ha az õ gépükre venné meg a legtöbb gamer - minden eladott példány nekik is bevétel. nyilván ebbõl a remélt bevételbõl hajlandóak voltak valamennyit "kockáztatni".

én mindenesetre nem szeretem az exkluziv demokat, nem látom értelmüket a szivatáson túl

Forza.

DarkSector
az szép összeg.
de csak így önmagába kimondva.

most nézzük a nagyobb címeket amik nem szépek ennyire és DARABSZÁMRA 1-2 HÉT alatt fogy 2000000. 😊

DarkSector
tényleg egy demo annyira nagy szám.
erre volt idejük, amúgyse nagy dolog a beta demo-t dobják majd ki csak publikusra.
nem fogsz semmit veszíteni vele nyugi.

grebber
Pedig csak a "grafika" már a kiadás elõtt hozott nekik 2 millió dodót!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

A jó büdös kurva anyjukat!!! <#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun><#boxer><#boxer><#boxer>

DarkSector
Vagy egyszerûen rájöttek hogy változtatni kell mert a CSAK grafika nem hoz bevételt.
De lehet naívan gondolkodom.
Az ms csak annyibol került képbe hogy multiplatform lesz és oda jön elsõnek vagy egyszerre mind1. Szerintem itt semilyen kisajátításról nincs szó legtöbb esetben fordítva van a fejlesztõk kuncsorognak át hogy nagyobb célközönséget lefedjenek.

Ez olyan mint a reklám, akinek terméke van az megy reklámozni.
De ezt max õk 2-en tudják csak mohamed meg a hegy.

DarkSector
ebben egyetértek.
és igen az amcsi filmekkel én is lassan úgy leszek mint a magyar filmekkel.

arty
az MS nem pisztolyt nyomott a fejükhöz, hanem max némi kápét. elfogadták, mert vagy rászorulnak vagy csak gerinctelenek 😊

Forza.

arty
"5 perc után 99% biztossággal megsaccolod, hogy az egy francia, olasz, amerikai, német vagy éppen kínai film"

és sokszor örülök is neki, hogy nem a szokásos, UNALMAS egykaptafa amerikai látványvilágot kapom 😉 (mert igen, tényleg szinte azonnal látni egy filmrõl, hogy kb hol készült)

Forza.

DarkSector
😊

grebber
Valahonnan kell a bevétel ha nem veszi a szarjukat senki!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
õk adták el a lelküket

bertino
microsoftot kell fejbeverni, nem oket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lolSL
Crytek has revealed that a multiplayer demo for Crysis 2 will arrive on January 25! Ah, but it's only for the Xbox 360 version of the game. No demo has been announced for the PC or PS3 platforms.

verje már fejbe vki ezeket a török köcsögöket

Muttley
ja, csak a Crysisból ne legyen film 😊
már a játékok közül is B kategóriába csúszik az, amelyiknél nem áll a háttérben, valami 7 fõbûnnel kapcsolatos érzelmeket érintõ story, látvány, hang HÁÁÁÁÁÁÁT MÉG EGY filmben. viszont pont ezéééé bukás a legtöbb filmes játékadaptáció, meeee olyan disszonáns, semmilyen, röhejes stb. amikor kedvenc FPS/ TPS karakterem azonkívül, hogy szövevényes (a játékban) szálon felkutatja a rossz fiúkat, azon kívül amerikai módra szövõdik a szerelmi szál, a fõ karakter már húsvér ember, mindenkibõl egyéni tetszést/ nem tetszést kiváltva, kicsit szerencsevadász lesz, kicsit a legjobb nõkkel hozza össze õket a sors, kicsit gazdag is lesz a végén, kicsit f.sza autói, ingatlanjai is vannak stb.-stb. ez mááá így viszont játékadaptációból gáááááááz 😉

#2092: Darksector érti 😉 ám'tom neked annyira megfogni, meee nem vagyok filmes
a helyszínek, hangok, képek, a kameratechnika, fények, utómunkák stb.
nehéz megfogni, olyan ez kb, mintha mikor belecsöppensz egy film kellõs közepébe, fogalmad nincs mi az, de 5 perc után 99% biztossággal megsaccolod, hogy az egy francia, olasz, amerikai, német vagy éppen kínai film
egyszerûen "érzed" 😉

Just do it :)

DarkSector
hát jah, azért irtam énis hogy ha erre a konkrét story-ra tették volna. 😊

vérpocok
Ha már film, csak a Crysisból ne csináljanak, mert köztudott hogy a játékadaptációk full gagyira sikerednek az esetek 90%-ban.
Aki pl. a Doom-ot rendezte sztem egy percet nem játszott a játékkal (kék színû BFG lövedék) és ahol a BFG Bio Force Gun... kemény. 😄
Történetrõl ne is beszéljünk. A Far Cry pedig Kanadában(!!!) játszódik. Röhej...

Kéne egy olyan rendezõ aki csak játékokból készít filmeket és kurva jó érzékkel visszaadná a játék fílingjét és sztoriját.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

arty
vagy épp a látványra fekszenek rá és egy "lelketlen" látványfilm lesz belõle... 😞

Forza.

DarkSector
<#eljen>

bár értem Muttley-t, mert szerinte is jó a story ahogy értettem a szavaiból csak arra gondol szerintem ha több pénzbõl csinálják a látvány részét nagyobb lehetett volna a prestige.

arty
szerintem is kurva jó film
szinészi játék?? 😄 feltûnt, hogy az érzelmek tiltottak voltak??????
baromira nem B muvi, 20 millából készült és a kivitelezés perfekt, mátrix-folytatásokat alázók a harcok (nem minden a csillogó CGI, sõt)

Forza.

arty
"Ha Havonta 1-1 kiadó kiadná az aktuális témáját, akkor lenne is rá esély hogy megint olyan igényes és élvezetes mûvek születnek mint anno."

Jah, lenne 12játék egy évben, abból bejönne kb 3-4 - és ezzel kéne ellennem egész évben. "Dejólenne" 😄

(Egyébként anno is jött havi 10.)

Forza.

Magiszter
Március / Április akarok VGA-t venni, szóval nekem ráér 😄