CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem a képlet egyszerû: megnézték a játék eladásokat és annak alapján szelektáltak. Kis ország vagyunk rengeteg WAREZ példánnyal <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én azt gondolnám hogy egy kiadónak érdeke lenne hogy minél többen vegyék a termékét, ezért igyekszem mindenkinek "kényelmessé" tenni a játékot.
De az EA most nagyon bekeményített, úgy néz ki felirat se lesz és nem csak ehhez a játékhoz. Még a Sims Medievalhoz se jelenik meg fordítás. Az meg már jelent valamit. :S
Kiadják -> Magyar fejlesztõkhöz kerül -> Leszinkronizálják pár nap alatt -> Megkapjuk FULL szinkronnal a játékot. Mindenki nyer, de fõleg mi xD
Az EA-Crytek bagázsnak meg nem pénz az a plussz párszázezer amit a szinkronra költenek. (Fõleg ha 12k lesz a játék, 100-an megveszik már nyernek rajta.)
Mindjárt fel is hívom Cevat Yerli-t, itt van valahol a telefonszáma xD
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
De gondolom majd lesz ilyen sufnituning szinkron rá egy kis idõ múlva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ott nemgond mert van akció nem élettelen cucc, visz a sodrás és nem foglalkozol vele.
Alan Wake biztos ismered. Nah ott ez a legjobb példa van ellenség az árnyék de csak töltelék. Egy fasza story és izgalmas atmoszféra tölteléke, mert észre sem veszed nem fog érdekelni, valamint a sok cucc amiket használsz hogy megold a dolgokat.
Összeségében kell nézni.
Lehet velem nem egyet érteni. Semmi baj, ha nektek sem.
Ugyanolyan vélemény mint a tiétek. És én olyan személy vagyok aki ha visszagondol hogy milyen játékokkal játszott úgy hogy le se tudta tenni a controllert vagy bill+egeret, a crysis nem jut eszembe.
A crysis akkor jut eszembe mikor tesztelek egy gépet, vagy csak ímmel-ámmal lövöldözgetek/lövöldözgettem régebben.
Nem csak a Crysis tartozik ebbe a kategóriába, ne hogy félreértsd, sok címben tudnék mondani ilyen idegesítõ dolgokat, csak sokszor azt hiszik a legszebb játék mindjárt a legjobb is. 😊
Persze jó játék nincs, hiszen minden egyén maga tudja mi a jobb neki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ott nem volt semmiféle csilivili...
Tudom nehéz lehet feldolgozni, de van akinek tetszett a játék.
A hsz-ed vérbefetrengõs részét gondold át, neme rád vonatkozik inkább.
Ez is nagyot nyomott a latba hogy nem volt elterjedt.
De felteszem úgy a kérdést, hogy ha nem lett volna "techdemo" akkor is ennyire élvezted volna?
Gondolom érted a kérdést. 😛
Ne meggyõzni akarok embereket, csak mmegmutatni hogy sok ember leszarja a csillivillizést.
Ettõl még a Crysis megvan eredetiben mert 1500FT vagy mennyi volt és 1x végigtóltam.
De többet nem adtam volna érte. Utoljára a cod6-ba öltem pénzt haverral közössen, de azt azért használom multiban, vagyis nem egészen azt. Hanem az Alteriwnet-est. Eladtam volna rég csak sajnos a rendszer közbeszólt. 😊
Más kérdés?
Sztem kurvajó volt a játékMechanizmusa,...És Még a sztori is elkapott,+ a környezet is adta rendesen.
Pedig volt itt minden,....Elõbb Zöld aztán fehér majd UfoÛrhajó,..Állat volt ahogyan a CSõben utazgattál,
Ha ez elé valakinek nekkem nem gond, szerintem ötlettelen.
Ennyi.
Amúgy én kmolyan nemértem mit akarsz ebben a topikban:
"A crysis-nál nincs szebb, de jelentéktelenebb játék sincs."
"Én utálom az fps-eket."
Vagy csak kötekedni jársz ide?
És nem "szar"-t mondtam mint jelzõ.
Valamint ellenfelekre visszatérve: van a koreai meg annak klónjai, meg a polipok.
Amúgy én többször is végigvittem. Nemértem miért vannak egyesek, akik állandóan hangoztatják, mennyire szar a játékmenet, mindezt úgy, mintha egy nagy közösség nevébe mondanák...
Next PC upgrade: 2022
Ez volt a baj vele. Kurvaszép ha maxon nyomod de 2x tutira nem nyomod végig, mert full unalmas, és van 2 fajta ellenség, mindenféle kreativitást mellõzve.
Szóval nem szebbek amiket mondtál, csak "látványossabbak és igen a tartalom több benne".
Ez van mikor valami technikailag szép, meg ami látványra szép.
Bár erre írták nekem hogy nyomjam very hard-on a Crysis-t és rákényszerít a játék hogy kússzak a füben meg ilyenek, de én azt mondom erre még visszafinganom se lett volna érdemes nem hogy válaszolni. 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
persze ettol meg utalhatjak oket, de nem sok koze van ehhez az akciohoz ennek a kijelentesnek, azt azert tegyuk hozza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nemrég került hozzám egy ps3 szerkezet,...és ha ezen a Crysis 1 Full színvonalát hozza grafikailag a második rész röccenésmentesen, akkor már boldog leszek...
Sõt kiadhatnák konzolra az Elsõ részt Is,...bár azért bepróbálom Pc-n is az új részt,csak már a DX10 miatt Is,mennyivel lesz másabb mint ps3on.
Anno a Crysisnál sem lehetett ezt mert nem mindenki csinál elbaszott optimalizálatlan foshalmazt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
City Interaktive-ot várom már mit hoz ki belõle.Lehet õk optimalizálják is 😄
Nemkell nekem hogy 3x olyan szép legyen, mert jelenleg ezzel a motorral is olyat lehet alkotni, ami bõven, megfelel a mai elvárásoknak.
Az hogy megoldották, hogy valamiennyi kompromiszumal, de fusson konzolokon, külön dícséretet érdemel.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerntem semmi baj nincs a játékkal amit mutatnak egy kibaszottnagy városban vagy és zajlanak az esemény körülötted egyfolytában.
Robbanások szikrák, házak, felhõkarcolók dõlnek össze.
Személyszerint térdre borulok a társaság elõtt hogy ennyire faintos ellenségeket csináltak a játékba. De ez mondjuk csak az én gondom volt az elsõ részben.
Én nem látok problematikát.
Max annyit hogy most nincsnek pálmafák. Ez is izlés kérdése asszem.
Aki a természetet helyezi elõtérbe, annak ez a játék kuka lesz, ha fejreállnak a fejlesztõk akkor is. Mindegy majd talán a Crysis 3-nál 4 év múlva.<#fogmosas>#fogmosas>
Azt az 580-as kijelentést én viccnek fogom fel.
Mert az lenne. 😊
Semmi gond, ez egy korrekt dolog, szívetek joga hogy valamit utáljatok.
Én is sokmindent utálok, ez így van rendjén.
Csak néhányan akaratlanul a motorról írtak valótlan dolgokat, feltételezéseket, én részemrõl csak abban foglaltam állást.
Hogy ki mit után az egyéni szocprobléma. És
Annyi hogy a 2-õt ne keverjétek össze azért. 😊 Most ezt vegye magára az aki ezt tette, nem tudom pontossan már ki mit írt, meg milyen megfontolásból.
Videót megnézem mindjárt.