CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
a múltkori EA elõletöltési csomaggal 6400 Ft volt..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

-egyik fejlesztõ twitteren meg nem be strong trailerként írta be hanem szándékosan vagy nem szándékosan "be fast" -ként tehát még legalább 2 trailer lesz : ))

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

42 ezer volt postával paypalon fizettem

DarkSector
gondolom drága volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elvileg még arra is van gomb mintha felemelnéd az egeret (elereszti az anti gravot) csak azt nem használom

"Ki az az elvetemült vadállat, aki egy FPS-t, PC-n, kontrellerrel játszik? xD"

én ezzel játszom most Borderlands-t , http://www.youtube.com/watch?v=WJ1Rz2clLS0&feature=player_embedded#!

szvsz legalább annyira megdobja a játékélményt mint a stereo3d és a hüvelykujjammal ki be kapcsolgatom az FFB-t , akkor meg úgyviselkedik mint egy függõleges egér. Minden ft-t megért, belga bolhapiacon vettem. Most egéremuláció + script-el megy (800hz frissítáésel), de állítólag lesz x360 rumble mód is amikor azt emulálja.

Orbitálisan jó trailer, kezd kinézni a GOTY a crysis2-nek szvsz

KILLER2
Na ez már korrekt trailer. Remélem, hogy a játék is ezt fogja nyújtani, mint ami ebbõl lejön. Szerintem továbbra is jó ötlet volt otthagyni a dzsungelt. Jó környezet volt az, de egy városi környezetben sokkal jobban kihasználhatóak a lehetõségek. Amint látom vannak itt új képességek, új mozdulatok. Mindez egy jó kis romos, összevissza városi környezetben... jól el lehet majd itt játszadozni. Aztán majdcsak csinál valaki valami erdõs pályát is a multiba, azt akkor még jó változatos is lesz.
Az eddigiek alapján odabaszós. El kell kezdenem gyûjtögetni a pénzt, mert ebbõl is kéne valami gyûjtõi. Nem a legdrágább, inkább a legolcsóbb 😊

Töltsük le az internetet!

Magiszter
Bakker!

Március 25-ig be kell szereznem egy olyan VGA-t amin legalább HIGH-ban tudom futtatni ezt a csodát. A látványvilága az nagyon ott van, a videó alapján. A története remélem legalább olyan izgalmas lesz, mint amennyire látványosnak ígérkezik a játék 😊

Doom 4
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince23

lolSL
crysis wars multiplayerben megy az auto aim vele úgyhogy megéri azzal játszani 😊

Magiszter
Nem tudom ki próbálta a Crysis-t minimumon játszani. Aztán nézte meg High/Very High beállításon. Mintha nem is ugyanaz a játék volna. Remélem azért itt nem lesz ekkora különbség a kettõ között.

Szóval ha 40k-ért veszel gépet azon pont úgy fog kinézni mintha 2000-ben adták volna ki, korhû grafikával. 😊

Amúgy nekem egyedül a VGA-m ami pontosan megfelel a minimumnak (A többi pont a duplája 😄)

Érdekes pont: "Microsoft Xbox360 Controller für Windows"
Ki az az elvetemült vadállat, aki egy FPS-t, PC-n, kontrellerrel játszik? xD

lolSL
azért nem olyan vészes ez.. kb 40k lehet egy ilyen gép, akkor gondolom egy elmúlt 1-1.5 évben vett 100-150 ezer közötti 'átlag' játékra szánt gépen jól el fog futni.

Magiszter
Ha ez a minimum akkor nem csoda hogy nem mertek ajánlottat írni 😄
Már ez is eléggé "elrettentõ". Remélem viszont hogy ez az jelenti, hamarosan kapunk demo-t is PC-re. Hisz a puding próbája az evés. 😊

Épp hogy a minimumot megütöm a 3850-essel.

gduck
Csak ezt írták:

"Systemvoraussetzungen für die PC-Version
• Internetverbindung für die Installation des Spiels und um online zu spielen
• CPU: Intel Core 2 Duo mit 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz, oder besser
• 2 GB RAM
• HDD: 9 GB
• DVD ROM: 8x
• GPU: NVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM, oder besser
• Audio: DirectX 9.0c-fähig
• Keyboard, Mouse o. Microsoft Xbox360 Controller für Windows"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
eddig csak minimum gépigény van, hivatalosan

biztos majd jön sorba a többi XD

DarkSector
Én a grafika leszarozásával megvárom míg saját szememmel látom a játékot.

Magiszter
Bemásolnátok az összes gépigényt? (minimum,ajánlott,erõsen ajánlott xD )Melóban le van tiltva a Fészbuk. 😞

Ez nagyonnagy gépigény. Ahhoz képest, h milyen szar a grafika, én sokkal kisseb gépigényre számítottam. Radeon kártyákon nem is fog futni?

És megint a vidkarim kicsi. Am én minimum 3gb ramra számítottam amd nél pedig x3 mas procira.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

gduck
Megvan, INNEN szedték az infót <#wave>

Hááát, azért nem kis minimum, ajánlottra is kíváncsi lennék...

Prince23
a megújult vg24/7-en

gduck
Ezt hol olvastad? Tudtommal még nincs hivatalos gépigény!

Prince23
Amúgy ez a minimum gépigény XD

lolSL
szóval ezen már elfut 1024 lowon kicsit akadva
jó lesz

Prince23
Nem tudom mit kell félni a pc gépigénytõl, én már mondtam régebben, hogy nem lesz nagy, mivel készül konzolra is😄 Dx11-et nem kommentálom:d

AJÁNLOTT Gépigény

And the “system requirements” are:

Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection

arty
ódekár, én titkon reméltem, hogy gtx580 exkluziv lesz 😞 (se atin, se kisebb nvidián el se indul)

Forza.

Amúgy a fizikáról van már valamit infó? Mert a videókban egyfolytában csak a konzolos verziók grafikáját emlegetik.

Magiszter
Akkor venni fogok még 1 gigát legalább, majd a VGA mellé. Mivel mint írtam viszonylag új a Win7, tehát kb 3 hete volt formázva az egész.

Tényleg. Hogy is van ez a bitekkel meg a memóriával? Ha a rendszerben összesen (VRAM+RAM) 4 giga memória van, akkor már 64bit-re kell váltani? Vagy csak 4+ gigától ajánlott roppant erõsen? <#conf>

The Protector
Az ilyen megállásoknak leggyakrabban a memória az oke.Meg kell állnia a játéknak betölteni valamit.

De próbálkozhatsz azzal is h defragolod az egész gépet,így a winyón nem kell nagy távolságba nyukálnia a rendszernek az egyes elemekért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Magiszter
Én ma tettem fel viszonylag friss win7 alá. 8800GT 512 + 2 giga DDR3 + AMD X4 3GHz mellé. Gondoltam mókázom egy sort és benyomtam Very High-ra mindent és 4xAA-t is rátoltam (<#idiota>). Ha ment 10 FPS-el lehet sokat mondok (nem mértem, csak szemre). Aztán gondoltam egyet és Medium-ra levittem (régebben is azon ment jól), de az AA-t fenthagytam 4x-esen. Még 5 FPS-t sem ütötte meg. Crysis Képregény lett belõle. Milkalila gõzöm sincs hogy miért. Szóval vannak érdekes dolgok.Jah mindezt FullHD-ban.
De medium-on, AA nélkül is érdekes beakadások vannak. Fut szépen, aztán gondol egyet, megakad és megy tovább mintha mise történt volna. Az IDE vinyó, vagy a 2Giga memória az oka szerintetek? Vagy csak szimplán bugzik?

Minden esetre remélem hogy a Crysis 2 már kicsit jobban meg lesz írva.

KILLER2
Én is csodálkoztam, mert régebben jól ment. Modnjuk 30-40 fõs szerveren toltam, kevés játékossal nekem is jobb volt. Még 1280x1024ben 2.8 Ghz-n toltam mediumon a multit és jobban ment, mint lowon 1680ba. Az a vicces, hogy miután levettem 1280ra, akkor se volt túl jó, pedig low-on volt. Aztán lehet, hogy csak bekavart neki valami.
Mindegy, most már új windows van fent, majd ha kijön a második rész veszek tápot azt meglátjuk hogy fog menni. Ugyanis idõ közben elégett a tápom, ami volt itthon az meg nem bírja elindítani a GTX260at, szóval azóta egy 6600GTvel tolom 😊

gduck
Hát érdekes, nekem nincs húzva a procim és simán ment a multi is <#nemtudom>

DarkSector
rendben. Késõbb ne legyen akkor rinya.

KILLER2
Én is remélem, hogy 3,2Ghz-re húzva az E6600am egy GTX260 társaságában egy medium-high beállításon szépen viszi majd. Ha már a Warhead meg very highon (nem maxon, a szûrõk alig vannak bekapcsolva, mindezt 1680x1050 felbontáson). Bár a multiba már beletörik a procim bicskája, népes szerveren bizony szépen szaggatott minimumon is. Remélem a Crysis 2-ben nem kell soha medium alá mennem vagy ha igen, akkor ne legyen olyan kegyetlen ronda a low, mint az elsõ részben.

gduck
Az "elboldogul" szót poénból írtam <#wink>

Magiszter
Az elboldogul és a flottul megy két külön kategória. "Enjoy all the visual glory...bla...bla...bla". Aha. Hiszem ha látom. Majd az elsõ Crysis 2 VS GTX 560Ti teszt után kiderül mit tud, addig meg nem is érdekel. Fõleg nem 65k-ért.

Igen.

Vita lezárva!

DarkSector
Ez jó a játékosoknak?

gduck
A tuti, én meg reménykedek hogy a 260-is <#wink>

modelcar
akkor a 460 is 😛

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

gduck
Az NVIDIA szerint egy Geforce GTX 560 Ti elboldogul a játékkal <#idiota> és lesz Directx11 támogatása is (látványban ér-e majd valamit?)

"Built for DirectX 11
Enjoy all the visual glory of the latest DirectX® 11 blockbuster games like Crysis 2, HAWX 2, and Civilization 5. With massive geometry processing power of the GeForce GTX 560 Ti lets you enjoy incredibly detailed environments and characters."

Már a mycrysis oldalon is szerepel a PC bétás hír!

Piloss
jeeee<#eljen><#eljen>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

modelcar
<#taps>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Még mindig szép!!
<#kacsint><#kacsint>

grebber
Remélem nem kell márciusig várnunk!

Next PC upgrade: 2022