CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a crysis 2 storyja nem fog kötõdni az elsõ részhez.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem az 1080p elég csak állóképet nézek akkor kell rá + 2 MSAA.
Errõl van szó. Engem is ez borzaszt el mikor dzsungeles játék jön ki.
Ezért szeretem jobban a betondzsungelt, fémes dolgokat anyagokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az új videóban eltalálja egy töltény a csávót, és ugye megrántja a vállát, erre beirt egy tag kommentbe hogy ez már tiszta gagyi.
Bezzeg mikor a Crysis elsõ részben bezzeg mikor 2-3 tárat rászórtak a csávóra mutatta videban hogy a ruhán eldeformálódnak a töltények és még csak meg sem érezte, nah AKKOR nem volt gagyizás.
Most a nagy dzsungel eltünt, helyette van egy bazinagy város több harc, sokkal több effect, nem baj hogy egy doboz több pixelbõl áll vagy egy robbanás mint 2-3 pálmafa, a lényeg hogy most szapulni kell a játékot, meg belekötni mindenbe, mert multiplatform ennek ez a trendje.
Az sem zavar senkit hogy minden vidiben konzolra mutogatnak és PC-rõl még semmit nem mutattak, de sokan már most tudják hogy csúnya meg gagyi lesz. Hát durva..... XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy én nem is szoktam AA-t használni csak ha egy játék zavaróan gyors. xD
Azok amik jól megvannak írva 1080p-n már nem is nagyon fûrészfogaznak. Ha mégis rádobsz egy 2xAA-t és meg van oldva. De a Crysis pl nem ilyen. Tök mindegy mekkora a felbontás. Minél nagyobbra teszed, annál több pixelbõl áll a fûrészfog (ami ugyanott van és ugyan akkora mint kisebb felbontáson) 😄
Teljesen mindegy lesz, õket nem érdekli konzolos eladásokból jön neki a sastojás, onnantól kezdve szarnak minden másra!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy még a beta idején nekem egy 8800GTS volt a gépembe. Enyhén megdöbbentem, hogy alig ment a játék a pár hónapja 120k-ért vett kártyán.
Töltsük le az internetet!
#2361: 4 mag (vagy két bazierõs), 4 giga RAM, GTX560Ti és szerintem High-ban, DX11 alatt meglesz a minimum 30 FPS, esetleg még 4xAA szûrõvel is. Ha nem akkor már áshatják is el a fejlesztõket xD
(Tényleg, nem úgy van, hogy DX11 alatt ingyen kap mindenki 2xMSAA-t?)
Most nem akarok így járni, mert nincs pénzem jobb gépre <#szomoru1>#szomoru1>
Quad Sli Quadro FX5800....
ezt beszopnánk. 😊 durr kb 1 milla csak a vga része.
Csak a VGA-knál lenne 4x4GB videómemória. 😊
xD
forrás: incrysis.com
Nagy sumákolások vannak itt, úgy látom megint erõmû kell majd a játékhoz <#szomoru1>#szomoru1>
es az a velemenyem, hogy ez mar meggyozo. <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hatalmas...
Miért pont ezt spórolnák ki? http://i394.photobucket.com/albums/pp28/lynnevittorio/central-park-new-york-wallpaper.jpg
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ebben egyre kevesbe lehet remenykednek, mert a jatekgyartoknak mostmar szinte semmi mod toolt nem adnak ki a kezukbol.
Inkabb fel evente osszedobnak 4-5 mapot es eladjak azt is jo penzert.
A penz a lenyeg... :p
Regi Crysisnal is hiaba nyomtak a kamu szoveget hogy fontosak nekik a modderek es hiaba volt crymod.com, par komoly modrol tudom hogy magasrol beleszartak a supportjaba, hiaba fordultak hozzajuk segitsegert.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hajrá crytek, remélem jó játékot csináltok nekünk!
Next PC upgrade: 2022