CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
ugy nagyjából sem sejthetõ mikor jön ki a demó?? és remélem nem 2-3 napig tart és nem hétközben mert akkor hátaastdobok...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Magiszter
Ezt elképzelhetõnek tartom. Bár ha okosak, akkor tesznek bele olyan utalásokat, célzásokat amit viszont csak az ért, aki játszott az elsõ résszel 😊

Doom 4
Hát én úgy tom hogy folytatásnak folytatás, de nem annyira szorosan kapcsolódik az elsõ rész(ek)hez pont a konzolosok miatt, mert õk nem játszottak az elõzõ részekkel így nem tudják mirõl van szó. Ezért döntöttek úgy hogy egy teljesen új ember bõrébe bújunk és sokkal késõbb játszódik mint az elsõ rész... (tehát van egy csomó kihagyás...)

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Magiszter
város = városba (Kicsit beszél magyar, lenni török diploma 😊 )

Magiszter
Folytatás lesz, mikor már a ZUFÓK eljutottak a város (NyúJork). Szóval kötõdni fog.

Mondjuk a Crysis Wars-ban nincs túl sok növényzet.

Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a crysis 2 storyja nem fog kötõdni az elsõ részhez.

zoliapu
Valamint a konzolos Demo márt kinn van meg kell nézni milyen lett, PC -n csak jobb lehet.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

kifli
jöhet 😄
én 2-t is. kell valakinek a másik ingyen? <#gonosz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Doom 4
Exkluzívan az 576 ba leeht madj kapni ezt asszem, de más magyar boltról nem naon tok, amúgy jó lenne csak kib***ott drága...

gduck
Hát az picit húzós!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lolSL
30 ezer + szállítás :/

gduck
Valaki vesz ILYET?

modelcar
<#idiota>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

grebber
Letöltöd!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
Hogy lehet a demohoz majd hozzá jutni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Magiszter
Igen a PC demó jó lenne. Sok kérdést válaszolna meg.

zoliapu
Azért zizeghetne itt már legalább a PC demo 😊
Nekem az 1080p elég csak állóképet nézek akkor kell rá + 2 MSAA.

DarkSector
"A Crysis-ban igazából az volt zavaró hogy az erdõ zizegett folyamatosan ha nem volt megfelelõ az élsimítás minõsége"

Errõl van szó. Engem is ez borzaszt el mikor dzsungeles játék jön ki.
Ezért szeretem jobban a betondzsungelt, fémes dolgokat anyagokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Erre 2 dolgot tudnék megemlíteni.

Az új videóban eltalálja egy töltény a csávót, és ugye megrántja a vállát, erre beirt egy tag kommentbe hogy ez már tiszta gagyi.
Bezzeg mikor a Crysis elsõ részben bezzeg mikor 2-3 tárat rászórtak a csávóra mutatta videban hogy a ruhán eldeformálódnak a töltények és még csak meg sem érezte, nah AKKOR nem volt gagyizás.

Most a nagy dzsungel eltünt, helyette van egy bazinagy város több harc, sokkal több effect, nem baj hogy egy doboz több pixelbõl áll vagy egy robbanás mint 2-3 pálmafa, a lényeg hogy most szapulni kell a játékot, meg belekötni mindenbe, mert multiplatform ennek ez a trendje.

Az sem zavar senkit hogy minden vidiben konzolra mutogatnak és PC-rõl még semmit nem mutattak, de sokan már most tudják hogy csúnya meg gagyi lesz. Hát durva..... XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
A Crysis-ban igazából az volt zavaró hogy az erdõ zizegett folyamatosan ha nem volt megfelelõ az élsimítás minõsége. A sok fûrészfogas levél a legkisebb mozzanatra is zizegni kezdett. Ha felraktam minimum 4xAA-ra akkor már jó volt, csak azt meg nem szeretni a 8800GT túlságosan.
Amúgy én nem is szoktam AA-t használni csak ha egy játék zavaróan gyors. xD
Azok amik jól megvannak írva 1080p-n már nem is nagyon fûrészfogaznak. Ha mégis rádobsz egy 2xAA-t és meg van oldva. De a Crysis pl nem ilyen. Tök mindegy mekkora a felbontás. Minél nagyobbra teszed, annál több pixelbõl áll a fûrészfog (ami ugyanott van és ugyan akkora mint kisebb felbontáson) 😄

zoliapu
Engem ezekben a forgolódós játékokban nem zavarnak az élek. Más pl egy F1 -es játék ott kell az 1080p.

grebber
Több bizony, õk 2 évvel ezután megjelent gépekre terveznek!
Teljesen mindegy lesz, õket nem érdekli konzolos eladásokból jön neki a sastojás, onnantól kezdve szarnak minden másra!

DarkSector
Nem egyrõl beszéltek, õ nem ezt kérdezte hogy a fejlesztõk mire optimalizálnak, hanem hogy te a leirtakban mire gondoltál. 😊

Magiszter
Minimum FullHD és 2xMSAA. Azért 2011-ben ne az 1280x720 legyen a natív felbontás egy monitornál(játéknál). Az már ûber-ciki lenne ha erre optimalizálnának. A Crytek-nek gondolom több esze van.

zoliapu
Milyen febontásra gondolsz? Én 720p és 2xMSAA.

KILLER2
Már ketten reméljük, hogy a géped elviszi, mert nekem is 1az1ben ugyanez van. Bár jelenleg táp miatt csak egy 6600GT van benne, de majd ha megjelenik a Crysis 2, gyorsan veszek egy új tápot is a játék melle, azt mehet vissza a GTX260.
Amúgy még a beta idején nekem egy 8800GTS volt a gépembe. Enyhén megdöbbentem, hogy alig ment a játék a pár hónapja 120k-ért vett kártyán.

Töltsük le az internetet!

Magiszter
Pff... nekem Crysis béta idején még 6600GT-m volt. Csak egy fél/egy évvel vettem 8800GT-t és kiestem a székbõl a látványtól, mikor már 30FPS-el vitte a Medium grafikát, sõt még a Hight-nál is ment 15-öt, ha nagyon akartam 😄 Ugyanis 6600GT-vel csak ~20 FPSmax volt minimumon 1024x768-ban 😊

#2361: 4 mag (vagy két bazierõs), 4 giga RAM, GTX560Ti és szerintem High-ban, DX11 alatt meglesz a minimum 30 FPS, esetleg még 4xAA szûrõvel is. Ha nem akkor már áshatják is el a fejlesztõket xD

(Tényleg, nem úgy van, hogy DX11 alatt ingyen kap mindenki 2xMSAA-t?)

zoliapu
Sztem GTX 560 Ti szint, 3 mag vagy 2 + HT és 3 GB RAM alatt nevetségesen fog kinézni.

gduck
Emlékszem az 1. résznél, mikor elindult a zárt béta, beírtam a fórumba az FPS értékeket (8800GTX karim volt) és mindenki megdöbbent <#buck>

Most nem akarok így járni, mert nincs pénzem jobb gépre <#szomoru1>

DarkSector
mögé meg egy Quadro...toldalék. XD monduk nvidia esetében:

Quad Sli Quadro FX5800....

ezt beszopnánk. 😊 durr kb 1 milla csak a vga része.

Csak a VGA-knál lenne 4x4GB videómemória. 😊

Magiszter
A minimumnál. Az ajánlottnál az SLI/Croofire elõtt még lesz egy szó, kötõjellel csatolva: Quad
xD

DarkSector
VGA rendszerkövetelménynél oda lesz majd írva a SLI meg CROSSFIRE szócska. 😊

Prince23
Valamit el kell indítani, úgy tûnik van értelme a pletykának, mert legalább megmozdítsák a seggüket a készítõk.

gduck
Na most meg azt mondja a Crytek, hogy ez nem a végleges és nem is hivatalos rendszerkövetelmény <#fejvakaras>

forrás: incrysis.com

Nagy sumákolások vannak itt, úgy látom megint erõmû kell majd a játékhoz <#szomoru1>

DarkSector
igen megy futás közbe be is lehet csúszni. stb.

Magiszter
Igen. Én még úgy hallottam hogy pl az erõ és a gyorsaság már egyszerre is megy, meg ilyenek. A trélerbõl viszont nem derült ki ilyesmi.

Magiszter
Azért a Sandbox 3 (vagy mi), ad lehetõséget erdõs pályák készítésére szerintem. Szóval ha valaki erdõben akar Rambo-zni, csinál magának hozzá erdõt 😄

Nem úgy volt, hogy a nanosuitnak lesznek új funkciói?

gduck
Szerintem is, várjuk a "demót" <#wink>

bertino
nah meglestem en is a trailert.

es az a velemenyem, hogy ez mar meggyozo. <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

shaddam
Cod maximum a magyar gamestarban lesz goty.Nem mintha a crysis megérdemelne egy goty díjat.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Biztos benne lesz, amolyan aduász amit nem hagyhatnak ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bokafix2
Miért ne lehetne erdõs pálya a játékban? Tudod mekkora a Central Park?

Hatalmas...

Miért pont ezt spórolnák ki? http://i394.photobucket.com/albums/pp28/lynnevittorio/central-park-new-york-wallpaper.jpg

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Smithwarden
"majdcsak csinál valaki valami erdõs pályát"
Ebben egyre kevesbe lehet remenykednek, mert a jatekgyartoknak mostmar szinte semmi mod toolt nem adnak ki a kezukbol.
Inkabb fel evente osszedobnak 4-5 mapot es eladjak azt is jo penzert.
A penz a lenyeg... :p

Regi Crysisnal is hiaba nyomtak a kamu szoveget hogy fontosak nekik a modderek es hiaba volt crymod.com, par komoly modrol tudom hogy magasrol beleszartak a supportjaba, hiaba fordultak hozzajuk segitsegert.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince23
Egy PC-s multi-demó beharangozóra biztos számíthatunk valamilyen mozgóanyagra 😄

BoneDragon
Ne indíts flémet. Olyan jó nézni, hogy nyugi van ebben a topicban és már tele van a fütyülõm a coddal meg az ilyen kommentekkel. Lehet ezt se kellett volna leírnom...
Hajrá crytek, remélem jó játékot csináltok nekünk!

grebber
Pff hol van még az év vége.FPS terén nem lesz GOTY az tuti jön majd valami Cod 54 azt az lesz<#levele>

Doom 4
Nem rossz, kipróbálnám szívesen de hogy mi lenne róla a véleményem azt nem tom... XD