CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

DarkSector
Nem tök ugyanaz ez biztos. Változtattak rajta. Akkor a kosztümizáláskor nem volt a képernyõn a karaktered fegyóval a kezében!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Nem semmi, akkor ez még inkább béta mint demo xD

De lehet 1-2 finomítással persze. Szerintem tesztelik a szervereket.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KILLER2
Nem lehet, hogy a régi bétát dobták ki újra, csak most szélesebb kör számára?

Töltsük le az internetet!

arty
ez nagyon szarul hangzik

remélem a szingli azért jó lesz...

Forza.

Nem javult semmi a hónapokkal ezelõtti bétához képest, én még inkább egy kis visszalépést tapasztaltam. Orbitális lag, ugyanazok a fos, el-eltünedezõ textúrák, néha irreális dolgok történnek, bugos a killcam stb...

De ezek ellenére is hatalmas fun 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

gduck
Akinek van GOLD elõfizuja nyomassa az infókat 😉

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Upsz!

TaRka0107
Ha volt már bocs😄
<div style="width: 640px;"><embed width="640" height="391" src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.com:709638" quality="high" bgcolor="000000" name="efp" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="autoPlay=false" allowfullscreen="true"></embed><div style="font-size: 10px; font-family: Verdana; text-align: center; width: 640px; padding-top: 2px; padding-bottom: 2px; background-color: black; height: 32px;"><div><a style="color:#FFFFFF;" href="http://www.gametrailers.com" title="GameTrailers.com">Video Games</a> | <a style="color:#FFFFFF;" href="/game//" title="Crysis 2">Crysis 2</a> | <a style="color:#FFFFFF;" href="" title="Invaders Must Die Multiplayer Gameplay Trailer HD">Invaders Must Die Multiplayer Gameplay Trailer HD</a></div><div style="padding-top: 3px;"><a style="color:#FFFFFF;" href="http://xbox360.gametrailers.com/" title="Xbox 360">Xbox 360</a> | <a style="color:#FFFFFF;" href="http://ps3.gametrailers.com/" title="PS3">PlayStation 3</a> | <a style="color:#FFFFFF;" href="http://wii.gametrailers.com/" title="Wii">Nintendo Wii</a> | <a style="color:#FFFFFF;" href="http://pc.gametrailers.com/" title="PC Games">PC Games</a></div></div></div>

DarkSector
ez nem vicces inkább jó hír. 😊

-az is vicces hogy szernitem kb kb 10 x annyi pénzbõl csinálják a crysis2 -t mint a warheadet.

"Half-life episodes the best ones! FOREVER! "

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

gduck
<#falbav>

DarkSector
figy szerintem se nagy meló, de ezt se én találtam ki. 😛

kifli
HA végigjátszod, akkor a végén a stáblistán látod hogy nagyrészét magyarok csinálták. (1-2 külföldi név van, de õk inkább a történetet baszogatták)
JaSoN HuNTeR
Amúgy az se biztos hogy Magyarok csinálták csak azt hogy Magyarországon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
ez akkor is hülyeség. Nagyon nehéz lehet egy magyar feliratot megcsinálni =D Kb 10 ember 2 napos munkája...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Amúgy ezt a kingdoms szart a Crytek Budapest csinálja.

gduck
"A Crysis Warhead is asszem azért lett magyar szinkron, mert egy magyar csapat nagy részt kivett a munkálatokból is"

A Warhead teljes egészében a Budapesti stúdióban készült.
A Wars készült külföldön.

UI:
"Crysis Warhead is a first person shooter developed exclusively for the PC at Crytek Budapest."

DarkSector
Akarom mondani nem az eladással kötözködtek ahogy én olvastam, hanem hogy 20millánál kissebb lakosságnál nem fordítanak erre energiát.
Most hogy ez igaz van nem-e.
A Crysis Warhead is asszem azért lett magyar szinkron, mert egy magyar csapat nagy részt kivett a munkálatokból is.
Õk készítették többek közt a jármûveket is.

DarkSector
Jah nem.
Egyrészt azt se tudtam hogy létezik magyar toplista.
Másrészt te a Sims 3-at nézted most. 😊
Akkor azzal egy idõben mikor a Crysis kijött arra gondoltam hogy akkor a sims se volt jobban nyomva.

De így ha most a kis magyarországot nézzük akkor oké, de az EA ezt lekakijja. 😊

DarkSector
Jogos ha epic akkor el lehet lenni a látvánnyal is, de azért jobb volt érteni a story-t is, még ha nem is annyira bonyolult. 😊

A Bulletstprm lesz most majd ilyen szerintem.

Jah értem. De mivel magyar honosítás kapcsán került szóba a Cysis és a Sims TOP 10-es listája, úgy gondoltam arról van szó. 😊
Csak arra reagáltam, hogy ha a (magyar) toplistás Simset se fordítják le akkor a Crysis még kevésbé.

DarkSector
Még pc-n se párszáz, inkább mondjuk úgy hogy párezer.
Wednes-t úgy értelmeztem hogy nem magyar viszonylatba gondolta hanem globális top 10-re értette gondolom.

Magyar toplista az valóban úgy lenne ahogy te írod.

A Simsek mindig ott keveregnek a TOP 10 környékén. http://www.slagerlistak.hu/jatek-teljes_aru_pc

Magiszter
Hát a legtöbb FPS-nél a stroy értése sem feledteti a megyek-lövök érzést 😄
A crysis-nál viszont ugye a látványvilág volt igazán ami magával ragadott. A nagy fagyigömb, a leomló hegy. A hajót felkapó és dobáló polip, a ház nagyságú lépegetõ...stb. Ha egy játéknak "EPIC" a látványvilága, akkor oda már elég valami kis B kategóriás sztori is és mégis hangulatos lesz. Sajnos az "EPIC" látvány általában "EPIC" gépigénnyel párosul amit ha butítasz elmúlik az "EPIC" hatás... 😞

Igaz Crysis sztorija nekem tetszett és szerintem ötletes volt a tálalása is. Végig is vittem párszor. (Csak legyen már egy új videókártyám újra nekiugrom.)

lolSL
sajnos a magyar toplista értelmetlenm hiába van rajta vmi attól azt még nem veszik
3. helytõl lefelé mondjuk pár 100 példányról van szó
a top20 végén meg pár darabról..

DarkSector
hát nem 52 héten keresztül, mert platform függõ, de a sims sem tudtommal.
vagy lehet rosszul tudom.

nem úgy szokott indulni a lista hogy:

wow
cod-bf
fallout
fifa
.........?

DarkSector
<#eljen>
többi játékban is jóljön, fps-eknél meg szinte létfontosságú, hiszen aki nem érti meg a teljes történetet, annak megyek lövök dx9-dx10-dx11-ben.
de hálisten sok játék megvan magyar felirattal.

Az év minden hetében fent volt a TOP10-be? Most csak eladásokról beszélek.

JaSoN HuNTeR
Hát ez nagyon állat lesz =D

DarkSector
wtf?
az egy dolog. én a mostani 2. részre gondolok.
az elsõ rész is jobb volt, legalább magyarul mentem elõre és öltem a polipokat, meg a magyarul feliratozott koreai katonákat. 😊

Magiszter
Én az RPG-knek eleve akkor állok neki ha már van hozzá magyarítás. KOTOR óta ezt csinálom. Hiába jön ki, meg tiszta kafa az egész, csak akkor veszem meg/töltöm le(khm) ha már 100%-ban érteni fogom a sztorit. Bár a Mass Effect-et angolul vittem végig elsõnek, de aztán még 2x magyarul. Az is megerõsített ebben az elhatározásomban. Magyar nyelven jobban tudom élvezni (angol is értem, de no... azért édes ékes apanyelvemen játszódni hangulatosabb).

shaddam
Megérteni?Mész elõre oszt lövöd a polipokat

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
jah mert úgy gondolod a crysis nem toplistás? 😛
én nem erre emlékeztem.

DarkSector
hogy megértsék azok is akik nem tudnak angolul rendessen??
az annak se rontja el aki angolul akar játszani meg annak se aki magyarul akarja érteni mit mondanak, max néha olvasni kell a szöveget és lemaradsz a dolgokról ha történik átvezetõ, de szíve joga a játékosnak választani ha van rá mód.

a mûremek meg ""-jelbe gondolom. 😛

Az nem jelent semmit. Ha a toplistás Simset se akarják már lefordítani akkor ezt se fogják.
Megint eljön a hobby fordítók ideje. Ilyen akció játékoknál (amik tényleg 8 óra) nem érzem annyira veszélyesnek a dolgot. Viszonylag emberi idõn belül kijöhetnek hozzá fordítások, na meg angolul se olyan vészes velük játszani.

Az igazi gond szerintem az RPG-knél kezdõdik. Mass Effect, Dragon Age, (Fallout). Ott alapvetõ dolog, hogy értsed szinte az egész storyt, játékmenetet, küldetéseket stb. És elég hosszú idõ kell a fordítások elkészüléséhez, akár 2 év +.

shaddam
Egy crysis színvonalú mûremeket minek magyarítani?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
én a Resident 2-õt vittem végig életembe magassan a legtöbbször, 52x.
Bár az is igaz hogy a végefelé 01:28:xx-es idõt nyomtam le.
Szóval ez ugye orákban mérhetõ inkább, ha azt nézem hogy a final 8 kimaxolása 200 óra volt.

de ennyi. ma ha legtöbb játékot 1x lenyomom akkor utána nem igazán mondhatni hogy 2x nekiállok, max a kedvenceimet, amiben van sok extra és ugye sarkal hogy játszd újra.

JaSoN HuNTeR
100x

DarkSector
😛
egyenessen arányossak maradnak.
régen hosszabbak voltak nem annyira szépek, most szebbek de rövidülnek. 😊

kifli
Újra beindul a magyarítás.

Bár manapság a játékok annyira rövidek, hogy mire elkészül a magyarítás, már 3x végigjátszottam...
DarkSector
EA azt mondta nem lesz a játékaiban magyar nyelvi támogatás.
Ezekután 90% hogy nem lesz. :S

kifli
de ez már biztos, hogy nem lesz benne magyar nyelv? Azért csak van budapesti crytek studio, és magyarok is dolgoznak a játékon szépszámmal...