CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekemis ez a bajom....
ezek a képek nem tudom mire jók, még ha hunyorítok se nagyon értem mit nézzek rajta. 😊
Hogy ettõl a szar stalkertõl még dx9-ben is szebbet tudnak az meg egy más lapra tartozik, mert a stalker a világ legrondább hype-olt játéka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen egy benchmark eddig amiben van eltérés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Heaven Benchmark-ot ajánlom figyelmedbe. Ott látszik igazán a DX11 mire lenne képes. Csak valamilyen megfontolásból nem úgy használják.

Pl a tesszelláció használata ilyen eredményt hozna:

Ha nem jelenne meg

arty
jah, ez a marketing része 😊

kár, hogy gyakorlatban ezt nem látni...

Forza.

zoliapu
Mondjuk én már a STALKER Clear Sky növényzet megjelenítéssel (persze azért ez szebb) is meg voltam elégedve, inkább a tesszalációra gyúrhatnának PC -n.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

lolSL
vs

vs

DarkSector
Majd ha lesz 2 kép összehasonlításnak megnézném szívesen.

kifli
tesztelláció, élsimítás, extra fényefektek, ezeket megtalálhatod avp-ben, vagy stalkerban, minimális részét dirt2-ben...
DarkSector
Igen Crysis 2-ben dx11-es effectek esetleg, de még egyenlõre nincs játék amiben olyan + lenne ami indokolná az fps esést.

Magiszter
Aha. Akkor rakj mondjuk 32x-es tesszellációt egy játékra és nézd mennyivel gyorsabb lett! Dx11-es effekt, sõt az egyik leglátványosabb ha jól megcsinálják. Vagy néhány fényeffektet, ami kimondottan DX11-es, de ha igazán be akarod halasztani a játékot akkor részecskeszimuláció, ami reagál a környezetre (dx10-is elvileg tudta már). Szóval ha egy játékot teledobálnak ilyen effektekkel (márpedig a Crysis 2-ben lesznek a beharangozás szerint), akkor ott izzad a VGA mint állat.
Szóval igen gyorsabb a Dx11, ezért lehet ugyanakkora teljesítmény mellé több effektet bepakolni.

DarkSector
Igen? És mi a dx10-es kinézet? úgymond extra effect? 😊
Mutasd meg mert én 1 játékban sem láttam eddig. 😊

kifli
gyorsabb is, persze, csak akkor ha lemondunk az extra effektekrõl...
Ugyanolyan kinézet mellett gyorsabb.
DarkSector
-nak kéne lenni.

Bence94
"plusz a DX11-es extrák se épp VGA barát dolgok" ez ismét egy hatalmas baromság mert pont, hogy jobb a dx11, gyorsabb!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Voltak Crysis-ban ronda részek csak sokan nem figyeltek rá mert ugye a fejlesztõk kicsit megoldották hogy ne vegyék észre, ne ara figyeljenek...

PL a talaj, meg a növényzet...messzirõl szép, de közelrõl, mikor bemész a bokrok közé a crysis-ban nem szép.
A talaj megintcsak homályositva volt.
De minden tisztelet a játéké, csak gondoltam megemlitem.

Ja meg full unalom az egész!!!
<#kacsint>

Magiszter
Jah amúgy az FC2-t nem Crytek csinálta hanem az UbiSoft Montreal, meg nem Cryengine-el fut hanem Dunia montorral...

Magiszter
Tényleg, azzal sem ártana már játszanom lassan 😊 Majd Márciusban meglesem szerintem.

MerlinW
Azért a FarCry 2-ben igen nagyot alkottak optimalizáció terén.

[merlinw.org]

Magiszter
Azt tekintve hogy milyen vas kellett a futtatásához akkor. Mert csak a felsõ 10.000 engedhette meg magának hogy olyan grafikai szinten futtassa mint amin kellett volna. Hiába lehetett minimumon is játszani, olyan ocsmány volt hogy csak na. Márpedig a Crysis látványban volt izmos fõleg.
Szóval ha ezt tekintjük, akkor igen is van félni való, mert talán ez is olyan szinten lesz, hogy sokaknak csak 2-3 év múlva lesz olyan konfigjuk, amin úgy fog futni és kinézni, ahogy kell neki.

Van mint mihez hasonlítani. Far Cry, Crysis mind hardvergyilkos játékok voltak (by Cryengine), és most jön a Crysis 2. Képek/Videók alapján igenis erõs grafikája van (hiába szarozzák sokan), plusz a DX11-es extrák se épp VGA barát dolgok. Így van miért félni. Kétlem hogy megjelenést követõ hetekben lesz olyan átlag gép (nem High End, SLI, 6 magos 8 gigás csoda), amin DX11-ben legalább HIGH-ban, FullHD mellett, röccensémentesen fog futni.

Az hogy konzolon is megy meg nem érdekel. Nem konzolról írják át PC-re, hanem külön írnak egy PC-s verziót, a PC-k erõtartalékait kihasználva (és meghaladva 😄 ), minden extrával.

DarkSector
Jó, de mit tekintve? Van mit mihez hasonlítani? Nincs akkor milyen pánik? 😊

Magiszter
Tekintve a Crysis elõzõ részét, véleményem szerint, jogos a pánik. 😊

DarkSector
Pontossan, mivel a kiadott gépigény nem párosítható a konzolokon futó demo-val.
Ezért esnek túlzásokba néhányan, elõre pánikolnak. 😊

koschwarz
"Mondjuk semmi sem indokolja azok alapján amit eddig láttunk."

szerintem is így van. az eddigi videók kvázi egy mai átlagos szép játék grafikai színvonalát és részletességét mutatják. persze az összes videó boxos volt eddig, gondolom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
jah de játszható. 😊

MerlinW
Hát.. többynire minimumon is játszható nagyon alacsony graf. beállítások mellett, de általában illúzióromboló az eredmény😊 Fõleg egy ilyen kategóriájú kívül csillog, belül rohad játéknál😊

[merlinw.org]

DarkSector
A minimum nem játszható? 😄

Az ajánlott gép az amin maximum beállítások mellett el kell fusson a játék.

MerlinW
Arra figyelni, hogy:
Minimum = elindul
Ajánlott = játszható 😊

X-en pedig jól fut ugyan, de ne hagyjuk szó nélkül, hogy 30-as fps limit van. Mondjuk semmi sem indokolja azok alapján amit eddig láttunk. Semmi extra, sem grafikailag, sem játékmenetben.

[merlinw.org]

gduck
Ha az 1. részrõl beszéltek akkor egy kis infó:

- annó a 8800ULTRA volt a csúcs kari, azon se ment FULLON.
- megjelenés után egybõl indul a marketing: CRYSIS-hoz SLI konfig "dukál" <#buck>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Snexi
ennyi volt az ajánlott,de azon se futott normálisan(valódi ajánlotthoz kb az akkor elérhetõ maximum hardvereket kellett volna leírniuk amihez nem volt pofájuk)
szerintem ami most a minimum az már tényleg egy átalogos gép,nem hiszem hogy csak a low-hoz lenne elég

DarkSector
Játszottál te például az Alone in the Dark-al?

Fehercsoki
Érdekes,azt írták,hogy jobban fog futni mint az 1,jobban lesz optimalizálva,az 1nél kb. ennyi volt az ajánlott.Szerintem pont leszarták a PCt,hiszen ha konzolon fut,akkor nehogymár PCn ennyi legyen a minimum:S

Cris99
Ja pont majd hétközbe remélem mikor nem leszek itthon..😞(:@

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

gduck
Igen de arra azt mondták nem hivatalos és azután kiadták ezt <#szomoru1>

DarkSector
az elsõ 2 gép.

Magiszter
Vagy utána 3 héttel, ahogy már csinálták mások. 😊

DarkSector #2401: Mi az a 2 dolog?

TaRka0107
Olyan rossz, hogy semmi hír a PC-s demóról, már úgy értve, hogy idõpont nuku! Gondolom majd megjelenés elõtt egy nappal adnak egy demot, hogy nesztek lessétek meg!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
AZT mondták a fejlesztõk pc-re is a maxot ki akarják hozni. Ha hazudnak az egy dolog. Én hiszek nekik 2 dologban beváltották már az igéretüket.

Cris99
Én már nem hiszek ezeknek, mindenki a buzi konzolokra fejleszt!!
Minket meg leszarnak (pl Bo, mw2)!
Ebbõl van a nyereség, nem a pc-bõl ez a sajnálatos dolog...😞(

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

DarkSector
Szerintem ez valós.
Mondogatják hogy nem de majd szerintem durva config kell neki.
Szerintem az én configomon minimumon fog majd futni a játék.

grebber
Ez volt eddig is!

Next PC upgrade: 2022

gduck
Na itt a hivatalos MINIMUM (!!!) KONFIG <#fejvakaras>

DarkSector
Én pont másképp vélem.
Azt mondták mind3 platformra a maxot akarják kihozni, ha ez így van akkor elvileg durvább gép kell neki majd.

Az hogy multiplatform cím, és kijön mind3 platformra, nem egyenlõ a játék minõségével.

Tudnék sok címet mondani, kijött ps2-re vagy psp-re és sokkal gagyibb érthetõ okból mint pc-n vagy "nextgen" gépeken.

Holott egy játékról van szó.

bertino
hat melegen ajanlom nekik, hogy ne 2 fps-el fusson.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kongy
Azért remélem a game jobban fog futni mint anno az 1. Mert most azért mégis multiplatform lesz, tehát elvileg jobban kéne neki futni... de ki tudja. Nagyon kíváncsi leszek rá.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zoliapu
Erre a hónapra ígérik.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

DarkSector
a táska, meg a figura.

Cris99
Black opsnál is ez van...😞
Simán fut, de a lassú betöltés megõrjít..
Bc2 & Vietnam fullon mindennel 3x hamarabb betölt..😄

The Protector
Mi 30K a gyüjtõin?Nem értem.Nem lehet az a táska annyira fasza.Ráadásul eléggé szegényes a felhozatala.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?