CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát,a mostani konfigon medium beállításokkal van 20fps kb,ugyhogy csak ps3on lesz kijátszva,jó kis dx9-el😊
Ott várom hogy fog futni és mutatni Összeségében.

Shep
Ja amúgy ti is hiába állítjátok át a gombkiosztást szarik rá és csak az alapbeállításokkal dolgozik továbbra is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Így akartam:

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Azt fejtegette, hogy a bugok nagy része nem is bug, simán hiányzik valami, és lehet direkt.

Emlékszel te a Half Life2-re Amikor kijött? Volt benne vagy 230 bug. Azt szép sorban kiderült, hogy az eredeti játékban nincsenek benne! 😊
Aztán jött sok nagyarcú, hogy de már van javítás meg fix, meg tököm tudja. Ja, tényleg volt, úgy már csak a direkt hibák fele volt meg. A F*x TV meg ott mutogatta a saját lopott verzióját, nem volt ciki, hogy nincs gránátkijelzés, vörös az energiacsík, a fõmenünek nincs háttere, stb. Ráadásul több könyvtárban szépen átdátumozgatta a fileokat a HL2 futása közben, amibõl késõbb komplett rendszerborulások is lehettek.

TaRka0107
Itt van pár kép tõlem is! Szerintem kurvajólnézkiXD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
De vicces hogy egy ilyen valahonnan száármazó félkész beállítatlan állítólag béta változatról megy a vita meg a mentegetõzés...😊
Minek kell mentegetõzni a bugok véget? ha megjelenés elõtt látnak benne hibákat úgyis el fog csúszni a megjelenés szarabbat nem adnak ki mint adtak régen....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na és ha egy hónapos? Lehet direkt nincs benne egy csomó adat, lehet csak még nem cserélték ki a placeholdereket, legyenek azok hangok, hangbeállítások, textúra vagy shaderek. Lehet nincs hozzákapcsolva vagy beállítva az A.I. egy csomó egységnél. És? Lehet direkt ilyen, lehet késõbb akarták beletenni.

DarkSector
pont fordítva, az elsõ részben voltak homályosítások, fõleg mikor magadelé néztél az útra...itt ilyet nem fogsz látni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Ebbõl csak annyit lehet leszûrni, hogy még keményen dolgoznak rajta a fejlesztõk. Sztem nagy játék lesz, fõleg a multi (az elõzõ részekben is az volt a legjobb)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kongy
ennyit errõl

sztem az a gyökér aki nem képes elfogadni a csúnya igazságot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gduck
1 hónapos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BuildNumber=5620
BuildName=crysis2(5620)_01_13
BuildTime=2011/01/13:01:00:07

Smithwarden
Bye... <#levele>
A game lehet akar jo vagy rossz, de mar egy bugos beta alapjan nem lesz tul szar.
Viszont aki idejon ez alapjan hulyezni es frocsogni osszevissza...az no comment.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Engem a bétától elvonatkoztatva az zavar, hogy a FarCry-ból volt 64 bites verzióa, a Crysis1-bõl volt 64 bites verzió, a Warheadben már NEM volt, és akkor írták, hogy a Crysis2-ben se lesz, mert nem éri meg fejlszteni. 😞
Ez azért érdekes, mert elvileg a Crysis1 64 bites verziója simán benyalt 6GB memóriát is. Valahogy nehezen hiszem, hogy a távoli jövõben nem lesz gond a memóriakorlát, pláne liszencelhetõ motor esetén.

berlinboy6329
Játszhatatlan....Ha a teljes is ilyen lesz bekaphatják a buzi vibrálásukkal együtt.:C

Meg a 29fps-es input lagjukkal is.Pedig Vsync sincs rajta,mert 50fps-sel nincs input lag.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kongy
jelenlegi (aláírásomban lévõ) konfigomon az elsõ rész még most sem fut túl tisztességesen, szaggat, lassul... nem az igazi. Ezzel szemben a 2 folyamat 40 fps, alig tölt, és igaz h kevésbé kidolgozott mint az 1, de összességében sokkal szebb. Motion blur-tõl tekintsünk el.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zeller01
Mikor megvettem az elsõ részt, akkor is középkategóriás gépem volt. A játék nagyon lassan futott. Emlékszem új VGA-t kellett vennem. Most is középkategóriás gépem van, de a 2. rész nagyon szépen fut. Sokan mondtátok nagyon el lesz baszarintva a portolás, de szerintem ez jobban fut pc-n mint anno az 1. rész.

. : Z E L L E R : .

Daell Drow
Hat igen, buktunk is meg nyertunk is valamit. 😊
Mert a crysis 1-ben azert valahogy minden kivan dolgozva, itt meg a tavolba olyan texturakat latok amiket utoljara 10 eve XD.
a cry1 is fent van es 25-35fps még most is csak.
Prince23
Ezt annak köszönheted (már mint a jól graf. futást, egyhez képest ugye pláne), hogy konzolport 😄

Daell Drow
Na sikerult megoldanom a problemakat, most mar hasit a game 1680x1050 advancedben 40-60 fps. A hardcore grafon en csak elsimitast meg esetleg AA kulonbseget latam, amugy semmit. igy boven jo az advanced, viszont a mozgas kozbeni blur-t tulzasba vittek. ha azt a teljesben kulon kilehet kapcsolni akkor grafikara nem lesz szavam.
Amugy nem rosz gam, a gyungel egy kicsit hianyozni fog. De ettol fugetlenul, es hogy most a betat tolom, meg lesz veve a game(multi miatt is).
balint1111
Nemtom mér sírtok hogy szar lesz a játék egy betából kiindulva. Egy az hogy már 6 hónapos, másrészt meg a béta 9gb az egész 15 lesz... Akkor gondolom lesz még egy két dolog.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Kongy
Majd akkor folyt. köv. márciusban.

TDC Geronimo
Ez már azért a legalja, amikor egy kilopott belsõ fejlesztõi build alapján fikáznak itt egyesek. A másik meg, hogy ha letöltötted akkor maradnál legalább csöndbe és nem állnál neki fikázni egy kvázi ellopott terméket...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
De hagyjadmár most mit kell fröcsögni az ilyen embereknek hagyd a picsába.
Komolyan mondom, letölt egy félkész warez cuccot, nincs benne sziget meg pálmafa, és nem fog tudni emlékezni majd a játékra és leszarozza ennyi.

Hagyd rá nem is kell magyarázkodni. Nem játszik vele és ennyi.
Valaki emlékezni akar egy játékra, valaki meg játszani vele.
Meg fikázzák a codot. Istenem lehet arra bármit mondani, nekem sem a szívem csücske, de TÉNY kurvasokan megvették és kurvasokan kurvasok órát beleöltek a multiba.

Valamint a Crysis 2 szebb mint a Crysis 1 csak itt kissebb a bejárható terület, de ami terület van az szebb.
Legtöbb textúra 1024x1024-es.

berlinboy6329
Az még a kisebb baj,de hogy annyira vibrál a monitor a fényektõl,h szinte olyan,mintha ki-be kapcsolna,az kurva idegesítõ.Meg a Vsync..És egyiket sem tudom kikapcsolni?Nem tudja vki hogy kell ezeket megoldani?v másoljam újra és akkor megszünik a villogás?

De ha meg is szünik a Vsync még midnig ott van:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
Úgy, hogy nekünk nem vibrál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én már az elején ettõl tartottam mikor megjött az info ,hogy város + konzol is és sajnos igazam lett de ettõl függetlenül még lehet jó játék. Bétába belenéztem és nem rossz de nem rontom el az élményt azzal ,hogy egy nem teljesen kész valamivel játszom. pl. totál kiábrándító lehet úgy végigvinni, hogy az NPC-k csak állnak madárpózban.

Kongy
nekem konkrétan a motion blurtõl van hányingerem. mintha x360/ps3-aznék...pfuj.

berlinboy6329
Hogy tudtok ti ezzel akármit is csinálni?Vibrál az egész monitor a játéktól szétbassza a szemem....És még a Vsyncet se lehet kikapcsolni.

Kongy
naja, az 1 legalább egy szabadabb játék volt, ez meg lineáris mint a faszom... nagyon konzolszagú az egész.

Shep
Számomra az 1 egy nagyon jó játék (pl. nemrég kezdtem újra) úgyhogy szerintem meg az hülye aki szerint azért hülye valaki mert megvesz egy neki tetszõ játékot.

Kongy
Gyakorlatilag a CryEngine 3-ért fizetünk...

Kongy
most itt fikázzátok a gyereket, de van benne igazság amit mond. Egy harmatos kis multi meg egy átlagos single-ért kiadni 10 ezret... hát nem éri meg.

hülye kozsó blfszgc

Prince23
Lehet igaza van 😊 a Cry1- sem volt egy húdevageszmagesz játékmenetélmény. Egyedül a Warhead volt értelmesebb és érdekesebb játékmenet szempontjából.

berlinboy6329
Vsyncet h kell kikapcsolni?nagyon zavaró..Plusz a vízszintes csíkokat,amik fényeknél jönnek be,mert rohadtul zavaró+bassza a szeme(A fullgrafos cfg-t használom,ami vhova ide lett linkelve)

Kongy
Csak a Bad Company 2 bétát tudom erre felhozni, vagy a MoH-ét. Semmit sem változott hónapok alatt. Ettõl függetlenül sztem én majd végigtolom a Cry2-t (márciusban), mert a grafika kárpótol mindenért.

Kongy
Nem lehet vki ennyire hülye. Most komolyan. Te nem nézel videókat a Crysis 2-bõl? Az 1 nappal ezelõtt megjelentek is olyanok mint amilyen ez a béta... Ezen már sztem nem fognak változtatni, csak max majd nem fagyogat.

gduck
Ez volt eddig a "legértelmesebb" hozzzászólás a topicban. Egy élménnyel lettünk gazdagabbak. <#falbav>

Daell Drow
Idaig en is meg vagyok, miutan kiuszunka tengeralatjarobol. jon egy vidi a nanoruharol ott nekem file hiba miatt nem emgy tovabb. RAadasl csak nalam megy a game mindig ugy hogy inditasnal kep megmerevedik a logonala ztan ugy marad kozben megy tovabb a game meg a hang?
Magiszter
EZ a béta állítólag egy fél évvel ez elõtti változatot tükröz. Szóval még van 1 hónap a megjelenésig, tehát 7 hónap fejlesztés van még ez után a béta után. 7 hónap meg elég akár még arra is hogy teljesen átgyúrják a játékot.
Szóval én meg azt mondom: Hülye aki egy béta után dönt.

Anno HL2 bétája is milyen ótvar volt már. Aztán mikor kijött a végleges nem tudtad letenni.

Lehet valahol a grafikán állitani? Vagy a hardcor a legnagyobb beállitási lehetõség?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Kongy
Szép-szép, de úgy kb negyed óra után már megszokod h minden csilli-villi és onnantól kezdve már unod.

Kongy
Õszintén szólva sztem a játékmenet nem fog változni a teljesben.

Valmit biztos dob, de aki nagy csodát vár a végleges verziótól, azt sajnos el kell keserítsem, a Crysis 2 csak ennyi amit látunk.

1-2 hónap alatt nem fognak belõle csodát csinálni és amúgy is csak a bevételre mentek így nem is fognak megváltók lenni ezzel a gémmel.
BoneDragon
Egész topicot törölni kéne és elölrõl kezdeni... unalmas ez a sok kisgyerek, aki bejön és lehúz egy kiszivárgott félkész betat...

modelcar
okcsá

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Shep
Köszönjük, hogy megosztottad velünk tömör és lényegre törõ, mindazonáltal szubjektív véleményedet!

Kongy
Én már tolom. =D

Azt kell h mondjam, nagyon szép, de ezen kívül semmi több. Átlagos shooter, a szokásos Crysis-os nanoruhával.

Ez a játék dögunalmas, csak a grafikája jó, aki ezért kiad 10 ezer forintot az úgy hülye, ahogy van.

Shep
Elhiszed, hogy ez engem nem vigasztal? 😊