CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Átlagban nálam NAGYON jól fut. Van h beszaggat néha, de ezt betudom a bétának. Még így is kevesebbet szaggat mint a Crysis, és tegyük hozzá azt is h mindez max grafon van. és nagyon jól megy ahhoz képest. Nem is hittem volna h úgy fog futni nekem is mint a videókon. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Cris99
Nemtudom, nekem ha leveszem akármelyikre rohadt kockás lesz minden mintha 800x600ason lenne!, ha viszarakom harcorera akkoris!
Ha újraindítom a játékot akkor újra jó!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fehercsoki
Nekem is meglepõen jól fut,1280x1024 2,5Gh Dual Core proci,2 giga ram és Ati 4850 512mb vga,25-40 fps Hardcoreon,Advanceden pedig 50-60 körül is van.

balint1111
Mennyire fut jól?? Mert lehet veszek egy olyan procit, nincs kedvem lapot meg mindent cserélni..

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

JaSoN HuNTeR
Nekem is jól fut. Nem úgy mint az 1 az nem fút annyira jól mint ez.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

berlinboy6329
2GB 800mhz-s ram és E8200 2.66Ghz-es proci.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
HD3870X2.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kongy
milyen vga-d van? nekem 5770-nel 4 magos Q9400-as procival, és 4 gb rammal tökéletesen fut már a béta is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kifli
milyen kártyád van?
berlinboy6329
25-35 legyen inkább 17-35:C Átlagolva kb 23...

berlinboy6329
Hööööööj,de rohadtul akad aztakurva😮

1440*900 advanced...25-35 fps kint+akcióban,beltéren nyugiban 45-55...

Aszittem jobban fog megnni,ha azt írjátok,h gagyibb 5xxx-en 30at emgy HC-ben...pedig az enyém elm. jobbnak kéne legyen,mégis rohadt szarul megy:C

És a 2GB RAM-ot megeszi reggelire..

Kíváncsi leszek a végsõ változat milyen lesz,jó ez a béta összehasonlítási alapnak..És tényleg kurvasok minden hiányzik belõle,mikor felbontást váltottam annyi mindent hiányolt ki se fért a képernyõre😮

Maxtreme
Thx a hozzászólást. Ezzel kiérdemelted a hónap idiótája címet.
Nyereményed egy 3 hónapos nyaralás teljes ellátással, a Lipótmezei elmegyógyintézetbe...

lolSL
mycrysis.com és ea.com/crysis-2 a hivatalos oldalak.

Fehercsoki
Ez a crysis2beta.com oldal akkor kamu vagy nem?Elég érdekes oldal,bár tényleg ad keyt.

DarkSector
Szokásos jóindulat dõl belõled...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah nekemis azért tetszik mert jópofa dolgokat lehet csinálni benne.
Meg tetszik a játék világa ez a színes fantasy világ is...én elõbb veszem meg mint a crysis 2-õt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
epic-es srácok max a kamu reklámot csinálják hozzá, de a játékhoz semmi közük
kiégtek már ezer éve, ut04 óta nem volt jó játékuk
(gearst nehogy megemlítse vki lol)

A Bulletstorm szerintem egy nagy durranás lesz, a demó is bejött, csak rövid volt, és kevés lehetõség.
A menü zenéje is kiváló, mondjuk ebben a Crysis 2 sem panaszkodhat. 😊
DarkSector
Azért ha már a látványról beszélünk és fps, akkor már melítsük meg hogy Crysis ide vagy Crysis oda a most megjelenõ Bulletstorm, amit az EPIC-es srácok fejlesztettek.

Meg lehet nézni mit kihoztak a régi U3-as motorból (valójában mai játékok egy úgynevezett Unreal 3.5-öt használnak)...

rage
Ez szerintem driver-probléma lehet.

Közben látom, a másik fõrumban már találtatok rá megoldást.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Zinaj
Itt mit?
Aki tudja az segitsen.2 helit is kilottem teton embereket is.jött egy 3.heli raketavetot nem lövi rá...:S

i7 azt szevasztok :P

Daell Drow
Armagedown

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

shaddam
Más játékoknál a kezdõhéten van 2-3 milla, ennek a fényében nem nagyon lehet büszkélkedni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Magnum PI
Lehet nem mondok újdonságot és lehet csak véletlen egybeesés de mintha sokkal stabilabb lenne a gama ha 32bites módban inditom a autodetect.bat-tal. Valamint a max grafika cfg-t is megcsináltam. 64bittel nekem folyamatosan lefagyott.

gduck
Írjál a supportnak <#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Zinaj
Amikor a helit kell kiloni, s a tetore ereszkednek le emberek ott mit kell csin?mert mindig jön egy heli, s sosincs vége hiaba lovom ki

i7 azt szevasztok :P

DarkSector
Jó a szöveged, fõleg a kozsózás. <#alien>
Leírod vázlatossan hogy mirõl akartál írni az elõbb?

Namost akinek meg kijelzõje , meg stb de meg még úgy egyáltalán normális .cfg-ja sincsen crysishoz , annak nem igazán kéne minõsítgetni ), arra minden hülye kozsó blfszgc képes hogy megnézze hogy mennyire szarul megy az LCD-jén nativfelbontásban.... hát képzele... Elmondanám hogy projektoron jelenlegi vásznamon is csúnya mint a szar, fõleg 2D-ben 😄

És 6500 ft-ért vettem ma emiatt egy csúcs 22" -es diamondtron képcsöves CRT-t, szinte gyári állapotú, 35 ezer ft egy 3d visiön kit , nem lehet azt se mondani hogy túl drága lenne túllépni a kutyaütõ 2D LCD-ken. 16:10 -es CRT-t is szerzek, és egyértelmû jobb vászon kell a crysisnak. Egész egyszerûen el kell ismerni az LCD-rõl is hogy szar...

berlinboy6329

DarkSector
2 dolog van.
eladás szerinti bukás, meg a játékosok véleménye alapjáni bukás....

Sokszor nem egyezik a 2.dolog.
Attól hogy pl még a dead space-bõl eladás szerint bukást könyveltek el még nagy sikere volt...csak a pc-s nagyobb része letölti, ezért nem látni az eladásokban...

A Dead Space 1-et is bukásként tartják számon 1 év alatti 1 millás eladásával, közben meg a vgachartz 3 millát ír... Az a baj, hogy amelyik játék manapság nem termel milliós eladásokat napok-hetek alatt azt automatán bukásként könyvelik el.

Megjelenés után 3 hónappal már megvolt az 1 millió példány. Keressetek csak rá, 2008 február elején egy csomó cikk volt errõl.

És DarkSectornak van igaza, õk egyszerûen többet vártak. Úgy gondolták ez lesz A JÁTÉK, ami forradalmat indít és úgy fogják emlegetni mint a régi neveket Wolf3D, Doom stb.

DarkSector
Õk többet vártak.
Minden pc-s eladás bukásnak számít mert a fejlesztõk a warez-hoz viszonyítanak. Hogy mi lett volna ha , meg talán....

JaSoN HuNTeR
Fejlesztõk is aztmondták!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
Nah így oké, de senki nem mondta hogy ez bukás. 😊
Elég szép teljesítmény.

Beszélek hülyeséget, szóval megjelenése után 1 évvel ment belõle 1 milla.

2007-ben csak 1 millát, de az ne legyen már bukás.

DarkSector
jah 2009-es a crysis?

Kellet hozzá kb 1 év, de ez miért fontos? Maguk a fejlesztõk nyilatkozták, hogy a játék termelt profitot de többre számítottak.

DarkSector
Nah kanyarodjatok vissza a játékhoz inkább...

Smithwarden
Na a forumozok hulyezese utan nyomod a gyokerezest.
Gratulalok. <#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
De nem az számít igazán hány darab meg milyen áron...hanem mennyi idõ alatt.

DarkSector
mostanában 1-2 ezer ft-ért megkapni így is sokan hozzájutottak már. 😊

Ebben az esetleges bundle, újracsomagolt, egybecsomagolt verziók nincsenek benne, de azok nem is nagyon számítanak.

"By May 2010 the game has sold over 3 million units (and its standalone expansion about 1.5 million units)❤️9> making it one of the best selling PC games of all time." - Wikipedia.

Bence94
szerintem be kéne zárni megjelenésig, mert tényleg szánalmas ami itt megy...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Állítólag 3 millát, igaz a felét féláron.

DarkSector
Talán. Bár nem tudom van-e oldal ahol ezeket az eladásokat nyomon lehet követni.

JaSoN HuNTeR
Az egybõl mennyit adtak el PCre? 1-2 milliót?