CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Minden esetre engem meggyõzött ennyi is. Jó lesz ez teljesbe!
Crytek helyébe én most kiadnám már tekintve ezt az incidenset.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Az easy nagyon az.Videó kedvéért próbáltam ki de a Fraps nagyon leviszi 40-50 fps-ról 4-5 fps-re 😞
Hagyományõrzés a köbön xD
csak mert eléggé tré maga a honlap, és ahhoz képest hogy ip-ként csak egy kulcsot kéne adnia, nekem már adott 3at is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem belátták hogy túl unalmas lett volna a dzsungeles téma!
Szeretnék létrehozni a Crysis közösség számára egy közösségi oldalt. Tudtommal a Crysis.hu megszünt anyagi okokból. A TotalGaming oldalcsoport kiszeretné bõviteni pilléroldalait a Crysis-al is. (TotalCrysis.hu). Ha esetleg valamelyikõtöket érdekelné, és tudna Nekünk ebben segiteni, akkor irjatok nekem e-mailt. [email protected]
Minden segitségnek örülnénk. Itt elsõsorban a tartalmak összeállitására, ötletek/tippekre gondoltunk. Estetleg ha valaki szerkesztõ szeretne lenni, az is kivitelezhetõ, sõt....
Azok nyitottak a kategoriájukból adódóan odamész ahova nem akarsz kb. Itt meg mész egy kialakított "csõben" mint az fpsekben legtöbbször.
Továbbra is fenntartom méltó folytatása a Crysisnak!
Game közben alt+tabbal kilépsz (ezt nem szereti a béta utánna nem tudsz visszalépni) és látható hogy 2GB-nál nem eszik többet. 1,5volt a max amit láttam!
Játszok most a betaval, próbálom szeretni, de nem megy. 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Õket csak az érdekli,hogy dagadjon a buksza semmi de semmi más.
Azért látni,lehet hogy az elsõ részek után valamit fel is akarnak mutatni és elég akciódús momentumokat raktak bele.
Mondták,hogy lesz pár olyan dolog amire biztosan emlékezünk majd.
Hát ha ez a pár dolog az akar lenni amire gondolok,akkor szerintem elrontották.Jobb lett volna ha nem csak amolyan átvezetõként vannak jelen hanem gameplay közben mi magunk éltük volna át.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl.De már látni akarnak valamit.Remélem a 3. rész ezt is übereli majd és nem csak gépigényileg
<#eplus2>#eplus2>
Zoliz: Sztem várjuk meg a véglegest és utána mondjunk róla véleményt.Lehet hogy nem lesz nagyszám, de lehet hogy sikeres lesz ezt most még nem tudjuk egy béta alapján.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Egyébként is a szinkronhangok is hibásak... szóval nem rontom el a játékélményt, ezt a bõ egy hónapot kibírom. 😊
Szerintem nem lesz játékmenetileg szinte semmi változás max grafikában hogy szarabbul fog menni a sok lassító dx11-es cucc végett!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy nálam is voltak ilyen lebegõ katonák, és emiatt 1 helyen tovább se bírtam menni, úgyhogy delete lett.
lehet hogy a kész játékban már a városi környezet helyett szigeten fog játszódni! <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Lehet hogy csak nem látható...hogy attól repkedtek.