Minden idők egyik...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nekem az elsõ két kedvenc játékom annak nevezhetõ. 😊
Qwerty4
De én mikor a HL2-t toltam hirtelen felindulásból tudtam, hogy az a minden idõk legjobb játéka és máig úgy gondolom pedig azóta rengeteg gémet toltam és semmi se tudta ûberelni azt a játékélményt amit akkor nyújtott.Még az epizódok sem!De persze a közelébe tudott férkõzni még pár játék.
Qwerty4
"Minden idõk/Utóbbi idõk...? hm.
Vagy jó ez így, ahogy van?
(a játékfüggõség kezelésénél külön fogalom a one more turn)
Minden idõk legjobb ûrstratégiája: Master of Orion 2
-legjobb skirmish élmény:Total Annihilation (bõven 200+ óra fölötti skirmish 97-2005/6 között)
-legjobb Total Conversion: Counterstrike
-legjobb mod community:Total Annihilation (a fejlesztõ csõdjét követõen egyedül ez tartotta életben)
-legjobb taktikai shooter(izometrikus) Ufo-Terror from the deep
-legjobb rpg(fantasy)Baldur's Gate,(Gothic 2 rossz idõben jött a gépemre)
-legtöbbször kellett nézni végigjátszást: Wizardy 8
-legrégebbi rpg, amivel játszottam: Eve of the Beholder 3
-legjobb rpg (sci-fi):Fallout 1(2)
-legfélelmetesebb játék (elsõre): Doom 3
-legjobb grafika: nincs értelme meghatározni, mindíg lesz újabb 😊
-legjobb zene:
Jeremy Soule munkájából: Total Annihilation, illetve Morrowind fõcím zenéje(Baldur's Gate fõcímzenéjével holtversenyben a második)
-minden idõk legjobban várt játéka(általában): Duke Nukem Forever
-minden idõk legjobban várt játéka(nekem): Supreme Commander
-minden idõk legjobb, és legadddiktívabb MMO-ja: EVE Online
-minden idõk legjobb sakkprogramja: Archon Ultra
-minden idõk legjobb stratégiája(nekem):
1.Total Annihilation,2.Supreme Commander.3.
legrégebbi stratégia(PC), amivel játszottam: Stronghold/Settlers/Horde, nem tudom már
hát végülis ja,ebben az évben jó sport játékot nem lehet mondani...ea sports gémek mind ua.zok mint a tavalyik...pes08 meg csalódás 😞
más megn em is volt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
csak hát valamelyik sport játékot írnom kellett. az nba 08 meg sztem tök xar lett... a fifa legalább jó volt, 2 csapattal is végig vittem egy-egy bl bajnokit is.
gondolom nem a pc-s verzióra gondolsz?!
2007.
Legjobb pc games általános kategóriákban:
1. CoD4
2. Gears of War
3. Crysis
4. Jericho
5. Hellgate London
6. Stalker
Az Év legnagyobb csalódása: Need for Speed Pro Street
Az Év egyik meglepetései: Driver4, GoW
2007...
legjobb fps: CoD 4 (ezenbelül 2007 vitán felüli legjobb modernkori fpse is)
legjobb katonai szimulátor": ArmA
legjobb tps: GoW
legjobb sci-fi fps: Crysis
legjobb rpg: Jade Empire (sajnos a Witchernem tudtam végig vinni, mert nincs még meg, de gondolom az is toppon lesz)
legjobb rts: World in Conflict (ezenbelül még 2007 legjobb modernkori)
legjobb kommandós: GRAW2
legjobb sport: Fifa 08
legjobb grafika: cod4
legnagyobb meglepetés: chronicles of riddick,boiling point
legnagyobb csalódas: pes2008
legjobb multis: cod2
legtöbbet várt,de enyhe csalódás : stalker
legjobb sport: pes6,nba 2006
legjobb lopakodós: splinter cell 3
a legjobb sztori:Mafia
a legjobb rpg:gothic 2
a legjobb 2.világháborús játék:hidden and dangerous és cod 1+uo
a legjobb játéksorozat:hitman
a legparásabb:blair witch project 1(kevesen ismerik de higyétek el ez a legparásabb,folyamatos nyomasztó hangulat)
legadaktívabb:gta sorozat
legjobb stratégia:hoi 2 doomsday
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
varosépitos: sim city 4
manager játék: theme hospital
autós: nfs pro street
szimulátor: live for speed
sport: wii sports 😊)
fps: cod4
tps: max payne 1
leglátványosabb: crysis
legbrutálisabb: postal 2
legjobban vart: stalker
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb játéktörténete: KOTOR 1-2
Minden idõk leglátványosabb játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: John Cooper (Desperados)
Minden idõk leghangulatosabb játéka: Silver, Desperados (elsõ rész!), Gothic 1-2
Minden idõk legjobb stratégiája: Disciples 2
Kész, ennyi.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
minden idõk legjobb játéka: GTA 2
minden idõk legjobb pc-s karaktere: Lara Croft d:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
amúgy nagyjából a #125-tel, Zero-val értek egyet, nálam egy RPG-s játék kábé azt jelenti, hogy a karakterem testreszabhatom, küldiket kapok, fejlõdik a karakterem (inkább a szintlépõs a bejövõs, a "használomésfejlõdik" stílus hamar átmegy agyatlan tréningelésbe..), cselekedeteim kihatással vannak a világra és a történetre.. ilyen feltételek mellett látszik is, hogy az mmorpg-k nem igazán felelnek meg a klasszikus rpg-rõl alkotott nézeteimnek (fõleg 10 évnyi pen&paper rpg-s tapasztalattal..), persze attól még lehetnek jók, de nem venném egy kalap alá õket a fallouttal, a baldur's gate-tel, de még a vampire: bloodlines-szal se.. ahogy a diablot se, hisz bár abban fejlõdik a kari, küldiket is kapok, csak épp a küldik statikusak, elmondják mit kell csinálni, semmi közbeszólás és a küldinek is 1 megoldása van
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Offoljuk szét ezt a topicot iiiiiis!)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
TPS: max payne sorozat, új prnce of persia sorozat
RPG: ebben annyira nem vagyok othon, de szerintem az oblivion tarol, azzal játszottam eddig egyedül
RTS: red alert yuri's revenge
szvsz of kórsz
strategia: starcraft (warcraft 2)
kozlekedesi epitkezos: transport tycoon
varosepitos: sim city 4 (sim city 2)
egyeb epitos: hospital tycoon
autos: flatout 2 (crashday)
ugyessegi: mario (giana sisters)
shoot em up: jets 'n' guns
sport: nba jam
fps: prey (duke nukem 3d)
western fps: outlaws
ingyenes mmo: cabal
fizetos mmo: hellgate london
leglatvanyosabb: clive barker's jericho
legbrutalisabb: carmageddon
legjobban vart: diablo 3
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szerintem egy igazi RPG-ben jellemzõje a teljesen testreszabható fõkarakter, és hogy a viselkedés hatással van a sztorira. Ahol csak fejlõdés van, a fõkarakter fix, és az egész inkább a sztorira épül, azt én már kalandnak hívnám. Másik végletnek a Diablo-t és klónjait tartom, ahol meg tökmindegy mi a sztori, a játékmenet kimerül a "menj és üss" klikkelõizom-mozgatásban.
Egészen kevés játékot tartok igazi RPG-nek, az RPG-nek nevezettek közül.
Wizardry sorozat
Knights of the Old Republic
Baldur's Gate
Neverwinter Nights
Elder Scrolls sorozat
Fallout sorozat
Planescape: Torment
Kalandjáték, RPG elemekkel:
Final Fantasy sorozat
az új Bard's Tale
ööö, most nem ugrik be több...
Akciójáték, RPG beütéssel:
Diablo sorozat
Nox
Deus Ex sorozat
System Shock 2
Alien Shooter sorozat
Na persze ezek csak azok, amik elsõre beugrottak. Én nem neveznék csak a karakterfejlõdés miatt RPGnek egy kalandot, vagy egy akciójátékot...
Ja, és az MMORPG-ket sem nevezném igazi RPG-nek. Ezeknek a túlnyomó többsége akciójáték, amiben a fejlõdés csak azért van benne, hogy egymillió+1 óráig is eltarthasson a játék, és közben befizessen az ember többtucat havidíjat.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nos az rpg, az olyan játékok ahol a karaktereink szintfejlõdésen esnek át. De ilyen alapon az AoM is rts-rpg lenne? Arkantos fejlõdött. És remélem, h rpg a Jade Empire is meg Hellgate London is.
A kaland az a játék, ahol rejtélyek után nyomozunk? pl. Secret files Tunguska? Igaz?
Ha tisztázódnak ez a két mûfaj, akkor fogok írni egy egybefüggõ listát.😊
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
multiban FPS - Quake1 (Telefrag powa! 😄)
RPG - Fallout, Arcanum (Na ez igazi pen&pencil rpg hangulatot adott, csak senki nem ismerte 😞)
RTS - Warcraft 3
multiban RTS - Starcraft, és War3
TPS - Hitman: Silent Assassin
Kalandjáték - Curse of Monkey Island (az elsõ 2 rész szintén, de ez a kedvencem), Day of the Tentacle, Sam&Max Hit the Road, Zak McKraken, Toonstruck, Legend of Kyrandia
Sportjáték: Need For Speed 2, NHL '95, Flatout2
Platform: Zool, Aladdin, Lode Runner
Arcade õrülködés: Death Rally
Legjobb fõszereplõ: Guybrush Threepwood(Monkey Island ha valaki nem tudná 😊), Max(Sam&Max Hit the Road)
Legjobb mellékszereplõ: Murray(CoMI), Az impek az Overlordban("for you masteeeer") 😄
Legjobb fõgonosz: Shodan(SS2)
Legidõrablóbb szórakozás: WoW és a Diablo2 multiban
Legnagyobb para: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Nem egészen... a pontos mûfaji meghatározása jRPG. Muszáj megkülönböztetni, mert azért egy Baldur's Gate vagy Ultima nevektõl egész más irány.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.