Minden idők egyik...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG - Final Fantasy sorozat (mert az tényleg RPG)
3rd Person - Max Payne + Devil May Cry 3
Stratégia - Starcraft
Akció RPG - Diablo + Titan Quest
Kalandjáték - Syberia + Fahrenheit
Legszebb - Eddig a Crysis
Horror - Resident Evil összes
Ja és a legjobb Lego - Michael Jackson (õ is széthullott😊
minden idõk legszórakoztatóbb fpse: SoF2(CoD sorozat)
minden idõk legjobb stratégiája: Starcraft( számomra nagyon kedves Medieval sorozat)
minden idõk legjobb autos játéka: NFS: Most Wanted (GTR2)
minden idõk legjobb férfi karaktere: Sam Fisher
minden idõk legjobb nõi karaktere: Az aktuális zászlólengetõ csaj az NFSekbõl😄😄😄
minden idõk legjobb manager játékja: Football Manager sorozat
minden idõk legjobb rpgje: A hallhatatlan Diablo 2
Különdíjasaim: Carmageddon,Knights of Honor, Max Payne 2.
respect to the man in the ice cream van
Kérdés? Szerintem minden világos..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk leglátványosabb játéka: Crysis
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Sam Fisher (Splinter Cell)
Szerintem. Igaz én nagyon sokat szimulátorozok, a Lock On-t nagyon szeretem, de úgy gondolom hogy nem tudom ezekbe a kategóriákba sorolni.
Jó kis topik 😊
a többi fényévekre van tõle.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Qwerty4
gamertag: kenobita
<#ravasz1>#ravasz1>"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De végülis mindegy a cím, ha úgyis minden idõk legjobbjairól beszélünk. 😊
Qwerty4
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
akkor miért használják a minden idõk szót... így hát szóltam a modi topikban, h jó lenne vagy titulusra vagy utóbbi idõkre változtatni, rájuk bíztam...
nekem is jobban tetszett a minden idõk, de láthatod, h sokakat zavart, amit nem értek, hisz ez egy szójárás, túl komolyan vették, sajnos.
Hiszen létezik ez a szó, és ilyen kor mindig a JELENRE kén meg a MÚLTRA gondolnunk, mikor ezt a szép magyar szót használjuk. Nem pedig még a jövõre, hisz egyszer élünk, a múltban és a jelenben... na ez szólt mindenkinek!
A topik címe: U T Ó B B I I D Õ K
Weighted Companion Cube 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Lone Survivor (Plus/4), Robin Of Sherwood (Plus/4), Scramble (Plus/4), SSI szerepjátékok (C-64), Bloodwych (C-64), Pirates (C-64), Street Rod 1-2 (C-64), Laser Squad (C-64), Eye Of The Beholder 1-2 (Amiga), Moonstone (Amiga), Speedball (Amiga), Chaos Engine (Amiga), Sonic The Hedgehog (Sega MegaDrive), Leisure Suit Larry 5-6-7 (PC), Might And Magic 6 (PC), Baldur's Gate 1-2 (PC), Icewind Dale 1-2 (PC), Diablo 1-2 (PC), Fallout 1-2 (PC), Driver (PC) Need For Speed 3 (PC), Screamer 2 (PC), Star Wars: KOTOR2 (PC), Sim City 4 (PC), Total Extreme Wrestling sorozat (PC) Guild Wars (PC), WoW (PC), WWE Smackdown: SYM (PS2), Virtua Fighter 4 (PS2), Silent Hill 2 (PS2), GTA sorozat (PS2), Pro Evo sorozat (PS2), Final Fantasy X (PS2), Dragon Quest VIII (PS2), Gran Turismo 3-4 (PS2), WRC sorozat (PS2), Final Fantasy VII (PS), Test Drive Unlimited (XBox360), Fight Night 3 (XBox360)
Hirtelen ennyi. 😊
gamertag: kenobita
A félelem folytonos, a megijedés meg pillanatszerû...
Lehet félni és megijedni is. 😊
Qwerty4
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
haggyámá, én még HL 1-be is megijedtem amikor mászok a szellõzõbe és egy olyan kis izé felém ugrik 😄 tökre szerettem azoktól félni 😄 (megjegyzem lehettem 9-10 éves 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
Minden idõk legjobb kalandjátéka: Prince of Persia 1-2
hát igen..<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Minden idõk...
legoptimalizálatlan játéka (persze most 2007-re értem, jah és egyéni): Colin McRae DiRT
legoptimalizált játéka: TimeShift!!!!!!!!!
legrosszabb folytatás: NfS😛S
legjobb negatív karakter: Gen. Tatarin (FF)
legszebb nõi karakter pc-n: Enrica (SCDA) 😄DDDDDDDD
legjobb sci-fi/alternatíva játék: ÜberSoldier
...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Minden idõk legrosszab játéka: Gutts 'n Gartners in DNA Danger /megvettem eredetiben <#wow3>#wow3>/
Minden idõk leglátványosabb játéka: Oblivion
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Final Fantasy VII. ---> Aeris Gainsborough
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb játéktörténete: Final Fantasy VII.
Minden idõk legjobb autós játéka: Need for Speed sorozat
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHHA és COD 1 ill. UO
Minden idõk legfélemetesebb játéka: Silent Hill franchise darabjai
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Prince of Persia SoT, WW, TT, GTA, Max Paxne
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden idõk legjobb játéka: Medal Of Honor Allied Assault
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Hitman részek
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Hitman
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
legjobb játéka:Half-Life 2 (Thief 1)
legjobb látványvilága:TimeShift (Call of Juarez)
legszínvonalasabb játéka:Half-Life 2 (Thief 1)
legjobb stratégiája: StarCraft (Knights and Merchants)
legjobb autós játéka:Flatout (Carmageddon, Flatout 2, NFS Porsche)
legjobb RPG:S.T.A.L.K.E.R. - nem szoktam RPG-zni nagyon, ezért ezt a fél RPG-t tudom csak írni
legjobb western:Call of Juarez
legjobb játékzene:Clive Barkers Jericho
legparásabb játék:Condemned (F.E.A.R. és PM kiegészítõje, Undying)
kedvenc karaktere:Leon - RE4 (Garrett - Thief)
kedvenc horror játéka:Condemned (F.E.A.R. és PM kiegészítõje, Undying)
legjobb háborús és egyben legjobb ww2 játéka:Medal of Honor - Pacific Assault (MoHAA)
legrosszabb játéka:pl. Halo 2 (...)
legjobb lopakodós játéka:Thief 1 (SC 2, Thief 2)
legjobb sorozata:Half-Life (Thief, Splinter Cell)
legaddiktívebb játékai:Half-Life 2 (Thief 1)
legnagyobb csalódása:MoH - Airborne
Na hát egyenlõre ennyi... 😊
A zárójelben mindig a másodlagos helyet elfoglaló játékok találhatók.
Qwerty4
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Legjobb karakter: sztem is price kapitány, megjegyzem jól tartja magát😄
legszebb játék: Test Drive unlimited
Legszinvonalasabb: ----||-----
Miért ne lehetne az sg-n is egy ilyen összegzõs topik?
Qwerty4
de ne vedd magadra, nem gondolom komolyan, csak magasra feldobott labda ...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Regards,