Minden idők egyik...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
FPS - Bioshock vagy HL2
RPG - Final Fantasy sorozat (mert az tényleg RPG)
3rd Person - Max Payne + Devil May Cry 3
Stratégia - Starcraft
Akció RPG - Diablo + Titan Quest
Kalandjáték - Syberia + Fahrenheit
Legszebb - Eddig a Crysis
Horror - Resident Evil összes

Ja és a legjobb Lego - Michael Jackson (õ is széthullott😊
Én is folyatatnám a saját sorom
minden idõk legszórakoztatóbb fpse: SoF2(CoD sorozat)
minden idõk legjobb stratégiája: Starcraft( számomra nagyon kedves Medieval sorozat)
minden idõk legjobb autos játéka: NFS: Most Wanted (GTR2)
minden idõk legjobb férfi karaktere: Sam Fisher
minden idõk legjobb nõi karaktere: Az aktuális zászlólengetõ csaj az NFSekbõl😄😄😄
minden idõk legjobb manager játékja: Football Manager sorozat
minden idõk legjobb rpgje: A hallhatatlan Diablo 2
Különdíjasaim: Carmageddon,Knights of Honor, Max Payne 2.

cement
már nemazért de egy jó autós szimulátornak mióta kell megfelelni a "jó sztori" feltételnek?... csak mert szerinted az "ellaposodott" . az csak egy plusz hogy az nfsnek csináltak sztorit, ezzel is mégjobban fel akarták dobni a játékélményt

respect to the man in the ice cream van

Matthew Prosac

Kérdés? Szerintem minden világos..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Boconadi
áááá Karmageddon 😄😄😄😄😄😄

Elõ is túrom és felrakom. MÚSZÁJJ 😄😄😄😄
Boconadi
Minden idõk legjobb játéka: Call Of Duty séria (mégha én nem is kedvelem annyira. Az UO single playerét nagyon szeretem, ma este vittem végig harmadjára :])
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Splinter Cell
Minden idõk leglátványosabb játéka: Crysis
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Sam Fisher (Splinter Cell)

Szerintem. Igaz én nagyon sokat szimulátorozok, a Lock On-t nagyon szeretem, de úgy gondolom hogy nem tudom ezekbe a kategóriákba sorolni.

Jó kis topik 😊
PíszLávJuniti
a legjobb játék: XCom: Enemy Unknown
a többi fényévekre van tõle.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez miben volt?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Qwerty4
Jó lenne ha készítenének újból egy Carmageddon-féle játékot, vagy feldolgoznák az eredetit egy mai motorral úgy mint a BMS-nál a HL-ot. 😊

Qwerty4

cenobite
Hát igen, ezt a két mondatot mennyiszer is hallottam.

gamertag: kenobita

cenobite
Húúú, death rally. Mennyit nyomtuk! Nagyon szerettem. Ja és tényleg a Carmageddon!!! (Szigorúan csak az elsõ rész!) Imádtam!

BaLTáSGYiLKoS
ezek se voltak rövid életûek a vinyókon anno (minden idõk szerint nézve)

<#ravasz1>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Need For Speed sorozat minden idõk legjobb autós játéka?Eh.. Talán a legpopulárisabb, de a legjobb semmiképp.A régi részei még pályázhattak volna erre a címre, de a mostaniknak a története meg a hangulata is ellaposodott..sima arcade játék jó grafikával..sztem legjobb autós játékot amúgyis vmelyik szimulátor közül kéne kiválasztani.Hosszabb élettartamúak, mind a nfs féle játékok.

BaLTáSGYiLKoS
a régi mániám...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Hehh, hát nem! 😄 Egyébként rengetegen összetévesztik a kalandjátékokat vmi teljesen mással. Ebben a topicban is ez már a második eset...
BaLTáSGYiLKoS
csak ennyi... <#worship>(jól beszéltél)<#worship>

Tinman
Sose volt a Prince kalandjáték...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Qwerty4
Szerintem a minden idõk... cím jobban passzol, nagyobb idõt foglal magába.Utóbbi idõk az csak az elmúlt pár évet!
De végülis mindegy a cím, ha úgyis minden idõk legjobbjairól beszélünk. 😊

Qwerty4

Pókmalac
Minen idõk legjobb stratégiája: Knights and Merchants 1-2 egyzserüen n icns rá szo mennyire jo ksi hangulatos játék az...azt soha nem tudtam megunni mint pl a szar age of empires-t

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Prince23
Látod sokakat zavart ez a minden idõk... pedig sztem lehetett volna használni, hisz ez CSAK egy SZÓJÁRÁS EGYÉNILEG, szémélytõl függ, mert ugyebár kinek mi a minden idõk legjobbja... nem értem az a letámadásokat ez ügyben...
akkor miért használják a minden idõk szót... így hát szóltam a modi topikban, h jó lenne vagy titulusra vagy utóbbi idõkre változtatni, rájuk bíztam...
nekem is jobban tetszett a minden idõk, de láthatod, h sokakat zavart, amit nem értek, hisz ez egy szójárás, túl komolyan vették, sajnos.
Hiszen létezik ez a szó, és ilyen kor mindig a JELENRE kén meg a MÚLTRA gondolnunk, mikor ezt a szép magyar szót használjuk. Nem pedig még a jövõre, hisz egyszer élünk, a múltban és a jelenben... na ez szólt mindenkinek!

cenobite
Hülye címe lett a topicnak...

Bocs.

Qwerty4
De miért?

Qwerty4

Prince23
Na fiókák: át kereszteltettem a topik nevét tisztelt moderátoraink segitségével:

A topik címe: U T Ó B B I I D Õ K

kuci06
Minden idõk legjobb karaktere:
Weighted Companion Cube 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Shiwo
inkább csak negyed rpg..vagy nyolcad..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cenobite
kimaradt

bocs a "flood"-ért! 😊

cenobite
Upsz, Morrowind (PC), Oblivion (PC) kimarad.

Ennyi!

cenobite
Kb. 12 éves korom óta játszom (Plus/4-el kezdtem '88 kötül) úgyhogy nekem nincs ilyen leg-listám. Minden korszaknak megvoltak a legjei. Viszont amik nyomot hagytak kitörölhetetlenül - vagyis ezek azok, amikkel képes voltam/vagyok úgy játszani, hogy megszûnik a külvilág:
Lone Survivor (Plus/4), Robin Of Sherwood (Plus/4), Scramble (Plus/4), SSI szerepjátékok (C-64), Bloodwych (C-64), Pirates (C-64), Street Rod 1-2 (C-64), Laser Squad (C-64), Eye Of The Beholder 1-2 (Amiga), Moonstone (Amiga), Speedball (Amiga), Chaos Engine (Amiga), Sonic The Hedgehog (Sega MegaDrive), Leisure Suit Larry 5-6-7 (PC), Might And Magic 6 (PC), Baldur's Gate 1-2 (PC), Icewind Dale 1-2 (PC), Diablo 1-2 (PC), Fallout 1-2 (PC), Driver (PC) Need For Speed 3 (PC), Screamer 2 (PC), Star Wars: KOTOR2 (PC), Sim City 4 (PC), Total Extreme Wrestling sorozat (PC) Guild Wars (PC), WoW (PC), WWE Smackdown: SYM (PS2), Virtua Fighter 4 (PS2), Silent Hill 2 (PS2), GTA sorozat (PS2), Pro Evo sorozat (PS2), Final Fantasy X (PS2), Dragon Quest VIII (PS2), Gran Turismo 3-4 (PS2), WRC sorozat (PS2), Final Fantasy VII (PS), Test Drive Unlimited (XBox360), Fight Night 3 (XBox360)

Hirtelen ennyi. 😊

Qwerty4
Ez butaság!

A félelem folytonos, a megijedés meg pillanatszerû...
Lehet félni és megijedni is. 😊

Qwerty4

Bandee1987
Nehéz megmondani egyébként, hogy melyik minden idõk legjobb játéka. Minden korszaknak megvan a maga legjobb játéka, de most hiába mondanám azt, hogy Cod4, mert az most sztem a legjobb, de lehet jövõre más überelli, régen meg a moháától voltam elájulva, szal...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

wedge31
Ha nálad egyet jelent a félelmetes hangulat az ijedséggel akkor én is szánlak téged.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ForzaInter
sajnállak ha ilyen idõs korban megijedsz egy játéktõl...

Yo, Bitch!

ForzaInter
hátjó akkoriban énis😄
de most nem tudok egytõl se megijedni...

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
"Minden idõk legfélemetesebb játéka: ilyen nincs😄"
haggyámá, én még HL 1-be is megijedtem amikor mászok a szellõzõbe és egy olyan kis izé felém ugrik 😄 tökre szerettem azoktól félni 😄 (megjegyzem lehettem 9-10 éves 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dragooon
MInden idõk legjobb motoros játéka: Elasto Mania
Minden idõk legjobb kalandjátéka: Prince of Persia 1-2

hát igen..<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Prince23
jah és ez lemaradt
minden idõk
LEGJOBB KIEGÉSZÍTÕJE: Spearhead!!!! (MoH)

Prince23
Folytatás...

Minden idõk...
legoptimalizálatlan játéka (persze most 2007-re értem, jah és egyéni): Colin McRae DiRT
legoptimalizált játéka: TimeShift!!!!!!!!!
legrosszabb folytatás: NfS😛S
legjobb negatív karakter: Gen. Tatarin (FF)
legszebb nõi karakter pc-n: Enrica (SCDA) 😄DDDDDDDD
legjobb sci-fi/alternatíva játék: ÜberSoldier
...

Bandee1987
nyugi, nem veszem magamra, én is képtelenen voltam kihagyni ezt a kommentet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tinman
Minden idõk legjobb játéka: Hexenküche 2 /C64, 2-3 évet toltam vele anno ^^/

Minden idõk legrosszab játéka: Gutts 'n Gartners in DNA Danger /megvettem eredetiben <#wow3>/
Minden idõk leglátványosabb játéka: Oblivion
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Final Fantasy VII. ---> Aeris Gainsborough

Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Call of Juarez
Minden idõk legjobb játéktörténete: Final Fantasy VII.

Minden idõk legjobb autós játéka: Need for Speed sorozat
Minden idõk legjobb második világháborús játéka: MOHHA és COD 1 ill. UO
Minden idõk legfélemetesebb játéka: Silent Hill franchise darabjai
Minden idõk legjobb folytatásos játéka: Prince of Persia SoT, WW, TT, GTA, Max Paxne

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rockynhooo
számomra a:

Minden idõk legjobb játéka: Medal Of Honor Allied Assault
Minden idõk legszínvonalasabb játéka: Hitman részek
Minden idõk legjobb pc-s karaktere: Hitman

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Qwerty4
Minden idõk...

legjobb játéka:Half-Life 2 (Thief 1)
legjobb látványvilága:TimeShift (Call of Juarez)
legszínvonalasabb játéka:Half-Life 2 (Thief 1)
legjobb stratégiája: StarCraft (Knights and Merchants)
legjobb autós játéka:Flatout (Carmageddon, Flatout 2, NFS Porsche)
legjobb RPG:S.T.A.L.K.E.R. - nem szoktam RPG-zni nagyon, ezért ezt a fél RPG-t tudom csak írni
legjobb western:Call of Juarez
legjobb játékzene:Clive Barkers Jericho
legparásabb játék:Condemned (F.E.A.R. és PM kiegészítõje, Undying)
kedvenc karaktere:Leon - RE4 (Garrett - Thief)
kedvenc horror játéka:Condemned (F.E.A.R. és PM kiegészítõje, Undying)
legjobb háborús és egyben legjobb ww2 játéka:Medal of Honor - Pacific Assault (MoHAA)
legrosszabb játéka:pl. Halo 2 (...)
legjobb lopakodós játéka:Thief 1 (SC 2, Thief 2)
legjobb sorozata:Half-Life (Thief, Splinter Cell)
legaddiktívebb játékai:Half-Life 2 (Thief 1)
legnagyobb csalódása:MoH - Airborne

Na hát egyenlõre ennyi... 😊
A zárójelben mindig a másodlagos helyet elfoglaló játékok találhatók.

Qwerty4

Condemned néven csinált filmet Austin.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

wedge31
" Minden idõk legfélemetesebb játéka: ilyen nincs " - nagyon kemény arc lehetsz ha neked mondjuk a SH sorozat vagy a Condemned nem félelmetes.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

trogerzsiger
legjobb játék: Nfs 4 (sokat nyúztam)
Legjobb karakter: sztem is price kapitány, megjegyzem jól tartja magát😄
legszebb játék: Test Drive unlimited
Legszinvonalasabb: ----||-----

éncsakpoénkodtam

trogerzsiger
ezek sztem ahogy fejlúdik a pc ipar változni fog..

Qwerty4
Ez jó topik.Nem tudom mi a baja egyeseknek vele, ha nem teccik sicc!<#mf2>
Miért ne lehetne az sg-n is egy ilyen összegzõs topik?

Qwerty4

Shiwo
most mondjam azt, hogy nem csoda, ha az egész ember az ? <#awink>

de ne vedd magadra, nem gondolom komolyan, csak magasra feldobott labda ...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skinnyman
Aham. Akkor már csak azt nem értem, hogy a Gothic és Hellgate London miért nem ilyen, a Titan Quest meg miért ilyen.

Regards,

lol