18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Haulin jobb mint ez...és csak egy frissitett változata a HaulinnakSzinte ugyanaz.....Csak a haulinhoz több a mód :)
igen max fizetõs warezon XD
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
és a haulin az jóbb mint a haul?
és le lehet tölteni torrent nélkül a haulin-t?
és le lehet tölteni torrent nélkül a haulin-t?
én a www.haulinhunmap.htst.hu ról szedtem le !!
minden oké más volt a játékba mikor beléptem ki volt irva h magyar térkép és mikor kezdtem volna uj játékot akkor a betöltésnél megált és a játék motorja hibát küldöt ki és le kellet álitaní a játékot!!!
ez mér lehet? vagy esetleg ez a honlap nem erre a játékra van tervezve hanem egy másik modra?
minden oké más volt a játékba mikor beléptem ki volt irva h magyar térkép és mikor kezdtem volna uj játékot akkor a betöltésnél megált és a játék motorja hibát küldöt ki és le kellet álitaní a játékot!!!
ez mér lehet? vagy esetleg ez a honlap nem erre a játékra van tervezve hanem egy másik modra?
nem tudja valaki h honnan lehet letölteni hozzá a magyarországi térképet ami müködik is?
elöre is kösz
elöre is kösz
ok köszi a segitséget kamionokat csak simán a módba másoljam és már bent is van
hûûha...én pl. ehez nem nagyon értek.. kamionokat és a pótokat oda kell...meg minden más módot...de valamit felülírni meg ilyenek...hát nem nagyon értem :S
Kérdezd meg a haulin topikban...mert itt nem nagyon írogatnak :S (mellegsleg ugyanaz a játék :D XD)
Kérdezd meg a haulin topikban...mert itt nem nagyon írogatnak :S (mellegsleg ugyanaz a játék :D XD)
és csak simán a módba másoljam bele nem kell semmit fölülírni beakartam rakni egy benzinkutat de nem rakta be modon belül most ez van
modell>buldig>gas_station
>misc > eyetatcher
>point>
ilyesminek kell lenni vagy valamit rosszul csináltam
a választ elõre is köszi
modell>buldig>gas_station
>misc > eyetatcher
>point>
ilyesminek kell lenni vagy valamit rosszul csináltam
a választ elõre is köszi
sziasztok módokat hogy lehet berakni vagy egyáltalán hova kell berakni a választ elõre is köszi
Jah vagy majd EURO TURCK<#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
Att mehet a <#email>#email><#circling>#circling>
Att mehet a <#email>#email><#circling>#circling>
Jah meg pár gépszörnyet, mert elég silány a választék. <#vigyor2>#vigyor2><#pias>#pias>
senkinek nincs kedve át konvertálni 1-2 potot
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Már van de azért köszönöm!!!<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Breki a kollégáknak!!
Valaki tudna nekem 1 crack linket!!
Elõre is köcönöm!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Valaki tudna nekem 1 crack linket!!
Elõre is köcönöm!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Én meg semmit... Igaz 1 órát volt fent a gépemen. :D
De ennek a játéknak semmi értelme nem volt. Minek csinálták ?
De ennek a játéknak semmi értelme nem volt. Minek csinálták ?
...::::::...
van valami külömbség a haulihoz képest? én csak annyit vettem észre gyorsabban méri a km-ert
Igen ez a legújabb része.
Sok különbség nincs ez meg a Haulin között.
Inkább azzal játsz mert ahhoz vannak kamionok, pótok, térképek stb...
Sok különbség nincs ez meg a Haulin között.
Inkább azzal játsz mert ahhoz vannak kamionok, pótok, térképek stb...
...::::::...
ez a legujabb része a sorozatnak?
akkor ennek van a legjobb grafja?
akkor ennek van a legjobb grafja?
mirt ilyen kicsi méretben agem?
köszi hungaro
igen nem lehet belenézni mert amikor elindul a játék nyomom elöre és megy mutatja kilométer\ ora de nem látok semmit mert sötétség van hungaro segits ha tudsz!!!!!!!
hellotok.nem tud valaki segiteni nekem mert nekem amikor betölti a játékok akkor semmi probléma nincs de amikor már elindult a játék akkor
fekete a képernyö és a lámpa fényét látom.lyenkor mit kell csinálni hogy jó legyen?
fekete a képernyö és a lámpa fényét látom.lyenkor mit kell csinálni hogy jó legyen?
Köszi!
Arra gondoltam, hogy meglévõ kamionok festéseit megváltoztatni... :D
Arra gondoltam, hogy meglévõ kamionok festéseit megváltoztatni... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
grafikákat? :D
Milyen grafikákra gondolsz? :D Ez egy kicsit vicces :D
Amúgy kamionokat a FAQ-ban találsz :)
A letöltéseknél :)
Milyen grafikákra gondolsz? :D Ez egy kicsit vicces :D
Amúgy kamionokat a FAQ-ban találsz :)
A letöltéseknél :)
1.van...ugyanaz mint az elözõ 18Fosban....és a kettes kérdésedre a válasz: NEM!!De ez a FAQ-ban is benne van ha jól tudom
Hy all!
Van cheat a játékhoz? a Haulinos kamionok mûködnek ebben a játékban?
Van cheat a játékhoz? a Haulinos kamionok mûködnek ebben a játékban?
köszi hát igen hotelbe még nem voltam
3-4 fuvar után bemész egy hotelbe (H) és akkor ott lesz 1 sofõr.
Ha csak rövid utakat vállalsz, akkor 1-2 csillagosak fognak várni rád, ha hosszúakat, akkor 4-5 csillagosak.
Ha csak rövid utakat vállalsz, akkor 1-2 csillagosak fognak várni rád, ha hosszúakat, akkor 4-5 csillagosak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
valaki nmegtudná mondani hogy a Long Haulba hogy lehet embereket felvenni mert én nem birok rájönni vagy meég nincs elég lóvém valaki segitsen please!!!
igen, ez.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Helló!
Én most találtam rá a játékra.Nekem tetszik.
De lenne pár kérdésem:
1.a kamionokat akármilyen színárnyalatra át lhet festeni,de a pótkocsikat miért nem?Van esetleg erre valamilyen mód?
2.arra a kamionra miért nem lehet megállapodást kötni,mit én vezetek?
3.a F.A.Q.-ban lévõ két link közül az elsõn találtam pár kiegészítõt(kamion,pótkocsik).Letöltöm,kicsomagolom,berakom a mod mappámba,de semmi nem történik.Nem találom a játékban sem a kamionokat,sem a pótkocsikat.Miért?
Én most találtam rá a játékra.Nekem tetszik.
De lenne pár kérdésem:
1.a kamionokat akármilyen színárnyalatra át lhet festeni,de a pótkocsikat miért nem?Van esetleg erre valamilyen mód?
2.arra a kamionra miért nem lehet megállapodást kötni,mit én vezetek?
3.a F.A.Q.-ban lévõ két link közül az elsõn találtam pár kiegészítõt(kamion,pótkocsik).Letöltöm,kicsomagolom,berakom a mod mappámba,de semmi nem történik.Nem találom a játékban sem a kamionokat,sem a pótkocsikat.Miért?
tuningolni kell és menni fog 120-al...egyébként meg ha elfogy akkor 112-es számot hívod és félig kapsz benzint!
Mér 40km/h enged menni, mért nem a maximumig 120-ig? Akkor mért írja ki a kilóméteróránál hogy 20 40 60 80 100 110 és 120 miközben csak 20 40 enged menni? És ha benzin elfogy és nincs a közelbe benzinkút akkor mit csinálsz?
OMSI FOREVER!!!
Sziasztok!
Én 2 hete nyomom a Steel Haulint és American Long Hault is. Látszólag probléma mentesen futnak a játékok a vezetéssel nincs is gond, de a gazdasági része annyira primitív, mintha valami limitált lehetõségû, butított verzió lenne. Nincsennek konkurens cégek, nincs kivel versenyezni a fuvaroké, nincsenek határidõk, nincs kimutatás a cég vagyonáról, semmi. Probléma mentesen csinálom az üveget – üvegé fuvarokat 50 ezreké, míg ugyan ezen a távon 1-2 ezres tarifák a jellemzõk. Már dolgozik 3 sofõröm is, de sehol semmi probléma, kihívás, csak dõlnek a százezrek amiken egyre több kamiont vehetek, de minek???? Nem akarom elhinni. Hogy a játék x-edik részében ennyire primitív a gazdasági rész. Vagy ez a játék, tényleg CSAK a furikázásról szól? Használ valaki eredeti példányt, vannak tapasztalatok?
Én 2 hete nyomom a Steel Haulint és American Long Hault is. Látszólag probléma mentesen futnak a játékok a vezetéssel nincs is gond, de a gazdasági része annyira primitív, mintha valami limitált lehetõségû, butított verzió lenne. Nincsennek konkurens cégek, nincs kivel versenyezni a fuvaroké, nincsenek határidõk, nincs kimutatás a cég vagyonáról, semmi. Probléma mentesen csinálom az üveget – üvegé fuvarokat 50 ezreké, míg ugyan ezen a távon 1-2 ezres tarifák a jellemzõk. Már dolgozik 3 sofõröm is, de sehol semmi probléma, kihívás, csak dõlnek a százezrek amiken egyre több kamiont vehetek, de minek???? Nem akarom elhinni. Hogy a játék x-edik részében ennyire primitív a gazdasági rész. Vagy ez a játék, tényleg CSAK a furikázásról szól? Használ valaki eredeti példányt, vannak tapasztalatok?