1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • marko37
    ha megnézed a képet nekem nincs fent a patch nekem meg azt nem rakja fölkéri az originál cd-t
  • Csaba42
    Hát, az enyém is feltelepítette magát, de lehet, hogy valami hiba következett be a telepítés során, amiről nem tudósított a telepítő (vagy a Windows sumákol). Mindegy.

Most a kis akció után végre minden magyar, aminek annak kell(ene) lennie, és (legalábbis eddig) nem volt crash a játék folyamán. :) Amúgy arról a weboldalról szedtem le a magyarítást, amelyikről a linket adtad. Ja, az egyébként baj, hogy nem tettem fel a patchet a magyarítás előtt? Mert azt írta ki a patch telepítője, hogy korrupt a telepítés.
  • marko37
    nekem se sikerült még kamionokat potokat a haulinbol a long haulba akni nekem még meg se jelent más egyéb kiegészitö jo bele és a kodok is ugyan azok
  • marko37
    a cb feliratnak és a hangnak is magyarnak kell hogy legyen
  • marko37
    innen tölsd le
  • marko37
    az enyém saját magát feltelepitette nem kellet semmit sehová másolni
  • marko37
    tehát a menünek a belsö menünek és a cb hangoknak is magyarnak kéne lennie
  • Csaba42
    Aham, és még mindig nem tudom, mi okozza a rendellenességet nálam. :( Most kipróbálom, mi lesz, ha a "18 WoS ALH - hun.scs" fájl tartalmát bemásolom a "base.scs" fájlba. Egy próbát megér...
  • marko37

• Csaba42
    Megjegyzem, már akkor elolvastam a FAQ-t, amikor először jöttem ide ebbe a topikba. Nem viccből van olyan nagy betűkkel és pirossal szedve.
  • Csaba42
    Egyébként a kódokra találtam megoldást, így már értem, mit pofáznak a CB-n a többiek.
  • Csaba42
    Kisfiam, elolvastam, és ha nem tudsz olvasni, akkor segítek: _csak_ a hang lett magyar, se a menü, se semmi. Megjegyzem, függetlenül attól, melyik exe-vel indítom el. Ráadásul a FAQ melyik pontjára is utaltál, ha megkérdezhetem? Mert nagyon nem írtam semmi olyan problémát, aminek a megoldása abban benne lenne.

marko3: lásd fent a problémát. Ráadásul ha a hang magyar, akkor a szövegnek is annak kéne lennie - nem? De mégsem! :(
  • balika666
    valaki pls! hallottam hogy a haulin cuccai jók a long haulba. Én betettem 1 volvo fh12-est és a showromba kint van a képe csak amikor töltené a kamiont kidob hibaüzivel. Valaki nem tud megoldást?
  • marko37
    gyorsnak kell lenni öcsém gyorsnak
  • Carlos
    FAQ:
    60 másodperces demo?
    Kúl lehet...
  • marko37
    pontossan az a magyarositás meg hogy a menü magyarul van ennyi barátom
  • Attila889
    FAQ kisfiam
  • Attila889
    magyarositást írd be alul a keresőbe.Köcce!
  • Csaba42
    Aham, köszi! És ezt honnan tudod amúgy? Valami weboldalon olvastad, vagy valaki mondta?

marko37: nálam nem működik a magyarítás, csak a rádióbeszólások lesznek magyarok, amik igen el tudnak néha érni attól, ami ki van írva a képernyőre (pl. kiírva valami olyasmi van, hogy van-e valami érdekes információ a forgalomról, erre a betöltött hang azt mondja, hogy az valami vasárnapi csóka szórakozott valamit - ez utóbbit több szöveghez is benyomja, egyébként). :(
  • marko37
    HOGY TETSZIK A MAGYAROSITÁS?
  • marko37
    IGEN KÉSZÜLT PL:ITT VAN 1

• tdeejay
    sziasztok! keszult mar a jatekhoz valami kiegeszito?? kamion, pot, vagy esteleg valami mas?? magyarositast hol talalok hozza??? elore is koszi!!!
  • Nohab
    Amit eddig 100% ig tudok, az az hogy 10-4 = köszönöm
  • Csaba42
    beszéd=rádió
  • Csaba42
    A beszéd közben elhangzó különféle "kódok" (pl. 10-13) mit jelentenek? Persze nem az érdekel, hogy szó szerint, hanem képletesen értve mit.
  • dzoli93
    pályát akarnék csinálni ebben.csak nemtom elmenteni.ez mé van?ja meg a jelzőlámpát se találom.tudnátok segíteni?(a faq-ban nincs benne):S
  • marko37
    mondhatnám azt is hogy remekmü /de nem mondom/
  • Attila889
    igen.Alul írd be a keresőbe
  • xxdani
    sziasztok. van magyarítás a játékhoz?
  • Deviance
    avagy csak a hotelos van h "hire" el?
  • Deviance
    hogy lehet soforoket szerezni? :) nemmegy
  • Attila889
    de akkor náalm miért nem ment? :(
    Még az sincs kiírva mint az alapjátéknál..hogy miylen néven akarom elmenteni.... :S
  • Attila889
    levan írva....csak egy picit olvass vissza :)
  • Contrecast
    ez meg holvan marko polo???? alap mapon??? ha igen mejik városnál?? driftelgetnék ott egy kicsit!..xD
  • Contrecast
    Egy vadbarom behúzta elöttem a kéziféket! Az a bunkó ott elöl lila kocsival! egy terepjáró!

• Contrecast
    Egykis forgalmi dugó alakult ki!

zúzok tankolni..
  • marko37
    a képfeltöltö. hu val van a baj
  • marko37
    hidd el nekem minden tökéletesen müködik amit berakok pedig még 1.1 patch -sincs fent
  • Attila889
    nekem még menteni se akar amióta benne van az a mapp :S
    Sztem így egy gagyi :S
  • marko37
    nekem se jön be pedig tegnap még nézhetö volt késöbb felrakom ujra
    ha nem javul meg