1116
-
#996 ha megnézed a képet nekem nincs fent a patch nekem meg azt nem rakja fölkéri az originál cd-t
-
Csaba42 #995 Hát, az enyém is feltelepítette magát, de lehet, hogy valami hiba következett be a telepítés során, amiről nem tudósított a telepítő (vagy a Windows sumákol). Mindegy.
Most a kis akció után végre minden magyar, aminek annak kell(ene) lennie, és (legalábbis eddig) nem volt crash a játék folyamán. :) Amúgy arról a weboldalról szedtem le a magyarítást, amelyikről a linket adtad. Ja, az egyébként baj, hogy nem tettem fel a patchet a magyarítás előtt? Mert azt írta ki a patch telepítője, hogy korrupt a telepítés. -
#994 nekem se sikerült még kamionokat potokat a haulinbol a long haulba akni nekem még meg se jelent más egyéb kiegészitö jo bele és a kodok is ugyan azok -
#993 a cb feliratnak és a hangnak is magyarnak kell hogy legyen
-
#992 innen tölsd le -
#991 az enyém saját magát feltelepitette nem kellet semmit sehová másolni
-
#990 tehát a menünek a belsö menünek és a cb hangoknak is magyarnak kéne lennie -
Csaba42 #989 Aham, és még mindig nem tudom, mi okozza a rendellenességet nálam. :( Most kipróbálom, mi lesz, ha a "18 WoS ALH - hun.scs" fájl tartalmát bemásolom a "base.scs" fájlba. Egy próbát megér... -
-
Csaba42 #987 Megjegyzem, már akkor elolvastam a FAQ-t, amikor először jöttem ide ebbe a topikba. Nem viccből van olyan nagy betűkkel és pirossal szedve. -
Csaba42 #986 Egyébként a kódokra találtam megoldást, így már értem, mit pofáznak a CB-n a többiek. -
Csaba42 #985 Kisfiam, elolvastam, és ha nem tudsz olvasni, akkor segítek: _csak_ a hang lett magyar, se a menü, se semmi. Megjegyzem, függetlenül attól, melyik exe-vel indítom el. Ráadásul a FAQ melyik pontjára is utaltál, ha megkérdezhetem? Mert nagyon nem írtam semmi olyan problémát, aminek a megoldása abban benne lenne.
marko3: lásd fent a problémát. Ráadásul ha a hang magyar, akkor a szövegnek is annak kéne lennie - nem? De mégsem! :( -
balika666 #984 valaki pls! hallottam hogy a haulin cuccai jók a long haulba. Én betettem 1 volvo fh12-est és a showromba kint van a képe csak amikor töltené a kamiont kidob hibaüzivel. Valaki nem tud megoldást? -
#983 gyorsnak kell lenni öcsém gyorsnak -
#982 FAQ:
60 másodperces demo?
Kúl lehet... -
#981 pontossan az a magyarositás meg hogy a menü magyarul van ennyi barátom
-
#980 FAQ kisfiam -
#979 magyarositást írd be alul a keresőbe.Köcce! -
Csaba42 #978 Aham, köszi! És ezt honnan tudod amúgy? Valami weboldalon olvastad, vagy valaki mondta?
marko37: nálam nem működik a magyarítás, csak a rádióbeszólások lesznek magyarok, amik igen el tudnak néha érni attól, ami ki van írva a képernyőre (pl. kiírva valami olyasmi van, hogy van-e valami érdekes információ a forgalomról, erre a betöltött hang azt mondja, hogy az valami vasárnapi csóka szórakozott valamit - ez utóbbit több szöveghez is benyomja, egyébként). :( -
#977 HOGY TETSZIK A MAGYAROSITÁS?
-
#976 IGEN KÉSZÜLT PL:ITT VAN 1
-
tdeejay #975 sziasztok! keszult mar a jatekhoz valami kiegeszito?? kamion, pot, vagy esteleg valami mas?? magyarositast hol talalok hozza??? elore is koszi!!! -
#974 Amit eddig 100% ig tudok, az az hogy 10-4 = köszönöm -
Csaba42 #973 beszéd=rádió -
Csaba42 #972 A beszéd közben elhangzó különféle "kódok" (pl. 10-13) mit jelentenek? Persze nem az érdekel, hogy szó szerint, hanem képletesen értve mit. -
dzoli93 #971 pályát akarnék csinálni ebben.csak nemtom elmenteni.ez mé van?ja meg a jelzőlámpát se találom.tudnátok segíteni?(a faq-ban nincs benne):S -
#970 mondhatnám azt is hogy remekmü /de nem mondom/
-
#969 igen.Alul írd be a keresőbe -
#968 sziasztok. van magyarítás a játékhoz? -
Deviance #967 avagy csak a hotelos van h "hire" el? -
Deviance #966 hogy lehet soforoket szerezni? :) nemmegy -
#965 de akkor náalm miért nem ment? :(
Még az sincs kiírva mint az alapjátéknál..hogy miylen néven akarom elmenteni.... :S -
#964 levan írva....csak egy picit olvass vissza :) -
#963 ez meg holvan marko polo???? alap mapon??? ha igen mejik városnál?? driftelgetnék ott egy kicsit!..xD -
#962 Egy vadbarom behúzta elöttem a kéziféket! Az a bunkó ott elöl lila kocsival! egy terepjáró!
-
#961 Egykis forgalmi dugó alakult ki!
zúzok tankolni..
-
#960 a képfeltöltö. hu val van a baj
-
#959 hidd el nekem minden tökéletesen müködik amit berakok pedig még 1.1 patch -sincs fent
-
#958 nekem még menteni se akar amióta benne van az a mapp :S
Sztem így egy gagyi :S -
#957 nekem se jön be pedig tegnap még nézhetö volt késöbb felrakom ujra
ha nem javul meg