18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
te mindig a minõségre mennél fogadjunk.....asszed a gagyidasz többet tud miközben nem XD
Egyébként meg amelyik növeli a kamion teljesítményét!Mit nem lehet ilyeneken érteni? 😊

Attila889
FAQ barátom....de kivan rakva egy jó nagy betüvel...hogy mielött kérdeznél olvasd el!

Van kiegészitõ a játékhoz?Ha van akkor honnan lehet letölteni?
Japep
Hello!
Mi a legjobb kamion, motor, váltó kombináció??? Mindenbõl a legdrágább és kész???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jó estét!!!

Hogy lehet megállapodni céggel?
kalee
Hali!
Én úgy vettem észre hogy 3 - 4 teljesített fuvar után jelennek meg új sofõrök a hotelekben!!

Én is találkoztam már ilyen problémával!!A megoldás:
Nem szabad hogy a sofõrt hamarabb felvedd mint ahogy meglenne a neki szánt kamion!!Tehát elõbb vegyél neki egy verdát és csak utána alkalmazd a sofõrt!!!Nekem legalábbis így rendesen mûködött!!

Schwarz
Valószínûleg a leszállított fuvarok száma szerint jövögetnek a sofõrök. Lehet, hogy a 3 után egy kicsit többet kell szállítani, hogy újat találj.

Mi az a windows?

Japep
Senkinek nem volt hasonló gondja (#856) ???

Vagy akkor valami tipp sofõrök megtalálására?
Már így is mindig hosszabb utakon megyek, hogy minél több hotelt érintsek... :S
😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Attila889
Haulinban sem voltak 😊

longhaul
Nem. oké, úgy akartam hogy hirtelen megállni. Játék közbe megnyomom a 0-át és beirom "edit" akkor milyen hosszan, hány km-rt tudok szerkeszteni? És ha jól látom ebben nincs az utcán mászkáló emberek.

OMSI FOREVER!!!

Japep
Már meguntam, hogy nem találok sofõröket (eddig csak 3-at), pedig minden hotelbe benézek - ezért csalni akartam.
Átírom mind a 2 dolgot, konzolba beírom a kódot (cheat driver), utána "N" és ha rákattintok a 'Sofõrök' menüpontra lefagy... :S

Nem lehet semmit tenni ez ellen?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Schwarz
Hogy érted, hogy gyorsabb játékmenet? 500-al akarsz menni? Ez nem NFS.

Mi az a windows?

longhaul
Oksika. És van olyan patch vagy mod valahol hogy gyorsabb játék menet? Vagy nincs

OMSI FOREVER!!!

Schwarz
Vírust nemhiszem, legfeljebb a trymedia nyomait találja meg, azzal meg nem kell foglalkozni.

Mi az a windows?

longhaul
sajnos letöltöttem és a virusirtó talált virust mind a 2 alkalmazásban.

OMSI FOREVER!!!

Schwarz
A korábbi játékoktól eltérõen a kereskedelmiként reklámozott Cife féle verzióra semmi nem megy fel. Ellenben a demo verziót ezzel okosítva már igen. <#hehe>
A demot a települése után NE indítsátok el. Hanem menjen rá egybõl a fenti javítás. Így nem épül be a winfosba a sz*ros trymedia.

Mi az a windows?

Attila889
ha megveszed a gammát a galaxisneten és behozzák neked külföldrõl? 😄
Azon nem menne a patch? XD
Hát az milyen?A aulinnál is egy ideig ez votl a gond...aztán jött az 1.06-os patch ami már tudott alkalmazkodni a warez verziókhoz :S

Hmmm... egyébként elképesztõ, hogy mennyivel több játék jelenik ott meg.... 😞

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Ezt nem ajánlanám, mert ez ugyanaz, mintha a demo verziót aktiválnád. A peccsek ezen sem fognak mûködni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Na, én ott vettem.

Attila889
csak a feltört demo-t lehet onnan 😊

Attila889
Szabi84
eredetit, nemhinnem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

longhaul
Vagy a torrentrõl is lelehet tölteni az eredetit

OMSI FOREVER!!!

Ja tényleg, aki esetleg jár a sógoréknál, ott 20euro a Media Markt-ban...

www.smart-bus.hu

longhaul
Szia Gumikacsa!

Hol lehet megvásárolni? A demó verzió után ha kilépek a játékból, akkor bejön egy ablak "BUY NOW! " Ez csak USÁBAN lehet, hol lehet máshol?

OMSI FOREVER!!!

Van valakinek 8800GT-je? Egyszerûen képtelen vagyok rábírni a programot, hogy használja az élsimítást! (Más program esetében simán megy)

www.smart-bus.hu

Japep
Már felvettem egy sofõrt, aki már szállít is nekem...
Csak 1 sofõröm lehet, vagy lehet több is? Mert nincs egy darab sem a hotelekben...már voltam vagy 4-5-ben.

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gumikacsa
Már párszor volt róla szó, hogy a peccsek nem mûködnek a feltört demoval, csak a cd-s verzióval. Meg kell venni, nem is kell érte messzire menni, és nem is drága.

Szabi84
Elsõ kérdésedet meg is válaszoltad: "Azt irja ki hogy az original cd-vel fellehet telepíteni"! A piros x-t szerintem nem lehet feloldani!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

longhaul
Miért nem jó a patch v1.1? Torrentrol töltöttem le anno. Azt irja ki hogy az original cd-vel fellehet telepíteni, nincs cd-m, KINEK VAN MEG?
a másik hogy mondjuk ha bekanyarodok egy utcába akkor nem lehet , mert piros x-eket mutat. azt az utat hogy lehet feloldani?

OMSI FOREVER!!!

Attila889
de látod senki se akar semmit se 😞

Magnumrolcsi
Konvertálhatnának ebbe is európai kamionokat, pótokat.
(attól függetlenül, hogy lesz Euro Truck Simulator)

gumikacsa
Én sem easy-n tolom, elhiheted, de ha kicsit odafigyelek, nem basz meg a rendõr. A sebességkorlátokat nem szoktam betartani, de azért még nem basztak meg egyszer sem...

Aztán meg a sok késés miatt csak az ár negyedrészét viszed haza, én nem easy-n tolom.
A PTTM-féle rendõr AI 1000x jobb. Ott sose kapcsoltam ki.

Attila889
szerintem csak te voltál béna...ezt most nem sértésnek szántam de engem sose baszott meg semmiért...egyszerüen csak ismerni kell az amcsi kreszt 😊

A köcsög rendõrt már le is tiltottam, mert MINDENÉRT megbaszott ! <#boxer>

Részlet ajánlott rendszerigénybõl:

* Processzor: 2.4 GHz Pentium 4 vagy AMD
* RAM: 512 MB
* Videokártya: 128 MB DDR ATI vagy GeForce

longhaul
köszönöm. még csak azt szeretném megkérdezni, hogy 2Ghz alatt lassabban megy a játék? Nekem 1536MB RAM van, és 400Mhz, ez a teljesítmény kevés a játék gyorsaságához?

OMSI FOREVER!!!

Attila889
én nem is tom mirõl van szó XD
Nah jó tom akkor inkább maradjak csöndben :S

Attila889
köszi az infót...akkor egy másik játékkal kevertem 😄

Csak 3790 😊

Na legalább 1 valaki ért a hardverhez itten...

longhaul
És nincs valahova feltöltve frissebb videó?

OMSI FOREVER!!!

Schwarz
Hát én nem tudom, ti hogy olvassátok a fórumot, de szó nincs abban a hszben memóriáról a VRAMon kívül. 2GHz az órafreki talán, nem?

Mi az a windows?

Attila889
biztos úgy érti hogy 1-1 GB Ram 😊

longhaul
2 gigás?? Valaki mutatna egy friss videót rolla? mert néztem én videókat, csak ott se hirtelen áll meg, valahogy ezt nem hiszem el. Szerintem nincs is 2 gigás mb ram. nálam másfél van a gépembe,

OMSI FOREVER!!!

Attila889
de a galaxisnet-en meg kivan írva rendesen hogy 5990 Ft...ha jól emlékszem 😊

Most fejeztem be a PTTM-et, és ráportoltam magam erre.
Nekem 2 gigás Intel processzorral meg 256-os v.kártyával nem szaggat.

Tulajdonképpen olyan ez az egész, mintha a Haulin "küldetéslemeze" lenne.

#814:
SCS Software honlapján le van írva.

Amúgy a játékot Steam-en keresztül is meg lehet venni.
Bár igaz, 20$-ba kerül.