2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#734 Két féle gitár létezik:
X-plorer és Les Paul. Explorerből csak X360-ashoz van, van belőle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock :)
Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevő egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevő, felraksz egy drivert és simán megy minden. -
szdaniel94 #733 Olvasgattam kicsit, és még hozzátenném, hogy bármilyen Xbox-hoz való gitár jó lenne. Vezeték nélküi biztosan. A vezetékesről továbbra is ugyanaz a véleményem: az esetleges eladó kérem győződjön meg róla, hogy PC-n működik (monen oldalon az írják, hogy elméletileg jó, de sehol sem olvastam még alátámasztást. -
szdaniel94 #732 Sziasztok!
Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyűzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!
Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)
Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, később is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem előtte győződjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
(ha még lenne egy ilyen külön lehetőség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon erre a címre:
[email protected] -
#731 Pedig felhúzod a nyakát sztem olyan 80 fokig aztán megy nálunk ... -
#730 Viszont kéne egy kis segítség: aki gépen játszik gitárral, annak hogy működik a Star Power? Mert nekem sehogysem akar aktiválódni, ha a gitár nyakát megrántom, csak gombra érzékeli :( -
#729 Üdv. Vettem a napokban egy PS2höz való gitárkonzolt, mert mindenki megnyugtatott hogy menni fog.. joytokey meg egyebek.. Viszont megakadt ott a dolog, hogy ugye az usb ps2 adaptert (Mayflash magicjoybox 3 in 1) összedugom a géppel benne a wireless cuccossal, bekaffintom a gitárt, nyomom a gombot az adóvevőn, s egyszerüen nem találja meg a gitárt vagy mi.. A játékvezérlőknél ugye ott az adapter, rámegyek akkor vagy semmit nem ír, mintha semmi nem lenne lenyomva, vagy össze vissza ugrálnak a tengelygombok, illetve villognak a gombok, de köze nincs a gitáron lenyomott gombokhoz a visszajelzésnek. Plz valaki nyugtasson már meg hogy nem a semmire basztam ki 10 rongyot az ablakon.. HELP :( KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!! -
#728 Les Paulból csak vezeték nélküli van, a PS3-as cucchoz jár egy ilyen fogadóegység is:
Szal az X-boxossal ellentétben itt nem kell hozzá venni semmit, felteszel egy six-axis nevű progit aztán Plug&Play. -
#727 ps3-as hoz való gitár ps2-re is csatlakoztatható? -
#726 Tehát vezeték nélküli?
volt hozzá fogadóegység is ?
részleteket pls. -
#725 PC billel + egérrel biztos. Hogy gamepad-del lehet-e, azt nemtom, de elég valószínű. -
#724 Vatera.
Ha később lesz PS3am, akkor ahhoz is használhatom, szal elmehetnek a fenébe akik 14-20ért ajánlják a csúnya explorert PC hez. -
#723 az nagyon fasza
hol vetted?? -
#722 És szép is! :) -
#721 Na hali!
Vettem egy PS3-as les paul gitárt, ami minden szar nélkül működik PC-vel :D
13k volt újonnan, szal a legjobb vétel sztem :) -
#720 na csö.
kérdésem az lenne, hogy lehet-e nyomni ezt joy-al, és ha igen akkor csak x360-assal, vagy tökmindegy??? -
#719 Mondjuk azért a Laptopom nem egy erőmű ehhez a játékhoz, és tiszta jó, mikor 2mp-ig nem jön semmi, utána meg hirtelen minden bejön XD. Gyorsabb mint az expert :P
Az meg a másik, hogy még ezen a héten kezdtem XD. -
#718 :D
én hard-ba akadtam el ott a Before I Forget sehogy se sikerül -
#717 Azóta persze már sikerült :P. Most éppen mediumon vagyok a Japán turnén, de a Muse kifogott rajtam, meg persze a második is az adott Tier-ben. Nem baj... Gyakorolni kell. Most örülök, hogy a Raining Blood-ot le tudtam nyomni easy-n XD. -
#716 akkor bizony gyakorolni kell -
#715 Sajnos Lou-t is le kell gyűrni :(. Hiába játszottam végig a számot, jött a Death Drain, vagy mi a tököm :(. -
#714 az encore-ok is beleszámítanak a 42-be
lou-t meg ha jól emlékszem nem kell legyőzni, elég csak végigjátszani a számot -
#713 Az az, Lou :)
Minden számot megcsináltam, amikor az Encore miatt ugrott egyet, de majd visszanézem. -
#712 Lou battle?
az az utolsó, valószinűleg kihagytál pár számot útközbe azér a 40. -
#711 az melyik is? -
#710 Én legutoljára Rock Band MOD-dal nyomtam, nagyon jól nézett ki.
Remélem a Metallicásban több szám lesz, mint 42.
Egyébként most tartok a 40-es számnál, de egyszerűen nem tudok győzni. -
#709 júúj az nagyon faja én csomó ideig azt toltam
GH1, GH2, GH3, GH80s, Rock Band zenékkel :D -
#708 Vagy a Frets on Fire, amihez lehet tölteni GH1-2 zenéket is. -
#707 pedig de
lesz ez pc-re
amúgy még ott van az aerosmith ha nagyon unod a sima hármat -
#706 Üdv. Vettem a napokban egy PS2höz való gitárkonzolt, mert mindenki megnyugtatott hogy menni fog.. joytokey meg egyebek.. Viszont megakadt ott a dolog, hogy ugye az usb ps2 adaptert (Mayflash magicjoybox 3 in 1) összedugom a géppel benne a wireless cuccossal, bekaffintom a gitárt, nyomom a gombot az adóvevőn, s egyszerüen nem találja meg a gitárt vagy mi.. A játékvezérlőknél ugye ott az adapter, rámegyek akkor vagy semmit nem ír, mintha semmi nem lenne lenyomva, vagy össze vissza ugrálnak a tengelygombok, illetve villognak a gombok, de köze nincs a gitáron lenyomott gombokhoz a visszajelzésnek. Plz valaki nyugtasson már meg hogy nem a semmire basztam ki 10 rongyot az ablakon.. HELP :( -
#705 BUY CONSOLE! -
#704 Ez se lesz PC-re :(
Kezdem megunni a GH3-at, pedig csak az van PC-re :( -
#703 -
#702 -
#701 -.- -
#700 TÉKTÉKTÉK -
#699 és -
#698 én is, de csak mert benne van a Foo Fighters - Stacked Actors :D -
#697 Huhú! Beszerzem mihamarabb! :) -
tyrant71 #696 -
#695 Úgy néz ki, hogy megoldódott magától :P. Pedig semmit nem csináltam :D