2495
  • Prince of Máté
    Két féle gitár létezik:
    X-plorer és Les Paul. Explorerből csak X360-ashoz van, van belőle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock :)
    Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevő egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevő, felraksz egy drivert és simán megy minden.
  • szdaniel94
    Olvasgattam kicsit, és még hozzátenném, hogy bármilyen Xbox-hoz való gitár jó lenne. Vezeték nélküi biztosan. A vezetékesről továbbra is ugyanaz a véleményem: az esetleges eladó kérem győződjön meg róla, hogy PC-n működik (monen oldalon az írják, hogy elméletileg jó, de sehol sem olvastam még alátámasztást.
  • szdaniel94
    Sziasztok!
    Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyűzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!

Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)

Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, később is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem előtte győződjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
    (ha még lenne egy ilyen külön lehetőség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
    Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon erre a címre:

[email protected]
  • Lui76
    Pedig felhúzod a nyakát sztem olyan 80 fokig aztán megy nálunk ...
  • Prince of Máté
    Viszont kéne egy kis segítség: aki gépen játszik gitárral, annak hogy működik a Star Power? Mert nekem sehogysem akar aktiválódni, ha a gitár nyakát megrántom, csak gombra érzékeli :(
  • duran5r
    Üdv. Vettem a napokban egy PS2höz való gitárkonzolt, mert mindenki megnyugtatott hogy menni fog.. joytokey meg egyebek.. Viszont megakadt ott a dolog, hogy ugye az usb ps2 adaptert (Mayflash magicjoybox 3 in 1) összedugom a géppel benne a wireless cuccossal, bekaffintom a gitárt, nyomom a gombot az adóvevőn, s egyszerüen nem találja meg a gitárt vagy mi.. A játékvezérlőknél ugye ott az adapter, rámegyek akkor vagy semmit nem ír, mintha semmi nem lenne lenyomva, vagy össze vissza ugrálnak a tengelygombok, illetve villognak a gombok, de köze nincs a gitáron lenyomott gombokhoz a visszajelzésnek. Plz valaki nyugtasson már meg hogy nem a semmire basztam ki 10 rongyot az ablakon.. HELP :( KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    Les Paulból csak vezeték nélküli van, a PS3-as cucchoz jár egy ilyen fogadóegység is:

Szal az X-boxossal ellentétben itt nem kell hozzá venni semmit, felteszel egy six-axis nevű progit aztán Plug&Play.
  • vdani94
    ps3-as hoz való gitár ps2-re is csatlakoztatható?
  • Lui76
    Tehát vezeték nélküli?
    volt hozzá fogadóegység is ?
    részleteket pls.
  • vki
    PC billel + egérrel biztos. Hogy gamepad-del lehet-e, azt nemtom, de elég valószínű.
  • Prince of Máté
    Vatera.
    Ha később lesz PS3am, akkor ahhoz is használhatom, szal elmehetnek a fenébe akik 14-20ért ajánlják a csúnya explorert PC hez.
  • 0blueman
    az nagyon fasza
    hol vetted??
  • BB7
    És szép is! :)
  • Prince of Máté
    Na hali!
    Vettem egy PS3-as les paul gitárt, ami minden szar nélkül működik PC-vel :D
    13k volt újonnan, szal a legjobb vétel sztem :)
  • DarkSector
    na csö.
    kérdésem az lenne, hogy lehet-e nyomni ezt joy-al, és ha igen akkor csak x360-assal, vagy tökmindegy???
  • vki
    Mondjuk azért a Laptopom nem egy erőmű ehhez a játékhoz, és tiszta jó, mikor 2mp-ig nem jön semmi, utána meg hirtelen minden bejön XD. Gyorsabb mint az expert :P

Az meg a másik, hogy még ezen a héten kezdtem XD.
  • 0blueman
    :D
    én hard-ba akadtam el ott a Before I Forget sehogy se sikerül
  • vki
    Azóta persze már sikerült :P. Most éppen mediumon vagyok a Japán turnén, de a Muse kifogott rajtam, meg persze a második is az adott Tier-ben. Nem baj... Gyakorolni kell. Most örülök, hogy a Raining Blood-ot le tudtam nyomni easy-n XD.
  • 0blueman
    akkor bizony gyakorolni kell
  • vki
    Sajnos Lou-t is le kell gyűrni :(. Hiába játszottam végig a számot, jött a Death Drain, vagy mi a tököm :(.
  • 0blueman
    az encore-ok is beleszámítanak a 42-be
    lou-t meg ha jól emlékszem nem kell legyőzni, elég csak végigjátszani a számot
  • Evin
    Az az, Lou :)
    Minden számot megcsináltam, amikor az Encore miatt ugrott egyet, de majd visszanézem.
  • 0blueman
    Lou battle?
    az az utolsó, valószinűleg kihagytál pár számot útközbe azér a 40.
  • 0blueman
    az melyik is?
  • Evin
    Én legutoljára Rock Band MOD-dal nyomtam, nagyon jól nézett ki.

Remélem a Metallicásban több szám lesz, mint 42.
    Egyébként most tartok a 40-es számnál, de egyszerűen nem tudok győzni.
  • 0blueman
    júúj az nagyon faja én csomó ideig azt toltam
    GH1, GH2, GH3, GH80s, Rock Band zenékkel :D
  • Evin
    Vagy a Frets on Fire, amihez lehet tölteni GH1-2 zenéket is.
  • 0blueman
    pedig de

lesz ez pc-re
    amúgy még ott van az aerosmith ha nagyon unod a sima hármat
  • duran5r
    Üdv. Vettem a napokban egy PS2höz való gitárkonzolt, mert mindenki megnyugtatott hogy menni fog.. joytokey meg egyebek.. Viszont megakadt ott a dolog, hogy ugye az usb ps2 adaptert (Mayflash magicjoybox 3 in 1) összedugom a géppel benne a wireless cuccossal, bekaffintom a gitárt, nyomom a gombot az adóvevőn, s egyszerüen nem találja meg a gitárt vagy mi.. A játékvezérlőknél ugye ott az adapter, rámegyek akkor vagy semmit nem ír, mintha semmi nem lenne lenyomva, vagy össze vissza ugrálnak a tengelygombok, illetve villognak a gombok, de köze nincs a gitáron lenyomott gombokhoz a visszajelzésnek. Plz valaki nyugtasson már meg hogy nem a semmire basztam ki 10 rongyot az ablakon.. HELP :(
  • BB7
    BUY CONSOLE!
  • Prince of Máté
    Ez se lesz PC-re :(
    Kezdem megunni a GH3-at, pedig csak az van PC-re :(
  • 0blueman
  • 0blueman
  • BB7
    -.-
  • 0blueman
    TÉKTÉKTÉK
  • 0blueman