2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#774 A Raining Blood érdekes. Easy-n vagy csak 5-jére tudtam megcsinálni, mediumon elsőre, és jobb lett, mint easy-n :D.
Apropó! Melyiket érdemesebb megvenni? GH2 vagy GH4? A GH3 nagyon megtetszett. A RockBand-et direkt nem mondtam, mert nem jött be. (Mondjuk a Survivor - Eye of the Tiger az kemény volt :D)
World Tour-hoz érdemes megvenni a GH4-es gitárt? (Mert akkor nem venném meg a bundle-t)
Melles bocs, hogy ideírom a konzolos kérdéseket, de véletlenül itt ragadtam XD -
#773 vagyis Beast :D. -
#772 Raining Blood és a The Number of the Best kurvanehéz.... -
#771 akkor módosítok, hogy megértsd :D. persze nem gyökér :), csak itt a géjmben a karakter, hogy szivat.
így má érthető? :D szal nehéz legyőzni, erre gondoltam :D és nem az igazi alakjukat fikáztam :D.
amúgy sikerült legyőznöm.
vettem karakteremnek pár holmit, gitárokat, meg ruhát, de csak az alap gitár pár változatát mutatja és a ruhájából is a fekete és silver in black-t mutatja, pedig vettem1iskolás ruhát neki és azt nem adja :S :D. -
#770 azok nem gyökerek, hanem a rock a legnagyobb gitárosai
Slash (Guns N Roses gitárosa) nem nyomorék -
#769 hogy tudom legyőzni ezeket a gyökereket battleben? értem, h kell, de nem sikerül. most a börtönösöknek jáccok és az a nyomorék feljött a reménytelen helyzetből és lealázott. mindent próbáltam. -
#768 és ilyen gitár cucc hozzá hol van, mennyibe kerül és miapontosneve? :D
kezd érdekelni nagyon ez a géjm. -
#767 ja, jó... kifogom próbálni :D.
de ezen kívül van1sima guitar hero 3 géjm is, nem? -
#766 azért mert ha úgy fogod mint egy gitárt akkor fordítva lesznek a gombok
használd azokat a beállításokat amiket Prince ajánlott -
#765 kösz a válaszokat!
a bal kezest miért kell kikapcsolni? amúgy nekem a beállítás úgy van, h x,c,v és a star power v miarák most a bé bill. -
#764 és minden indításnál kapcsold ki a balkezes beállítást -
#763 A GH csak gyakorlás kérdése! És igen! Az normális és az a jó, ha leszakad a kezed! Az alant látható billentyű kiosztást alkalmazd! Nagyon nagy élmény lesz! :) -
#762 Így állítsd be a gombkiosztást:
ZÖLD - F1
PIROS - F2
SÁRGA - F3
KÉK - F4
NARANCS - F5
PENGETÉS LE - NUMPAD 8
PENGETÉS FEL - NUMPAD 5
STAR POWER - NUMPAD *
WHAMMY BAR - NUMPAD -
és fogd úgy a billet mint egy gitárt, sokkal nagyobb így az élmény :) -
#761 nahh, Alice Cooper-Schools Out For Summer, v milyen c. dala eddig is teccett! mosmeg meg volt vele végre az első pro koncertem! kezdek ráérezni, de a kezem majdnem leszakadt a végére :D. -
#760 ja és azt tom, h nyomni kell a billentyű mellé asszem egér balt is, h hang is jöjjön... tehát rámegy a zöld izéra monnyuk akko a megfelelő bill és az egér... de nehéz nekem :S. -
#759 miafrancot cisnáljak, h az elején ne essen szét az egész koncert azé, mer nem megy? nyomogatom az x,c, v billentyűt, mint állat, deh nem jön össze, mer gyors ez még nekem. bill + egér holmim van, mer látom itt, h vki vesz ilyen gitár izét hozzá :D.
szal oktassaaatok kiiiii pllsssss! eléggé új vok a géjmben :D. -
#758 Igen! :D -
#757 Mármint Fake?:D -
#756 Fék -
Cobra1 #755 Köszönök mindent, már megy és nagyon jóóó! THX -
#754 Szevasztok!! Most kezdtem a gamet!:D Gondolom láttátok már ezt,(ha nem akk nézzétek meg) de ez naon durva:D -
#753 ....
GH3 felrak.
GH3 1.3 felrak. ( ha nem rakod fel nem lesz gitárod)
GH3 1.3 crack
Sixaxis driver
és mehet. -
Cobra1 #752 Azt hiszem nekem a ps3 gitár nem fog menni, se xp alatt se vista alatt nem megy. A gitárt az op rendszer felismeri működik is de a játék nem ismeri fel ki sem ír semmit csak billentyűzet+ egér van. De nem is reagál egyik gitár gombra sem. A GH3-al és az Aerosmith-el sem müxik. Ha valkinek lenne ötlete kérem ossza meg velem. Több gépen is próbáltam de semmi a játékban nem megy a gitár. Az 1,3 patch felrakását követően még a játék sem indul el kidobja egyből. Segítséget előre is köszönöm. -
Cobra1 #751 Igen rájöttem időközben. Azért köszi.
-
#750 a crack miatt van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!telepítsd újra a játékot és olyan patchet szedj le, amihez van 1.3 crack -
Cobra1 #749 Nem megy fel a patch re-instal szöveg van. És előre is köszönöm a segédletet.
-
#748 Játékra tedd fel az 1.3 patchet, és ne felejtsd el feltelepíteni a Sixaxis drivert! -
Cobra1 #747 HI! Én is vettem egy ps3 -as Les Pault felismeri a pc gamepad-nél minden ok de a játékban mégsem megy fel sem ismeri mi lehet azoka? Ha valaki tud segíteni kérem Help! Köszönöm! -
szdaniel94 #746 Prince of Máté üzenete:
Két féle gitár létezik:
X-plorer és Les Paul. Explorerből csak X360-ashoz van, van belőle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock :)
Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevő egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevő, felraksz egy drivert és simán megy minden.
Na nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy ez szóról szóra igaz, merthogy holnapra terveztem a gitár vásárlását a MediaMarkt-ban, Felhívtam őket, de csak Xbox360-as és PS3-as van. Kééérek valakit, válaszoljon! Nagyon fontos lenne!! -
#745 4 billentyűzet ment rá:D -
#744 Omájgád! XD Én a billentyűzetemet szedtem szét, és eltávolítottam a felesleges gombokat, illetve levágtam a felesleges részeket! NADE EZ! XD -
#743 Kicsit unatkoztam és tönkrement a billentyűzetem! -
szdaniel94 #742 Hmm... kár. Azért kösz. -
#741 -
#740 lehet vele online játszani, de sajnos a letölthető tartalmak PC-n nem lehetségesek -
szdaniel94 #739 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az eredeti Guitar Hero 3 miben különbözik a nem eredetitől?
Úgy hallottam az eredeti játékkal lehet online játszani (akivel akarunk), és vannak letölthető tartalmak: rengeteg letölthető játszható zeneszám.
Igaz ez... így van?
Előre is köszi. -
#738 Kössz. -
#737 "Les Paulból csak vezeték nélküli van"
szívesen. -
#736 A másik, hogy x360 Les Paul gitárból van vezetékes? -
#735 Még egyszer valaki plz. a ps3-as hoz való gitár ps2-re is csatlakoztatható?