2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#694 Hi!
Vettem egy GH3-at XBOX360-hoz, és egy Vezetékes gitár járt hozzá (X-Plorer), és ahogy olvasgattam, lehet használni pc-hez is. Az a kérdésem, hogy valósítható ez meg? Ugyanis rádugtam, de nem megy :S. Leszedtem a Microsoftnak azt az Xbox 360 controller drivert (vagy valami ilyesmi), de még továbbra sem hajlandó működni. A játékot fel kell patchelni előbb, és csak utána megy, vagy van valami speciális megoldás hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Próbáltam használni az oldal alján lévő keresőt, de az xbox-ra csak egy oldalnyi választ dobott ki, abban sem volt az, amit én kerestem.)
-
#693 Nem! És joystick-al se! -
#692 2 billentyűvel lehet egy gépen multiplayerezni? -
tyrant71 #691 nem lehet -
#690 Akinek van X360-as vezeték nélküli gitárja, az megnézné, hogy rá lehet-e dugni egy USB csatit? -
#689 Ezt nem tudtam. -
tyrant71 #688 a box gitárhoz nem
felismeri anélkül is -
#687 Miért alapban a gitárhoz nem adnak vezeték nélküli fogadó egységet ? -
tyrant71 #686 itt 6k, lehet máshol van olcsóbban is -
#685 Ja és még annyi, hogy a PS3 Wireless kontrollerhez jár egy ilyen:
Ez USB-s, tehát ha rádugom a gépbe szerintetek működne? -
#684 Hali!
Ha veszek egy Vezeték nélküli X-360 gitárt, akkor azt csak "átalakítóval" lehet használni? A gitárhoz nem lehet USB-t csatlakoztatni? Mert ha nem, akkor ez a vezeték nélküliség hátrány :/ Mennyi egy olyan Xbox->PC converter? -
#683 valaki tudna erre válaszolni lécci fontos lene:= -
tyrant71 #682 igen, ez a legszebb eddig
kiváncsi vagyok a metallica-hoz milyen gitárt fognak adni -
#681 Nem lehet! -
xido #680 2 gamepad? -
xido #679 ez szép..world tour-hoz ilyet adnak konzolokon:) -
#678 A gamepad csak a bill helyettesítésére jó sajna , arra sem...
Én is próbáltam egy Logitech rumblepadot , de reménytelen volt ráérezni.
-
#677 hali.minden rendben van a song berakásánál azonban amint rámegyek hogy file, save unhandlet exenemtommicsoda és kilép. nem tudok mit csinálni. aki tugya mi lehet ez írjon lécci. -
#676 Vissza olvasgattam de nem nagyon találtam meg az infót :(. -
#675 Sziasztok! Az a helyzet hogy megvan pcre a game s szeretnénk egy haverommal 2en játszani s nem találunk rá módot. Gitár controllerünk sajna nincs szegény családból származunk :D:D. 2 keyboard teljesen kizárt az elég világos de az pl hogy egy gamepad és egy keyboard miért nem felel meg a játéknak a 2 playeres módhoz azt nem naon értem :L. Esetleg valami olyan cucc nincs amivel a gamepadot gitárként ismeri fel? Vagy valami akármi lehetőség amivel lehetne ketten játszani.. Plz help!! Köszi! :) -
Cutee #674 Vagy probáld emg itt. -
#673 Gyönyörű leírás! :) -
#672 Ha tudnál segíteni, hogyan rendeljek onnét, megköszönném :) -
#671 Nagyon nagy mázlim volt! És egy magyar csávó épp eladott egyet játékkal! :)
Amúgy meg: eBAY -
#670 Érdekelne, hogy hol vetted a gitárt :) -
#669 Te hol vetted a gitárt?
Van olyan külföldi bolt, ami szállít Mo-ra? -
#668 Hát nekem az Explorer Xbox360-as van PC-n használom,mint az apár hsz-enként leírom ...
A nyaka nem ilyen hanem fekete és Gibson felirat van rajta.
Meg két A5-ös lapnyi tele matricákkal van hozzá "skinnelni".
Vki kipróbálná sztem a vezeték nélküli is ugyanugy kell működjön a pc-n gondolom a jelfogadó ott is usb csatis , azt kell ellenőrizni.
-
tyrant71 #667 szerintem ez, nagyobb pengető, star power gomb a pengető mögött
-
Cutee #666 Nekem egy olyan kérdésem lenne, h egy Xbox360-as gitárt müködik Pc-n a wireless gaming receiver segítségével?
Ezt vki már probálta igy megoldani ?
Mert ha már vélaszthatom, h melyik gitár legyen (X-plorer vagy a Les Paul) akkor a Les Paul-t választanám.(A másik igy képen annyira gagyinak tünik.)
X-plorer
Les Paul
-
#665 annyiért még vaterán is kapsz.
ha jól nézem, akkor eladod belőle magát a játékot, remélhetőleg kell valakinek, és abból a pénzből veszel egy ilyen ps2-es csati/usb átalakítót...
és van egy pc kompatibilis wireless guitar kontrollered.
persze, ez korántsem biztos, ebben nem vagyok szakértő, majd más megmondja, hogy jól mondom-e :D -
#664 10,000 alatt lenne olcsó, de lehet használt is. -
#663 290 és 500Ft között! -
#662 Mennyi az olcsó ? -
#661 Valaki tud mondani egy olyan helyet ahol olcsón lehet kapni gitár kontrollert /mindegy milyet mert pc-re kéne, lehet külföldön is/? -
tyrant71 #660 mediumon 18 számot 100%-ra csináltam meg
kár hogy a pc-sek adatait nem tölti fel a guitarhero community-ra
meg lehet nézni ki hogy tolja -
#659 Hát lehet én vagyok öreg de gitárral is nehezen megy a medium is !
Az alap GH3-at patch nélkül játszuk nemtom fontos volt e , látszólag semmi gond.
Az AE-ben többféle coop lehetőség van viszont.
-
#658 Uninstall
Reinstall
Peccsek fel
ENJOY
[Bugos a peccs! :/] -
#657 Hi! Hogy tudom felrakni a patcheket? Azt írja ki h nem találja a guitar herot a számítógépen és telepítsem ujra a játékot. MIazannya?? -
#656 JóJóJó! Nyugi! Akkor maradj Medium-on! Ennyi! Ennyibe kerül egy gityó! -.- -
#655 eszem megáll....
úristen. 13k... és ezmég olcsó. atyaúristen.
eladom az akusztikusom hozzáteszek 13-at veszek egy kezdő elektromosat.
13-ért mit képzelnek? jófajta akusztikusat veszek abból a pénzből. ezmeg csak egy kis darab fos műanyag, meg elektronika... ez csak egy kontroller... aztán drágábban árulják, mint az igazi gitárt.
elmehetnek a.... hát úgy látszik nekem a büdös életbe se lesz ilyenem... de ennyiért megmondom őszintén, hogy nem is kell... max 5k-t kiadnék rá, egy fillérrel se többet.