Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lui76
Pill tehát coop is meg gamepad-al PC-n megy neked ?
Milyen fajta?
Játékod bolti ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

medium

Melyik stage-n, milyen nehézségi szinten?
Mert én easy-n végigvittem, de nincs benne.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

En Carriert nyomok es van benne ZZ Top es RHCP

coop-ban. Aztán ha ott elérted õket, akkor már tudsz velük játszani multiban, vagy quickplay-ben is.
Üdv!

Mindenhol látom a songlistben a RHCP-t, Beastie Boys-t, Queens of the Stone Age-t, ZZ Top-ot de a játékban nem találom. Ezek csak coop-ban jönnek elõ, vagy nehezebb szintek után lesznek megvehetõk?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Nem gondolom, hogy 5 perc alatt hozzá lehet szokni és meg lehet szeretni. Idõt kell neki adni és onnantól már simán szerethetõ. Persze nem olyan mint a gitár, de szerintem itt nem is volt vélemény különbség.
Billel nekem is egesz jol megy mar... Az osszes dal megyeget 95% korul mediumon.

wander01
na havernál kiprobáltam xbox360-on a cuccot, gitárral is meg kontrollerrel is. nos. hát a gitár hatalmas oltás, ez nem kérdés. hatalmas poén, jobb mint a bill természetesen, de nagyon hasonló. csak messzebb vannak az kezek egymástól, viszont a vékonyabb nyak miatt míg a bill-en béna vagyok ha négy hurral kell játszani, gitáron egész jól megy. pengetni is poénabb, de a feeling hasonló a billhez. VISZONT. Ronin, majdnem meggyõztél, hogy kontrollerrel is játszható a cucc. Majdnem el is hittem. Na, most mindent visszaszívok. Kontrollerrel SZÁNALMASAN SZAR <#wilting><#bdead>. egyszerüen nevetséges. talán ahhoz tudnám hasonlitani mikor egy autoversenyt probálsz játszani egy joystick-el. Közük nincs egymáshoz, és az hogy nem kell rajta pengetni, még nevetségesebbé teszi 😊) bill foreva, talán egyszer majd egy gitárt beszerzek hozzáá <#vigyor><#taps>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
háát. furifurifuri 😊)))

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Pengetni nem kell, ez a könnyítés. Az úgy elég kivitelezhetetlen lenne. Viszont lenne benne rá lehetõség, de csak oktató módban mûködik, akkor viszont a 4 irányú nyíl valamelyik irányával megy ez. Azzal lehet a starpowert is elõhívni, bár ha jól láttam, akkor a rendes gitárnál csak meg kéne dönteni a gitárt. A Whammy az kézre áll. Az a jobb oldali kar, vagy minek hívják.
wander01
uuu ez baromi fura lehet. és mivel pengetsz fölfele meg lefele? illetve a whammy-t meg a power akármit hogyan használod?

Felsõ négy gomb az elsõ 4 húr, az ötödik húr pedig a zöld gomb.
wander01
nekem mindegy 😊 de a gombkiosztást akkor is elmesélhetnéd 😊)

Lealacsonyítom a játékot. 😄 Na ne viccelj. Ez egy játék. A lényege a szórakoztatás. Ha te gitármájsztrónak érzed magad, mert a billentyûzeted markolászod, akkor gratulálok. Nekem abban ugyan úgy nincs semmi gitár feeling, mint a kontrollerben. Nem is értem minek vitatkoztok ennyit. Kinek ez, kinek az jött be. Nem kell ezt túlbonyolítani. Ezzel az erõvel egy gyökér az, aki NFSt mer kormány nélkül játszani, mert billentyûzeten vagy kontrolleren lealacsonyítja a játékot. Szerintem meg baromira mind1. Nekem így is tetszik a játék és hidd el, még sokan vannak így vele.
wander01
ja persze. bill-el legalább van egy gitárfeeling, és kontrollerrel ezt a keveset ölöd meg. egy darab téglát markolsz 😊 és esélyed nincs élvezni egy riff vagy akármi imitációt. kontrollerrel sztem lealacsonyitod a játékot kb ERRE a szintre. 😊 nincs benne semmi gitáros, ütni kell a bogyokat. de hogy ne vádolhass tudatlansággal, LÉCCI magyarázd már el a kontroller gombkiosztását, hogy is megy ez 😊 nagyon kiváncsi vagyok rá. mondjuk egy Xbox controllerre nézzük, olyanom van, három is 😛

CS@
Hat igen nyomhatjuk bármivel ha az nem gitár kontroller, akkor azért nem 100%os az élmény :/

Igaz közelebb áll a gitárhoz, de számomra ugyan úgy használhatatlan, mint a kontroller, így meg aztán mind1 melyikkel tolom. 😊 A kontroller meg kényelmesebb lényegesen.

Amúgy a gond ugyan az a kontrollernél, mint a billentyûzetnél. Expert szinten kurva sok számot nem lehet megcsinálni, mivel olyan sok a hang, hogy képtelenség lenyomni. Expert szinten én pl. a zenék 50%-át tudom megcsinálni, a többinél meg annyi köcsög hang van egymás után, hogy pengetõ nélkül nem lehet megcsinálni.
CS@
Dehogyis errõl nem csak ennyit 😉
Franc tudja mennyi kontrollerem van, de én se játszanék semmi pénzé se azzal, jó néhány kontrolleres barátomnak megmutattam a játékot és egyetlen egy sem nyomja kontrollerel, pedig õk is meg én is ismerjük mijaza gamepad. Úgyhogy ízlések és pofonok, de persze részemrõl is sokkal inkább billentyûzet, mint egy gamepad, ha már gitárokontrollerem nincs hozzá, akkor azért a bill lényegesen közelebb áll hozzá, mint egy gamepad 😊
Gamepadnak annyi hasznát látom ebben a játékban, hogy majd egyszer az ócskább darabok elektronikája jól fog jönni egy házilag készített gitárkontrollerhez 😊

Na ez tök jó. Érdekes amúgy, hogy én eddig sehol nem láttam. Amazonon is volt mindenhez, csak PChez nem. Itthon meg talán még 360-as boxra sem nagyon lehet kapni. Decemberben kérdeztem a CDgalaxist meg az 576-ot és egyik sem tudott hozni (december végén volt már). De ez így királyság és nem is olyan vészesen drága, csak szállítás még rátesz egy keveset. 😞
Te dolgod. Én játszottam ezzel is, azzal is és inkább kontroller. Haverjaim akiknek mutattam a játékot (volt egy pár). Mind inkább kontrollert választják. Másik haverom, aki meg tolta már egy ideje és feljött a billentyûzetével, hogy na játszunk, aztán kipróbálta a kontrollert, az már azóta azon van, hogy honnan és milyen kontrollert szerezzen. Errõl ennyit. 😉 Amit nem ismertek, arról ne mondjatok véleményt...
wander01
hát inkább billentyüzet mint kontroller. ha csak kontroller lenne, soha a büdös életbe nem játszanék vele. sõt ki se probáltam volna 😄

tototto
már hogyne jött volna ki 😊
szállítanak MOra is link

Billentyûzeten mi értelme van nyomni? 😄 😛

Gitár jó lenne, de én még nem találtam itthoni forgalmazásban, csak a régi GH2-es gitárokat, az meg kell a kutyának... 😊

GH3-hoz meg ki sem jött a PCs verzió és faxom sem fogja megvenni Box360-hoz a játékot gitárral, amikor PCn tolom.
kontrolleren mi értelme van nyomni?😛

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

faszom se vesz kontrollert

Én simán tudtam co-op ban játszani. Gamepadal nyomom, ahogy BOxon is lehetne, ha a pure verzióját veszed a játékhoz, ugyanis ahhoz nem kapsz gitárt. Nekem a Box360-as kontrollerem van és hozzá egy microsoftos érzékelõ, ami fogadni tud 4db. Xbox360-as kontrollert, akár gitárt is, ha megvenném a boxos verziót.

Próbáltuk úgy is, hogy egyik haverom billentyûzetrõl nyomta és úgy is ment. De mi 2 kontrollerrel szoktuk nyomni. Semmit nem kellett hozzá feltenni, a program ezt a kontrollert faszán érzékeli és megy is.

A downloads itt sem megy, kellene hozzá serial...
Mire faszán megjelenik gitárral már mindenki végignyomta billel.

Nem hiszem, hogy sokan rohannak majd a boltba, hogy
kifizessenek érte 25 ruppót.

Pedig a coop móka elég vonzó...

Hát hogyha még a Neten is lehetne; -> álom édes álom...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

xy21
így van

akko kapják be

Lui76
és mit írtak hogy akinek ment az hogy csinálta ? két billel?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

xy21
Próbátam :
két billentyûvel( az egyiks usb-s)
próbáltam bill - gamepad kombinációval is
De egyikkel se megy
Késõbb pedig egy másik fórumon írták hogy csak eredetivel lehet coopban nyomni

Üdv all! A pc-s verzióhoz lehet vhogy számokat letölteni? mert ugye ott van a download opció, csak be van fagyasztva...😞
Kel lvmi online account? van vmi crack vagy nemtóm hozzá?
PLs segítség

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Lui76
Miért próbáltad ?
Mi volt a két eszköz?

Lui76
Nem sajnos a gamepad csak a lentebb ajánlott joytokey programmal
a billentyût helyettesítheti.
nálunk is lenne coop-ra igény 😞

Meg kell várnunk asszem hogy megy e a coop -ez csak akkor derül ki ha lesz kapható a gitár kontroller pc-hez .

xy21
Coopban csak az eredetivel lehet tolni!

Hmuda
Van egy olyan sanda gyanum, hogy az egyik kontrolernek muszáj gitárnak lennie. Végülis logikus másolásvédelem. Mivel úgyis kap a vásárló gitárt mellé, ezért miért is akarna két ember úgy játszani, hogy egyikük se használja?

De ez csak feltételezés, valaki majd kijavít ha nem így van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

wander01
valaki regélje már el hogy ezt hogy a rákba lehet gamepad-el játszani? <#wow2>

Valaki, akinek van bill + gamepad kombója próbálja már ki légyszi, hogy mûködik-e a coop-carrier.

Nekem sehogy sem akarja beadni a másik controllert, csak a billt látja.

Pedig van gamepad és joyom is.

Köszi

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Üdv all! A pc-s verzióhoz lehet vhogy számokat letölteni? mert ugye ott van a download opció, csak be van fagyasztva...😞
Kel lvmi online account? van vmi crack vagy nemtóm hozzá?
PLs help

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wander01
én csak ezért a játékért vettem egy Logitech Ultra-flat Keyboard-ot, tudom ajánlani bátran, ehhez a játékhoz találták ki 😄

Vegyél egy jobb usb-s billentyûzetet, kizárt, hogy sípol sok bill lenyomására.

Másrészt: 99%ban egy olcsóbb usb-s bill is megteszi, ráadásul ezeken általában nincs is felül az F1-F12 felett multimédiás gomb, így kézbe véve egybõl lehet nyomni a funkciógombokat.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Jo de nincs konzolom 😄

EmThor
vedd meg konzolra, kapni kontrollerrel együtt 😊

En mar azon gondolkodom hogy rendelek kulfoldrol. Meg is nezem mennyi.

Lui76
Én is lehet ,de megvárom mennyiért lesz ha occsó,akkor nem forrasztom szét a gamepadom gitárnak 😊

Lui76
Még nem .

Mindig hallottam errol a gamerol de ugy voltam vele hogy nagy hipe es ennyi. De kiprobaltam. Most ott tartok hogy kontrollert akarok venni 😄 Ugyanis billel nem rossz, de azert megsem olyan. Foleg hogy ha 3 hurt kell egyszerre nyomni akkor beakad es sipol es nem veszi be.

Kontroller kaphato itthon?

Twinseen
Köszi! Majd Próbálkozok de most már késö van... Minden esetre még ott a Frets On Fire! <#ravasz1>

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

CS@
Hááát jó kérdés…jó néhány hozzászólással korábban írtam, hogy: „perpill nincs rá semmilyen lehetõség és a készítõk nem is szeretnék, hogy legyen”.
Ettõl függetlenül azért okos emberkék szerintem lassan eljutnak odáig, hogy bizonyos custom song -okat be lehessen varázsolnia játékba.
No persze ugyanazon követelményeknek meg kell felelniük, mint az eredeti Songoknak, vagyis szerintem kell legalább 2db zenei fájl, az egyik a háttér zene(song) a másik pedig az ami akkor szólal meg, ha eltalálod, amit kell(guitar). Valamint ezeken kívül szükséges még egy midi(notes), ami magát a kottát szolgáltatja, vagyis, hogy mikor mit kell lenyomni, hogy abban a pillanatban a guitar fájl aktuális része megszólaljon. Sajna mindez csak az elmélet és mindennek a gyakorlati felhasználásáról gõzöm sincs, mivel lusta vagyok részletesen utána olvasni(ha azt szeretnék jáccani amihez kedvem van akkor ott a FOF).
Viszont ha valaki érez magában lelki erõt és kedvet, akkor szerintem EZT az 50oldalt átolvasva biztos sikerrel fog járni 😊 (ha mégse akkor google talál még többet).
Aztán ha a fenti 50 oldalhoz még hozzáveszi a FOF fórumában található tutorial linkjét, akkor akár saját számokat is van esélye bepakolni a játékba, bár szerintem lehet valaki bármilyen profi egy szétboncolt MP3ból különbözõ effektekkel házilag készített Song és Guitar fájl által nyújtott „élmény” meg sem fogja közelíteni egy stúdióban leválogatott hangsávok által nyújtott „játékélményt”.